World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Heat55a:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Visszamentem kíváncsiságból,oszt megint nem vót<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
PantherM10 T43 és KV13 pont érzékeny,Panther az kb tökmindegy hogy hol találod el nagy kaliberű He lőszerrel,T43 és Kv13 oldala és hátulja az mindenre érzékeny,T43 seggbe lövéstől vagy oldalról elég hátulra célzol akármilyen német löveggel akkor vagy ég vagy modul.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.11.08. 22:28:53
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Выход первого общего теста патча 9.21 — 16 ноября.
Выход второго общего теста патча 9.21 — 30 ноября.
Выход патча 9.21 WoT на основу — декабрь"
Azaz 9.21 sup test nov.9, nov.16 első, nov.30 második teszt, dec. elején élesítik.
persze jó a kommentelt youtube videók is, de az olyan néha mint a "vajon mier gondolt az Petőfi miközben megírta a XXXX verset " (részeg volt, kanos vagy épp kellett a pénz... 😊
Majd megint elkezdek nézegetni oktató videókat, persze valami újabbat, mert azért volt változás a javításokkal együtt. egy 3-4 éves videóval szart se érek...bár jó tanács abban is lehet 😊
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.11.08. 15:33:35
The Matrix has you...
AMX táras gépek az elején passziv spot helyekre tudnak odaérni, jó camo és látótávval. Tank körbe rohangálásra nem annyira jók mert lassan kanyarodnak, de a legfontosabb megjegyezni, hogy mennyit tudsz lőni 1 tárral (-1 lőszerrel számolva). Mindig azt kell mérlegelni hogy a támadással megölöd-e a célpontot egy tárral vagy legalább megéri-e 1 lövés bevállalni közbe. illetve nagyon jó megkerülő tank, 3vs3 esetén bemész HT mögé és elvonod a tűzerőt.
chaffe és t37 inkább medes stílus, közép távról sebezés és spot a célja.
legalábbis szerintem, lehet vele vitatkozni persze h mi mire való 😛
A kiegészítők jók amiket raktam a chaffe-re? azt pont az aktív felderítőre való, ha jól tudom.
Azzal még szokott gondom lenni, hogy éppen milyen szerepet kell játszani, kire menjek, ki ellen van esélyem úgy, hogy azért Én jöjjek ki a párbajból győztesen. Eddig AMX könnyű tankokkal mentem főleg, meg megvan az MT-25 is, de azzal annyira nem érzem a ritmust. Franciák még úgy ahogy jók, de annyira nem kedvelem azokat sem.
The Matrix has you...
Ha T6-ban játszol akkor spotter és med játék stilust is lehet vele menni. Ha T7 és T8 ellen vagy, nézni kell ellenséges könnyű tankok fajtáját és számát. Pl lakeville-n nincs értelme bemenni középra ha T8 ellen játszol.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.11.08. 11:15:16
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.08. 11:04:29
A lényeg, hogy a Chaffee-val nyomulok most, ami eléggé tetszik, kézre álló kis tank, eddig fun vele a játék. Ehhez képest a T37 milyen lesz? Összehasonlításban nem volt túl meggyőző a két tank közötti különbség, de ezen keresztül vezet az út, szóval muszáj játszani vele. Milyen stílusban érdemes? passzív felderítő vagy futkosás? Most a chaffe-n távcső van, ventillátor és vertikális stabilizátor, ez jó lesz arra is illetve a M41-re is, ugye?
Persze érdekel mindenki más véleménye is. Köszi.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kedvenc tankom lett ez a kis sz@ros<#hehe>#hehe>
Remélem idén karácsonykor beteszik a 13 57Gf-et a shopba,nagyon kellene,az is egy szórakoztató masina.<#hehe>#hehe>+a kis Elc is jöhetne már<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.11.08. 09:15:48
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.11.07. 21:23:25
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Biztos gányolják a kampányokat megint muhahhaaaaaah.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.07. 21:18:17
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.11.07. 20:06:43
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Vagy a cikkben van benne?
Bocs nem olvastam végig,de egyébként a Ph-s wot banda nagyon gáz.
Igazából egy xxxxx xxxx xxxxx.
De nem is szoktam ott Wot fórumra ránézni,csak online vagy mmo fórumban.
De ne higgy neki,ha rossz kedve van vagy álmos vagy épp front van akkor 5 méterről mellé lő a kicsike.De ha jó kedve 600-ról halál pontos.
Jah még annyi hogy skodákra meg bc-kre oldalról repesz rombolóval lőni állati hecc.
Csak pech ha skodára számítasz és valami más jön,de az élmény amit a troll ágyú egy t10 csehhel csinál szemből vagy oldalról az állati naaagy.
A PCT lőszere emil tornyát is viszi.<#idiota>#idiota>
De ha emilt hátba kapod repesz rombolót tölts.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.07. 19:17:20
Kapott egy új troll ágyút.
Lassab töltés,kb 13 másodperc asszem,de 750 max sebzés.És 260 pen.
A prém lőszer max sebzése 953.

A múltkori patch adta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.07. 19:10:40

A T9 wz td és másik skorpiót a játék nem is érzékelte,pedig egyszerre két skorpió lőtt arannyal,tiszta sárga volt a képernyő a gold ammóktól.
Csapatsebzést nem lövéssel csináltam,süket skorpió csapattárs az oldalamba jött.oszt van ramming skillem és emiatt nagyon üt.Még ha állok akkor is.
Jah és az ágyúm még nem a jó ágyú,hanem a béna ágyú,a jobbhoz még 44k xp kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.07. 17:23:09