World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyikse, csak érdekel. Az igazán komoly dolgokhoz nem értek. Azokhoz már többek között matematika is kéne.
oneal1
igen ez nagyon jó!😊 köszi!

!Forza Ferrari!

Zseniális ezzel a muzsikával 😄D

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A HESH még nagyobb poén lenne, ha lenne mellette vacak HE helyett goldért/sok kreditért egy HEAT, így elég harmatos az az L7A1, legfõképp ezért van mellõzve CW-krõl. A mostani rendszer mellett simán tök jó lenne, ha APCR/HEAT/HESH felállással lehetne küldeni az FV-vel.

el, rámentem h videó beszúrása és alapból betett egy linket oda, gondoltam az 5 másodperccel ezelõtt ctrl+c zett linket rakja be de nem 😄 -.-'

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Gunslinger jól írja APCR és APDS premium lõszerekre van kompenzáció. Sõt nagyobb van mint AP-re. HE, HEAT és HESH (úgy tudom csak egy premium lõszer van ami HESH is) lõszerekre nincs kompenzáció. A HESH nagyon jó móka. 😊
Hogy a fenébe ne lenne való, az ilyenek miatt van ennyi top gununk.

Pácse! Sztem ezt eltosztad. :-D

Az ilyenek a menthetetlenek 10k feletti csatával is 50% alatti winrattel szaladgálnak. Aki annyi idõ alatt sem tudja megtanulni mit kéne csinálni az nem való játékba.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SORRY az elõzõt töröljétek 😄

ximix
Bár értem a csíziót nem minden arty volt hüvelyes lõszerrel ellátva, davidbog talán megtudja mondani egy teljes töltést kitudtak e lõni károsodás nélkül közel vízszintesen.
Én gondolom igen, komoly hátralökés keletkezett az tuti.
Úgy tudom, hogy csak a HE, HEAT, HESH lõszerekre nincs kompenzáció, AP, APCR, APDS lõszerekre van.

Hmm,te valami ballisztikus vagy ?vagy honvédség? vagy csak simán érdekel ez a rész?!
popey8
Köszi, így most már értem. APDS/APFSDS, wolfram-karbid és huzagolás témát vágtam, csak ezzel az AP-APCR dologgal nem voltam tisztában. Mindenrõl találtam normális anyagot, kivéve ezekrõl.

Más: E kapcsán eszembe jutott még vmi. A WoT-ban a prém lõszerekre nincs kompenzáció, ugye? Tehát a tényleges páncélvastagságot kell átütniük. Viszont, ha ez így van, akkor ez csak azért lett beletéve a játékba, h pénzt húzhassanak ki az emberek zsebébõl. Ez mondjuk evidens😊 Akkor érné meg esetleg goldért is megvenni õket, ha ezekre is lenne kompenzáció, mert így arányaiban ugyanolyan "nehéz" átütni prém lõszerrel a tényleges páncélvastagságot, mint a kompenzált sima AP-val. Bár akkor már mindenható lõszerek lennének, mert egy tank páncélzata se fogná meg õket.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem faszán összekevered a kínai M5A1-et az amcsi Stuarttal.

Koridor
A lowtier csaták tele vannak M5stuart-okkal, mennek a táras amcsi tankokért.
Nem volt elég a francia táras fostalicskák jönnek az amcsik is <#levele>

popey8
Én a kínait vagy a brit ágat erõsen ajánlom. Azok a legjobbak, überelik az össze többi arty ágat<#eplus2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igen. Az elsõ idézet az APCR a második az AP. Bár volt olyan AP amelyben nem volt robbanó töltet és átütés után ugyanolyan a hatást fejtett ki mint egy APCR.

Alapvetõ különbség, hogy az APCR ûrméret alatti, míg az AP teljes ûrméretû. Ezért más kategória a kettõ. Ebbõl kifolyólag más a felépítésük is.
Az APCR-ben nincs kialakítva kamra a robbanó töltetnek. A páncéltörõ magot egy köpeny veszi körül ami nem vesz részt az átütésben: felgyûrõdik a páncélzaton és közben leválik a magról. Illetve maga a mag elég kicsi: egy 90-100 mm-es APCR (vagy APDS) lövedék esetén a mag csak 35-45 mm átmérõjû, de a 120-152 mm-es lövegké se feltétlen nagyobb. Ez a páncéltörõ mag wolfram-karbidból készült, de a késõbbi típusoknál más anyagból (acél, szegényített urán) is készülhetett. Az APCR lõszerek a 2. vh után hamar eltûntek a harckocsilövegnél. Helyét a fejlettebb verziója az APDS (a lövegcsõ elhagyása után leválik a köpeny) vette át. De ez is csak a '60-as évekig volt igazán népszerû. Az APDS-t pedig az APFSDS (ennél is leválik a köpeny és szárnystabilizált ezért nem szükséges a löveg huzagolása) váltotta. Az újabb verziók sokban eltérnek az APCR-tõl, de alapvetõen egy kategóriába tartoznak mert a páncélátütés és rombolás tekintében az alapelv ugyanaz maradt. (Bár a mai APFSDS lõszereknek szegényített urán a mag alapanyaga, amely a becsapódáskor keletkezõ nagy hõtõl nagyon könnyen lángra kap és tûzet okoz a célpontban, így már nem csak repeszhatása van.)
oneal1
hali

erõsen kapcsolódó a téma, úgyhogy bátorkodom itt megkérdezni😊

Tudtok ajánlvani valami jó könyvet amiben tankok leírásai vannak, képekkel adatokkal stb😊

köszi!

!Forza Ferrari!

Ajjaj <#pias>

SZERETNÉM KIPRÓBÁLNI Az arty vonalat de nem tudok dönteni az amcsi és a francia között! melyiket ajánlanátok?
Nem tudom, nekem az Amx-40 után, a kv-13 következik a legrosszabb tankok listáján. Fõleg az bosszantott benne, hogy a lánctalp mindig leesett, bár mondjuk úgy is álltam hozzá, hogy csak átmeneti tank, amíg kifejlesztem a t43-at.

Sajnos a linkelt lista hónapok óta nem frissült. 😞

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Gatti
Köszi szépen!

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

popey8
Ezt böngészd át.

Gatti
Üdv sárcok! Szivesen csatlakoznék egy magyar klánhoz , tudnátok adni valamilyen magyar klán elérhetõséget?😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

popey8
Vagyis fordítva. 1. idézet APCR, a második AP?

Azért ennek a KV-13-nak elég durva páncélzatra van. Az elõbb szemtõl-szemben egy Hellcat meg se tudott sebezni. T6-ból szinte miden pattan, T7 is elég gyakran. Jó kis tank ez <#wave>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

popey8
És akkor mi a különbség a 2 között? Sima AP-ról nem sok mindent találtam, de pl. felépítését tekintve (legalábbis a wiki szerint) nem sok különbség van.

Ezt találtam még: "A tömör páncéltörõ lövedék becsapódáskor lukat üt a páncélon, és a belsõ oldalon leváló repeszekkel együtt fejti ki hatását." - Ez lenne a sima AP?

"A fenékgyújtóval és robbanótöltettel ellátott páncéltörõ lövedék, a páncélon történõ áthatolás után (a gyújtó késleltetése következtében) a lövedék szétrobban és így fejti ki hatását." - Ez pedig az APCR?

ez a tracert dolog még mindíg nagy csít, tankokról levehetnék. Nem ritka a telitalálat vak lövésnél is. Hát igen, mint az köztudott, a II. vhban egy arty vagy ellõt 10+ kilométerre, vagy a satelit kapcsolat miatt kézzel ki kellett kanalazni a puskaport a hüvelybõl, hogy csak 500-900 méterre tudjon ellõni. Fura háború volt, szó se róla :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hö, kipróbálom már ezt a mega-féle megosztást, nesze, itt egy link:

link

Megtennéd hogy mutatsz nekem egyet,?<#szeret>
camera zoom mod miatt .. keress normális, 8.3-hoz valót.

res_mods\0.8.3\scripts\client\avatarinputhandler\cameras.pyc -a lecserélendõ file

vagy az valami alap text beállítás amit én kikapcsoltam ?
Halli miért nem látom én a lövedék nyomát amikor lövök?? help me<#integet2>
"mivel az APCR lényegében egy sima AP fejlesztett, erõsebb páncéltörõ maggal"

Az egyetlen közös vonásuk az, hogy mindkettõ a kinetikus energiáját felhasználva üti át a páncélzatot. Lényegében minden másban különbözõek...
Ha tovább akarsz menni akkor igen, mert elég lesz szenvedni a következõ stock közepessel még úgy is, hogy megvan ez a motor. Ha megakarod tartani a Type 58-at akkor is, bár nem sokat segít rajta.
hát meg most tök mind1 a tracer színe, ha eltalál és szikrázik illetve a nagy sebzés mellett modul dmg is van az tuti aranylõszer.
Tényleg a múltkor írták itt ,hogy mi zavar be a nyomjelzõbe,én nem látom a lövedéket,akkor mit is hogy is ??
Én se látom egyébként, de ha sárga a csóva és nagyot sebez, akkor az szerintem gold volt. És eddig a sárga mindig szembõl kapott el és mindig baromi sokat sebzett. Ilyenkor rákérdezés után meg is erõsítik, hogy igen ez gold volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A HEAT-ra ír vki sárgát.... bár állítólag még az ágyú mérete is befolyásolhatja 😊

Érdekes....

Rágugliztam erre a témára, a wot fórumokon az APCR tracerekre KÉK(!!!) színt írnak, de hivatalos konfirmációt sehol se láttam.

Az meg hab a tortán, hogy én játék közben végképp nem látom a tracer szinét, nekem mindíg olyan szürkésfehér színû 😊

popey8
Én is figyelgettem már ezt. Sztem mindegyik lövedék ugyanolyan csíkot húz. Észrevételem szerint, az APCR-t nem lehet megkülönböztetni a sima AP-tól (ez érthetõ is, mivel az APCR lényegében egy sima AP fejlesztett, erõsebb páncéltörõ maggal) viszont a HEAT-et igen. A HEAT becsapódásának helyén és pillanatában megjelenik egy "mini" tûz effekt és más hang is hallatszik, mint a normál AP becsapódásakor. A HE, pedig egy robbanás effekt a páncélon.

ximix
Ezen vasak is ezt a mocit használják +15% helyett 12% a kigyulladás esélye

T-34-1, T-34-2, WZ-120, WZ-111 model 1-4, 110, WZ-131, IS-2, WZ-132, Type 58
nekem van, én kihúzom, mert a késõbbi tankokba úgyis kelleni fog. Mert ha jól emlékszem, ha nem húzom ki akkor tier8-ba a 16000 xp-set is ki kell hõzni a 33000 xp-s elõtt, meg azért jó lesz tier7ben is fullos motorral menni. Nem rossz kis tank ez a type58.
Kérdés. Van vkinek Type 58. Ha igen azta 2 motort megéri kihúzni? Mert a top is csak +20 ló. a 2. meg semmi csak +1 tier.
ximix
A szituációt nem látva nehéz ítélni, de a másik helyében inkább azt írtam volna "csoszi egy kicsit gurulj be a körbe elvonni a figyelmet rólunk".

Általában az szokott lenni a helyzet, hogy az egyik oldal amolyan sakk-matt-ot kap nem tud mozdulni, mert rögtön kapja az áldást.
Ilyenkor ha valaki látja, hogy mi a baj -- és nem csak azt, hogy ezek meg mit tökölnek ott miért nem jönnek -- és megpróbálja elvonni az ellenség figyelmét már általában az is elég ha elforgatja a tornyot, persze az is kell hogy ilyenkor rögtön reagáljon a sarokba szorított is, mert a figyelem elterelés néha árt az egészségnek 😊
Én úgy vettem észre ha sárga csíkot húz maga után a lövedék, akkor az gold volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.