World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Más: Valaki be tudná linkelni azt a modot ami jelzi a minimapon a rádió hatótávját?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
akkor én is feldobok egy pénzt és ami kijön az lesz😊
De ha nagyon nem tudsz dönteni, feldobtam egy pénzt, és az E8 jött ki. Menj azzal 😄
Van ott alul a lap alján egy olyan kütyü, hogy keresés a témában.... lökd be a tankod nevét és szemezgess.
Addig is, egy izelítõ találat 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mondjuk 8.2-es verzió, nem tudom le tudja-e játszani a mostani.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Azt szeretném kérdezni,hogy M4 után mit fejlesszek szerintetek?
Az M4A3E2-õt vagy az M4A3E8-at????
Az elsõ papír páncélzat ahogy nézem , de gyorsabb lesz és tûzerõ is oks... a másik vastagabb páncélzat de lassabb és a top löveghez ráadásul le kell venni a vastagabb páncélzatú tornyot...
Javaslat?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gondoltam farmolok kicsit Kv5el.
Lehetetlen!
Folyamatosan 9esekhez rakott be.
Nem tudtam olyan helyre menni, ahol lett volna velem szemben olyan tank akit sebezni tudok.
1x rakott 8asokhoz.
19 lövés, 19 találat 368 sebzés.
Akármit lõttem az ellenfél tankján csak láncoltam.
Következõ csatában megláttam 1 Löwe oldalát. 2x lõttem, 1 pattan, 1 lánc sebzés nélkül.
Mondom megyek még 1et.
Himmelsdorf 9es csata. Rámegyek halálútra, beállok pattogósra, velem szemben T30, Jagtiger. Természetesen átlõni 1x tudtam a Jagtigert.
1x-1x pattantak, azután aranyra váltottak.
20-30ezres köröket mentem prém nélkül. Nevetséges!
Remélem másnak több szerencséje van.
Jó éjt!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Annak ellenére, hogy kiemelkedõen jónak tartom, nem lehet lehozni egy ilyen meccset, ahol a többség csak nézõnek volt bent...
Az ember nem menekülhet elõlük <#violent>#violent><#falbav>#falbav>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Tiger P-vel meglesz a 40. tankom... majd azokkal szépen eljátszadozgatok... lehetõleg OP tankokkal... anélkül esélyem sincs beleszólni a csata végkimenetelébe :S
gondolom valami kisebb tankkal mehetett és azzal lövöldözte a nagyobbakat!?
type59 el csináltam 2500 xpt elbújhatok vele mellettük! 😛
Csak a HESH miatt kedveltem a Conquerort. Ha ez nem lenne, akkor inkább M103.
Vízszintesen? 0°-os csõállásnál? Kibírná. Ha nem akkor át kell tervezni úgy, hogy kibírja. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt a videó.
Azt nem tudom, hogy sikerült, hogy BP ágyújával még a Kv5 R2D2-jérõl is lecsúsztam 4-5x, de szerintem az látható, hogy aki ott bement volna foglalni, az nem lett volna hosszú életû.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De az L1A1 ebbõl a szempontból nagyon jó: AP/APDS/HESH. A HESH a HE-t váltotta fel és nem is vészes az ára. 1200 credit darabja. Míg a L7A1-nél 4000 credit a HESH darabja.