World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó is amikor "biztosra" kell menni 😄
Az E-75-bõl meg kiszerettem, egyedül nem is megyek vele nagyon, néha ha platoon összejön porolom le de már szvsz csak árnyéka önmagának.
Amúgy meg sztem nem olyan gyakran használt a prémammó randomban mint ahogy sokan hiszik. Vagy csak szerencsés vagyok...
Nyilván vannak szituk amikor prémgyanús a dolog (pl lõwe szembõl 4-bõl 4x penetrál), de ezzel együtt tudok élni.
Mindenesetre nekem az E75 az a tank, ahol kimondottan késztetést érzek hogy ne húzodjak vissza fedezékbe 😊 Aztán persze párszor ráfaragok, mert esetleg van ott szemben egy nem látható E100, vagy éppenséggel ugye vannak artik is... 😄
Még régebben teszteltük az E-75 frontját. Ami vitte szembõl az már vitte az oldalát mire annyira be lett forgatva, hogy pattintson.
A mostani prémium lõszeres világban meg mi nem viszi a frontját ha a szükség úgy hozza?
Steppes. Betoltuk az 1ik oldalt, másik oldal szarul állt.
Magyar írja nekem, hogy: csoszi te barom állj már be foglalni!
csoszi87 (16:13:48) Üdv!
csoszi87 (16:14:11) Megkérnélek rá, hogy ne nagyon barmozd a másikat.
csoszi87 (16:14:42) Meg volt az oka, hogy miért nem álltam be foglalni nyílt területen, amíg 3 tank nézett oda.
****** (16:17:38) LOL...
****** (16:17:49) inkább tanulj meg játszani
csoszi87 (16:26:46) Na, akkor, én próbáltalak normálisan megkérni, de látom nem megy! Az, hogy neked 2x annyi csatád van mint nekem az 1 dolog. Viszont, hogy a statisztikád nem jobb az enyémnél ennyivel több lejátszott meccs után az fõleg nem jogosít fel arra, hogy te legyél minden csata Filed Commandere. :-) Ha nem tudod felfogni, hogy nyílt területen szétkapnak, mint a szar, és ezért nem mentem be foglalni, akkor inkább maradj csendben csatákban.
Szerintetek Õ mondta jól, vagy én vagyok a hülye?
Megjegyzem még is ahogy beálltam foglalni kaptam 1000 damot.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
annyit kellett csinálni, hogy kell a 3 kép a csata végeredményérõl, meg a csata felvétele!
semmi infót nem írtak ki róla eddig!
Menj high tierben, ott nem szoktak ilyenért szétlõni a csapattársak, egy E75-t nem éri meg elbukniuk a csata elején (és ezekszerint FSB is csak mid/low tierben játszik)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem nagyon ért még inzultus 😊
Az elõbbi szerintem NAGYON-NAGYON jó, a front armorja igen kemény, és könnyen lehet forgatni. Persze ez is rapszódikus, de imádom kirakni hogy hadd erõlködjenek átütni a T8-asok (meg a low effis T9-es playerek)- kb úgy trollkodok vele mint a TigerP-vel.
Nemrég lett fullos, még fulltalanul is tetszett ez a része.
Szerintem hozzá képest az orosz heavyik (IS8 meg a süti) sztem sehol nincsenek.
E50 az már olyan vegyes érzés, T54et jobban szeretem.
ctr+c ctr+v minden csata elején: "mindenkit noobozatt a láma arty, nem bírtam tovább, kilõttem, ezért vagyok kék"
hõs lennél abban a pár napban amíg kék vagy :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
na most ha meglát mr. mindenkit-ki-lövök-aki-kék, akkor végem lenne mint a botnak pedig egy hp-t se sebeztem szándékosan.
egyébként szoktam szeretni az ilyen semmitmondó melókra használatos speciális megnevezéseket, hogy kevésbé legyenek égõek😄
Lány és fiú beszélgetnek:
Fiú: - Mi a foglalkozásod?
Lány: - Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
Fiú: - Ács
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Performance Rating (overall):
1,969 (Excellent)
Performance Rating (last 946 battles):
2,471 (Unicum)
konklúzió: 1900 alatt mindenki noob <#mf1>#mf1>
Vannak érdekes dolgok... a med m7 2518 effi... te szent szar! te szent szar, agyam eldobom!😄xD
Már tudom mivel kéne statot húzni.😊 Vissza veszem és beleültetem a patton legénységét most azonnal!😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mondjuk teljesen historical nem lehet persze, mert akkor prohorovka meccsen lenne tigris is, meg pz1 is, de ez vicces.
lehet egyébként, hogy azt az 50 pontot annyira borzasztóan nehéz már leküzdeni, hogy még sok is. :-)
Elég látnom a winrátát, meg az eff színét ahhoz, hogy még kezdés elõtt azonnal feljelentsem Bot használatért. <#eplus2>#eplus2>
Ám hiába bonyolítják a táblázatot, én akkor is a jók között vagyok.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Hehe...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
© Tessellia: Szerintem ez azért nem annyira igazságos, mert azért egy s-51el könnyebb 4-5k dmg-t kiosztani, mint mondjuk egy t-34-85el. Vagy egy ISU-val egyszerûbb több dmg-t kiosztani, mint mondjuk egy T-44el. Torzít ez is az is.
De századjára is elmondom, az lenne a legjobb, ha minden tanktipushoz külön számítási módszer lenne, más más adatokat figyelembe véve.
De az a legegyszerûbb ha nem foglalkozunk ezzel, nekem pl nincs fent xvm
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
És, hogy miért tetszik? Mert úgy nem tûnök annyira bénának. <#law>#law>
A. It is a more accurate assessment of player skill, as it focuses on two values which are hard to boost together - damage dealt, and win rate (CW/TC can boost win rate but will lower damage dealt). A player generally cannot improve these two values without directly helping his team, thus there is no way to selfishly inflate the performance rating values.
Q. Can you publish the exact formula for performance rating?
A. Not at this point. It is a complex algorithm, not a formula, so would involve publishing the source code.
However, the main things it looks at are:
What damage have you done? This has the most impact, and is evaluated considering what tanks/tiers are played.
What is your win-rate?
It also does some adjustments in case of very low number of battles played and other special cases.
•Less than 1150 - bad player
•1150 to 1250 - below average player
•1250 to 1450 - average player
•1450 to 1750 - good player
•1750 to 1950 - great player
•1950 to 2000 - excellent player
•More than 2000 - "Unicum"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú