World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A sok pro meg nem tudna ennyi killt szerezni, ha nem lennének. Ezzel jár a játék, kár érte sírni, akkor is játszani fognak.
Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne menjen randomban.
Akkor kellemetlen ha húzol valamit és kevesebb xp jön be de ha élvezed a jàtékot akkor ez sem probléma föleg ha làtod a statodon a fejlõdést .
Persze ha csökken az effid az màr nagy baj dehàt az meg a többiek hibàja nem a tiéd mert te pro vagy csak a többiek nOObok......
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Az én 2k csatámmal mennyi lenne szerinted az elvárt effi/WN6?
1. Húzzál elõre a szutykoddal spottolni, nem baj, ha megdöglesz egybõl, úgysem tennél hozzá az eredményhez
2. Húzzál elõre spottolni az artyknak, bele az ellenség közepébe
3. Kitollak a ház-szikla mögül, mert csak tölteléknek vagy jó, különben is, mi a francot keresel az általam kinézett fedezékben?
4. stbstbstb...
Így aztán az egyszeri kezdõ azt hitte, hogy így kell játszani az alacsony tierrel, persze ez meg is látszik a mostani eff-jén. Na ez a gusztustalan.
De csak hogy legyen egy ellenpélda: HAC és HAD klán némely játékosa folyamatosan instruált a cseten, támogattuk egymást, 4-5 killel zártam az ilyen csatákat. Elõttük le a kalappal.
Mert még az sincs az átlagnak és aránylag eredményes játékhoz már elegendõ lenne.
Mondjuk én is szar vagyok ma nagyon.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem hiszem el nem lehet valami pontrendszer bevezetni.
Prémtankot nem szoktak ajánlani T8 alatt, kivéve a SU-t. Úgy emlékszem, 6500 gold körül megvehetõ.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Amúgy már 2 hete nem játszottam, csak a híreket nézegetem, de ideje lenne már megszerezni azt a Centurion-t...
Láttam a képeket a brit TD-krõl, kár hogy csak kis részük tornyos. Hiába tetszik nagyon a Tortoise, tudom hogy béna lennék vele és felidegelne ha bekerítenek. Közepes tankos csak maradjon a közepes tankoknál...majd' 3 év alatt megtanultam végre 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Videokártyákhoz WoT arany jár majd. Persze nem sok a VGA-k árához képest, de aki WoT-ozik és most venne ilyen hardvert annak jól jöhet majd 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
És akkor meg is nyugodhatsz, hogy jó játékos vagy.
Mert kb ez az ami miatt éppen szót emeltél.
Neked az tetszett, amivel magasabb volt, esetleg még magasabb sávba is estél, és fel vagy háborodva, hogy kis korrigálás után már nem olyan magas.
Vagy ha mást nem, akkor a színeket te, saját magad be tudod állítani, így a saját értékedet be tudod színezni zöldre, kékre, vagy lilára.
Így máris jobban néz majd ki.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1 nap játékkal eljuthatsz 3as szintre az összes tankkal 1 ágon prém nélkül.
Ezek a tankok bõven fenntarthatóak prém nélkül is, illetve a prémmel összegyûlt +xp-t se tudod nagyon másra használni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Komolyan az a központi célod a játékban, hogy minél jobb effid legyen? Ezért van elcseszve a játék, mert sokan csak a statisztikájuk fényezésére mennek.
Sebzést gyûjtenek, nem foglalnak és nem kockáztatnak. Inkább nézik, ahogy a csapattárs elhullik... stb...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mondjuk én nem foglalok sokat, hanem inkább a sebezésre meg a killre egyek, ja és szeretek gyõzni is. <#mf1>#mf1>
wot nick: PsychoTrooper
Sajnos semelyik stat nem tudja azt számolni, hogy milyen csapatjátékos az ember.
Ha valaki szándékosan beleáll a társába szánt lövésbe mert ha nem akkor kilõnék vagy fedezi a visszavonulást, illetve ha foglaláskor a min HPja miatt feláldozza magát, hogy a többieknek legyen fedezéke...
Ilyen eff lovagoktól ilyet nem látni, random csatába, de nekem ez is hozzátartozik a játékhoz
(6-7k csata, amúgy eff: ~1300, wn6: ~1270) hogy ne feltétezed, hogy 500-l rohangászok s irigy vagyok.
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
régi effi elég szar volt... nekem csak 70et csökkent...
de van akinek kurva sok volt és 1300ra visszaesett mert sok volt neki a cap pont
Elég felháborító, hogy belebarmoltak az effibe (visszamenõleg!!!). Ha egy másik számítási sémát akarnak alkalmazni, semmi kifogásom ellene, de hogy lehet visszamenõleg nyírni az effijét rengeteg játékosnak!? Hitelét vesztette az egész, ezek után értelmetlen effit építeni, hiszen semmi biztosíték nincs arra, hogy 2 hét, két hónap vagy félév után nem találnak ki valami mást, és nem nyírják meg újra az effiket. Kiváncsi vagyok az ezzel kapcsolatos véleményetekre.
Más: Tudja valaki, hogy mi az a bronisyte rating? Nekem fogalmam sincs.
Pár hónapja kezdtem a játékot, tetszik. Jelenleg orosz vonalon 1-2-3 ban vagyok. Leginkább MS-1, ezt már kezdem kiismerni. Szinte mindig kettesek közé rak, de elboldogulok. Hobbyként fogom fel a dolgot, premium tagságot elõfizettem. Társa(ka)t keresek alacsony Tierbe való játékhoz akikkel lehet gyakorolni, esetleg együtt menni, mert sajnos sokszor a többiek szánalom amit mûvelnek.Persze szeretnék feljebb is menni, de csak ha megvannak az alapok. TS, Ventri szervert tudok biztosítani.
Elõre is köszi !
brutálisakat röhögtem megint 😄 Pershing oldalába sebeztem 1100at majd a maradék leégett 😄 amx ac 46 1 lövés, SP elejébe 1000 damage 😄 nagyon bemákolhattam rajta valamit szembõl 500 méterrõl 😄
de volt amikor betett himmelsdorfra S-51el és senki nem ment a halál utcába csak egy JP2 😄 én meg odamentem S-51el 😄 jött a VK4502A (a 8as) kicsit mutatta az oldalát és -1530 😊 majd jött a tiger -700 e-75 -850 is-3 -1000 mellette még a splashbõl kapott más is 😄😄
szóval ilyen komolytalan napot tartottam és mégis rengeteg win-en volt! LOL
Swedish people are albino monkeys
VAGY: hagyjam meg a Panthert, erre a játékszerepre jobb?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nem rossz de mivel szeretem a változatosságot, nálam valszeg továbbra is ez fog menni a csaták alatt.
http://rockradio1.mixstream.net/
wot nick: PsychoTrooper
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Stat pack
Ha magyar nyelven játszol, akkor ezzel magyar marad.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
szerintem add el <#zavart1>#zavart1>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor