World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Efficiency rating
1312.36
Old Efficiency rating
1269.46
WN6 Rating
1562
Mit akarsz ezzel megmagyarázni, összevissza tereled a szót. Arról volt szó aki artyval vagy tdvel tolja annak nõtt nem is kicsivel aki meg fürge keveset sebzõvel annak csökkent. Ezen neked mi nem világos, próbálod cáfolgatni mindenfél hülye indokkal, hogy a lilák medesek. De hát itt vannak a számok ezek alátámasztják azt amit mondtam. Mit nem lehet ezen elfogadni. Az új rendsezr a dmgs tankoknak kedvez.
A medeknek sok feladata van: dmg, spot, cap, ellenfél megzavarása, visszamenni védekezni. Ezeknek nagy részét most nem értékeli az eff rendszer.
Míg a TDnek és artynak egy dolga van: minél több sebzést kiosztani. Na és pontosan ezt díjazza az új EFF.
Bár engem különösebben nem érekel, mennyi az enyém. Sõt minél kevesebb annál jobb😄 Legalább arra számít az enemy, hogy elbénázom, ha fent van neki ez a csodamod😛
SPG 50.88%
Light 54.09%
Medium 53.16%
Heavy 54.6%
Mondjuk én noob vagyok nem lila😄 de mondjuk az spg nem mérvadó mert 3% csak az arty😊 Object 704 55.27% 693 battle. Lényegében ez random...
Mellesleg meg mernék esküdni, hogy eddig a WN6-ot nézted.
"Pl volt olyan a performancos rating alapján asszem a wn6 aki kb a klánból a 10. helyrõl kb a 2.ra ugrott elõ. (csak artyzik)"
"K_Krisz7 HSW WN6 alapján 3. a klánbam"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nekem legalábbis ezt írja ki: 😛
Efficiency rating
2067.89
Old Efficiency rating
2085.84
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
stoppos, bár én ezt nem mondtam ki, de hányszor gondoltam rá miközben olvastam az sg-t 😊) pont Pz IV volt a topvasam mikor elkezdtem..
De kár ezen vitatkozni, megnéztük, konkrétan beigazolódott, hogy aki tdvel vagy artyval játszik nõtt az effje, aki meg meddel vagy lighttal annak csökkent. (nagy általánosságban)
Pl volt olyan a performancos rating alapján asszem a wn6 aki kb a klánból a 10. helyrõl kb a 2.ra ugrott elõ. (csak artyzik)
Mondjuk nekem 20 pontot ugrott vissza. Ezt még talán be lehet hozni 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De essünk neki a dolognak még utolsó alkalommal is. Ha olyan helyre állsz be, ahol semmi keresnivalód és akadályozod a top tankokat az eredményes harcban akkor jogos hogy onnan kitolnak, majd lenooboznak.
Egy több tierrel kisebb, gyenge tûzerejû tanknak semmi keresnivalója nincs ott ahol a top tankoknak kell harcolni, mert csak hátráltatod õket. Nekik is meg van a mapon a maguk helye ahol hasznosak tudnak lenni.
Veszekedni velük meg felesleges hogy "add már át a helyed hé" mert leszarják (meg már beleuntam a elszólítgatásban, meg az utána való vitába), meg idõ sincs rá harc közben, szóval marad az hogy kitolom, aztán majd tanul a saját kárán.
Mai napi gyöngyszem 😊
Ilyenek zárják le elõtted az utat,állnak be a lõvonaladba,tolnak ki a fedezékbõl,vagy ép nem engednek oda vissza."
Szpecnyaz és foxbat88fx természetesnek veszi, hogy kitolnak a fedezékbõl (a kommentjeik alapján), ha kell nekik a hely, holott mindketten profik és a klántagság miatt valószínûleg jó csapatjátékosok is.
Tudom, fárasztó és unalmas randomban mindig ugyanazt ismételgetni, de szerintem az minimum elvárható, hogy legalább ne ölessenek meg a saját csapattársaim.
Ezzel több bajom is van... egyrészt süt belõle az irigység, másra nem tudok gondolni, miért kellett belém kötni, másrészt idióta, mert ki a faszom lõne golddal, prém tankban T8-as csatában?
Már nagyon-nagyon megbántam, hogy beleírtam a nevembe, hogy Hun...
https://wotinfo.hu
Látom srác, már nem tagja a klánnak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Könyörögni meg biztos nem fogok nekik, mert nem igen értik meg mi a probléma, ebbõl meg legalább tanulnak. Ha mást nem, akkor legalább azt hogy a nagyobb tankok faszok és kitolják õt ha rossz helyre megy.
Eleinte tele segítõ szándékkal,jóindulattal és fõleg türelemmel osztottuk meg a tapasztalatainkat másokkal.Nem mindig voltunk egy véleményen,de nem is vagyunk egyformák,ugye.
Aztán ahogy teltek múltak a csaták,úgy fogyatkozott a türelem is.
Ez a játék elég sok idegrendszer pusztító sajátosággal bír.Ezek legtöbbször a csapat társak.És igy már az x ezredik csata után,belefárad az ember a magyarázásba,és a tolerancia küszöb is lejjebb esik.
Nem a kezdõkkel van a baj,hiszen mindenki az volt az elején.a BAJ AZOKKAL VAN,AKIK A LEGALPVETÕBB DOLGOKHOZ IS totál hülyék!
Vagy az önzõ és a másik játékost semmibe vevõ,nyomoroncokkal.
Ilyenek zárják le elõtted az utat,állnak be a lõvonaladba,tolnak ki a fedezékbõl,vagy ép nem engednek oda vissza.A még nagyobb debilek akár beléd is lõnek,ha éppen nem tetszik nekik valami rajtad.
Az ember csata csata után beleütközik ilyenekbe sajnos.Így már nem annyira kelt megütközést az egy két keményebb hangvitelû komment,vagy akár a csata alatti erõteljesebb fellépés.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nagyon fontos hogy azt az artyt lõjje amit màr leszedtem 10 hp-re!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ki tud többet hozzátenni a csapatérdekhez egy relative fontosabb fedezék mögött? Egy kistierû kis sebzésû tank? - vagy egy maxos td, heavy?
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A win6 meg az egéb (effi) értékem sokkal jobb a TD-vel, mint a heavykkel, de a winrate csapnivaló.