World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vagy voltak próbálkozások, holmi dinamikus effire, ami figyelembe veszi a játékosok számát és eloszlását?
Nem arra gondolok, hogy arty funoknak csináltak egy alternatívat, hogy többnek tûnjenek :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Serene Coasttal speciel nem sok bajom van, kicsit lassabb a játékmenet, mint némelyik pályán, de nekem bejön ha nem annyira pörgõs a menet.
Amit még utálok, a bokor után rögtön szikla. Meg is haltam már ilyen miatt.
Csak a harmadok legszarabb serene coast? Port még úgy ahogy elmegy de úgy néz ki azt a vasutak miatt nem szeretik 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A ferdi ha a tierjében harcol kifilézel mindenkit!de lehet a T9-bõl is azt is lecsettegteted simán,csak õk könnyebben átütnek mint a T8-és kissebbek!
de valami hihetetlen arty mágnes,ha kivillansz tuti téged fognak szarrá lõni,ezt veheted készpénznek is !!!
de ha valaki a top ágyuja elé kerül annak JAJJ,minimum 400 dmg,és csak fölötte!a minap egy E-100-at oldalról a torony hátulsó felét 3x hiteltem és több mint 1500 hp,kibaszott nagyot ver az az ágyú!! de az a jgpII is rajta van
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nekem nem volt vele különösebb bajom.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vereség
Csata: Karelia 2013. január 24. 13:13:47
Jármû: M5A1 Stuart
Szerzett tapasztalat: 421
Szerzett kredit: 13 276
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Spártai, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Random után a 2. meghatározó dolog a zöldségek száma a 2 csapatban (bár lehet nyerni abszolút zöldségekkel is, de elég kevés az ilyen eset).
Újabban azz csinálja velem, hogy minimum sebzéseket ad (ha nem 0-s), vagy 1-10 HP-t meghagy az ellenfélnek.
Vagy lehet én nem éreztem,jöttem rá a nyitjára. Meséljetek mit kéne tennem?
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
E75 az egyik kedvencem, valószínûleg meg is fog maradni.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az alatt persze van választék (DB,TP,Stug), pláne a funtier prémium felhozatal zseniális (mikro,nano,puffancs), persze azt az apróságot leszámítva, hogy egyik sem megvásárolható :-)
Most néztem megvan még a KT legénységem, érdemes lenne visszavenni? Vagy elvétve toptier?
775ös foglalatba belemennek E szériás procik... azok kíváló processzorok
i3 egy rakat szar 😄 csak i5tõl érdemes gondolkodni.... az meg ugye necces mert alaplapcsere stb... ha nem olyan régi a lapod akkor tudsz bele venni egy jobb E-s procit.. de ha régi akkor sajna az sem segít