World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékosként biztosan über vagy, emberileg már nem annyira (szigorúan magánvélemény). Pedig pont az ilyen profiktól tudnánk mi is tanulni, ha más lenne a hozzáállásotok. De hagyjuk is, nincs szándékomban flémet kelteni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
T5ben nem nagyon lehet elmagyarázni az embereknek, hogy miért ne én menjek elõre a 280+25%os Látótávommal.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A legelsõk minden esetben a felderítõk: ha light tankok vannak a csapatban akkor õk az elsõk, ha medek akkor meg õk.
Utána pedig nagyság szerint. A kisebb fordulékony tankok simán kikerülhetik a nagydarab tankokat, szóval ez sem jelenthet problémát.
Legvégére pedig maradnak az artik. Nagyon kevés pálya van ahol azonnal veszélybe tudnak kerülni, ami meg ilyen ott mindig van hely is mindenkinek. Ráadásul nekik úgyis kell egy csomó idõ mire betöltenek kihúzzák a alsógatyájukból legalább az egyik kezüket...
De nem értem miért lett felkapva ez a téma: nagyon ritka amikor ez valódi problémát jelent. Többnyire a kezdõhelyhez közel lévõ kanyaroknál szokott elõfordulni feltartás és ott is csak akkor amikor sokan esnek egyszerre be oda.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk az már valóban az egyéni beállítottságomtól függ, hogy sokkal jobban élvezem vele a játékot, és jobban is megy, mint heavyvel.
Szerintem a középszintû játékosoknál (mint én) nincs nagy különbség a TD és a Heavy között winrate-t tekintve.
Csörcsil 1-el beálltam 1 bokorba, hogy várjam a lerohanókat, erre kitolt 1 kv1, és egész végig azon röhögött, hogy ezt meg tudta csinálni.
Máskor én tettem meg ezt 1 derp gunos T40el.
Mondom, úgysem talál el semmit azzal 300 méterrõl 1k csatával.
Mögémjött, és addig próbált tologatni, amíg vége nem lett a csatának.
Semmi mással nem foglalkozott utána.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
https://wotinfo.hu
Amúgy azért nem tudsz mert a TD nagyon rá van szorulva a csapatára, kell neki spot, meg ügyes heavyk akik tartják a frontot, vagy védik az oldalát. Az is befolyásolja a sikerét hogy mennyi arty van. Nem véletlenül support jármû.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
Lsd: Mines
De máshol is így kellene mûködni.
TD-vel tolom, konkrétan ISU-152 a fõ csapásirány. 2k-4k közötti sebzés simán megvan, annak azért van hatása a csatára.
A killek is jól jönnek, csak az kevesebb, mert általábanmeglövök egy tankot, leficcan róla 700-800 HP, a maradék néhány század meg kilövik a töltés 15 secje alatt.
https://wotinfo.hu
mondjuk nekem ezzel az új számítással töb lett mint eddig volt.
Kár,hogy fingom nincs mi a különbség a régi meg az új között.
Na tehát,akkor!:
Hülye,köcsög artyk!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mert akkor engem meg az idegesít amikor az arty belémver -1000 és még viszi a fele legénységet is.........<#mf1>#mf1>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
- Csata indításkor elsõnek a light halad el, utána a med, aztán a többiek dudálhatnak egymásra a kezdõkörben, vagy kilõhetik az artyjaikat. Amelyik szimpatikusabb.
- Fedezékhez érve elsõbbsége van a TD-nek, majd a heavynek, végül ha nincs ott senki, beállhatsz a mededdel. A light úgyis egy olyan bokorban fog kempelni, ahova más tankkal vagy születni kell, vagy akkor érsz csak oda, ha az ellenfelek 93.3*%-a halott.
-Minden más esetben annak van elsõbbsége, aki nehezebb.
Mindez csak optimális látási és csapatelosztási viszonyok esetén érvényes. Egynél több 350-es E100 esetén haladj valamelyik seggében és röhögj. A meccsnek úgyis mindegy...

Most épp masu ágyús E100-al szopókázok 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Rájönne, hogy bátrabb lehet. :d
Nekem ez komoly százasokban mérhetõ fejlõdést hozott anno, pedig csak annyi történt, hogy néhány platoon után egyedül is igyekeztem azokat a taktikákat leutánozni.
Erre jók az Academy klánok. Bee, ha érdekel, akkor nézd meg esetleg ezt az oldalt: had.ucoz.net