418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #401678
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.29. 10:34:41 -
"nekem is vannak szar napjaim"
És kb ennyi. Neked is, nekem is, meg a 13 másik játékosnak is. Meg a 15 ellenfélnek is. Ez pont elég rng is...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.29. 10:24:39 -
pett3rson #401676 annyi konteót meg tudok erősíteni, hogy ha egyik nap jól megy akkor tuti a másik napon nem adja az istennek sem...
mivel random szám generátor, szerintem nem nehéz hozzátenni egy olyan sort, hogy ha előző 5 meccsből átlag XP-n felül van, akkor -2,5% még...illetve ennek fordítottja.
de most halál komolyan mondom, hogy ezt annyira lehet látni a játékban és a statisztikákon is, hogy az valami brutál, mert ez a hullámzó tendencia kijön hetekre és hónapokra levezetve is.
Nem az, mert nekem is vannak szar napjaim, meg hát a kedves csapattársak sem mindegy, hogy melyik nap fogják meg az egér rosszabbik végét. de ez azért már pofátlanul szembetűnő :) -
TiborTamas #401675 Ha már azt hinnéd, hogy mindent láttál/hallottál: Félve írom le, de a legújabb elmélet, amit hallottam (sőt, akitől hallottam, szerinte bizonyíték :D), hogy ha a zenét dinamikusan tudják változtatni a csata állásától függően, akkor az egyes játékosoknak kiszabott RNG százalékot is, úgyhogy ezzel most jól leleplezte magát a WG! :D -
yossarianHUN #401674 Csavartak a fenét, csak az alapból csökkent értelmű játékosbázis végképp nem tud mit kezdeni az új pályákkal. Én is gondban vagyok néha, hogy hová tűntek a régi jó spotok, de az átlagjóska, aki a tank két végét se tudja megkülönböztetni, inkább el se indul a spawn kör mellől, hogy biztosra menjen. Egy éve, mikor utoljára rendszeresen játszottam WoT-tal, azt hittem, mindent láttam már ebben a játékban emberi hülyeség tekintetében. Hát ehhez képest most gyakorlatilag 10-ből 7 csatában fohászkodnom kell a béketűrésemért, akkora állatságokat látok a csapattársaktól folyamatosan. Komolyan nem értem, hogy tudják ezek túlélni a mindennapokat, ha egy ilyen, közepes taktikai érzéket megkövetelő játék ilyen megoldhatatlan feladványt jelent nekik. De igen, tény, hogy rengeteg a landslide. -
Rammsch31n #401673 az mondjuk total sicher, hogy csavartak valamin... egy szoros csatám nem volt az 1.0 óta......... -
Azta, most megnéztem tanks.gg-n, és tényleg. :-o Mondjuk tényleg csak annyi, hogy 100-ból nem egylövésezi 2x az arty a toronyba pottyantott lőszerrel.
Normál tankkal ettől még ugyanott vannak a gyenge pontjai... hála égnek. :-P -
yossarianHUN #401671 Igen, a hádésításakor kapott egyet. Mondjuk arra aztán azt tesznek amit akarnak, amennyi valóságalapja van. -
Micsoda, T28protnak is van zárt tornya? Mostanában mindig csak szemből találkozom vele, és általában alacsonyabb tankkal, így csak addig jutok, hogy az ágyú mellett belövöm. :-o -
yossarianHUN #401669 Szerintem már SD korában is zárt volt. Akkor már a T28 Protkó zárt tornya újabb keletű. -
Jajj ugyan már, emiatt ne legyen lelkifurkád, ha gondolod, holnapra írok neked felmentést testnevelésből!
Én is kb. akkor kezdtem volna el lőni, amikor másodszor kitolat elém, viszont én is töltés után egyből befejeztem volna a büntetést. Az anyja idejét lopja, meg a cseh államháztartást.
Ui.: Mióta van a Jacksonnak nem nyitott fedelű tornya is? Úgy emlékszem, hogy csak a T25/2-nek van ilyen megoldású tornya, a Jacksonba szépen be lehetett pöccinteni artyval eddig. :-o -
TiborTamas #401667 Nekem a zenék jobban bejönnek, mint az új grafika, bár ebben lehet az is közrejátszik, hogy csak mindent minimumra véve és 80%-os 3D renderrel fut értékelhetően a játék... :D Ettől függetlenül szerintem nagyon hangulatos az összes. -
Én nem vártam volna annyit a 2.ik lövéssel 
-
Rammsch31n #401665 a teremburáját live oaks-on milyen redneck zene megy :DDDD -
Lucifer001 #401664 Csata elején mit tettél volna az A-20 al ?
-
Volt nálam is ilyen, abba is hagytam a játékot még egy 3/4 évre. Aztán alaplap+procicsere után már nem történt ilyesmi. -
pett3rson #401662 na, nekem ezért van a mod. ott nem kell alt+tab, hanem a játékon belül meg tudom ezt oldani. Volt már rá példa sajnos, hogy megrokkant a játék egy ilyen "ki-be" lépés után és ha lehet, nem erőltetem. -
Plata #401661 Szevasz a 12 killes T25At csatáról sincs replay-em,mert akkoriban abszolút ki volt kapcsolva.
Mostanában legalább a last be van,amit ha eszembe jut kimentek,ha nem akkor nem. -
yossarianHUN #401660 El is felejtettem már, milyen jellemformáló ez a VK3001P stock grind. Főleg konstants T8-ban, olyan csapatokkal, amiknek a fele 0 sebzéssel végez. -
Ahh, az %Appdata, így már beugrott, kösz <3 -
Ha jol tudom van egy Wargaming.net mappa is a gépen,ott is vannak fájlok.amiket lehet törölni,ha gond van.
Nekem így néz ki az elérési ut:C/Users/Alienware/AppData/Roaming/Wargaming.net/WorldOfTanks
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.28. 16:10:34 -
Viszont nekem is van egy problémám, 1.0 után elfelejtettem, hogy PROMODpack volt fenn előzőleg, és véletlenül Aslaint raktam fel... Aztán mikor eszembe jutott, elvileg töröltem a cachet meg mindent (WoT restore is volt), és úgy raktam fel a promod-ot.
Azonban ugyanúgy benne maradtak az Aslain féle csicsák. Gondolom teljes reinstall kell, hogy eltűnjön az egész, de van még valahol a WOT könyvtáron kívül valami közös modmappa, ami újrainstall után is a régi beállításokat hozza elő? -
Ne aggódj, T20-al 200m-en belül 5 lövésből 4 elment a picsába, csata után kénytelen voltam feltenni egy szerver oldali célkeresztet és megnézni hogy valójában mennyit szór az ágyú! :D -
yossarianHUN #401655 Ohh, az évek óta tartó "Plata kapcsolja be a replayt" téma. Van, ami nem változik
-
Jaja, kb. amig betölt a köv. csata, már fel is lőttem. :-)
---
Plata: Amennyi csatát mész bevallottan, nem foglalna sok helyet, és meg lehetne nézni az ilyen helyzeteket. :-) -
Plata #401653 Nekem soha nem volt,csak a last. -
pett3rson #401652 szeretem, hogy mindenre van egy fricskád 
amúgy ahhoz alt+tab kell és a weboldalt mondod vagy miről beszélsz?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.28. 15:28:03 -
Bill még nem ért ide,az egér viszont igen
télleg furcsa egy kicsit,az után a romhalmaz után.
-
pett3rson #401650 Amúgy nekem is volt ilyen, de nem ennyire szemkápráztató. Elintéztem annyival, hogy bug vagy olyan tereptárgy ami nem látok valamiért. Nagyon nem zavaró, mert csak pár lövésnél akadt ilyen - persze olyannál ami kurvára kellett volna a damage-hez vagy éppen társat mentő kill...stb... -
Mod nélkül is pár klikk, és fent van. :-D -
pett3rson #401648 nekem egy ideje megvan mindegyik és nem is törlöm még őket, van elég hely. 600 MB volt a múlt héten még.
Ami nagyon jó azt meg egyből nyomom fel a wotreplay-re, moddal. Tök jó, pár klikk és már fent is van. -
suba53 #401647 Hogy kell érteni a 37milla bélyegre adott álcafestést?
3 tankra adnak full festést, ami un. négy évszakos vagyis pályafüggetlen?
Vagy egy tankra a három féle festést? De akkor mi a negyedik évszak?
-
Pedig az ilyen anomáliák kiderítésére tökéletes megnézni a replayt, de valahogy sosincs bekapcsolva ilyenkor senkinek. :-( -
Szokni kell az új egér+bill kombinációt. :-D Vagy... De. :-D -
Plata #401644 Kaphatsz,de azon type 4 lesz,mert last replay van bekapcsolva csak,azon meg úgy felhúztam magam hogy egyből mentem egy light kört hogy lenyugodjak.
Meg azóta 3 ritka fos Type 4 kört mert nem tudom le duplázni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.28. 15:14:08 -
Anomáliából jutott ma nekem is,E25-el nem igazán lőttem át senkit sehonnan,semmilyen lőszerrel 
Rhm-be 2es lőszerrel lőttem a 0-kat,oké,nem vagyok valami jó játékos,de azért ekkora autista sem vagyok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Replányt! -
Plata #401641 Biztos volt valami szar köztünk,Ap lövedékkel lőttem,de a defendertől nem messze a lövés puffant a semmiben és porfelhőt csinált.
Defender kereste hogy mi lövi.Az volt a legszarabb hogy hiába mutatta a hátát is már akkor sem tudtam ki lőni onnan,csapattársak meg másik oldalról lazán szét szedték. -
yossarianHUN #401640 Valszleg valami láthatatlan tereptárgy, vagy vizuális bug. Vannak ilyen anomáliák, én tegnap Tundrán a keleti hegyről lenézve lőttem egy Shermant. Látszólag kint volt a nyílt terepen, de pár méterre tőle fák és bokrok voltak. Mikor rávittem a célkeresztet, nem rajzolta ki a sziluettjét pirossal, mintha tereptárgy mögött lenne, de mikor lőttem, sebződött. Nem gamebreaking, de bosszantó, mert az ember zsigerből rá van állva, hogy akkor lő, ha sziluettet lát. Valószínűleg kelleni fog még egy-két patch hogy ezeket a kisebb hülyeségeket kijavítsák.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.28. 15:04:13 -
Plata #401639 Az előbb fura dolgot tapasztaltam.
Négy lövésem volt ami a semmibe felakadt,de tényleg,olyan 400 méterre volt tőlem a defender,tiszta célpont volt az oldalát mutatta,lőttem rá erre a lövésem a defender előtt pár méterrel látszólag a levegőben robbant,a defender forgatta a tornyát hogy mi van,ő nem látott engem,lőttem újra ugyanez,defender megfordult így a seggére lőttem és megint a semmiben robbant a lövésem a defender előtt pár méterrel,Amx 65-el ugyanez megtörtént.Rálőttem a szembe jövő Amx 65-re és a levegőt sebeztem vagy 20 méterrel az AMX előtt.
Amx közel volt talán 150 méterre,jött rám,de ő sem talált el és én sem őt,a lövése nem tudom hova lett de engem nem talált el az biztos.
Most akkor miben akadt fel a lövésem?Talán láthatatlan tereptárgy volt defender mellett?
Az Amx meg köztem volt egy léckerítés de nem hiszem hogy abban.
18-37 közt ugrált a pingem az sem lehetett gond.Fps 100 körül.
De az biztos hogy az amx lövése sem érte el engem,mint ahogy az enyém sem amx-et.
De rendesen felbaszott a csata,nulla sebzésem lett,8 lövés 4 találó de nem átütő 4 nem találó lövés.
Még Is seggéről is lepattant a 128 milis ágyú,