World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne, mert van 1 pz a garázsomban.
Az ára meg jól jönne.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
én azt hogy:
-Lets grind some tier10!!!
-Yes, just 1245 battle left to IS-7!
hátha... 😊
Képaláírást kell kitalálni, hogy mit gondolhat a 2 tank.
Ha ezzel nem nyerek, akkor semmivel!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/207520-caption-contest/
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ám nekem csak 9000 csatám van, és még a legelején mentem amx 40el, akkor csak 7-8ba dobott.
Ehh, lehet igazad van és megcserélem õket. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A medre viszem tovább a t-34-eseket, a light meg kapott új személyzetet. De ha adnának pízért százalékot, elgondolkodnék rajt. 😊
Az meg szerintem eléggé erõs, hogy saját tierjében is dísznek van a pályán.
Ma !5! hp-val hoztam le 1 meccset.
Alig 1 tankot és 3 artyt szopattam le vele.
"Srácok, ebbõl a kínai ágból lesz valami értelmes késõbb?" - Igen. T9, T10-ben, amíg nem jön a nerf😊 Utána sztem kuka az egész nemzet😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Meg ki kellene találnom, hogy mit kellene vele csinálni, ha nem olyan pályára rak, ahol bújkánom kellene. Mert egyébként nem rejtõzik rosszul.
most vettem frissen A-20asomat és olyan heavykkel kerülök szembe, hogy csak nézek...
lehet bármit tenni, hogy ne arról szóljon a csata, hogy amint meglátnak egy lövés vagyok? 😄
t-34re gyúrok de így kínszenvedés lesz az xpt összeszedni.
๏̯͡๏﴿
"Az emberek gyakran mondják, hogy a jó bûncselekmény a legjobb védelem. Ezen a héten, hogy még mindig ez a helyzet, de az biztos, nem lesz olyan jövedelmezõ!
Sok szerencsét, parancsnokai! "
LOL
Kéne egy kis szakmai tanácsadás. Idáig szinte csak a hevikre hajtottam rá,nameg nem állt tõlem messze a páncélvadász stílus sem<#nevetes1>#nevetes1> Arty sosem érdekelt, nem szeretem ha csalnak egy játékban!:-) Szóval kezdek rácuppanni a medekre. Kérdezném hogy melyik ország, és tank lenne a legjobb ez ügyben? Csupán száraz adatok alapján nem fogok dönteni mert már régen megtanultam hogy az nem minden ami le van írva<#wink>#wink> Titeket kérdezlek mert a tapasztalat többet ér mint ami le van írva. Fölteszem a 20forintos kérdést...Melyik a legjobb med?<#vigyor3>#vigyor3>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
JP-vel voltam mountain passon.. a kerülõ úton pár tankkal... többiek gleccser fele mentek meg az enemy nagy rész... át is ment rajtuk és ment az enemy capolni... én meg beírtam közösbe hogy "no cap kill meeeee" "try kill me"
írták OK és jöttek 😄
az eredmény top gun, sniper, win és egy kurva jó dupla XDDD
röhögött ám a csapatunk OMG 😄
full vesztes csatát így sem nyertem még meg 😊
csak megéri néha pofázni az enemynek 😄 ezt a replayt lehet felteszem youtube-ra xDDD
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
szal csak azok olvassák akik statbuzik 😄
kiszámoltam Is-7 eddig mennyi zsét vitt el 😄
van vele 3773 lövésem, 1 skuló AP ára 1118 credit... szóval kb. 4.218.214 creditet lõttem el vele
javítás... a csatáim 40%-át élem túl.. tehát 60%-aiban teljes javítást kellett fizetnem.. 447 csatám van vele ennek 60%-a 268 csata, javítás meg kb. 28.000 credit... ez összesen 7.504.000 credit kb...
együtt a lõszer + javítás kb. 11.7milla :S
ANYÁD IS-7!!!!!! dasist credit temetõõõõ
By: matyashun .lol,, ezt én mondtam.... azért nem gondolod hogy ez már dúrva 😊
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Mit kell átírnom az xvm configban, hogy a wn6-ot jelezze ki a játékban az effi érték helyett?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU