418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is próbáltam, érdekes mód, az is érdekes, hogy én szoptam be mindig, mert ammoracket kaptam és javítóm sosem volt. -
újra csináltam mindent, most jó
szerintem a kommentezésnél néztem be valamit -
Myke28 #401716 nem tudom mi lehet a baj, nekem tökéletesen van hang (gondolom nem átmásoltad ,hanem kicsomagoltad
)
-
köcsög wg, patch óta már megy a csata 30 másodperce mire betöltök.
ezt meg csináltam, nincs hangom. szóval remek. -
Érdekes,a minap azt nyilatkozták,nem foglalkoznak a BattleRoyal móddal
Erre Sandboxon már Mr Cif tesztelte is
BR mod
-
Myke28 #401713 Ha vkinek még betöltési problémája van ,esetleg ezt próbálja ki :)
Nekem megoldotta,már azelött bent vagyok hogy elindulna a számláló
Extract the \res\packages\audioww-part1 and 2.pkg files to\ res_mod\1.0.0.1
Then edit paths.xml to comment out the lines referring to the audio pkg files:
<!--
<Package type="sandbox,sd,hd">./res/packages/audioww-part1.pkg</Package>
<Package type="sandbox,sd,hd">./res/packages/audioww-part2.pkg</Package>
-->
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2018.03.30. 17:23:47 -
Már van 38db bélyegem
ha most belehúzok akkor még lehet esélyem??

-
yossarianHUN #401711 Elméletileg az eredmények beérkezése után valami algoritmussal átnyálazzák, hogy ne legyen a nyertesek között botter, aztán ki tudja, mennyi lesz ebből az igazság. -
Lokker #401710 Azért nagyot nevetnék ha ennyivel át lehet verni a WG-t. :D -
Ne legyél már ennyire féltékeny. :-D Nem mindegy neked, hogy ki-mi nyeri? Úgysem akartál érte indulni. -
Remélem lesz annyi esze a Wg-nek,hogy nem egy Bot-programnakAjándékozza oda azt a gépet 
4k csata 1 hét alatt,bot nélkül,aha persze
az óránként 24 csata non stopp,se kaja se pia ,se wc.,elég hihető.
-
Nekem tegnap volt egy érdekes lövésem, a bal pipára lőttem, de a bal alsó sarkot találtam el. Csapattárs sebzés, RNG segítségével.
A szóban forgó lövés, 13:01 környékén van, és a saját Skodánk az áldozat.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.03.30. 10:33:39 -
yossarianHUN #401706 HEAT-et egyáltalán nem érdemes vinni bele. Azzal a precizitással úgyis folyton láncot fogsz lőni vele, ha meg nem, akkor a magasabb tierekben már abszolút elterjedt spaced armort. Csak magaddal tolsz ki. -
pett3rson #401705 srácok,
A T49 mozsárágyújába, a HE lőszert érdemes vinni inkább és a HEAT olyanok ellen jó amiknek vékony a páncéljuk, pl light-ok, arty-k, esetleg egy-két 7-es tierű közepes tank? -
Mert a népeknek a Kharkov meg Párizs szintű tömegmappok kellenek. -
Angelus1991ster #401703 South Coast mediterrános pálya. -
Hmm, melyik, volt az a map, amelyik sivatagos volt (bár asszem Steppeshez hasonlóan nyári skin kellett rá), é-d spawn volt, ny-on nagy tengerpart félúton romokkal, k-en meg dombos kis falu volt?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.30. 05:33:11 -
yossarianHUN #401701 Felidézi a bétás szép időket, mikor a Maus páncéljan olyan nulla páncélos lukak voltak, hogy gyakorlóban loltrakikkal lövöldözték ki őket. Szipp-szipp. -
yossarianHUN #401700 Micsodaaa?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ez hamar megoldódott. Pedig már kezdtem örülni, hogy valami később szájhagyomány útján terjedni kezdő, legendás WoT anomáliát találtam. Mehh. -
TiborTamas #401699 Te csak láncoltad, és nem sebzésnek kaptad meg, hanem track assistnak. :D -
14:00-tól :D:D:D:D -
yossarianHUN #401697 Na fejtörőt bocsátok a fórum népének kezébe. Itt 14:15 táján mi a bráner történt? Adott egy (asszem) 367 HP-s SU-100, amit meglövök a 220 sebzésű ágyúmmal. Az UI kritikus találatot jelez, a SU elpukkan, sebzésként megkapom mind a 367 HP-t, ebből ugye evidens lenne az ammo rack, de a killt nem én kapom, hanem a Hellcatünk. Érti valaki?
ripléj -
yossarianHUN #401696 Én TAP-on (The Armored Patrol) szoktam olvasni a híreket, általában több hír felkerül oda, mint Rita blogjára, cserébe egy csomó WoWS-os és esetenként WT-s poszton is át kell lapozgatnia az embernek, ha azok a játékok nem érdeklik. -
Thenksz, ezt amúgy merre találom?
---
Hah, mivel most kaptam egy pár personal reservest, amit fogalmam nem volt miért, ezért ránéztem erre az extravaganza eventre. Az első díj nem egy i7-es, hanem ez az amúgy nem szar kis gépecske. Igaz, mivel le van árazva, ezért a "priced over 3k USD" kitétel most épp nem áll, de... nah.
Az utána jövő 250 helyezett kap i7-est, és azért abba bekerülni nem nagy "etvasz", nap 1-3 órával megvan a hatoda, akkor gondolom 6-8 órával simán meglenne. :-) Diákoknak simán megérheti.
No meg ugye (időben) félúton járunk, és az 55m bélyegnek csak a ~fele van meg, bár még most jön a húsvét... Nem mintha 7-9. dupla XP olyan sokat jelentene, kinek van kedve a maradék T8 tankot grindelni 3 rohadt napon át, hogy meglegyen az utolsó 2 tier9-es is... ... ... :-D A camo meg kb 100%, hogy meglesz. -
yossarianHUN #401694 -Fixed a problem on Ruinberg which caused some tanks to be turned around after loading the map;
-Fixed some problems related to low performance and crashes in sniper mode on weak PCs;
-Fixed some problems which lead to crashing the game in sniper mode when looking at/through bushes;
-Battle load times are faster;
-Fixed a problem which cause some mission descriptions to have an unwanted message attached;
-Fixed some technical issues;
-Two new folders will be created – /res_mods/1.0.0.1 i /mods/1.0.0.1; -
Valaki vágja, milyen update volt ma? -
bekescsaba #401692 Érdekes ez az új pecs.
Úgy járnak - kelnek, és lőnek a tankok, hogy nem is látszanak.
Most kell lightozni. -
1 lövés -> kredit neked
2 lövés -> bekékül, lőheted, mwahahahahahahahahahaha
3 lövés -> ban az előzmények szerinti időre (óra, nap, hét, hónap...)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.29. 17:52:12 -
Erre van egy profi megoldás, amit most ingyen megosztok veled... Ctrl gombot lenyomva tartva a chat ablakban rámész a nevükre, és a nevük mellett bal oldalt megjelenő piros gombra kattintasz. Persze ez sajnos kötelezni fog arra (mivel piros a gomb ugye), hogy utána beléjük lősz, de ha megdobod K20-al 16ra a mentődobást, akkor ellen tudsz állni a kísértésnek!
Sok sikert! -
Erről a tegnapi meccsem jutott eszembe, artyk lófaszt nem segítettek pedig szinte könyörögtem hogy lőjék a T29-et a domb tetején, ő volt az egyetlen aki érdemben tudott sebezni, és a 9-es top tankjaink is keményen odatették magukat.. (T95 a bokorban) AMX-a túloldalon meg akkor farmolta a dmg-et mikor már a bázis foglalták az ellen tankjai. gg.
-
pett3rson #401688 Tipikus random meccs :)
Engem nem nagyon szokott zavarni, ha ilyen fenomenális ötlettel jönnek elő a társak, mint amit felvázoltál. Ha jó ötlet vagy valahol tényleg segíteni kell, akkor persze megyek, de egy olyan tankkal amiben megoldhatatlan a probléma nem fogok ugrálni. Ha meg belémlőnek, hogy noob vagyok az csak nekem jó, mert kárpótlást megkapom érte Ő meg bekékül, talán még bant is kap, nemtom.
Tegnap találkoztam egy ürgével, Sheridan-ben ült. Beírta, hogy b*asszátok meg, meg akarom csinálni az 5000-es spotolóst küldit, segítsetek noob-ok...elindulunk (Live Oaks, délen kezdtünk mi), még meg is találta a megfelelő spot helyet a maga számára. Eltelt 35 mp, addig ott dekkolt a kisdomb melletti bokorban, fel is spotolt vagy 4 tankot, lőtték is őket, nem volt gond. ekkor úgy találta, hogy valami neki nem jó és elindult a bokorból...mondanom sem kell, hogy 15 métert haladt előre, máris halott volt...pedig jól kezdte, de így az életben nem lesz neki meg a küldetés :D -
Tegnap, ugyanazon a Mapon, ahol az O-I-t írtad, elmentem a másik oldalon a bozótosba-(Type-4-el.), és vártam a spotot. A nálunk lévő két T28-Proto, egyfolytában ugatott, hogy mekkora idióta, noob, camper, stb vagyok. Hiába írtam, hogy az ellennél 3 arty van, továbbá Waffentróger, stb , ráadásul , nem vagyok spotter tank
hegyet mászni pedig sem időm, sem esélyem nincs, mert az első spotolásomkor az összes arty célba vesz, és az aranybányák kapui megnyílnak.
Csak ugattak, mire berágtam, és megindultam előre. Kb 50 métert haladhattam amikor spotolódtam és kb 4 sec múlva már füstöltem is, miközben senki sem spotolódott az ellentől. Megkérdeztem, hogy így elég jól játszottam-e, mire szerintük, nekem a túloldalon, a dombon lett volna a helyem. -
Jaaa, hogy a T-34 volt az, aki egy helyben maradt végig. :-D Azt hittem, hogy a 3 ellenfél. :-D -
yossarianHUN #401685 A T-34-85-nek? Ugyan, kettőt lőtt miközben lerohanták a bázist a végjátékban, és lett valami 300 sebzése. Te kis naiv, az az O-I öt perccel később percek hosszas, kemény munkájával megmászta a hegyet amin én is voltam, majd felspottolódott, és sebzés nélkül ronggyá szaggattatott az arty és az ellen KV-2-je által. A KV-1-gyel nemtom mi lett, az szerintem az első 3 percet se élte túl. -
Az első képet már elsőnek sem értettem, hisz lett egy csomó dmg-ed, nem?
A 3.-on meg az én legújabb kedvenc helyem is található superheavy tankokkal. :-D -
yossarianHUN #401683 De tényleg, ilyen screenshotokat lövök már kínomban. Félreértés ne essék, a képen látható összes delikvens statikus, azaz rohadtul nem mozdult el onnan, a hol a képen üldögél.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.29. 10:47:34 -
Még jó, hogy nem az NA szerveren vagy, az FBI már kopogtatna az ajtódon. :-D -
yossarianHUN #401681 Tömeges eutanáziát!
-
Khm *megköszörüli a torkát, hogy yossarian hangján válaszoljon*
"Mert az egységsugarú átlagjátékos még Mineson is eltéved, nemhogy egy olyan bonyolult mapon, mint Hidden Village."
Na, na, na? Közel voltam? -
Hidden Village! de nagyon szerettem! Mi a francért kellett kivenniük?!