World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szóval meg kell szenvedni a high tier autoloader cseh csodákért.
Sajnos én is még a TVP-t nyúzom, de vagy egy hónapja nem toltam vele.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.11.07. 09:21:11
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.11.06. 21:13:08
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
60 000 csata alatt nem láttam még ennyire semmire való szartartályt. Plussz élvezet vele, a non-stop tier 9- Mondjuk az egész cseh koncepciót nem értem, nagyon szar dpm, gagyi ágyúk, de ami a legbosszantóbb, talán a leg modulérzékenyebb tankok mind csehek.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.11.06. 20:24:05
CommanDos23
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Huba és Töhötöm sokkal menőbb.<#papakacsint>#papakacsint>
A Cw tankokat,nem lesz elég megnyerni,meg is kell venni kötvényért??
<#hehe>#hehe><#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Jah azt még hozzátenném hogy rohadtul érzékeny He lőszerre.Ha fel spotolnak és van arty,akkor kampó.M40 lazán szétfröccsenti szikla mögül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.05. 21:19:56
- Az mm azért jobb mint Sherman0070-es kollega vágy mm-je. Bár a 3-5-7-es leosztás mellé lehetne ilyen is 1-4-10 meg 2-2-11 (ilyet láttam is az mm reform elején).
- az UI egyre jobb. Gondolok itt az IM fasza kinézetére.
- az arty-k is elviselhetőbbek
Viszont lenne még min javítani, és még sok dolgot behozhatnának: Új replay rendszert a videósoknak, jobb gyakorlót teszt vezetéssel, jobb kinézet testreszabhatóság rendszert.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ezzel a jelenlegi szarsággal azt akarták elérni, hogy akik bottom tier-ek egy csatában sokkal jobb legyen nekik. Szerintem így sokkal nagyobb káosz az egész, mint volt. Most komolyan ne a sok bottom tier határozza már meg a csatát... Tegyék vissza a tudom is én milyen 10-2-3as leosztást, meg ami volt, mert azok sokkal játszhatóbbak, logikusabbak voltak.
Mostani az arról szól, hogy a listán legalulra kerültekből legyen a legtöbb, fordítva jobban működött.
Így belegondolva jóhogy esélytelen rendszeresen top tier-nek lenni. Hisz kb. egy meccsben 12 tank bottom tier és 3 a top.
15-15ös (15 ugyanolyan tier-ű tank) leosztás meg szar. Csak ugyanolyan szintű meccs élvezhetetlen kb. mindig.
Modok kívétele, gold rebalance akár 1 hét alatt megoldható lenne ha azzal foglalkoznának.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.05. 11:13:39
Rövid csata volt 15-6 lett a vége.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Járművek: IS-7
Szerzett tapasztalat: 1 380 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 6
Szerzett kredit: 22 807
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
A javítás 12 credit,
A lőszer 7826 credit,majdnem 15k-t kerestem.<#idiota>#idiota>
T110e5 golddal lőtt,nulla eredménnyel,tvp t50 1 tár goldot belém oldalról semmi sebzés.<#idiota>#idiota>
Volt még sheridan t100 meg obj 430,de csak az obj lövését észlelte,mint lepattanó,sheridan és t 100 lövését meg sem érzete.
De ők igen az enyémet.Obj430-at vaktában úgy kicsapta a bunker mögül hogy köpni nyelni nem tudtam,aszittem hogy vicc,meg akartam ijeszteni,erre bunker mögül kinyírta.<#ijedt>#ijedt>
Jah és Strv 103-at is átütötte,de többet nem merem elővenni,fogadok következő csatában még egy bc12-t sem ütne át.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.05. 11:12:24
Gratulálunk!
A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
Férőhelyek hozzáadva a barakkhoz: 1
Újoncok: Yefreytor Larina (Töltő, IS-7, 100%)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nézzétek meg ti is mindenkinek kapnia kellett,de mondhatták volna,ha nem nézek bele a küldetésekbe sosem adja meg?
Igaz így sem jártam jól,belefutottam egy kempelő bandába.Mikor jött az ellenség ott hagytak csapot papot és visszafutottak a bázisra,én meg ottmaradtam egyedül egy rakás balfékkel,igaz már majdnem sírtam a röhögéstől hogy skorpió arannyal hátulról nem tud sebezni,meg löwe szemből pattog golddal,de végül sajna az arty kilőtt.Igaz már úgy is egyedül voltam vagy 7-8 körbe vett,.
Irtó égő egy csapatba kerültem,ahogy fent a hegyen spotolódott 2-3 ellenség,az összes heavy meg med visszarohant a bázisra.Jah de a bázisra vissza meg a mezőn keresztül mentek,állatokat egymás után lőtték ki,de még a light tankok is a bázison bokorból lövöldöztek.

Tegnap belém lőtt idióta td direkt,meg másba is,én amx 13 90-el kettőt vissza lőttem bekékültem.
Ma Type 4 tankomba belém száguldott csapattárs és megmurdelt,erre kék lettem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.04. 21:41:26
Bérbe vehet? reklámfelület...
Első csata<#fejvakaras>#fejvakaras>
El is megyek inkább [email protected]<#hehe>#hehe><#beka3>#beka3>
Most volt egy vesztes csatám amiben gore jött,no meg 5 kötvény vagy mi a rák.

Type 4-el padlógázzal repesztettem mint egy atomrakéta,kb mentem vagy 18-al.<#whatever>#whatever>
Erre csapattárs light low hp-val oldalról vagy 60-al belém szállt,na és kék lettem.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.11.04. 07:13:24
Kredit hozzáadva: 500 000
Hozzáadva: Közepes-kaliberű tüzérségi gyorsító (x1), Nagyméretű szerszám készlet (x5), Bukta (x5)
Személyes tartalékok: További XP csatánként (x5)
<#whatever>#whatever>Oké a 3-as és 4-es szintűeknél egyszer sem sorsolt garázshelyet.
De azért a legénységet a végén 50%-osan is odaadhatnák. Annyira egyik tank legénysége sem nőtt, hogy az első skill sor meglegyen.
Csakis troll,az olyan troll hogy már túl troll.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.03. 20:25:54

Jah egyébként ritka nagy barom.Vagy négyszer mellém lőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.03. 20:03:54