World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siemka! (csak úgy kicsúszott😊

Jah és még valami.
Ha beletanulsz a játékba,akkor elõtted fényes jövõ áll!
Tier 8-ig eljutni úgy,hogy azt sem tudod milyen gránáttal lövöldözöl,mindenképpen elismerésre méltó!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nem.Töltény a kézi lõfegyverekben van.Nagyobb kaliberû lövegekbe gránát való.😊
Az AP-Armored Piercing magyarul páncéltörõ gránát.Ez papíron,számszerûleg kisebbet sebez,viszont jóval nagyobb a páncél átütõ képessége.a játékban penetration-ak hívják.ha átüti a páncélt,akkor sebez.
A HE-High Explosive magyarul RRO azaz repesz romboló gránát.Ez nagyobbat sebez papíron,viszont jóval kisebb a páncél átütõ képessége.
Ez a becsapódáskor felrobban.Ámde ha nem sikerül átütnie a páncélt akkor a robbanás jóval kisebb kárt tud csak okozni.
Ezért van az,hogy ha HE-vel lõsz,akkor csak kicsiket sebzel.
Remélem elég érthetõre sikerült.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Egy ilyen kérdés megválaszolása után mindíg javasold a FAQ elolvasását (írd körül hogy a fejlécen lévõ bazi nagy zöld szövegre kattintva érhetõ el), ugyanis igen alapfokú ismeretek hiányára vall...

OK! Köszi!

A lövedékek vásárlásakor ott van a megnevezés alatt az átütés és a sebzés. A nagyobb átütésût használd, ne a nagyobb sebzésût!
Miért? Nem töltény?
Az AP, az magyarul R.RO?
Ezexerint az a töltény nagyobbat sebez? Nade, mennyi az elvárt sebzés? Csak azért kérdem, mert az elõzõ osztályú IS (asszem hetes), is nagyobbakat sebzett.

lol töltény!?😊
használd az AP gránátot legtöbbször.Abból jóval többet is vigyél magaddal.
az 1 gombal AP-t fog betölteni.utána már ne piszkáld.😊

Mindkét töltényt használom, ami nem kerül pénzbe.

nem HE gránátot használsz véletlenül?

Az erre hivatkozó linket másnak is kidobta bejelentkezéskor a játék? Történt valami változás amirõl nem értesültem?
Azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy az IS3-al nem bírok többet sebezni 90-100-nál? De inkább 50 körüli a sebzés.
122mm D-25T agyú van rajta (a legnagyobb ágyú még legalább 2 hónap játékra van tõlem), és próbáltam mindkét fajta lõszert.
Nagy néha sebez elég komolyat (kb. 200-400), de ez teljesen véletlenszerû, és ritka.

Köszönöm, akkor folytatom a Tiger2 és nem kezdek bele a Maus ágba.

*alkotni

Akkor egyértelmüen E-100, elég kemény, egyedül is nagyot tudsz elkotni.

CW nem tudom mit jelent.Klán nem igazán érdekel egyenlõre, mert a munkám csak ritkán enged gépközelbe.

Hali! Van egy accountom amitõl meg szeretnék szabadulni...
8-as tiger-2 és 8-as ferdinand a top tankok rajta + churchill premium + vk2801 tankok mindegyik fullos és 100%-os legénységgel....amcsi vonal tier 6-ig "minden" kifejlesztve. Ha valakit érdekel az ide írjon: [email protected]
igy tippre fél fordulatot kellett volna mozdítani az egér görgõjén

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na bazz, ezt nem figyeltem! <#wow1><#zavart2>

menj el E75-ig és örömködj azzal, tier10 Német hvyket csak akkor fejleszd ki, ha szereted ha korbácsolnak

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem nincs mausom csak e-100 viszont ha szereted a massziv kemény tankot és tudsz vele játszani ügyesen tudod helyezni akkor maus kell neked, de kell tudnod mindenki téged fog lõni, nem sebez relatív sokat de meg tud bántani, E-100 nagy ágyúval és arany lõszerrel egy állat tud lenni a maga 980 sebzéseivel, de tud 500-t is 😊 én ha most kellene kezdjem biztos e100 fele mennék.

sokan megveszik a lowet meg a többi prémet úgy, hogy az az elsõ tankjuk nem ismerik a játékot, a pályákat semmit azért van a lowenek iszonyat szar (egyik legszarabb) win aránya a szerver statisztikában...
Tono34
Az E75 mindenképpen ajánlott, nekem az egyik kedvencem. Kérdés, hogy te mihez akarsz kezdeni velük? CW v vmi klános?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sziasztok!
Döntés képtelen vagyok német hvy ágon.Az egyik ág Tiger 2ig van kifejlesztve a másik csak Pz4-ig.Érdemes lenne bele kezdeni a Maus ágba, vagy hagyjam a francba és folytassam az E-100 ágat ,mert jobbak a tankok!?Aki végig tolta mind2 két ágat, kérem segítsen a döntésben, köszönöm😊

1100 felet ? 😊 az már majdnem pro abban a kategóriában, de mutatok én egy gyöngyszemet, azóta is a barátlistámon van és nyomon követem a fejlõdését!
Életemben ennyit nem sírtam a röhögéstõl!

http://worldoftanks.com/community/accounts/1003122928-eglgun25/

Sunsetjoy
Jaj, kiégett a szemem. xD

Amúgy igazad van. Múltkor megjegyeztem magamban, hogy nem láttam még IS-6 tankkal olyan játékost, ahol 1100 felett volt az eff. Ennyire...?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sajnos két falyta prémium tankos létezik, aki most vette és gõze sincs mit merre kell csinálni és ha top tier akkor elég veszett ügy, illetve másik aki azért farmol hogy meglegyen X tier tizese és kisújból vágja az egészet. Nagyon sok értelmiségi van ha elkezdõdik a játék és neki koccolsz még ki is lõ hogy lesuróltad a festést.

Sikerült olyan tehetséges TOG játékossal is összefutni, aki Westfielden befûzte a hídpillérek közé a járgányát. Meddel mögé, lánc lelõ (nem nehéz szerencsétlennek), majd 1400 free damage. Olyan hosszú, hogy hiába fordította a tornyát. Már én is sajnáltam, közben meg jöttek az anal intruder, stb. megjegyzések csapatból 😊
Mit röhöghetnek a WG-sek magukban, hogy azt a vackot rá bírják sózni emberekre.

Sunsetjoy
Ehhez mondjuk óriási értelem kell, hogy elinduljanak is valamerre azzal a monstrummal... 😊
Én Churchivel sem indulok el bizonyos pályákon az ellenséges bázis felé, ahol több az emelkedõ, mint általában. Mert képes két szék között a földre esni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Farkasfog linkjében látszik, hogy piros volt az autósnak.

A fent nevezett "lánctalpas földmunkagép", Vecsés irányából, teljesen szabályosan, az útviszonyokat figyelembe véve, megfelelõ körültekintéssel közlekedett. xD

Biztos késésben volt a melóból, vagy szült az asszony..😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Találtak már el véletlenül, de ha a meccs 10-15 másodpercében közvetlen közelrõl kapsz egy találatot az nem véletlen, harc közbeni találat. De azt felfogtam, ez a rendszer. Csak már unom, hogy amennyiben a t9-t10 tankjaimmal akarok játszani, akkor elõtte farmoljak kreditet a prém tankokkal. Ha meg lazítani akarok kis tierben, akkor meg kilõ a csapattárs. Mindent lehet ezzel a játékkal, csak azzal játszani nem, amivel szeretne az ember.
Nekem sikerült 3-as TOGszakaszt egyszer kifogni. Elindultak 3-an az ellenfél bázisa felé (Live Oakson a med útvonalon), de mivel baj volt a bázison 1 visszafordult. A 2 soha nem érte el az ellenfél bázisát, az az 1 pedig nem ért vissza védeni.
Azért ha TOG a top tank már lehet félni, úgy általában.

Szerinted a gép honnan különbözteti meg a direkt találatot a véletlen csapattárs sebzéstõl?
Nekem is volt egy - két alkalommal olyan, hogy a bokorban ülve a TD sniper módban bûvölöm a célkeresztet, és abban a pillanatban, ahogy megnyomom a tûzgombot, keresztülsuhan elöttem egy light tank. Az meg nem szokta szeretni a magastierû TD skulót az oldalába.
Azt nézi, mennyit sebez a csapattársakon. Ha sokat, kirakják õt is. Most ha azt nézed, hogy ez hány meccsenként fordul elõ, (hacsak a nicked lengyelül nem szidja az anyjukat) elég ritkán csesz el neked meccset.

Lol, fasza. Lényegében az a szabály, hogy ha van egy hülye a csapatban, akkor várd meg még kilõ. Na akkor tényleg nem kell többet játszom, mert nincs különbség abban, hogy lesebez 30% vagy kilõ, az a tetû mégis játszik.
Segítség, a noob megtalálta a W-t!!!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

pointer4
1 killre kitiltanak? Csak nekem hihetetlen ez?
Mivel automatikus nem nézik, ki lõtt elõször, vagy hogy kinek van igaza. Ha nem kék, nem lehet lõni, ennyi a szabály. Írták is, hogy ha valaki elkezd téged lõni, ne lövöldözz vissza rá, mert ez lehet a vége.

Sunsetjoy
LOL 😊

ott a probléma, hogy kilõtted és nem lesebezted ahogyan õ is tette veled

Én a sajàt artynktól màr jobban félek mint az ellenfélétõl..
A T-34 és a Lõve ugyan ez a karegória az örök kedvencem a T34 3-as platoon.
Tuti bukó ha velem vannak.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Csodálatos, fel lettem függesztve csapattárs kilövéséért. Az nem számít, hogy azután lõttem ki, hogy õ hátba lõtt 10 másodperccel a kezdés után. Azt gondolom nekem ez volt az utolsó Wot-os meccsem. Engem kezdenek el lõni, megvédem magam és én vagyok kitiltva. Az már nem is számít, hogy miután végre nem az összes idióta engem lõtt az ellenfél sorait is tudtam aprítani.
my not perform... 😊

Nem azt írják, hogy szarabb, csak, hogy másképp jó. 😄

Hát az bizony lehet. Én csak abból indultam ki, hogy tier6-os csatákban annyi a retardált KV-1s hogy az hajmerszetõ. Némelyik a W-t nem találja meg.
De a KV1s csak az egy tank, összeségben lehet a németekkel megy a legtöbb hülye.

Ami mondjuk érdekes, mert tankonként lebontva, tier 8-asok közül nekem Tiger II-vel volt a legtöbb eff-em, igaz, akkor még a játék kezdetén más volt a helyzet mint manapság.

Ja, mert a német tankokat kinullázták.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Itt tuti nem a Type 59-re gondoltak<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem a winratek magukért beszélnek. Meg elég szétnézni randomban is. Alig látni zöld Tiger/E75/KT/E100/Maus/Jgpz playereket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Biztos ez? Szerintem mára a németek helyére a KV-1s került.