World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ne felejtsük el hogy a német tankokkal játszók nagy része a wot alját képviseli. Egyik nemzettel se játszik annyi hülye mint a németekkel.
De nézzük a manapság másik igen népszerû tankot, a hülyék új kedvencét, a KV-1S-t. Kemény 48.9% a global winrate vele. Pedig õ most a játék egyik leginkább OP tankja. Szóval szerintem semmit se jelent a tank tudása, inkább a vele játszó playerek tudása számít.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mert ott van a bizonyos mondat a wikin, de nem olvassák el. 😊

"Premium tanks may not perform as well as other tanks of their tier, but they are much better at earning credits"

Ezek tipikus azok a játékosok akik megevszik a prém tankot és azt hiszik õk a pálya királya ... és nem értik miért döglenek halomra.

Az oroszok nem viccelnek. Valaki tényleg komolyan veszi a gyakorlást 😊
http://i.minus.com/isxY6j6IavKLM.gif
Akkor vajon õ a testvére?

De azt a 10 killt nem egyedül lötted le full hp-ról gondolom 😊
Én is jártam hasonló képpen, t92-vel 7500 dmg buko.

pointer4
"felemelik a Tier szorzóját"
Mit, hova? Így is minden második csata tuti tierX, mit emelnének ezen ?
én tegnap 10 killt értem el és kikaptunk pz2 vel voltam ami azt jelenti hogy 14 en nem tudtak megölni 5 tankot siralmas
Tegnap voltam olyan csatában JeTivel,hogy4 db! 420as minimum sebzést bírtam lõttem.De ennek ellenére lehoztuk a meccset.Azóta se érti a random generátor,h hogyan sikerült.

Az is 8 az legalább 3 szor pattant a toronyról az e75 egyszer belõtt egyszer pattant meg 2 õt kaptam egy kv4 tõl 17 találatot kaptam be de a ferdi kapta az acélfalat szerintem hamarabb kapta be a 10 et mert neki kevesebb volt meg xp t is kevesebbet kapott
nahát pont ezt akartam írni, csak kicsit máshogy:

remélem azok is megnézik akik az eleje óta csipogják, hogy a Német vasak mennyire OP-ok és még buffolják is õket megállás nélkül

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Imrusssss
Hoppá kaptam World of warplane-hez béta kulcsot 😄

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Hányszor pattantak és lõttek rád 0sebzést miután 65hp-d lett? 😊

Master91
Remélem azok is meg nézik akik OP-zzák a ruszkikat 😄
sokan elfelejtik, hogy a löwe nem áttörõ tank (annak kéne lennie de nem az) hanem olyan mint egy td cempelni kell vele és ki kell használni a kiválóan pontos ágyúját. még egy kicsit nagyobb sebzés ráférne arra az ágyúra. Remélem vagyis nem remélem de úgyis felemelik a Tier szorzóját akkor kap egy kis sebzés buffot mert T9/ 10 ez kevés
Halli,volna egy kérdésem,akciós még a fogyi eszköz,hogy tudok sokat venni belöle?csak egyesével lehet ?meg hogyan kell segitsetek,me nem találom!köszi
persze hogy nem minden köröm ilyen is8 e75 volt szemben mind kettõt én lõttem ki a többi 8 as 7 es nálunk 2 9 es med volt csak bohóckodtak a hegyen 65 hp val fejeztem be 😊
Grat szép eredmény.
De gondolom nem minden köröd ilyen,illetve ezt nem tierIX-X csatában szerezted.

Tono34
Ha jól olvastam jelezte a támadni kívánt célt és utána ment rá a med:

"Minap gwpantherrel jeleztem, hogy támadok egy célpontot, persze ettõl függetlenül valamelyik medünk jónak látta ha rámegy a célpontra, "

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

melyik a nehezebb?

nézni a térképen a környezõ pöttyöket közben figyelni a chatet, közben piruetezni és lõni

megnyomni az f2-t és a bal egér gombot

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pointer4
Nem, az arty figyeljen oda. Amikor az arcában van a másiknak egy csapattárs, akkor nem lövünk oda.
Azon kívül hogy undorító a kockázatot vállaló tankot megsebezni, még pofátlanság is.
akik szerint szar a löwe az tanuljon meg vele játszani
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2013. január 28. 12:11:57
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 6 699 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 141 088
Csatában elért Achievement: Spártai
PaganMaga
Ah, oké, értem. Milyen jó lenne, ha egy 400as sebzés az ellenen is 18k-t érne 😊

A med meg figyeljen oda 😉

PaganMaga

Egyszerû:
A te sebzésedért fizetsz x-et, õ is fizet y-t, de a kárpótlás ennek kb a tizede szokott lenni, ha téged lõnek. A többi a wg virtuális kaszába folyik be. Egyéb kérdés😊?
Akit sebeztek az kap egy kis kompenzációt, aki meg sebez fizet egy jó adag büntetést, de azt nem kapja meg fullra akit sebeztek.

És nem lõjjük seggbe a medet...

pointer4
A levont összegnek csak töredékét kapod meg. Tõle is levontak egy ~huszast.
PaganMaga
Van itt valami, amit nagyon szeretnék megérteni, ti meg oly' okosak vagytok. Minap gwpantherrel jeleztem, hogy támadok egy célpontot, persze ettõl függetlenül valamelyik medünk jónak látta ha rámegy a célpontra, melynek eredményeként seggbepenetráltam, kapott egy 400as sebzést, ami után 18000 kárpótlást fizettem. Ma Himmelsdorfon megyek a hegyen, artistánk megpróbál szép, lapos ívben átlõni a szembenlévõ E-50re, amibõl aztán az lett, hogy én kaptam be egy 832es sebzést IS-8am popsijába, meccs végén meg kaptam 6200 kredit jóváírást. Mi okozhatja ezt a (400=18000, 832=6200) különbséget?

PaganMaga

pointer4
Löwe-vel ment 3 bukott kört, hagyta is a francba, "az tuti szar tank" XD
Te jó ég lassan 100 ezret beleölt a játékba, én még csak olyan 15 körül járok, ehhez képest amatõr vagyok 😄

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

pointer4
Onnan tudom, hogy a WG nem fog egyhamar tönkremenni, hogy ilyenekkel találkozni XD

http://worldoftanks.eu/community/accounts/506694314-dakota1964/
Nincs is annál szebb, mikor a type-ot oldalbavered mondjuk a KV2 derpjével. Beeeeng, bájbáj tájpi... 😊

Random_
Ha tehetem, akkor azt lövöm a tigrisnél, és úgy általában a legtöbb tanknál amelyiknél tudom a helyét. 😊 Pont ezért...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Köszönöm a megoldás, bevált a dolog!

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Store és a felugró ablakban bal oldalt ott a menü. Consumables- Magyarul nem tudom.

Valaki elárulná, hogy hogyan lehet a fogyócikkeket felhalmozni a depómban? Próbáltam trükközni tier 1-es vétel, fel rá a 3 fogyócikk, elad, megy a depóba a 3 fogyócikk, de ha új tankot veszek, akkor a depóbol rakja rá a 3 fogyócikket ez a gondom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Még ha centire is ugyanott találod el, szerintem akkor se fog biztosra menni. Belép a randomfaktor 😊

Az milyen már, hogy napok óta szinte meccsenként összejön az, hogy lövök egy enemyt, leradírozom a HP-ját, kb. 15-35 marad neki, szóval biztos hogy még egy lövés és kampec. Rálövök ugyanúgy, eltalálja, és 0 dmg, lepattanó, vagy lánc.
Aztán jön mindig egy makker és fraglopás 😄

Az achikat meg kapják megfele a szemetek, mert túléltek egy lövést😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Npite egy nullát szerintem lehagytál 😊
9-es és 10-es tankhoz jó ha van prémiumod, hogy ne legyél mínuszos. Szar érzés mikor mész egy átlagos kört és kiírja a végén, hogy -1000
Frissült a napokban a historical sound mod csomag.
Gun sound
Engine sound
ozzz
Lehet hülye kérdés, de ha ugyan oda lövök egy tankra ahol már egyszer átütöttem a páncélját (és ott már van is neki ugye egy látható sérülése egy lyuk), akkor ha ott újra eltalálom akkor biztos a sebzõdése? Esetleg akkor még nagyobbat sebzõdik?

Meg már kezdek egészen belejönni a 8-as szintbe, de jól gondolom hogy ez a legnehezebb szint? Itt kell legjobban óvatoskodni, a felszerelések javítások már elég drágák, de még betehet 2övel magasabb szintûek ellen is, ahol nem sok esélyed van sok creditet meg tp-t szerezni. 7es szinten azért nem voltam ilyen gondban, hogy kisebb tankokkal is kellett volna farmolnom, hogy köv szintû tankot belátható idõben megvehessem.
Magasabb szinten meg azért könnyebb szerintem, mert nem kapsz annyi erõsebb ellenfelet (9-10es szint) és kisebbek ellen meg lehet aratni. 😊

Az efficiency számítás NEM tankonkénti átlag, az összteljesítmény számít. A pontos képletet meg lehet találni x+1 helyen. Nem javul attól gyorsabban hogy a szar tankjaiddal mész.

Boconadi
Valaki betudná nekem linkelni a mûködõ, repkedõ skúló hangokat? Nem találom, és nemtudom már honnan szedtem le... Elõre is köszönöm! 😊
Ja mega tyi ha is😊

Amelyik tanknak alacsony az effje,menj vele bázist foglalni vagy védeni.Brutálisan megugrik az eff szám felfelé.
Épp ma foglaltam a francia 5ös Td-vel Ensken úgy,h közben tudtam resetelni a mi bázisunkon lévõ foglalókat.Ez a 2:1 ben edition.
Cirka 2800 effi értéknél tartok vele.

Hogy számolják az Efficiencyt? veszik az összes tank effjét külön-külön és átlagot vonnak! nem?
tehát ha van egy olyan tankom amivel szarul játszottam az lerontja az egészet! van olyan is amin 250es az effem most néztem!
ezért nem akar nõni ez a szar! 😄
ximix
kb egy hete volt szó a sima tankok prémium kategóriába való menetelérõl és akkor idézett valaki egy hivatalos állás foglalást miszerint nem lesz még egy T34-hez hasonló akció, megpróbálják megoldani másképp lásd pl PzIV.