World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Type T-34 már megvan, de csak duplázgatom, pedig nem rossz kis izé.
Hi.Ez az elindulós dolog egyedül mines-on"érdekel"a többin nem fontos.

Miért kérdezed?
ISU-152-vel 45%-os a gyõzelmi arányod. Nekem mindegy, de ez pont nem téged igazol, hanem Szpecnyazt. 😊

Hát gratulálok, ilyen profikkal akadtam össze régebben. Nincs tekintettel a csapattársára, inkább kitolja a fedezékbõl (persze porrá lövik szerencsétlent), utána pedig habzó szájjal noob-ozza a szerencsétlen áldozatot. Nem hiszem el, hogy a szomszéd ház vagy szikla nem megfelelõ, ha már ennyire pro vagy illetve a chaten nem lehet megkérni a másikat, hogy fáradjon már arrébb.
Játékosként biztosan über vagy, emberileg már nem annyira (szigorúan magánvélemény). Pedig pont az ilyen profiktól tudnánk mi is tanulni, ha más lenne a hozzáállásotok. De hagyjuk is, nincs szándékomban flémet kelteni.
nem kezdtem el.

Igen. Nekem mindehol az :-)
patchaou
Én pont az ellenkezõjét akarom elérni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most a SU-101-et nyúzom.Tényleg elég idegesítõ tud lenni a sok tohonya med start után.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A WoT-ban is Schundi a nickneved?

A Su85-öt pl rühellem, mert vagy Himmelsdorfra rak, vagy olyan pályára, ahol 3 arty van oldalanként, de nem is ez a lényeg, hanem soha nincs spot.
T5ben nem nagyon lehet elmagyarázni az embereknek, hogy miért ne én menjek elõre a 280+25%os Látótávommal.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

De most nehogy már a medek kerülgessék azokat a tankokat akik amúgy is ráérnek. Rengeteg map van ahol a gyõzelem múlik azon hogy a medek milyen hamar tudnak odaérni egy kulcs pozícióhoz, pl: Karelia és Mines domb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jó cucc. Minden gombra tehetõ egy billentyû. Ha jól emlékszem futnia kell amíg használod.
Ez egy ordas nagy baromság. Azt sem értem minek kell ilyen szinten szétaprózni a kategóriákra. Ez az én véleményem:
A legelsõk minden esetben a felderítõk: ha light tankok vannak a csapatban akkor õk az elsõk, ha medek akkor meg õk.
Utána pedig nagyság szerint. A kisebb fordulékony tankok simán kikerülhetik a nagydarab tankokat, szóval ez sem jelenthet problémát.
Legvégére pedig maradnak az artik. Nagyon kevés pálya van ahol azonnal veszélybe tudnak kerülni, ami meg ilyen ott mindig van hely is mindenkinek. Ráadásul nekik úgyis kell egy csomó idõ mire betöltenek kihúzzák a alsógatyájukból legalább az egyik kezüket...

De nem értem miért lett felkapva ez a téma: nagyon ritka amikor ez valódi problémát jelent. Többnyire a kezdõhelyhez közel lévõ kanyaroknál szokott elõfordulni feltartás és ott is csak akkor amikor sokan esnek egyszerre be oda.

Közvéleménykutatás. Ki hol jár a kínai ágon, vagy egyáltalán elkezdte-e?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jogos. Platoonban ütõs igazán. 3 fõs platoonban szoktuk hozni az 5-8 killt. Viszont randomban is lehet úgy helyezkedni, hogy valamelyest védve legyél.
Mondjuk az már valóban az egyéni beállítottságomtól függ, hogy sokkal jobban élvezem vele a játékot, és jobban is megy, mint heavyvel.
Szerintem a középszintû játékosoknál (mint én) nincs nagy különbség a TD és a Heavy között winrate-t tekintve.
Én olyankor mindig rettegni szoktam, mert a csörömpölést gyakran követi a puffogás, ahogy elkezdik ketten-hárman egymást nyírni, mert a másik "kezdte" és lejött a festék, meg megkarcolódott a zimmerit bevonat.

Múltkor El Halufon történt meg kétszer is:
Csörcsil 1-el beálltam 1 bokorba, hogy várjam a lerohanókat, erre kitolt 1 kv1, és egész végig azon röhögött, hogy ezt meg tudta csinálni.
Máskor én tettem meg ezt 1 derp gunos T40el.
Mondom, úgysem talál el semmit azzal 300 méterrõl 1k csatával.
Mögémjött, és addig próbált tologatni, amíg vége nem lett a csatának.
Semmi mással nem foglalkozott utána.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Épp ebben a percben találtam rá gugliban, de azért köszi 😊 Meglesem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nyilván nem lehet egyértelmû sorrendet felállítani. A medek talán azért az utolsók, mert jól fordulnak, képesek kerülgetni a nagyobb tankokat. A lightoknak viszont életbevágó hogy õk vagy a szemben lévõ felderítõk érik el elõször a spothatárt (nem mindegy hogy mikor is találkoztok és fordulás van, te látsz már mindenkit és õ senkit vagy fordítva).

https://wotinfo.hu

De. Úgy hívják, hogy joy to key.
És megy vele a 60% feletti winrate platoon nélkül?
Amúgy azért nem tudsz mert a TD nagyon rá van szorulva a csapatára, kell neki spot, meg ügyes heavyk akik tartják a frontot, vagy védik az oldalát. Az is befolyásolja a sikerét hogy mennyi arty van. Nem véletlenül support jármû.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Azt is megfigyeltem már, hogy ha "csörömpölést", ütközést hallok a csata elején, akkor az egyik fél 95%-ban arty...

Solten
Nemelyik arra alkalmas hogy finomitsd a winratad pozitiv iranyba. Semmi egyeb masra.

Saor Alba

Medeknek szerintem is fontos, hogy ne akadályozzák, hisz a Light tankok után õk foglalják el a helyüket, és jobb esetben tartják a pontot, amíg, megjönnek a Heavyik.
Lsd: Mines
De máshol is így kellene mûködni.

patchaou
Detto, közben a "tükörbõl" látom ahogy a nyolcas prémek versenyeznek a td-kkel a bázis melletti bokrokért...

Hááááát. Szerintem a meddel elég gyakran szükséges a pozíció elérése és abban nem segít, ha kerülgetni kell a népet. Amúgy annyiban elméleti a vita, hogy az esetek nagy többségében senki nem akadályoz indulásnál. Nagyon sokan csak a tornyukat forgatják, mikor én már rég galoppozok a mezõn.

TD-vel már miért ne lenne jó a winrate?

TD-vel tolom, konkrétan ISU-152 a fõ csapásirány. 2k-4k közötti sebzés simán megvan, annak azért van hatása a csatára.

A killek is jól jönnek, csak az kevesebb, mert általábanmeglövök egy tankot, leficcan róla 700-800 HP, a maradék néhány század meg kilövik a töltés 15 secje alatt.
Fel kéne teamelnünk. Csak nagyjából egyszerre alszanak a rohadékok. 😊

Hülyeség. A frag és a winrate is bele számít. Már pedig jó winrate nem lesz artyval meg TD-vel.

Köszönöm a lehetõséget, de kisgyerekes apaként lehetetlen idõpontokban tudok csak játszani (akkor sem sokat). Talán majd hétvégén megpróbálom, ha a feleségem is úgy akarja... :-|
az újban nem számít a spotolás és a capelés, csak a dmg. Szóval ha effet akar növelni valaki akkor ARTY-zni kell vagy TD-zni. 😊 (Y)
Most ez az effes izé lett az új agybaj a buzi artyk helyett?😊
mondjuk nekem ezzel az új számítással töb lett mint eddig volt.
Kár,hogy fingom nincs mi a különbség a régi meg az új között.

Na tehát,akkor!:
Hülye,köcsög artyk!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

<#taps>

Tono34
Melyik a saját vagy az ellenfél? <#mf1>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ma hétfõ van ugye.........
Mert akkor engem meg az idegesít amikor az arty belémver -1000 és még viszi a fele legénységet is.........<#mf1>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

WOT kresz:
- Csata indításkor elsõnek a light halad el, utána a med, aztán a többiek dudálhatnak egymásra a kezdõkörben, vagy kilõhetik az artyjaikat. Amelyik szimpatikusabb.
- Fedezékhez érve elsõbbsége van a TD-nek, majd a heavynek, végül ha nincs ott senki, beállhatsz a mededdel. A light úgyis egy olyan bokorban fog kempelni, ahova más tankkal vagy születni kell, vagy akkor érsz csak oda, ha az ellenfelek 93.3*%-a halott.
-Minden más esetben annak van elsõbbsége, aki nehezebb.

Mindez csak optimális látási és csapatelosztási viszonyok esetén érvényes. Egynél több 350-es E100 esetén haladj valamelyik seggében és röhögj. A meccsnek úgyis mindegy...

Forever alone.. Hogy egy korábban hasonló szituációba került kollégát idézzek😊.

Most nem azért, de a kis fos tankjával beáll az erõs tankok fedezékébe az megérdemli hogy kitolják onnan vagy fedezéknek használják. Jómagam is ezt teszem velük, mert az adott helyzetben úgyse használhatóak másra.

patchaou
off: nem tudtok olyan progit, amivel a billentyûzet gombjait lehet joystickhoz rendelni?

patchaou
Ott van mondjuk a T-54, tier7-es ágyúval 60k xp az ágyúig...
Most épp masu ágyús E100-al szopókázok 😊

Én is tök pucéran kezdtem a KT-t, legalább rendes ágyúval kezdesz. Vannak sokkal rosszabb grindek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Ha kétszer ennyi csatával is ennyi marad, akkor oda tartozol 😊 Most még nem gáz. Ne érts félre, nem a kezdõkkel van bajom, bár nem értem miért kell velük együtt játszanom... hanem azokkal akik még sok ezer csata után sem jönnek rá, hogyan is kellene eredményesen játszani.

Master91
Erre van a free exp 😛
patchaou
Azért használok erõs kifejezéseket ezekre, mert ez illik rájuk. Átlagos intelligenciával már lehet következtetéseket levonni a minimapon zajló dolgokról, és lehet rájuk reagálni. Ahhoz sem kell zseninek lenni, hogy elõre lásson 2 percet az ember egy csatában. Átlagos memóriával meg lehet tanulni, hogy mit mivel, milyen szögbõl lehet sebezni. Stb.. De EZEK ennyire sem képesek, szóval primitív szarok és kész 😊

Linkeld be neki azt a kis vicces tankos videót, amikor az IS-7-et támadja a batmobil. :d
Rájönne, hogy bátrabb lehet. :d

Ami nagyon sokat tud segíteni, az a tapasztaltabb játékosokkal való platoonozás.
Nekem ez komoly százasokban mérhetõ fejlõdést hozott anno, pedig csak annyi történt, hogy néhány platoon után egyedül is igyekeztem azokat a taktikákat leutánozni.

Erre jók az Academy klánok. Bee, ha érdekel, akkor nézd meg esetleg ezt az oldalt: had.ucoz.net
Oké, kb. 900/990 az enyém, a minimumot teljesítettem, bár még így is bõven a (Otep szerint primitív) többséghez tartozom. Képzeld el a hatékonyságomat: Tigris II-ben ülök, és próbálom kifarmolni a nagyobb ágyút (lánc-torony-ágyú-ágyú), mivel a 88-assal nagyon gyenge a sebzés, és gyakran kerülök T9-T10-es csatába. Az alacsony sebzés miatt lassú a fejlõdés (prém nélkül), addig pedig csökken az eff.