World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt szoktam erre mondani, hogy mindenki volt kezdõ. Attól viszont kiütést kapok, ha valaki túl passzív vagy egyenesen beszari. Mint az a madár, aki legutóbb sértetlen IS-7-el nem mert nekitámadni egy 800 hp-s Batchatnek, de még csak sakkban sem tartotta, miközben én egy lassú TD-vel élethalálharcot vívtam nekik háttal más tankokkal. Magyar volt, remélem, magára ismer.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én tier 5 alatt semmilyen statot nem néznék. Irreleváns effi szempontjából, nem is tükrözi a személy tényleges teljesítményét.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Annyi csatánál én még nem néznék semmi ilyet inkább ingame tankonkénti statot.

a 800 effis retardáltak csordája mellett egy két botter vagy afk-erre csak megvonom a vállam jelentem és végzem tovább a dolgomat. Õk a kissebbik gond a játékban jelenleg meg a WG amúgy is írtja õket. De az agyhalottakkal nem tudsz mit kezdeni õk nem fognak eltûnni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

és ha tele van botokkal a játék?

Ennyi csatával a háta mögött már elvárható lenne a józan paraszti ész ahogy virkir mondaná. Mert amikor már azt látod a héten hogy a 3. E75 harcol az oldalát mutogatva az ellenfélnek akkor elgondolkozol hova süllyedt agyilag a társadalom.

2k csatával a minimum elvárt a 800, a baj az hogy 4k 5k csatával szaladgál 800 körül/alatt a sok retardált a magas tierjû tankjával

A sok alacsony effes ne baj, csak ne az én csapatomban legyen. :d
A sok pro meg nem tudna ennyi killt szerezni, ha nem lennének. Ezzel jár a játék, kár érte sírni, akkor is játszani fognak.

Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne menjen randomban.

A jàtékot ha élvezettel jàtszod nem probléma ha kikapsz mivel sebeztél mondjuk 2500-at és nagykiràly voltàl volt 4 killed stb.....
Akkor kellemetlen ha húzol valamit és kevesebb xp jön be de ha élvezed a jàtékot akkor ez sem probléma föleg ha làtod a statodon a fejlõdést .
Persze ha csökken az effid az màr nagy baj dehàt az meg a többiek hibàja nem a tiéd mert te pro vagy csak a többiek nOObok......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nincsenek mindenkinek azonos képességei, de attól, hogy ügyetlenebbek vagy lassan tanulnak, még nem "primitív szarok".
Az én 2k csatámmal mennyi lenne szerinted az elvárt effi/WN6?
Egyébként jó tapasztalataim voltak kezdõként a pro játékosokról:
1. Húzzál elõre a szutykoddal spottolni, nem baj, ha megdöglesz egybõl, úgysem tennél hozzá az eredményhez
2. Húzzál elõre spottolni az artyknak, bele az ellenség közepébe
3. Kitollak a ház-szikla mögül, mert csak tölteléknek vagy jó, különben is, mi a francot keresel az általam kinézett fedezékben?
4. stbstbstb...
Így aztán az egyszeri kezdõ azt hitte, hogy így kell játszani az alacsony tierrel, persze ez meg is látszik a mostani eff-jén. Na ez a gusztustalan.
De csak hogy legyen egy ellenpélda: HAC és HAD klán némely játékosa folyamatosan instruált a cseten, támogattuk egymást, 4-5 killel zártam az ilyen csatákat. Elõttük le a kalappal.
A józan paraszti észhez mennyi idõt kéne beleölni?
Mert még az sincs az átlagnak és aránylag eredményes játékhoz már elegendõ lenne.

Már bocs, de ez erõs fogalmazás. Nem játszhat mindenki milka színekben, de attól még nem primitív szar. Nem mindenki öl bele annyi idõt, mint pl. Te. Idõ => tapasztalat (az esetek többségében).
Nekem is 23%os winrátám van ma.
Mondjuk én is szar vagyok ma nagyon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Az a baj, hogy ez csak a játékosok kis százalékát zavarja csak. Mivel a nagy többség sötét primitív szar.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eddig 17 meccsbõl egyet tudtam nyerni. Azt is akkor, amikor én voltam a legkisebb, és semmit nem tudtam csinálni ezzel a t-34 koppintással. Hihetetlen. Két perc alatt nincs csapatom, egyedül vagyok a pályán. Ez a játék így játszhatatlan. Egyszer lenne egy kurva nap, hogy csak jó csapatokba rakna be. Több az xp-m, mint az összes ellenséges tanknak, pedig buktam a kört. Ennél többet nem tudok már tenni. A 100% stug csapattárs meg elmenekül, amikor a két utolsó pz4el harcolok.
Nem hiszem el nem lehet valami pontrendszer bevezetni.
Semennyire. Funnak jó lehet, de másra nem.
Bár én nem vagyok pro játékos, de a SU-122-44-et venném meg a helyedben. Ez ugyan T7-es, de 3-400-as sebzéssel nagyon jól keres, jó a RoF-ja, ráadásul élmény vele a harc (persze ha szereted a TD harcmodort).
Prémtankot nem szoktak ajánlani T8 alatt, kivéve a SU-t. Úgy emlékszem, 6500 gold körül megvehetõ.
Nem tudom hogy àllsz a német td vonalon de ha ki van fejlesztve akkor ajànlom a StugIII-at pénzt is hoz és fun is...én nem vennék prémium tankot ilyen kis tierben. (szigorúan szerintem).

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Megvettem a Panther II-õt, egyenlõre még a torony hiányzik ezért a szívó van rajta. "Érdekes", de free xp miatt hamar túl leszek rajta. Viszont, pont a tierhez képest kicsi sebzés miatt senki nem foglalkozik velem, emiatt egyszercsak azt vettem észre, hogy már több, mint 2500 sebzést kiosztottam. Letesztelem mindkettõt aztán eldöntöm, hogy nekem melyik fekszik jobban. De gyanítom, hogy a Tigris lövege nyer, azt nagyon jónak találom.
Tier 3 premium tankok mennyire érik meg az árát, és melyik azok közül a legjobb farm tank? Mennyivel hoznak többet mint a sima tier 3-4 tankok? Gondolkozok rajta, de ha csak fun-ként éri meg akkor inkább másra költöm a goldot!

Alien69
Szerintem a phanterre a szívószál gáz. Persze, stílus függõ. Ha nem vesz észre az enemy, nincs baj, de ha igen, Te leszel az elsõ freg, mert ugye qrva kicsit sebzel vele, ráadásul azzal is van lepattanó. De, szigorúan szerintem!<#ravasz1>

Eagle16
Nekem 5-tel csökkent...szerintem a mostani lehet az én szintem, mert 1700-ról nem tudok elmozdulni igazán, se lefelé se felfelé. Türelmetlenül játszom de ezen nem tudok változtatni, meg sokszor be is pánikolok izzasztó helyzetekben és hülyeségeket csinálok 😊

Amúgy már 2 hete nem játszottam, csak a híreket nézegetem, de ideje lenne már megszerezni azt a Centurion-t...

Láttam a képeket a brit TD-krõl, kár hogy csak kis részük tornyos. Hiába tetszik nagyon a Tortoise, tudom hogy béna lennék vele és felidegelne ha bekerítenek. Közepes tankos csak maradjon a közepes tankoknál...majd' 3 év alatt megtanultam végre 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Nem tudom ez volt-e már: link

Videokártyákhoz WoT arany jár majd. Persze nem sok a VGA-k árához képest, de aki WoT-ozik és most venne ilyen hardvert annak jól jöhet majd 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Random_
Külön öröm, ha valaki építgeti az effit és mások meg azért bízna benne, mert jó eredményei vannak. Aztán kiderül, hogy "csak" megmarketingelte magát.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

eff-et építeni? ez egy játék vagy valami munka számodra? mondjuk ha top top klánba vagy akkor megértem mert az tényleg egy munkahely
Köszönöm. 😊
Valahogy biztosan be lehet állítani, hogy neked 5000-ret mutasson az xvm, többieknek meg 900-at.
És akkor meg is nyugodhatsz, hogy jó játékos vagy.

Mert kb ez az ami miatt éppen szót emeltél.
Neked az tetszett, amivel magasabb volt, esetleg még magasabb sávba is estél, és fel vagy háborodva, hogy kis korrigálás után már nem olyan magas.

Vagy ha mást nem, akkor a színeket te, saját magad be tudod állítani, így a saját értékedet be tudod színezni zöldre, kékre, vagy lilára.
Így máris jobban néz majd ki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem bántani akarlak, de 1-2-3as szinten miért vettél prémiumot?
1 nap játékkal eljuthatsz 3as szintre az összes tankkal 1 ágon prém nélkül.
Ezek a tankok bõven fenntarthatóak prém nélkül is, illetve a prémmel összegyûlt +xp-t se tudod nagyon másra használni.

patchaou
Optikai tuning. Jól néz ki, de kb ennyi az egész 😊 Akit csak a külsõségek érdekelnek annak fasza, de akit a lényeg, az csak mosolyog magában.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Random_
Miért nem játszol csak?

Komolyan az a központi célod a játékban, hogy minél jobb effid legyen? Ezért van elcseszve a játék, mert sokan csak a statisztikájuk fényezésére mennek.

Sebzést gyûjtenek, nem foglalnak és nem kockáztatnak. Inkább nézik, ahogy a csapattárs elhullik... stb...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem tudom mi a problémád, nekem még emelkedett is.
Mondjuk én nem foglalok sokat, hanem inkább a sebezésre meg a killre egyek, ja és szeretek gyõzni is. <#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

patchaou
Építeni az effit? lol Szánalom a köbön...Az egy mérõszám ami arra lett kitalálva hogy mutassa a játékos hasznosságát. Ezt direkt húzni és ezzel májerkodni...

Nem az effit kell építeni hanem a játéktudást.
így jártak az eff farmerek.. valahogy nem tudom õket sajnálni.
Sajnos semelyik stat nem tudja azt számolni, hogy milyen csapatjátékos az ember.
Ha valaki szándékosan beleáll a társába szánt lövésbe mert ha nem akkor kilõnék vagy fedezi a visszavonulást, illetve ha foglaláskor a min HPja miatt feláldozza magát, hogy a többieknek legyen fedezéke...

Ilyen eff lovagoktól ilyet nem látni, random csatába, de nekem ez is hozzátartozik a játékhoz

(6-7k csata, amúgy eff: ~1300, wn6: ~1270) hogy ne feltétezed, hogy 500-l rohangászok s irigy vagyok.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Igazad lehet. Engem csak a bevezetés visszamenõleges volta zavar. Szerintem rögzíteni kellett volna az aktuális állapotot és innentõl az újjal számolni. Aki effit épített a régi séma szerint építette, amit szintén Õk találtak ki. Ha foglalni kellett a sok effiért akkor foglalt. Õk szerintm jogosan veszik zokon a dolgot.
jobb ez az effi mint a régi... vagy ott a WN6 vagy a performance rating...
régi effi elég szar volt... nekem csak 70et csökkent...
de van akinek kurva sok volt és 1300ra visszaesett mert sok volt neki a cap pont
Sziasztok!
Elég felháborító, hogy belebarmoltak az effibe (visszamenõleg!!!). Ha egy másik számítási sémát akarnak alkalmazni, semmi kifogásom ellene, de hogy lehet visszamenõleg nyírni az effijét rengeteg játékosnak!? Hitelét vesztette az egész, ezek után értelmetlen effit építeni, hiszen semmi biztosíték nincs arra, hogy 2 hét, két hónap vagy félév után nem találnak ki valami mást, és nem nyírják meg újra az effiket. Kiváncsi vagyok az ezzel kapcsolatos véleményetekre.
Más: Tudja valaki, hogy mi az a bronisyte rating? Nekem fogalmam sincs.
Hali !
Pár hónapja kezdtem a játékot, tetszik. Jelenleg orosz vonalon 1-2-3 ban vagyok. Leginkább MS-1, ezt már kezdem kiismerni. Szinte mindig kettesek közé rak, de elboldogulok. Hobbyként fogom fel a dolgot, premium tagságot elõfizettem. Társa(ka)t keresek alacsony Tierbe való játékhoz akikkel lehet gyakorolni, esetleg együtt menni, mert sajnos sokszor a többiek szánalom amit mûvelnek.Persze szeretnék feljebb is menni, de csak ha megvannak az alapok. TS, Ventri szervert tudok biztosítani.
Elõre is köszi !
DarkHorSe

legjobb tank 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

su-152 trollgun napot tartottam tegnap <#hehe>
brutálisakat röhögtem megint 😄 Pershing oldalába sebeztem 1100at majd a maradék leégett 😄 amx ac 46 1 lövés, SP elejébe 1000 damage 😄 nagyon bemákolhattam rajta valamit szembõl 500 méterrõl 😄
de volt amikor betett himmelsdorfra S-51el és senki nem ment a halál utcába csak egy JP2 😄 én meg odamentem S-51el 😄 jött a VK4502A (a 8as) kicsit mutatta az oldalát és -1530 😊 majd jött a tiger -700 e-75 -850 is-3 -1000 mellette még a splashbõl kapott más is 😄😄

szóval ilyen komolytalan napot tartottam és mégis rengeteg win-en volt! LOL
Szerintem nagyon jól használható tank... a hiba valahol benned van 😄
DarkHorSe
Tiger 2 kedvenc tankom, nemtudom mi bajotok van vele 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Stílusra keresek járgányt: készülök megvenni a Panther II-õt, cél az E-50. Egyik vassal sem mentem egy kört sem, alapvetõen másodvonalbeli támogatónak használnám, mint a Löwe-t, csak ezzel oldalt is lehet váltani. Érdemes a szívószállal használni vagy menjen rá a Tigris lövege? Az embereket 6. érzék, kuplung, javítás; másodiknak álca skillekre taníttatom.
VAGY: hagyjam meg a Panthert, erre a játékszerepre jobb?
BaLeeX
Csak ellenfélként szoktam vele találkozni de nekem is ez a tapasztalatom. Nem nagyon kell nézni hol találd el, átmegy mindenhol...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Köszi a Rammstein pack-ot, feltettem én is. <#worship>

Nem rossz de mivel szeretem a változatosságot, nálam valszeg továbbra is ez fog menni a csaták alatt.

http://rockradio1.mixstream.net/

wot nick: PsychoTrooper

<#banplz>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

popey8
Jó tipp, magamnak is ezt tanácsolnám és másoknak is<#nyes> Am, én is jó artista vagyok. Sokszor baszom el más játékát 1k sebzéssel, mármint 1 lövésbõl<#eplus2> Tudom van sok jó artistánk, de vmit mondanom kellett<#vigyor> Még sem jöhetek azzal, h szeretnék belekóstolni a tiltott gyümölcsbe. Végre én is T8 obj artiban akarok ülni és mondogatni, h spot for arty, noobs. Aztán tutira szemét módon a pálya másik végébõl oneshotolni akarok egy T110-et AP-val. Baró lesz<#banplz>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ezt a fájlt másold be a res_mods\8.3\gui\flash mappába. Ezzel olyan lesz, mint nálam. Én csak ezt a részét használom a modnak, de felteheted a bõvebb stat packot, ha akarod. Nem tudom pontosan, miket jelez ki. Más, aki használja majd elmondja vagy kipróbálhatod te is.

Stat pack
Ha magyar nyelven játszol, akkor ezzel magyar marad.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

jó artystáink vannak már bõven <#vigyor>
szerintem add el <#zavart1>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor