World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg ez nem néha néha egyszer egyszer van így.hanem rengetegszer!! nem ártana figyelni nem csak kötekedni.mindig rossz szögbõl lövök akkor megtanulok repülni hátha fentrõl jobb lesz.
tessék ma esti utolsó csatám ami után bepöccentem és kiléptem:8 lövésbõl 1 ütött át úgy hogy sebezzen is.és akkor még top tier voltam a csatába.saját tankom tiger p volt(természetesen top gunnal ellátva).egy másik tiger p lövegtornyát sikerült eltalálnom amivel kilöttem mert alig volt élete.egy vk3002dbrõl 1 átütõm volt 0 sebzéssel IS-rõl 2 az elöbb emlitett tiger p-rõl 3 amibõl 1 lepattant 2 átütött sebzés nélkül persze.meg volt még egy tier 6os arl amin 1.
és régebben ilyen nem volt de mostanság nem tudom mi van elviselhetetlenül sok az ilyen lövés fõként tier 7es tankoknál.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy megértelek, mert elég bosszantó, amikor 30-60 milit nem visz át egy minimum 200-as átütésû löveg. Ez tényleg durva, h a saját játékszabályait hágja át a WG, de a nem penetráló és a lepattantó az 2 külön dolog értsd már meg.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
most kezdek az elefánt(ferdinand) tankkal top gunnal.nah majd ha az is pattog azt mivel magyarázzátok?mellesleg annak még jobban fogok örülni.
akkor hadd lõjek percenként legalább 20at és akkor nem érdekel ha átüt de semmit nem sebez a fele a másik fele meg sebz kb 5000et és akkor boldog leszek.
Jut eszembe. Valaki gyõzzön meg, hogy a 3001P mozogni is fog tudni a nagyobb motoroktól. A múltkor Cliffen egy KV-1 majdnem lehagyott a kaptatón.
Egy kis pénzgyûjtés. <#violent>#violent>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ne próbáljuk ezt mozgásra fogni mert amikor áll az ellenfél azt ezzel aligha lehet magyarázni.
Gyõzelem
Mines
2013. február 4. 22:17:51
Jármû SU-85
Szerzett tapasztalat 647
kredit: 16 777 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 720)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Elit lövész
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
(Pisszt! Megnyugtatásodra megsúgom, hogy majd írok róla valami csúnyát. Megígérem!)
Az amx40-nél én is arra gondoltam, de visszanéztem nagyobb felbontáson ott ha jól látom az lõtte ki a végén 😊
Victory Map: ! Arctic Region 2013. február 4. 20:38:28
Vehicle: ELC AMX
Exp: 1 374 + Credits: 60 022 (prémmel + eventtel, event nélkül is 40e. lenne).
Ebbõl azért még lejön 1800-1800 javításra lõszerre, ami vicc.
A gunját sok T6-T7 medre is szívesen rátenném.
Ehhez kellet 1000 dmg. + 2000 spot damage, ami ezzel a tankkal elég gyakran össze is jöhet. Nem értem miért hal meg vele a játékosok nagyobb része 2 perc alatt, pedig a végjátékban a nagyokat is tudja sebezni (170 pen 0.38 pontosság).
Csak valóban nem light, hanem inkább egy mini TD.
<#gun>#gun>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ezt töröld ki és meg javul.
Valaki legyen szíves segíteni, hogy mit csináljak, hogy az új számítást mutassa az XWM. Feltettem mindent, de most már semmit nem mutat, tudom, hogy át kell írni valamit valahol, de rejtély, hogy hol. Elõre is köszi😊
2 afknak beírtam a helyzetét, ilyenért ki jelent fel?
közepes vagy könnyü tanknál lehet beválik de az meg nem fekszik nekem