World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a srác mutatója, most ennél mi nem nyilvánvaló???? 😄

Efficiency rating
1312.36

Old Efficiency rating
1269.46

WN6 Rating
1562

Mit akarsz ezzel megmagyarázni, összevissza tereled a szót. Arról volt szó aki artyval vagy tdvel tolja annak nõtt nem is kicsivel aki meg fürge keveset sebzõvel annak csökkent. Ezen neked mi nem világos, próbálod cáfolgatni mindenfél hülye indokkal, hogy a lilák medesek. De hát itt vannak a számok ezek alátámasztják azt amit mondtam. Mit nem lehet ezen elfogadni. Az új rendsezr a dmgs tankoknak kedvez.

A medeknek sok feladata van: dmg, spot, cap, ellenfél megzavarása, visszamenni védekezni. Ezeknek nagy részét most nem értékeli az eff rendszer.

Míg a TDnek és artynak egy dolga van: minél több sebzést kiosztani. Na és pontosan ezt díjazza az új EFF.

Bár engem különösebben nem érekel, mennyi az enyém. Sõt minél kevesebb annál jobb😄 Legalább arra számít az enemy, hogy elbénázom, ha fent van neki ez a csodamod😛
TD 57.4%
SPG 50.88%
Light 54.09%
Medium 53.16%
Heavy 54.6%

Mondjuk én noob vagyok nem lila😄 de mondjuk az spg nem mérvadó mert 3% csak az arty😊 Object 704 55.27% 693 battle. Lényegében ez random...

Jaj ne! Elvesztettem majdnem 20 eff pontot. 😊

Mellesleg meg mernék esküdni, hogy eddig a WN6-ot nézted.

"Pl volt olyan a performancos rating alapján asszem a wn6 aki kb a klánból a 10. helyrõl kb a 2.ra ugrott elõ. (csak artyzik)"

"K_Krisz7 HSW WN6 alapján 3. a klánbam"

Igazából ez ugyan az mint az arty, ott se tudnak sok sebzést csinálni átlagban a hülyék. Meg kb semmivel, mert ahhoz hogy sebezni tudjál jól kell játszani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

rosszat nézel😛 nem a wn6ra gondolok hanem a sima effire.
Nekem legalábbis ezt írja ki: 😛

Efficiency rating
2067.89

Old Efficiency rating
2085.84

Azért megnézem én azt a gyökeret aki csak TD-vel tud magas átlag sebzést produkálni. Mutass már egy párat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem százzal nõtt. 😊

Azért 1561 nem olyan magas, rendes tankokkal jóval többet ki lehetne hozni belõle. Marchizor példája inkább jó. De Zegi_Norbinak kb minden tankkal magas átlag sebzése van, nem csak TD-vel. Meg nem 25 példát kértem, hanem azt hogy több lila játékost akik artyval és TD-vel tudnak magas effet összehozni. Nézd meg pl a HUNS top játékosait, a legtöbbjük nagyon sokat medezik.

tessék megnéztem még szakeszboynak is csökkent egy 20assal, pedig õ medezik nem? 😛 Persze a különleges játéktudású játékosok többet tudnak tenni meddel, mert az egy komplex játéktudást igénylõ kaszt, míg a TD-vel a gyengébb, átlagos képességû játékosok is képesek magas dmg-t profukálni 😛 😄
zegi_norbi_hun

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

K_Krisz7 HSW WN6 alapján 3. a klánbam, csak artyval játszik. Már most mtudom ez után az fog jönni, hogy keressek még 25 másikat, mert ez csak egy egyedi példa. De innentõl leszarom, mert te is tudod, hogy így van, itt a bizonyiték kész!!!😄

Bee, de addig se menj el a fórumról, sokat lehet tanulni.

stoppos, bár én ezt nem mondtam ki, de hányszor gondoltam rá miközben olvastam az sg-t 😊) pont Pz IV volt a topvasam mikor elkezdtem..
Mutass már nekem egy pár ilyen játékost, tényleg érdekelne hogy ki az aki csak TD és artyval össze tud hozni magas effit. Mert az a helyzet hogy szinte mindegyik lila player rohadt sokat medezik és abból van nekik a magas eff (és igen, tudok ilyeneket mutatni).

Az az eset jutott az eszembe, amikor a srác közölte, hogy már eljutott a pancernégyig és nem érti mi a bajunk az artikkal. 😊

Oké, korrekt, az E100 megvétele után visszatérek a kérdésre.
lor155-51el 58,2 a winratem, nagyon ritkán megyek vele platoonba😛 ahhoz képest sztem nem rossz az arány. Mondjuk imádom is azt az artyt😄😄 Az elõtte lévõvel is 60% körüli, bár azzal voltam századba nem egyszer...TD-vel meg annyi dmg-t lehet ütni, mint a szemét ezt ugye te is tudod Szpec!!!???? 😄😄 OBJ268 és társai 😄 13 secenként 1000dmg ugye-ugye😄😄
Ez csak így megy, ha saját maga is meg fogja tapasztalni ezeket. Addig tényleg durvának hangozhat az idegen fül számára az ehhez hasonló vélemény. De csak addig. Ezért nem tartom jogos kritikának azt, hogy itt csupa nagyképû arc osztaná az észt.
artyval nem lehet winratet növelni? 😄 Sztem bõven hatással van a csata kimenetelére amit a lori155-51l csinálok 😛

De kár ezen vitatkozni, megnéztük, konkrétan beigazolódott, hogy aki tdvel vagy artyval játszik nõtt az effje, aki meg meddel vagy lighttal annak csökkent. (nagy általánosságban)

Pl volt olyan a performancos rating alapján asszem a wn6 aki kb a klánból a 10. helyrõl kb a 2.ra ugrott elõ. (csak artyzik)

Mondjuk nekem 20 pontot ugrott vissza. Ezt még talán be lehet hozni 😄
Na igen, majd ha õ is azért kap be 6-700 sebzéseket mert valami idióta kis tank hátráltatja, vagy lövi ki az arty mert elveszi a bokrát valami hülye akinek nem ott lenne a helye, akkor õ is át fogja gondolni ezt a dolgot.

patchaou
Ha egy kis szar bemegy a nehéz tanok elé, ahol semmit nem tud tenni, sõt még akadályoz is, (arról már nem is beszélek, hogy bokros részen az ilyen különösen kellemetlen mivel ha baráti tank van elõtted akkor nem látod az elen kontúrját, míg õ a tiédet igen...) akkor mégis mit csináljon vele az ember? Én csak hagyom megdögölni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Farkastörvények uralkodnak. Ha racionálisan vizsgálod a helyzetet, akkor rájössz, hogy egy ilyen szituációban téged és az ellenfelet leszámítva mindenkinek az az érdeke, hogy a nagyobb tierû tankkal játszó tapasztaltabb játékos maradjon életben.

Rendben. Egy fontos mondatod jegyezz meg amikor 10k csata után leszel: nem veled (kezdõkkel) van baj, hanem azokkal, akik már bõven 5 számjegyû csata feletti számmal T8-10-ben sem csinálnak semmi érdemlegeset. De: kihúzol egy nagy vasat és gyere vissza, oszd meg velünk a véleményed.
Ha hülye vagy elpusztulsz, ez a természet rendje IRL is, nem csak a játékban.
De essünk neki a dolognak még utolsó alkalommal is. Ha olyan helyre állsz be, ahol semmi keresnivalód és akadályozod a top tankokat az eredményes harcban akkor jogos hogy onnan kitolnak, majd lenooboznak.
Egy több tierrel kisebb, gyenge tûzerejû tanknak semmi keresnivalója nincs ott ahol a top tankoknak kell harcolni, mert csak hátráltatod õket. Nekik is meg van a mapon a maguk helye ahol hasznosak tudnak lenni.
Veszekedni velük meg felesleges hogy "add már át a helyed hé" mert leszarják (meg már beleuntam a elszólítgatásban, meg az utána való vitába), meg idõ sincs rá harc közben, szóval marad az hogy kitolom, aztán majd tanul a saját kárán.

Értem az okokat, de a megoldást nem találom a szintjükhöz méltónak. Ez nem durcáskodás.
Te nem érted a lényeget, csak durcáskodsz.

Mai napi gyöngyszem 😊
"Vagy az önzõ és a másik játékost semmibe vevõ,nyomoroncokkal.
Ilyenek zárják le elõtted az utat,állnak be a lõvonaladba,tolnak ki a fedezékbõl,vagy ép nem engednek oda vissza."
Szpecnyaz és foxbat88fx természetesnek veszi, hogy kitolnak a fedezékbõl (a kommentjeik alapján), ha kell nekik a hely, holott mindketten profik és a klántagság miatt valószínûleg jó csapatjátékosok is.
Tudom, fárasztó és unalmas randomban mindig ugyanazt ismételgetni, de szerintem az minimum elvárható, hogy legalább ne ölessenek meg a saját csapattársaim.
Ezek szerint végleg befejezted? Eff alapján sosem fog a MM válogatni.

MajorSovok nevû hungaristát ismeri valaki? Békésen játszok type-al, meglátta, hogy magyar vagyok(Madi_Hun)! Erre nyilván be kell szólnia.. hogy... "gazdagéknak jól megy, gold lõszer, meg tájp, nyilván anyuci fizeti" stb.. stb... nem pontosan idéztem, de a lényeg ez.

Ezzel több bajom is van... egyrészt süt belõle az irigység, másra nem tudok gondolni, miért kellett belém kötni, másrészt idióta, mert ki a faszom lõne golddal, prém tankban T8-as csatában?

Már nagyon-nagyon megbántam, hogy beleírtam a nevembe, hogy Hun...

Gondolom minõségi ugrás lesz felfele. Mert ugye ezeket is betolja a szörnyek közé, a fentieknek meg legalább az ágyúja jobb lesz.

Na le is töröltem a játékot, ha majd lesz valami eff szûrõ a játékban, akkor felrakom újra, ha nem akkor ennyi volt.Ez már nem szórakozás, csak bosszantom magam. Sikerült két meccset nyernem kb. 40 fordulóból, hála a tökéletes csapatoknak. Nem nekem való az online játék, nem tudom ezeket a hulladék embereket elviselni.
A WZ-131-et volt szerencsém században AMX-szel kísérgetni és nagyon tetszett amit láttam. Mondjuk profi ült benne...

https://wotinfo.hu

A hatos megvan. Még csak 7 kanyart vettem be vele, de jó kis tank. Csak szoknom kell, hogy olyan törékeny.

Volt még valami klán cheten, miután elmentem?
Látom srác, már nem tagja a klánnak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Példa: IS7el toltam ki egyszer egy T20at a fedezékébõl az ellenség elé mert nem tudtam csikicsukizni. Kérdés, mi a francot csinál a T10 heavyk helyén egy T7 med? Még átütni se tudja õket, nem hogy komoly sebzést bevinni. Aki ilyen módon akadályozza a csapat top tankjait az megérdemli a halált, legalább húspajzsként van valami hasznuk. Azt meg ne mondd hogy keressek magamnak más helyet, mert nyilván azért megyek oda, mert az a számomra ideális hely. Csak ilyen esetekben tolok ki kisebb tankot.
Könyörögni meg biztos nem fogok nekik, mert nem igen értik meg mi a probléma, ebbõl meg legalább tanulnak. Ha mást nem, akkor legalább azt hogy a nagyobb tankok faszok és kitolják õt ha rossz helyre megy.

Tudod,õ is,én is és még vagyunk itt jópáran,akik már a béta teszt óta játszuk ezt a játékot.
Eleinte tele segítõ szándékkal,jóindulattal és fõleg türelemmel osztottuk meg a tapasztalatainkat másokkal.Nem mindig voltunk egy véleményen,de nem is vagyunk egyformák,ugye.
Aztán ahogy teltek múltak a csaták,úgy fogyatkozott a türelem is.
Ez a játék elég sok idegrendszer pusztító sajátosággal bír.Ezek legtöbbször a csapat társak.És igy már az x ezredik csata után,belefárad az ember a magyarázásba,és a tolerancia küszöb is lejjebb esik.
Nem a kezdõkkel van a baj,hiszen mindenki az volt az elején.a BAJ AZOKKAL VAN,AKIK A LEGALPVETÕBB DOLGOKHOZ IS totál hülyék!
Vagy az önzõ és a másik játékost semmibe vevõ,nyomoroncokkal.
Ilyenek zárják le elõtted az utat,állnak be a lõvonaladba,tolnak ki a fedezékbõl,vagy ép nem engednek oda vissza.A még nagyobb debilek akár beléd is lõnek,ha éppen nem tetszik nekik valami rajtad.
Az ember csata csata után beleütközik ilyenekbe sajnos.Így már nem annyira kelt megütközést az egy két keményebb hangvitelû komment,vagy akár a csata alatti erõteljesebb fellépés.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A medek nem az én világom, legalábbis egyelõre úgy alakult hogy tier 6 fölött csak a DB-vel mentem párat... a lightokat viszont nagyon élem, de hogy abból is a kínai light mennyire jön majd be, az még a jövõ zenéje...

ha annyira gyökér hogy elfoglalja a TD helyét egy fossal akkor nem sok esélyt látok rá hogy ha azt mondod neki hogy álljon arrébb akkor arrébb fog menni... marad a kitollak a k*a anyádba 😄
Meg az is ott van, hogy a meddel sokszor nem is kell visszafordulni a spothatárról, be lehet ásni magad, amíg megérkezik a nehézlovasság. Vagy meg lehet ott helyben dögleni, ha a nehézlovasság nekiáll fél kilométerrõl lövöldözni. 😊

Ez szerintem értelmes megoldás.
ozzz
én afk-ákat szoktam tolni magam elõtt egy darabig, amíg el nem indulnak. <#vigyor>

Nyilván igaz, de nem errõl van szó. Nem megoldás, hogy kinyíratom az ellenféllel. Szólni vagy jelezni kellene. Persze ha visszapofázik vagy nem reagál, akkor más a leányzó fekvése.
Ez mondjuk igaz. Ezt még valahonnan átvettem annó (nem mai darab 😊, de most javítom.

Mondjuk kitolni még nem toltam senkit, de kimoddolt chat lévén próbálok testbeszéddel kommunikálni, ha a sniper gun nélküli hevi odatehénkedik a TD-pozíció elé. Eleinte csak bökdösöm, hogy hordja már arrébb magát. Általában két-három ilyen kocc után az értelmesebbje elmegy.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Elõbb mindenképpen a sajàt legalàbb egy lelàncolàssal indítson utànna jöhet az ellen td üzemmódban.
Nagyon fontos hogy azt az artyt lõjje amit màr leszedtem 10 hp-re!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Józan paraszti ésszel végiggondolva?
Ki tud többet hozzátenni a csapatérdekhez egy relative fontosabb fedezék mögött? Egy kistierû kis sebzésû tank? - vagy egy maxos td, heavy?

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

ozzz
Most ez a kínai tankos akcióban ha megveszem féláron az adott tankot, akkor utána azzal is +50%os kreditet kapok az adott ideig, vagy csak azzal ami már az elõtt meg volt kínai tank (akciósak közül), hogy elindult az akció? <#pardon1>

popey8
Type 58.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem ez szituáció függõ. Ha nem sniper tankkal bohóckodik valaki hátul a bokorban, akkor elõfordul, hogy ki lesz tolva. Ilyenkor megérdemli. A másik eset, mikor jön Pistike a rettenet, az újonnan vett löwéjével és neki van mindig "igaza", mert 100 tonna. Ilyenkor szopacs van.

Igen. Ezért adtam igazat neki a #205158 hozzászólásomban.
A win6 meg az egéb (effi) értékem sokkal jobb a TD-vel, mint a heavykkel, de a winrate csapnivaló.