World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor ezek szerint csak nekem nem hozza be az oldalt?😄 404 hiba, az oldal nem létezik😊

nebasssz! TIGER P féláron?: DDDDDDDDDDDD
mekkora mákos geci vagyok 😄
csak kell 18k tp még rá 😊 na indulhat a szopás VK3001P-vel! <#email>
azt hol lehet megnézni, hogy egyes tankokból mennyi van?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A T4-es tankok leárazva, bravó.
Viszont így 3 napig farmolhatok a Lee-vel. Ha mázlim van még az M4-et is meg tudom venni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ráadásként a kretének még mindig nem tudták eldönteni, hogy Tiger(H) vagy (P) az akciós.
Ahányszor ráfrissítek az oldalra mindig más jelenik meg

10-es alkalmazása CW-n, így erõsített páncéllal? Vagy felejtõs CW-re?
Koridor
Persze az MM megint rendesen elosztoota csapatokat <#zavart2>

pointer4
Valaki fentrõl elejtett egy ilyet lehetõséget egy kommentbe, amit majd jól megcáfoltak, hogy nem olyan nem lesz. Innentõl kezdve már minden variánst hallottunk már 😄

Amúgy igen, a karnevál egy jó szar tank 😄 Még nem volt 8as heavym, amiben rettegtem egy KV5tõl pl 😊) Szembõl mindig átlövi, akárhova forgatom, rejtem, oldalazok, cserébe minden frontján penetráló lövedék ammo rackot talál....
Köszönöm a válaszokat!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hétvége nem sokat ér:

worldoftanks.eu/news/5822-special-africa-beginning-end/
akkor csak kacsa volt ez a hír? Hát akkor lehet lassabb tempóban fogok a caernnel menni, mivel elég fostos 😄
A javítás alapból ki van fejlesztve, meg az IS-3 töltõjének safe storage (3 skilles palik)
pointer4
Nem, olyan nem lesz sajna :S
...esetleg szerszámosláda, ha olyan a legénységed.
Hát az azért nem kevés. Pláne abban a szituban, amikor a következõ lövésnél vagy te hagyod ott a fogad, vagy az ellenfél.

Tier 10 angol heavyrõl lehet tudni valamit? Lehet majd kapni érte free tier10, TD-t, vagy másik heavyt?
pointer4
Ja, és az 10 lövésnél már plusz 1 lövés.
Illetve ha beragadtál egy másik IS elé, az utolsó lövést az fogja leadni, akin van a töltésgyorsító.
Azért túlzott elvárásaid ne legyenek...
én ha jól emlékszem rátettem.
Szerintem az már számít. Én venti+töltésgy.+stab cuccokkal használtam.
1.valamire való kör vele.
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2013. január 25. 11:38:37
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 875
Szerzett kredit: 23 298
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

Nagyon érzem,h csak 80%os a legénység,kicsit béna,lomha,lassan szûkül.
Másoknak mi a véleménye errõl a tankról?

köszi, ez van a magyar faq ban is.. De a 10% az alig 1 másodpercet jelent az esetemben..

- Töltésgyorsító, látcsõ/periszkóp (stílusfüggõ), álcaháló.
- 6. érzék, Álca, Javítás.

https://wotinfo.hu

Itt meg tudod nézni minden tartálynál, hogy mennyit javítanak a felszerelések és a legénység képzettségi szinjte a tulajdonságokon.
IS3 legnagyobb ágyúhoz érdemes töltésgyorsítót felszerelni?

A faq nem sok jót ír róla..

KV-2õm van 152essel.... néha elõveszem megtorolni a sok idiótát
felemelõ érzés 1000eket sebezni tier8asokba 😄
Csak példa. Van lehetõség bõven. 😊 Szerintem egy Cromwellm KV1-S, KV2 platoon sem lehet rossz. Vagy mi rejtõzik legjobban tier6-ban, ami nem light?

KV-1S-t nem szeretem :S
Pedig nincs is annál jobb, mint 3 KV1-Ssel ledarálni az ellent. 😊

Mondjuk egyszer még így sem sikerült. 13-at nyírtunk ki 3-an, aztán meghaltunk. 😊

Ez érdekes. Én még soha nem nyertem Himmelsen ezzel a taktikával. Az ellenfélnek is csak egyetlen alkalommal sikerült így nyerni, de oda kellett, hogy azok akik lent voltak nem mentek resetelni.
sajnos ez már az a szint amin nem tudok röhögni :/
ha az ellenségnél vannak elõnyös igen, de ez 10/1 és 10/9 nálunk vannak :S
szakasz is hiába való... ritkán szoktam csak... de ugyanúgy ha van mellettünk 13 idióta megint esélytelenek vagyunk 😞
az effim szép lassan megy felfele... de a játékélmény meg lefele 😞
Én pont fordítva tapasztalom, kell egy pár tank aki a hegyen vagy feltartja, vagy le is nyomja az ellent, míg lent a többiek kipucolják a zászló környékét. Az egyszerre mindenki a zászlóért nekem olyan lemmingtraines dolognak tûnik és még gyõzelmet nem láttam ilyen megmozdulás után. A vereség nagy része ezek miatt alakul ki encounter módban, mert a többség megindul a zászló felé, ahol szépen halomra lövik õket a késõbb oda érõ fõerõk. A másik, hogy hiába megy mindeki a zászlóhoz, encounter módban max 2tank foglalását számolja a rendszer, hiába álltok benne 5-en, akkor is csak olyan gyors lesz a foglalás mintha 2-en álnának benne.
t*

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne a Szakértõkhöz, hogy M18-ra mit érdemes felszerelni? Álcaháló+töltésgyorsító+?
Ha az egész csapat egyszerre ment a zászlóér, max 1-2 heavy maradt fen feltartani az ellent, MINDIG...

Amikor valaki bemondja a varászszót, hogy HILL az 98% ban bukta..

Ha Himmels. encounter módról van szó, akkor csak annyit kérdeznék, hogy hányszor nyert úgy a csapatod, hogy tiétek lett a hegy, és hányszor akkor, amikor nem foglalkoztatok vele?
Azt meg aki kitalálta hogy fel kell menni a hegyre mert csak úgy lehet nyerni, azt rá kell húzni a kedvenc tankocskájának az ágyújára és kilõni a f@szba a sztratoszférába..

Hárman megyünk a zászlóra, a full ellen lent van, pillanatok alatt végünk, a sok debil hegyikecske meg fent keresi õket...

Persze nem értek le..

IS3 legnagyobb ágyúhoz érdemes töltésgyorsítót felszerelni?

Kezdem úgy érezni, hogy VIII szint alatt csak idióták játszanak..

Csapatmunka nulla, b@sznak segíteni, inkább végignézik ahogy kilõnek és rámennek a sérült ellenre a fragért..

Megint valami szünet van a kisegítõben..?

Szeretem az ilyen napokat én is. Nem kerültem abszolút képtelen csapatba, én sem voltam béna. Jó este volt, na. 😊

Tier4-6 környékén néha igen jó köröket lehet menni mostanában. Max pénzt keresni megyek feljebb. Meg kell az a nyamvadt kínai light, szóval tekerni kell.

Megvan valakinek esetleg a hatos light?

Random_
A legjobb körömben Ensk-en beálltam StugIII-al B1-be a romos ház emeletére és végig ott kempeltem J1-ig fõleg, ha spottoltak a fél ellenséges mezõny megfordult. Esélyük nem volt kilõni, de próbálkoztak. Rengeteg demage-et osztottam ki és pár kill is lett. Elég ostoba volt az ellen, mert mindenáron próbáltak kiszedni. A kör végére tele volt ronccsal az utca. 😊

Ma reggel Mines-en kempeltem bokorban és spotolak nekem én pedig szépen csipegettem az ellent. Tetszik ez a tier, mert itt még azért mindenki bevállalósabb és jobb akciók összejönnek.

Tier7-9 között megy a kempelés, ma reggel is volt egy olyan köröm Panther-M10-el ahol már meguntam a kört, mert akartam melóba indulni és inkább kirohantam. Egy prém Jagdtiger kempelt akit nem tudtunk kiszedni istennek se.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Fõleg orientál napom volt. Type T-34 és type59. A cromwellel szaladtam egy kört, meg újra bepróbálkoztam az amx12-vel, de azt valami hihetetlen mód elkúrtam. Leállt a net, mire visszaértem, már lõttek, miközben lerohantam balra támadni sand riveren. Belelõttek a lánctalpba, és ugyanabban a pillanatban nekimentem egy bokor mögötti sziklának. Azt hittem a lánc esett le, visszaraktam és megpróbáltam keresztülnyomni a W betût a hûtõventilátoron, de nem indult a tank. 😄 Kikecmeregtem onnan, de már alig éltem... Nem tudom miért nem bírom megjegyezni, hogy ott van egy szikla. Amikor csak arra járok frontálisan megtámadom.

Ettõl a meccstõl eltekintve, minden klappolt. A type-pal még E-50-et is ettem, szinte a teljes HP-ját megkajáltam szép lassan serene coaston. És nem növény volt.

Fec papa
Jah, hülyeséget írtam, a maximális látótávot mutatja csak. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Random_
A nyerési arányom nem tudom, de minden körben volt frag legalább egy és rengeteg sebzést osztottam ki. Igazán remek nap volt!

Az angol és kínai ág húzásával szenvedek, de a Panther, Jagdpanther, StugIII nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tono34
Tegnapi napom is pont olyan volt mint elõtte ... 5 gyõzelem kb 25 vereség.
Mindegy volt, hogy milyen lõszerrel lõttem, "zseniális" csapattársak és ezt megtetézve nekem se ment túl fényesen.

Általában 15k xp van betervezve estére amikor tudok játszani 1-2 órát, de ezt a 15k xp-t most 2 nap alatt jött össze....
T8 angol tank (Caena.... kanna) röhej, hogy T7-es ágyúval folyamatosan T10 csatába dobott ahol egyedül csak az artit tudtam volna sebezni, de oda meg lehetetlen ezzel átérni...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

IS6 full golddal lövöldözve netto 50k+-t is kitermel 😊
Nálam KV-5-ben 12 darab prém.lõszer van, csak kemény célpontok ellen. Ritkán használom, de néha kellhet. Akkor van szopás, amikor 5-6 prém.lõszer se sebez csak pattog vagy nullást lõ!

Azzal kb pont negálnád azt amiért prémtankkal farmköröket mész... szóval értelme nem sok lenne 😊

Tegnap 10 meccsbõl 8 nyert és marha jó meccsek voltak.
Tessék, lehet utálni. <#action>

goldot szoktál vinni?
ahogy néztem prém tank még akkor is bõven plusszos, ha elpufogtat egy zsák goldamot

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Rádférne, hogy végre egy kicsit reálisabban lásd a dolgokat 😛

Csodálkoznék ha lenne olyan, tekintetbe véve hogy minden tankon többféle rádió is lehet, melyeknek eltérõ a hatótávja, egy mod pedig nem tudja érzékelni azt hogy az éppen aktuális tankodon vajh milyen modulok lehetnek.

Ha mégis, akkor a WG igen kedves a modderekhez hogy még ilyen infót is elérhetõvé tesz az APIban... 😊