World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora mákos geci vagyok 😄
csak kell 18k tp még rá 😊 na indulhat a szopás VK3001P-vel! <#email>#email>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont így 3 napig farmolhatok a Lee-vel. Ha mázlim van még az M4-et is meg tudom venni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ahányszor ráfrissítek az oldalra mindig más jelenik meg
Amúgy igen, a karnevál egy jó szar tank 😄 Még nem volt 8as heavym, amiben rettegtem egy KV5tõl pl 😊) Szembõl mindig átlövi, akárhova forgatom, rejtem, oldalazok, cserébe minden frontján penetráló lövedék ammo rackot talál....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
worldoftanks.eu/news/5822-special-africa-beginning-end/
Illetve ha beragadtál egy másik IS elé, az utolsó lövést az fogja leadni, akin van a töltésgyorsító.
én ha jól emlékszem rátettem.
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2013. január 25. 11:38:37
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 875
Szerzett kredit: 23 298
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
Nagyon érzem,h csak 80%os a legénység,kicsit béna,lomha,lassan szûkül.
Másoknak mi a véleménye errõl a tankról?
- 6. érzék, Álca, Javítás.
https://wotinfo.hu
A faq nem sok jót ír róla..
felemelõ érzés 1000eket sebezni tier8asokba 😄
Mondjuk egyszer még így sem sikerült. 13-at nyírtunk ki 3-an, aztán meghaltunk. 😊
ha az ellenségnél vannak elõnyös igen, de ez 10/1 és 10/9 nálunk vannak :S
szakasz is hiába való... ritkán szoktam csak... de ugyanúgy ha van mellettünk 13 idióta megint esélytelenek vagyunk 😞
az effim szép lassan megy felfele... de a játékélmény meg lefele 😞
Amikor valaki bemondja a varászszót, hogy HILL az 98% ban bukta..
Hárman megyünk a zászlóra, a full ellen lent van, pillanatok alatt végünk, a sok debil hegyikecske meg fent keresi õket...
Persze nem értek le..
Kezdem úgy érezni, hogy VIII szint alatt csak idióták játszanak..
Csapatmunka nulla, b@sznak segíteni, inkább végignézik ahogy kilõnek és rámennek a sérült ellenre a fragért..
Megint valami szünet van a kisegítõben..?
Tier4-6 környékén néha igen jó köröket lehet menni mostanában. Max pénzt keresni megyek feljebb. Meg kell az a nyamvadt kínai light, szóval tekerni kell.
Megvan valakinek esetleg a hatos light?
Ma reggel Mines-en kempeltem bokorban és spotolak nekem én pedig szépen csipegettem az ellent. Tetszik ez a tier, mert itt még azért mindenki bevállalósabb és jobb akciók összejönnek.
Tier7-9 között megy a kempelés, ma reggel is volt egy olyan köröm Panther-M10-el ahol már meguntam a kört, mert akartam melóba indulni és inkább kirohantam. Egy prém Jagdtiger kempelt akit nem tudtunk kiszedni istennek se.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ettõl a meccstõl eltekintve, minden klappolt. A type-pal még E-50-et is ettem, szinte a teljes HP-ját megkajáltam szép lassan serene coaston. És nem növény volt.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az angol és kínai ág húzásával szenvedek, de a Panther, Jagdpanther, StugIII nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mindegy volt, hogy milyen lõszerrel lõttem, "zseniális" csapattársak és ezt megtetézve nekem se ment túl fényesen.
Általában 15k xp van betervezve estére amikor tudok játszani 1-2 órát, de ezt a 15k xp-t most 2 nap alatt jött össze....
T8 angol tank (Caena.... kanna) röhej, hogy T7-es ágyúval folyamatosan T10 csatába dobott ahol egyedül csak az artit tudtam volna sebezni, de oda meg lehetetlen ezzel átérni...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tessék, lehet utálni. <#action>#action>
ahogy néztem prém tank még akkor is bõven plusszos, ha elpufogtat egy zsák goldamot
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha mégis, akkor a WG igen kedves a modderekhez hogy még ilyen infót is elérhetõvé tesz az APIban... 😊