World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fene tudja abban van igazság, hogy szerencsére aránylag kevesen használják a prémium lõszert de nálam lényegében mindenbe van legalább 10 darab.
Jó is amikor "biztosra" kell menni 😄
Az E-75-bõl meg kiszerettem, egyedül nem is megyek vele nagyon, néha ha platoon összejön porolom le de már szvsz csak árnyéka önmagának.

Replay nélkül nem hiszem hogy reálisan meg tudnánk simogatni a buksidat hogy "igazaaaaad van csosziiiii 😊" - nyilván ahogy most leírtad az eseményeket, igazad van, de ezt te is tudhatnád 😊

Többnyire fedezék védi az oldalam (ház, szikla), azt még a prém se viszi át.

Amúgy meg sztem nem olyan gyakran használt a prémammó randomban mint ahogy sokan hiszik. Vagy csak szerencsés vagyok...

Nyilván vannak szituk amikor prémgyanús a dolog (pl lõwe szembõl 4-bõl 4x penetrál), de ezzel együtt tudok élni.

Mindenesetre nekem az E75 az a tank, ahol kimondottan késztetést érzek hogy ne húzodjak vissza fedezékbe 😊 Aztán persze párszor ráfaragok, mert esetleg van ott szemben egy nem látható E100, vagy éppenséggel ugye vannak artik is... 😄

Érdekes.
Még régebben teszteltük az E-75 frontját. Ami vitte szembõl az már vitte az oldalát mire annyira be lett forgatva, hogy pattintson.
A mostani prémium lõszeres világban meg mi nem viszi a frontját ha a szükség úgy hozza?

Annyira örülök, hogy magyarokkal játszatok.

Steppes. Betoltuk az 1ik oldalt, másik oldal szarul állt.
Magyar írja nekem, hogy: csoszi te barom állj már be foglalni!

csoszi87 (16:13:48) Üdv!
csoszi87 (16:14:11) Megkérnélek rá, hogy ne nagyon barmozd a másikat.
csoszi87 (16:14:42) Meg volt az oka, hogy miért nem álltam be foglalni nyílt területen, amíg 3 tank nézett oda.

****** (16:17:38) LOL...
****** (16:17:49) inkább tanulj meg játszani

csoszi87 (16:26:46) Na, akkor, én próbáltalak normálisan megkérni, de látom nem megy! Az, hogy neked 2x annyi csatád van mint nekem az 1 dolog. Viszont, hogy a statisztikád nem jobb az enyémnél ennyivel több lejátszott meccs után az fõleg nem jogosít fel arra, hogy te legyél minden csata Filed Commandere. :-) Ha nem tudod felfogni, hogy nyílt területen szétkapnak, mint a szar, és ezért nem mentem be foglalni, akkor inkább maradj csendben csatákban.

Szerintetek Õ mondta jól, vagy én vagyok a hülye?
Megjegyzem még is ahogy beálltam foglalni kaptam 1000 damot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

De kihírdették már, kinn van a honlapjukon is End of Year Contest Winners - címszó alatt.

Karácsony után volt ilyen játék, hogy aki aznap a legnagyobb XPt gyûjtötte össze az kap aranyat! ezzel mi lett?
annyit kellett csinálni, hogy kell a 3 kép a csata végeredményérõl, meg a csata felvétele!
semmi infót nem írtak ki róla eddig!
Áh, nem kell pár nap 5-6 meccs az megvan.

Menj high tierben, ott nem szoktak ilyenért szétlõni a csapattársak, egy E75-t nem éri meg elbukniuk a csata elején (és ezekszerint FSB is csak mid/low tierben játszik)

<#taps>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a noobmétert hivatalos effimérõnek teszem, mert nekem nagyobb számot mutat mint az XVM 😊

Én amikor kék vagyok azt szoktam beírni hogy "játék admin vagyok, azért különleges a színem" esetleg azt hogy "az admin barátnõje vok".

Nem nagyon ért még inzultus 😊

E75el és E50-el tologatom.

Az elõbbi szerintem NAGYON-NAGYON jó, a front armorja igen kemény, és könnyen lehet forgatni. Persze ez is rapszódikus, de imádom kirakni hogy hadd erõlködjenek átütni a T8-asok (meg a low effis T9-es playerek)- kb úgy trollkodok vele mint a TigerP-vel.
Nemrég lett fullos, még fulltalanul is tetszett ez a része.

Szerintem hozzá képest az orosz heavyik (IS8 meg a süti) sztem sehol nincsenek.

E50 az már olyan vegyes érzés, T54et jobban szeretem.

fogd fel jól, csipetnyi trollkodással:

ctr+c ctr+v minden csata elején: "mindenkit noobozatt a láma arty, nem bírtam tovább, kilõttem, ezért vagyok kék"

hõs lennél abban a pár napban amíg kék vagy :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pedig egyszerû a képlet. Ha a közeledben van, meccs elején figyelem, ha elindul irányba, vagy meg sem mozdul, otthagyom, ha elkezdi a fejét forgatni, akkor vagy elhúzok, vagy ha túl közel van akkor felé fordítom a hegyesebbik végit a tartálynak. Aztán ha nem bánt senkit nem bántom.

De nem csak ilyen miatt lehet bekékülni, lehet olyan is, jön valami hülye aki szórakozásból belém lõ, én õt lövöm ki...és puff neki.

kellen egy ilyen kis felbukkanó buborék ha ráviszed a kék játékos nevére a kurzort, hogy mitõl lett kék, ha azt látom ott, hogy *ramming 24dmg + 1 team dmg (247) esetleg még a tank nevét feltüntetni, hogy mivel okozta* akkor nem érdekelne. De ha azt látnám, hogy ott van, hogy team dmg 1500, sherman E8 akkor az már nem véletlen😊

pedig de, szar napom lenne kilõnélek (ha nem ismerném a sztorit), hiába vagy "ártatlan" kék, ugyanis nagyon pici az esélye, hogy véletlen kékülj be. Neked hanyadik csatára sikerült, 8-10-15k? 1:10000-hez tévedési arány, bárcsak minden emberi döntés esetén ennyi lenne a lehetséges hiba faktor :-)

Nem olyan érdekes, csak azért mondtam, hogy önhibánkon kívül is belehet kékülni, és aki kék, az nem feltétlenül egy idióta teamkiller akit ki kell lõni mindenáron.

azt mondják pár nap és elmúlik, nézd meg a csata számod, na annyi körönként lesz ilyen pech szériád. Belefér?

Bekékültem a tetves életbe. A következõért, elsõ csata egy csapattárs nekem jött, és ettõl sérült. Második csata, véletlenül egy marha távol lévõ csapattárs beugrott a lövés pillanatában elém, és õt trafáltam el.

na most ha meglát mr. mindenkit-ki-lövök-aki-kék, akkor végem lenne mint a botnak pedig egy hp-t se sebeztem szándékosan.

😊

egyébként szoktam szeretni az ilyen semmitmondó melókra használatos speciális megnevezéseket, hogy kevésbé legyenek égõek😄

Errõl a képletrõl hirtelen ez jutott eszembe:
Lány és fiú beszélgetnek:
Fiú: - Mi a foglalkozásod?
Lány: - Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
Fiú: - Ács

Igazából nem sokban. Annyi, hogy van egy exe-jük, ami ha szaladgál a háttérben, feltölti a meccs eredményét, ha nem lépsz ki a meccsbõl. Úgy legalább késõbb is meg lehet nézni, a részleteket, ha más kiléptél a játékból. Majdnem ugyanúgy, mint a meccs végi összesítõnél.

Tono34
Én nem mert cégnél most megfogja a tûzfal 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Más sem tudd belépni?

nekem m7-el 66% winratem van kb.200 csata után.. úgyhogy igen.. vadállat egy tank😄

Na megnéztem Szakeszét (ezt sosem lehet kihagyni) 😊

Performance Rating (overall):
1,969 (Excellent)

Performance Rating (last 946 battles):
2,471 (Unicum)

konklúzió: 1900 alatt mindenki noob <#mf1>

Ez a vbaddict-es statisztika miben különbözik a másik dossier fájl feltöltögetõs stattól? Vagy ez ugyan az, csak új köntösbe bújtatva?

Vannak érdekes dolgok... a med m7 2518 effi... te szent szar! te szent szar, agyam eldobom!😄xD

Már tudom mivel kéne statot húzni.😊 Vissza veszem és beleültetem a patton legénységét most azonnal!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ezen röhögcsélek én is. 😊

Mondjuk teljesen historical nem lehet persze, mert akkor prohorovka meccsen lenne tigris is, meg pz1 is, de ez vicces.

én szeretem az ilyen skatulyákat, szerintem tök jó tájékozódási pont, ha az ember fejlõdni akar :-)

lehet egyébként, hogy azt az 50 pontot annyira borzasztóan nehéz már leküzdeni, hogy még sok is. :-)

Nekem bõven elegendõ a sima xwm.
Elég látnom a winrátát, meg az eff színét ahhoz, hogy még kezdés elõtt azonnal feljelentsem Bot használatért. <#eplus2>
Ám hiába bonyolítják a táblázatot, én akkor is a jók között vagyok.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

naneee😄 elég ha egy már volt a terepen és menjen történelmi csatába?😄

- the Tiger(P) might appear in historical battles, because one vehicle fought in real life (SS: I hope I translated this correctly)

Hehe...

lucyboy
van 1 kérdésem xvm mód próbáltam be rakni deee nem csinál semmit pedig úgyan azt csináltam lépésrõl lépésre mint a videoban meg is néztem azt hogy hogyan a vidiben w7 használ a srác én xp használok az lehet a baj vagy láma vagyok!!!!!!!!

biztos tudják miért van ez így, lehet olyan a görbe, hogy abban a régióban elég az 50-es intervallum mivel lassan kúsznak a számok felfele.

hát de ilyen felosztások😄 meg 50es intervallaum. Akkor lehetne úgy is, hogy 2000 alatt szar játékosok vannak 2000 felett meg jó és akkor nincs túlbonyolítva az egész 😄
patchaou
Ezt még elolvasni is hosszú 😊 Mindegyik szerint jó vagyok, nekem ez elég 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

wn4-re ez a számítás van: 465*FRAGS+DAMAGE*460/(184*e^(0.24*TIER))+SPOT*125+DEFENSE*100(CAPPED AT 2.2)+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.5

jaja, nekem is nagyobb a performance, mint az effi. ezek valami performancet számolnak, meg ugye a wn4/6 nagyon megdobja ahogy nézem. Mármint nálam nagyon magas a wn4/6

akkor én kivétel vagyok az 1820-al ezen számítás szerint😄 (nõl a farkam nõl a farkam)

Sebzés és winrate.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mondjuk e táblázat alapján a játékosok tobb, mint 90%-a átlagos vagy az alatti. 😄 😄

© Tessellia: Szerintem ez azért nem annyira igazságos, mert azért egy s-51el könnyebb 4-5k dmg-t kiosztani, mint mondjuk egy t-34-85el. Vagy egy ISU-val egyszerûbb több dmg-t kiosztani, mint mondjuk egy T-44el. Torzít ez is az is.

De századjára is elmondom, az lenne a legjobb, ha minden tanktipushoz külön számítási módszer lenne, más más adatokat figyelembe véve.

De az a legegyszerûbb ha nem foglalkozunk ezzel, nekem pl nincs fent xvm

na kinek nagyobb a farka? 😄 az excellent player kategória kifejezetten értelmes az 50-es intervallumával. Melyik idióta rakta ezt össze? 😄 Azért nem ártana nagyjából hasonló intervallumokat megadni 😄
Random_
ez tetszik, mert ez alapján good player vagyok 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A vbaddict számítási módja tetszik, ott figyelembe veszi a spotot és tizedannyit kevesebbet ad foglalásért és védekezésért.

És, hogy miért tetszik? Mert úgy nem tûnök annyira bénának. <#law>

Q. How is the performance rating better than efficiency rating?
A. It is a more accurate assessment of player skill, as it focuses on two values which are hard to boost together - damage dealt, and win rate (CW/TC can boost win rate but will lower damage dealt). A player generally cannot improve these two values without directly helping his team, thus there is no way to selfishly inflate the performance rating values.

Q. Can you publish the exact formula for performance rating?
A. Not at this point. It is a complex algorithm, not a formula, so would involve publishing the source code.

However, the main things it looks at are:
What damage have you done? This has the most impact, and is evaluated considering what tanks/tiers are played.
What is your win-rate?
It also does some adjustments in case of very low number of battles played and other special cases.

naaa, ez a noobmeter már reálisabbnak tûnik

•Less than 1150 - bad player
•1150 to 1250 - below average player
•1250 to 1450 - average player
•1450 to 1750 - good player
•1750 to 1950 - great player
•1950 to 2000 - excellent player
•More than 2000 - "Unicum"

Noobmeteren a performacet azt hogy számolja?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Az ilyen agyhalott faszokat bannolni kellene még az életbõl is. Csodás szakasztársával együtt majdnem annyit sebeztek két 7-es heavyvel, mint az Én kis 5-ös medem. Arra bezzeg volt esze az agyhalott fasznak, hogy hátulról megküldjön, miután kilõttem azt elõle akinek a hp-ját Én szedtem le. Ezután peig behúzták azt a kurva zászlót, nehogy tudjak ölni még egy 7-es tankot a Lehväslaiho medálhoz.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a noobmeter.comon vannak másféle teljesítményszámítási módok is: performance rating, wn4 rating, wn6 rating