World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem akarok szemét lenni 😄 de nem hiszem hogy te nyered meg ezzel a szöveggel 😄DD
Láttalak!
Jó lenne, mert van 1 pz a garázsomban.
Az ára meg jól jönne.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ja láttam mit írtál... xD
én azt hogy:
-Lets grind some tier10!!!
-Yes, just 1245 battle left to IS-7!

hátha... 😊
Ismét verseny van a fórumon!
Képaláírást kell kitalálni, hogy mit gondolhat a 2 tank.
Ha ezzel nem nyerek, akkor semmivel!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/207520-caption-contest/

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

zsír mind

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Elvileg nagyon jó. Csak rengeteg XP-t emészt fel amíg eljutsz oda hogy ott van a garázsban a fullos WZ-132. Meg ugye belépõnek ott a fostos T6 light.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És a könnyû tankok milyenek? Fõként a t8ra gondolok. engem az érdekelne leginkább. Kell egy játszótárs az amx90nek.
Bocs, nem tudtam, hogy már nem dobálja oda. Most néztem meg az MM-et.
Ám nekem csak 9000 csatám van, és még a legelején mentem amx 40el, akkor csak 7-8ba dobott.

Master91
A harmadik skilljüket gyúrják épp nálam, de mire meglesz a hatos med, az ötösben lévõk is elérik az elsõt. Akkor meg lesz lámpácska, meg némi plusz rejtõzés, ami nem rossz.

Ehh, lehet igazad van és megcserélem õket. 😊

Amúgy jó tanács azoknak akik mennek a kínai medekért. Camót húzzatok ki elõször, eszméletlen hogy mozgás közben is milyen jól rejtõzködik a T34-1.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

PEdig megéri betenni õket. Egy sok skilles crew nagyon nagy elõnyt jelent a mazsolák között. Nekem pl van rajtuk javítás, camo, BiA, lámpa, safe storage, snapshot, meg a franc tudja még mi. Öröm nézni hogy mennyivel többet tud így a tankom mint egy újonc T7 med.

Amikor bejött, akkor még azt is oda dobálta.

Nem, a type t-34 kapott újat. A typeosok maradtak a type-on. Persze tudom, átrakom, átképzem és ugyanúgy használhatom a type-ban, csak lusta vagyok ide-oda rakosgatni. Ha megyek pár kört, akkor ált elviszem a type-ot is, mert pénzbõl soha nem elég, meg el is költöm ha akció van mindig. Aztán menet közben eszembe jut, hogy milyen király is lenne menni egy tankkal, amit persze ezer éve eladtam, és "teljesen ésszerûen" megveszem újra, hogy mehessek vele 10 kört. Most pölö a KV3-ra gyûjtök. 😊 Így aztán farmolhatok napestig.

ne csusztas...en meg soha nem lattam tier 8-ban Amx 40-est, pedig tier 8,9,10-ben nyomom, 20 ezer mecsem van.
De a Type legénységét használod meden, nem?

Nincs szívem levenni a type-ról az embereket, tök jó tank lett így végre. 😊

A medre viszem tovább a t-34-eseket, a light meg kapott új személyzetet. De ha adnának pízért százalékot, elgondolkodnék rajt. 😊

Én heavynél T9ben, mednél pedig T7ben járok. Heavy ágon az IS2 és a 110 az iszonyat jó. A T9 heavy se rossz, olyan mint egy KV-1S, amolyan IS8 felszerelve az IS7 gunjával. A medek is bejönnek eddig.

Menj pár kört Amx40-el 8asok között, majd megtudod.
Az meg szerintem eléggé erõs, hogy saját tierjében is dísznek van a pályán.
Ma !5! hp-val hoztam le 1 meccset.
Alig 1 tankot és 3 artyt szopattam le vele.

popey8
T6-nál járok és sztem eddig az M5 volt a legjobb. Csak azzal van meg az Ace Tankerem. Meg kell tanulni használni. Ennyi.

"Srácok, ebbõl a kínai ágból lesz valami értelmes késõbb?" - Igen. T9, T10-ben, amíg nem jön a nerf😊 Utána sztem kuka az egész nemzet😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na igen, a másik probléma az volt hogy nem volt bele crew, mire normálisan kiképzek egy újat, addigra meg már rég T8ban járok. Med ágra meg ott a 490%-os crew a Type 59bõl, ami nem kis elõny a T7 tankok között.

Srácok, ebbõl a kínai ágból lesz valami értelmes késõbb? Mert ha nem itt hagyom abba a m5nél, és nem kínzom magam. Elegem van már ezekbõl a szutykokból, fõleg úgy, hogy ez a ... csak nagy tierekbe kerül. Ki volt az a barom ,aki azt hitte, hogy egy tier 4 könnyû tankkal akar az ember nagy csatákban scoutolni? Arról nem is beszélve, hogy lényegében saját tierjében is dísznek van a pályán.
popey8
T-62 a favorit. Szerintem veri a kínait is. Totál cool játszani a T62-vel. Nagyon agilis, a lövege egy álom, menet közben is sokszor eltalálom a célt (házat és tankot is<#zavart1>). Szvsz a játék legjobb T10 medje. Hull downozni is lehet vele vmilyen szinten, míg a kínaival nem nagyon. Egy kis bucka vagy bármilyen útakadály és már a levegõbe lõsz. Sebzés ok, de a T-62 dpm-je mindent visz. Papír a front, de ha jól forgatod szinte bármit pattinthat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem lesz az rossz tank. Csak kéne rá egyrészt a lámpácska, ha olyan pályára rak. Legutóbb, mikor deffelni kellett malinovkán, a kedvenc bokromban robbantam darabokra, mert nem tudtam mikor láttak meg. Sajnos elég veszélyes helyen álltam épp.

Meg ki kellene találnom, hogy mit kellene vele csinálni, ha nem olyan pályára rak, ahol bújkánom kellene. Mert egyébként nem rejtõzik rosszul.

Hiszek neked mert tudom hogy te nagy kópé vagy a medekkel :-) ha már a T-62-õt említed, nem jobb nála a kínai 121-es? Azt hallottam kicsit mindenben veri a 62-est!? Vagy ez csak szóbeszéd lenne? A batmobil tudom hogy gonosz jószág de nagyon papír szerintem<#nevetes1> Az E-50M szerintem nem is olyan fürge, kicsit hevis beütése van, az usa M48A1-es szintén közepes a hallottak alapján, de lehet tévedek! A brit Fv4202-rõl meg nem sok jót hallottam szóval a kínai vagy a ruszki marad szerintem. De vajon melyik a jobb??
Én 2 csata után eladtam azt a kis undormányt 😄.

Majd egyszer megtudom. 😊 Ha eljutok oda valaha is. Ezt a kis nokedli hatos lightot kifejlesztettem, de én vele küzdök, õ meg az elemekkel. Mindig elfelejtem, hogy nem med.

Szerintem jó lesz ott a kínai is. Az a 122mm-es gun meglehetõsen durva egy mednek. Amit néztem replayeket, ott nagyon jól szakít. Én még per pill a T34-1nél járok, de õ is nagyon jó, olyan kis mini Type 59.

Amcsiknál a T20 jött be a legjobban, az angoloknál a cromwell, németek neccesek voltak nekem (utálok hátul bóklászni), talán az E-50M. Az oroszból meg a T-54. A T-62 sem rossz, csak nagyon papír a T-54 után és nem áll rá a kezem rendesen. A kínaiakról nem tudok nyilatkozni, a Type T-34-nél járok.

Én a T62-re mennék. Esetleg a Batre ha elég jónak érzed magad hozzá.

xvm 3.3.1-et használok.Valami ötlet,miért tûnik el?Thx.

Lynx_TWL
haliho,

most vettem frissen A-20asomat és olyan heavykkel kerülök szembe, hogy csak nézek...
lehet bármit tenni, hogy ne arról szóljon a csata, hogy amint meglátnak egy lövés vagyok? 😄
t-34re gyúrok de így kínszenvedés lesz az xpt összeszedni.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

király ez a gugli fordító, holnapi eventnél ezt írja:
"Az emberek gyakran mondják, hogy a jó bûncselekmény a legjobb védelem. Ezen a héten, hogy még mindig ez a helyzet, de az biztos, nem lesz olyan jövedelmezõ!

Sok szerencsét, parancsnokai! "
LOL

Szép jó napot az uraknak! :-)

Kéne egy kis szakmai tanácsadás. Idáig szinte csak a hevikre hajtottam rá,nameg nem állt tõlem messze a páncélvadász stílus sem<#nevetes1> Arty sosem érdekelt, nem szeretem ha csalnak egy játékban!:-) Szóval kezdek rácuppanni a medekre. Kérdezném hogy melyik ország, és tank lenne a legjobb ez ügyben? Csupán száraz adatok alapján nem fogok dönteni mert már régen megtanultam hogy az nem minden ami le van írva<#wink> Titeket kérdezlek mert a tapasztalat többet ér mint ami le van írva. Fölteszem a 20forintos kérdést...Melyik a legjobb med?<#vigyor3>
Hát többet mint az AFK. Meg egyébként ki vegye át?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

hahaha nah ilyet se éltem még meg 15k csata alatt 😄
JP-vel voltam mountain passon.. a kerülõ úton pár tankkal... többiek gleccser fele mentek meg az enemy nagy rész... át is ment rajtuk és ment az enemy capolni... én meg beírtam közösbe hogy "no cap kill meeeee" "try kill me"
írták OK és jöttek 😄
az eredmény top gun, sniper, win és egy kurva jó dupla XDDD
röhögött ám a csapatunk OMG 😄
full vesztes csatát így sem nyertem még meg 😊
csak megéri néha pofázni az enemynek 😄 ezt a replayt lehet felteszem youtube-ra xDDD
Random_
Pl. egy Loltrakis majom akit behozott a haverja. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hi.Az miért van az xvm-nél,h az elsõ csata után már csak az én értékeim mutatja?THX.

Az elsõként elhalálozó biztosan sokat segítene.

Tudjátok mit kéne behozni ebbe a játékba? Azt, hogy az elsõként elhalálozó átvehesse az AFK harckocsi irányítását. Mert a fasz kivan a sok AFK-val

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

kicsit statbuziskodtam mert unatkoztam 2 csata között 😄
szal csak azok olvassák akik statbuzik 😄
kiszámoltam Is-7 eddig mennyi zsét vitt el 😄
van vele 3773 lövésem, 1 skuló AP ára 1118 credit... szóval kb. 4.218.214 creditet lõttem el vele
javítás... a csatáim 40%-át élem túl.. tehát 60%-aiban teljes javítást kellett fizetnem.. 447 csatám van vele ennek 60%-a 268 csata, javítás meg kb. 28.000 credit... ez összesen 7.504.000 credit kb...
együtt a lõszer + javítás kb. 11.7milla :S
ANYÁD IS-7!!!!!! dasist credit temetõõõõ
matyashun
...mert ugye a túlélés a legfontosabb! ezt is gyakorolni kell vazzzeg!! ez az élet! igazából is ezt kell csinálni, túlélni hogy mehess másik csatába...."

By: matyashun .lol,, ezt én mondtam.... azért nem gondolod hogy ez már dúrva 😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Köszönöm!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

popey8
Ahol eff vagy c:eff van, át kell írni wn vagy c:wn-re (loading, tab, players panel füleknél), de csak a legfrissebb stat és teszt verziós xvm fogja mutatni az értékeket.

Korábban már feltettem a kérdést, de nem kaptam rá választ, így feltenném még egyszer.
Mit kell átírnom az xvm configban, hogy a wn6-ot jelezze ki a játékban az effi érték helyett?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Sunsetjoy
Pont ezé' kérdeztem <#mf1><#nevetes1>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én arra is felapplikáltam a rammert 😄.

Maala
Bated nincs? Trololol. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
TURAN talán a leghíresebb török ( legalább is róluk tudom hogy 10000% türk)
Amit randomban látok tõlük az a szánalom határát súrolja. Mint általában a török klánoknál. Olyan KURUC szerû klán, szóval ha company közben összefutunk velük akkor free XP és kreditnek jók csak.