World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bonuszkod,5db 5x xp-t ad a győztes csatára.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerintem td-k közül most a grille a legkönnyebben kinyírható.
T110e4 olyan lassan tölt hogy borzalom,sima lőszere meg képes pattanni a friss kutyaszarról is.
Ez az orosz vacak?
Jót röhögtem rajta a mikor a nagy orosz felvonuláson lerohadtak.<#vigyor>#vigyor>
Ennek a tanknak a magyar bece neve a szarmata.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.12. 13:16:06
De majd valaki nálam okosabb megmondja biztosra.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.11.12. 12:06:12
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
MOST találtam.
World of Tanks PL-01 Concept (reskin for T-100 LT by _RazNaRok_) 1565 EXP - Winter Himmelsdorf
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.11.12. 09:35:36
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Most mi jön? Acc reset,vagy vesz egy újat<#fejvakaras>#fejvakaras><#banplz>#banplz>
angelus1991ster.blogspot.hu
De persze lopnak.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.11.12. 00:28:55
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.11.10. 22:17:03
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
- az egyik a 300-zal nagyobb alapsebzésű prémiumlőszerrel lőtt
- nem ugyanolyan páncélzatú pontján találta el a két lőszer a célpontot
- a néhány megfigyelt esetnél az egyik löveg esetén a random többször sebzett a +25%-os tartományban, mint a másik lövegnél
Ezt gyakorlóban egyébként le is lehet tesztelni. Azért örülök, hogy van még olyan ember, aki nem nyélből utasítja el a dolgokat, amiket nem ért vagy nem tud megmagyarázni, hanem megpróbálja megérteni. És érdemes megérteni, mert ezeket könnyen ki lehet használni az olyanokkal szemben, akik nem értik. 😊
Még egy dolog. Az emberi tapasztalat nagyon szubjektív dolog, mert egyrészt nem jegyzel meg mindent, másrészt pedig az ember nagyon sokszor az érzelmeire hagyatkozik. Pl. én is megfigyeltem már többször, hogy ha nem megy úgy a játék, mert nem tudok úgy koncentrálni valami miatt vagy fáradtabb vagyok és gyengébb köröket megyek, akkor hajlamos vagyok még a győztes csatákat is vesztesként elkönyvelni. Majd megyek egymás után 3-4 vesztes kört és utána szitkozódom, hogy mindig csak bukok, majd visszanézem és egyébként még mindig több meccset nyertem, mint vesztettem. Pedig nem úgy tűnt... 😊
"Tiszta matek, ahogy az EGÉSZ JÁTÉK "
Várj, segítek: rajtad kívül van még pl. 29 játékos/szubjektum randomban.
Például itt lentebb az a borulás is matek igaz?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.10. 16:02:39

F
De volt már fejtetőn fordulás is, aztán vissza lánctalpra, de szerintem ezek nem újak senkinek, igazából az ilyen dolgok feldobják az olyan napokat amikor semmi sem jön össze a többi tankkal... 😊
Már csak ezért is folytatom a light-os karrieremet.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.11.10. 10:13:40
The Matrix has you...
Tegnap a fiammal sírva néztük végig<#eplus2>#eplus2>
Nem veszem észre a bukkanókat meg ilyesmi, aztán csak azt látom, hogy az oldalán áll a tankocska...
The Matrix has you...
Bár egy személyes tartalék bónusz hétvége most jobban jönne <#zavart1>#zavart1>
Amúgy a BC-12t is akciós volt még én meg gyorsan meg is vettem, de azért meghagytam az AMX 13-75-öt is. Ez a felderítős rohangászós cucc egyre jobban tetszik 😊
The Matrix has you...
Vinnyogva röhögök...
"Az O-HO 150 mm-es ágyúja 950 alapsebzéssel miért sebez mindenbe 2-300 -at minimum, és ez lehet IS7 torony, míg a Conway 200mm átütésű 750 alapsebzésű ágyúja a keményekbe 60-70-et ?"
Tiszta matek, ahogy az egész játék. Mint mondtam, a robbanólőszer átütése lényegtelen a sebzése szempontjából, amennyiben nem üti át a páncélt. Itt a formula a wiki-ből, hogy miként számol a játék: sebzés = 0,5 * alapsebzés * (1 - becsapódási távolság / robbanási sugár) - 1,1 * páncélvastagság * repeszpáncél együtthatója
Példa: Közvetlenül telibe lövöd (becsapódási távolság = 0) a repeszpáncél nélküli (repeszpáncél együtthatója = 1) IS-7 tornyát szemből a löveg mellett, ahol 240 mm a vastagsága (nem a lövegpáncélt, mert ott még spaced armor is van!).
O-Ho: 0,5 * 950 - 1,1 * 240 = 211 ---> 158 és 264 között fog sebezni
Conway: 0,5 * 770 - 1,1 * 240 = 121 ---> 90 és 152 között fog sebezni
Ugyanez a 270 mm vastagságú részre:
O-Ho: 0,5 * 950 - 1,1 * 270 = 178 ---> 133 és 223 között fog sebezni
Conway: 0,5 * 770 - 1,1 * 270 = 88 ---> 66 és 110 között fog sebezni
Szóval nagyon nem mindegy, hogy éppen hol találsz el valamit. Látható, hogy minél páncélozottabb pontot találsz el két különböző sebzésű HE-lőszerrel, annál nagyobb lesz a különbség a leadott sebzésükben is. A képet pedig még tovább árnyalhatja, ha spaced armor-t (rétegelt páncélt) vagy külső modult találsz el valamin, mert akkor már a becsapódási távolság sem lesz 0 és még kisebb lesz a sebzés.
"A lepattanó (ricochet; geller) egy olyan eltérített lövés, mely nagyon meredek szögben találja el a páncélt. A WoT esetében ez azt jelenti, hogy ha egy AP vagy (kaliber alatti) APCR lövedék 70°-os szög fölött találja el a páncélt, akkor automatikusan lepattan, azaz bármilyen károkozás nélkül irányt vált a páncélon. A HEAT lövedékeknél ez a határszög 80°. A HE és HESH lőszerek viszont soha nem pattannak le. "
Ez így van. Az AP és APCR lőszerek 70°-nál nagyobb szögnél lepattannak kivéve, ha érvényesül a 3x kaliber szabály (overmatch)*, a HEAT lőszerekkel is ugyanez történik csak 80°-os becsapódási szögnél. A HE és HESH lőszerek viszont nem fognak lepattanni, de ez nem jelenti azt, hogy át is fognak ütni, hanem csak annyit, hogy sebzést fognak okozni. Átütni akkor fognak, ha az átütésük nagyobb, mint az adott pont effektív páncélja (páncélvastagság / becsapódási szög koszinusza) és ekkor a névleges sebzést adják le +-25%-os tartományon belül. Ha nincs átütés, akkor pedig a fenti képlet szerint számolt sebzést fogják leadni (ami akár nulla is lehet!).
*Létezik még 2x kaliber szabály is, de ezt még bonyolultabb lenne elmagyarázni. A wikiben le van írva.
Nem kioktatásból mondom, de annyi ilyen értetlenséget meg lehetne spórolni, ha az emberek elolvasnák a wiki-t, hogy valójában hogyan is működik a játék, amivel játszanak. Gondolom társasjátékozni sem ül le valaki, mielőtt elolvasná a leírását. Tudom, angol nyelvű és ez sokaknak problémát okoz, de azért ideteszem: Páncélátütés működése, Sebzés működése
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.11.09. 23:00:13
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.11.09. 22:53:59
Britbe milyen lőszer van? Sima HE, vagy valami más?
-akat mindjárt nyugalom van. Csak a kredit ...