World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért mert a tiger p azon kevés tank egyike amelyiknek a páncélja tornyon a gyengébb.nem majd elkezdem a páncélteste 20cm-ét lõni ugye.203mm átütéssel wotban az életben nem fogja átvinni.weakspot hagyjuk már...hiába célzok én gyenge pontra gondolod hogy 2-300méterrõl el tudok találni egy géppuskát vagy kémlelõ nyilást egy tankon?szép is lenne.
én is öltem már vele t9et nem kell hülyének nézni.ez nem azt jelnti hogy a legtöbb esetben nem pattan le róluk vagy lep meg vmi mással.
itt hülyézel gondolom az effed meg 600 körül van mint a base camper vagy suicide wot állatfajoknak.
én olyanokat fogok kapni akik olvassák és várni fognak...
amikor a foglalásért adtak, akkor ellenem mindig volt 2platoon rusherekkel...

Azért van "overmatch effekt" is, ami rejtélyes módon az ilyen T-50 féle futrinkáknál nem óhajt mûködni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
Párszor már companyztunk ellenük, de vereségre nem emlékszek.

arty time!!!!!! elõveszem az S-51-et meg a GW Panther....
ha meg már úgy is szabad a másik kezem akkor elõveszem a f***at is és legalább dupla élvezet lesz <#hehe>
Sunsetjoy
Ja persze, akik egyáltalán olvasnak híreket. Szerintem aki értelmesebb és aki olvassa, az nem olyan, hogy CSAK arra menjen. Aki meg nem olvassa, az meg értelemszerûen nem is tudja, hogy erre KELLENE hajtania.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

orosz ág, KV1s Is IS3 vonalat szeretnéd..

Jó ágyúk, nem túl mozgékonyak, de az elsõ páncélzat kemény. Ma volt 17 lepattanóm az IS3 orráról. oldala háta papír.

Amcsi ág, ha kihúzod az M6 ig ( T1 heavy nagy cumi ) a t29 isten, és másik ágat fejéesztve is elérhetõ.

A britek meg fürgék mint állat, és súlycsoportjukban erõsek a fegyverek, +nagy tûzgyorsaság. A cromwellt nem akarod majd eladni.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Komolyan a vicc kategória....
DarkHorSe
Miert lenne így?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Itt van a hivatalos magyarázat a lepattanó lövedékekrõl:

"As explained above, for angles higher than 70° all shells will ricochet regardless of armour thickness."
Magyarul: Mint fentebb kifejtettük, a szög magasabb mint 70° minden lepattan függetlenül a páncél vastagságától.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a játékban elérhetõ legnagyobb penetrációjú ágyúja (Objekt 268 ágyúja, prémium lõszerrel, maximális átütési értékkel) 563-as penetrációval képes lepattanni a játék leggyengébben páncélozott jármûve (Mark I, a tier egyes angol tank) 6 mm-es páncéljáról, ha az 70°-nál jobban be van forgatva.
A játékban ezt a szabályt figyelembe kell venni. Hogy ez mennyire életszerû, azt döntse el mindenki maga.

Ajánlom a figyelmetekbe az alábbi linket. Ha minden fórumozó elolvasná, akkor sokkal rövidebb, és tartalmasabb lenne ez a topik.

Felhasznált irodalom: http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Ricochet
Hát ez az M6 a sebbegése és a jó löveg! Cs7 mellet pedig a jó páncélvédettség és ott a gyors "köpködõ" tüzelõ mód! :/

Holnaptól megint elvan baszva a játék.
Mindenki a kezdõn fog ülni és várja a capelõket.

KV-1 már hozza a heavy feelinget.
A SU 85 az igazi TD életérzést.
Artizni meg nem túl nehéz dió.
Tehát viszonylag hamar rá tudsz jönni, hogy melyik játékstílus jön be.
Nekem az segített sokat, hogy platoonoztam nálam jóval tapasztalatabb játékossal, és rengeteg mindent el lehetett lesni tõle.
Sunsetjoy
Egy a lényeg, hogy ne franciával kezdj, elmegy az életkedved .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

viszont a csörcsil 7esnek elég durva páncélzata van 😄 míg az M6-nak nulla 😊
szerintem zsíroskolbász a csörcsil 7
Ahogy mondták, próbáld ki az orosz nehéz és med ágakat. A ruszkiknál hamar van heavy.

Tono34
C7 ha kilövik a sofõrt nem kell visszahozni, ugyanúgy megy 20-at a tank 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hacsak nem akarsz megörülni, akkor M6.
A C7 max 20km/h-t tud, nincs semmi ágyúkitéríthetõsége.
M6nak marha jó a gunja.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tono34
Attól függ, tudod-e hol kell lõni. Mindegyikrõl lehet pattogni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Két tankon variálok:
M6
és
Churchill 7

1v1-ben melyik a nyerõbb?

szovjet arty-szovjet td-szovjet hvy
ha ezek már mennek, akkor onnantól bármi kivéve az fr, mert az szivatós az elején

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szerintem kezd az orosz nehéz ággal, majd eldöntöd, hogy onnan merre és mi fekszik neked.

Sunsetjoy
Az elsõ 4 szinten bõven ráérsz kitapasztalni, hogy mi tetszik neked. Kb. az 5. szinttõl érdemes ilyen kérdést feltenni. Ha elkezdted, akkor úgyis minden nemzettõl kaptál egy 1. szintû tankot.

Most a török látogatás apropóján eszembe jutott, hogy volt már valamikor TURKS-HUNS rangadó WoT-ban? 😊

Mit ajánlotok mi vált be eddig?
Erre nem hiszem, hogy van válasz. Attól függ, neked melyik játékstílus fekszik. Távolról szeretsz opertálni, vagy közelharcban. Legyen elõrõl kemény a tank, vagy inkább gyors és flankelnél vele. Ahány ház annyi szokás. 😊

Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni,nem tudom iyen írányban induljak el a tankok fejlesztésében és hogy melyik a jobb,még friss hús vagyok ezért kérdezem hogy melyik típust éri meg fejleszteni?
Köszi a tanácsokat. Alapvetõen én is ezt a hármast használom (kivéve Bat. ugye ott a rammer helyett optics), de felkeltette az érdeklõdésem ez az optika dolog.
De lehet, hogy nem variálok ezzel, hiszen most is egy mészárgép <#hamm>

Én hagynám úgy ahogy van. Nekem is ez a konfig van minden medemen. Szvsz elég jó a látótávja, inkább többet érnek a harci képességei.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
Szerintem, jó ahogy most használod, de ha optikát teszel rá szerintem inkább a rammer helyett tegyed.

Véleményem szerint igen. Amúgy is egy tonna XP-t kell összeszedni vele és minél mozgékonyabb annál jobb lesz csak vele a teljesítményed.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azoktól kérdeznék, akiknek már van T62-es tartályuk.
Milyen felszerelést tettetek rá, használjátok vele?

Én nagyon szeretem, a mostani verzió szerint, egy rammer, venti és vstab van rajta, így használom.
Viszont több helyen is olvastam, hogy a vstab helyett inkább egy optikát pakolnak rá, mert az ágyúja alapvetõen pontos, viszont a +10% látótávolság sokat segíthet.

Vélemények, tanácsok, hurrogások?😊

hello vajon miert nem enged be a jatek orak ota? valaszt koszonom

Üdv!
A T44 legnagyobb motorja mennyit tesz hozzá a játékélményhez?
Nem vagyok jóban a masinával, és nem szándékozom kihúzni a 2. orosz TD ágat sem.
Ezért kérdezem, hogy érdemes 27000xp-t beáldozni érte?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NoparaWot
joreggelt😊
az XVM milyen gyakran frissíti az e-péniszt? csak mert fals adatokat mutat (régieket)

Színvonalas, mint a játék. 😊
kezdõõõdik a mai nap is.... 😊

pedig nem is írtam olyan csúnyát csak megkérdeztem hogy mi ez a szar francia prototype special 😄😄
csodálkozom, hogy nincs a felsorolásban, hogy : "és bántják Serbet is" :-)

beszólnak a Fehéroroszok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azért ezt így nem merném kijelenteni. Volt már olyan lövésem, aminél láttam, hogy szar helyre megy, de azért közölte, hogy átütötte. A feketén villanó jel az ellenfél fölött pedig nem arról híres, hogy a lövedék átjutott a páncélon.
Az illetõ csata elején ennyit írt be: pl?
Ezután elindult a városba.
Miután megkértem, hogy jöjjön a másik oldalra ennyit válaszolt: Negatív!
És miután azt az oldalt betolták, ahol egyedül voltam, beírtam neki, hogy támadják a bázist.
válasz: who attacked base?
Szerencsére utoljára halt meg.

Most van alakuló félben egy új baráti társaság.
A nevük: -AAH-
Ha gondolod less be oda!
Ha érdekel keresd vmelyik vezetõt!
Name Total Per battle
Victory ratio: 44.62%
Battles: 65
Efficiency: 2120.59
WN6: 1822.5
Average tier: 7.92
Experience: 57198 879.97
Capture points: 183 2.82
Defense points: 133 2.05
Damage: 114172 1756
Kills: 90 1.38
Spotted: 138 2.12
Vehicle specific statistics for date 2013-02-04

Szopó ágra kerültem!<#falbav> Bárimit csinálhattam mindig vereség! 😞

WOT nick: tepi1

Random_
Srácok, tudom nem vagyok csak egy Good játékos, de szerintem a KV-1S mellett a T-150 is OP tank. Elég jól jövedelmezõ és elég jó sorsolják csatába is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mi a szart linkeltem én be......
Jól látom h 4:57-nél attól halt meg a T50-2 h hátrarúgott az arty csöve?😊
Hali, a régi HHR-bõl és a HPTS-bõl alakult egy új klán a -HSW-
Nézd meg...

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Azért mond átütést mert a célpontot átüti, csak nem sebez, szóval nem mondja rosszul.
Viszont ha ennyire sok lepattanót 0ást szoktál lõni akkor neked kéne rendesen megtanulni célozni weak spotra. Nyilván mindenkinél elõfordul a dolog, csak van aki inkább elismeri hogy "ja igen, én lõttem rossz helyre".

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Boconadi
A legtöbb VISA, Maestro, Mastercard kártyával lehet fizetni aranyat, ha azoknak aktiválva van az elektronikus vásárlás funkciója (függetlenül attól, hogy az dombornyomott-e vagy sem). Ezt vagy megteszed a banknál, vagy ha elektronikusan használhatod a kártyát (utalás, számlakivonat lekérdezés stb.), akkor ott is aktiválhatod. Kérdezz rá a bankodnál.
Boconadi
Nem értem, hogy egy tigris P lövegpajzsát minek lövöd?! <#idiota> Miért is lövöd bármelyik tank lövegpajzsát? Ha a kupakot lövöd azt mondom oké, és most lehet cinikus leszek, de nem nézem ki, hogy lenne annyi eszed.

Lehet én csinálok valamit rosszul, de én nem lövök rá olyan helyen egy tankon, ahonnan jó eséllyel elpattanhat, és láss csodát a lövések 80%-ban átütés, és sebzés is van. A tiger P nagy lövegével ha úgy találod el, egy E-75-öt, IS-3-at is megsebzel 😄 Szóval Te valamit rohadtul elnézel.

Egyébként az átütött 0dmg-s hiteket már 100millioszor kiveséztük. Nagyjából arról van szó, hogy a tanknak "két" páncélja van, egy belsõ, és egy külsõ. Akkor van szó 0dmg-s átütésrõl, ha a "külsõn" igen, de a "belsõ" páncélon nem megy át, úgy értem a lövedék nem jut be a "küzdõtérbe". (de majd nálam valaki okosabb kiegészít, vagy jobban elmagyarázza, HA van kedve)
egy kérdés:maestro-s kártyával tudok aranyat venni? mert az nincs felsorolva csak visa mastercard meg 1-2 olyan amirõl nem is hallottam.
igen igen fizettem már ennél sokal sz*rabb játékért is szóval egyszer talán nem árthat meg.