World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hol vannak ehhez az irányelvet adó táblázatok, hogy maga az érték mennyit ér!!!???
kit érdekel az eff? max ha topp klánba akarsz menni, az a lényeg hogy jól szórakozz
1471-rõl 1587-re válltozik az effem. Akkor mától már egészen fasza játékosnak számítok, akivel számolni kell a csatamezõn?
Miért? Sebzést egyedül is lehet csinálni, companyban meg winratet. Szóval pont hogy jól felosztja a dolgot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem be van kapcsolva az automata újratöltés, aranyam is van, de még nem vont le soha belõle. Vagy ez így mától kezdve lépett életbe "véletlenül"? 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Szóval a WR-t kár volt belekeverni a számításba szerintem.

Ez mind szép és jó, csak a magányos farkasok, kik nem szakaszoznak vagy századoznak, hátrányba kerülnek.

gyönyörû, szerencsére nálam socsincs bekapcsolva az autófeltötlés.
5k profit 1 kör alatt? Az szép, annyit még a T1-gyel is összehozom 😄
Egyébként ez a Panzer IV/V csak most nem kapható már, vagy ezt is így ajándékba osztogatták?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hol?
Tulajdonképpen mindegy, mit csinálsz, csak ne kezdj el artizni az elején, mert életben nem lesz belõled kompetens tanker.

Tier 5-6-ban eltöltenék több idõt, hogy tanuljam a pályákat, taktikákat különbözõ osztályokra stb. Sokat segít, ha nézed mások, tapasztaltabbak visszajátszásait.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ép platonozunk picit t6-ban gondoltam mellé rakom a pzIV/V-öt
átlag 5k profit (t6 prém)
10 kör alatt 2* kigyulladt :-)
egy IS3 egy lövéssel 4 modult ütött ki, visszasírom az A20-at és a kiskacsát

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

E-penis lengetõknek.
Módosult az xvm számítási formulája. A régi formula helyett áttérnek a WN6 formulára. Ennél már nem számít bele a cap a számításba (bye bye cap kurvák). Annál inkább a dmg és winrate. noobmeter Hír
Az xvm honlapjáról kell frissíteni. Megnézni pedig itt lehet hogy kinek mekkora a lengetni valója:

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Direkt tetteted magad hülyének, vagy csak azért, hogy igazad legyen?

Lényegtelen, hogy hány a max hp hány %-tól sárga egy modul, a lényeg az, hogy ha a maximum értékét növeled, akkor a ezzel eltolod az addot %-hoz tartozó hit point értéket is.

Pl.: 500 50%-a 250, de w.a.r-el 750 50%-a már 375 lesz. És innentõl tök mindegy, hogy sárga most 25%, 30%, vagy 5%-tól lesz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mindjárt sírok..

Csata: Highway 2013. január 25. 13:58:03
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 763
Szerzett kredit: 26 591
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész

8kill és semmit nem ér.

WAR-t el lehet hagyni, ha van a töltõn safe storage perked.

Master91
Fejlécben nagy zölden van a FAQ. Jó olvasgatást!
Figyelem, ez itt reklám!

A HAD – M klán lelkes tankosokat toboroz. Azokat várjuk, akiknek már van nagyvasuk (minimum tier 8 és felette)

A HAD kláncsalád tagjaként fõ profilunk egyrészt a HAD számára megfelelõen képzett és lelkes CW képes harckocsizókat biztosítani, másrészt pedig egy aktív, együtt játszó közösséget építeni.

Amit kínálunk: Jó társaság, rendszeres századozás, formálódó ESL – csapat, CW és egyéb gyakorlók, idõnként egy – egy CW landing.

Amit várunk: Aktivitás. Többen akarunk lenni, nem sûrûbben. Ezért a TS használat és a honlap rendszeres olvasása elengedhetetlen. Ezen kívül a klán által szervezett programokban (századok, gyakorlók, CW, ESL – kupa) való részvételt várjuk el a tagoktól. Inaktív tagjainktól havonta könnyes búcsút veszünk, randomozni egyedül is lehet.

Mikor csatlakozz hozzánk?

- Ha kipróbálnád a szervezett játékot
- Ha húznád a nagyobb tankjaidat
- Ha jó társaságban akarsz századozni
- Ha rendszeres, de nem kötelezõ programokon akarsz részt venni

Bõvebb információt a had.ucoz.net honlapon találasz.

Ha bármi kérdésed van, vagy érdekel a dolog keress meg privátban!

Jó játékot!
Master91
Is3-nak azt mondanám a 588 csatával a hátam mögött, hogy töltés gyorsító-stabilizátor-ventilláció, és 1. skillnek BIA.
Hali!Szeretném kipróbálni én i a WoT. Tudnátok segíteni mit csináljak,vegyek fejlesszek,hogy haladni tudjak?
Master91
Forrás
WARNING

A bug has been discovered and confirmed by the developers: if you load up your tank with golden shells for silver and shoot them while you selected automatic reload on the tank repair and ammo screen, if you have some gold left on your account, the shells will be bought for gold and not for silver. Be careful. Developers suggest that if you insist on using gold shells for silver while you have some gold on your account, you should stop using automatic reload after each battle.
Source: http://wotbase.ru/ar...-золотых-с.html
Ezért a ventit nem használom.
Rammer, stab, war van fenn.

wot nick: PsychoTrooper

Valaki be tudná copyzni a hétvégi eventet, mert munkából nem tudom megnyitni az oldalt. Köszi 😊
Tegnap a Prém PZVI-el 1v1-ben lenyomtam egy KV3-at 93-hp veszteség árán, úgy hogy be voltam szorítva egy sziklához. Közvetlen közelrõl képes volt folyamatosan mellé lõni ha picit mozogtam elõre-hátra.
Egyénként az is vicces, hogy egy hétvéi eventben egy PRÉMIUM tank +70% kreditet kap. Ennyire nem veszik ezt a szart?

Nem tudod mekkora hp vesztesétõl sárgul mert nincs rá adat de hidd el, hogy a sérülés esélyét nem csökkenti csak az azonnali robbanásét.

Vannak azért érdekes arcok és elképzelések alacsonyabb tierben. Tegnap sikerült PzIII/IV-el acélfalat kapni <#csodalk>
Szerintem egy T1HT HE-vel lövöldözött végig (pedig sárga volt).

Illetve kicsit késõbb a gyors toronyforgású és kiváló manõverezésérõl híres T-25-el 1 KV-1-et és BDR-t majden egyedül elintézni 1v1-ben...

Sunsetjoy
Ja, a sérülést benyeli ugyanúgy, csak nagyobb HP-rõl szedi le ugyanezt a sérülést. Ergo a puff/0% késõbb jön el.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Szóval ha 50%-al növeli az ammo rack HP-ját, akkor a "sárga" állapot (ami a max hp felének elérése, tegyük azt), nem változik. Seems legit.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mivel csak az ammorack hp-ját növeli 50%-al az egylövéses robbanás esélyét csökkenti a sérülést nem.

Maala
Nem csak az egylövésekre van az hatással, hanem úgy általában az ammo rackre...

Az.
Szerintem az eddig ment 500 kör alatt nem durrant ötnél többször egylövéstõl.
Viszont a stab nélkül megõszülsz mire becéloz.

Kell az, már nem is számolom hány IS-3-at KO-zok egy lövéssel.

Akkor én egy gyáva kutya vagyok, mert a w.a.r.-et a mai napig nem mertem levenni róla.

wot nick: PsychoTrooper

Ha az 1517 eff megfelel uraságának akkor KV-1s, su-100, T34/85, M6 amivel tudok szolgálni.

Van mellé egy cromwellem 😄
Majd rádírok.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Teir 8 felett is csak idióták játszanak már, sajnos a többség eljutott oda.
IS3-hoz venti rammer és stabilizátor kell.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszi!
Tuti találtak valami részeg orosz veteránt, aki elmesélte, hogy eltévedt a KV1-S-ével és az ardennekben kötött ki. 😊

Egyszer-kétszer kipróbáltuk, aztán dobtuk a francba.

pointer4
Tudja valaki, hogy az 'ÚJ' eff számító eredményénél, mi a fene az a második eff szám, amit kapunk?

Ezt írja:

Efficiency rating
1680.01 | 1472.0626614639

Azt nézegettem, hogy csak a képlet fele van rá befolyással,

Average destroyed in the battle:
Average damage in the battle:
Average spotted in the battle:
Average defense points in the battle:

A többi nincs:

Average captured points in the battle:
Td %:
Spg %:
Lt %:
Mt %:
Ht %:
vki nem akar VK3001P mellé jönni??? szopom a faszt rendesen randomban :S
ha valaki jönne (lehetõleg jó effivel rendelkezõ) akkor dobjon egy invet gameben: Benjamin_Breeg névre! köszi
Sunsetjoy
A Crusader már csak 2k xp, szóval az pont meglesz 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

pointer4
Nekem még nincs meg, nem tudok róla érdemben nyilatkozni - a tankról.
CW-re való hasznosságáról meg nem is hallottam még klánoktól, talán csak a médiumot emlegették.
ne vedd már el a kedvem a gametõl baszod!!!!!!!! <#hehe><#hehe><#hehe>
Az Ardenneki eventben is volt KV-1S akció. Valósághûség? Ugyan már. <#duhos2>

Ne örülj korán.
Mint írtam kb percenként változott a kiírás a p és a h között, meg az sem elhanyagolható szempont a végleges döntésnél, hogy a P mit is keresne egy Afrikához kapcsolódó eventben?

nvm, behozza már😊

Sztem Tiger H lesz, P nem volt Tunéziában.