World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i.: benneteket láttalak többször kínai tankos csatát linkelni, lehet más is kapott jutalmat.
WoT Chinese Showdown Contest Results.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Csak azért mert úgy nem is nagyon mocorog azt hiszi elõlrõl sebezhetetlen....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
én meg kihasználtam 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Viszont a 7750 elég jó, ha össze tudsz kapargatni annyi pénzt, olyat érdemes venni.
Mondjuk a 4850esem folyamatosan 60-70-80 fokon üzemelet, alapjáraton volt vagy 45-50 fokos. A mostani kártya max 40-45 fokos szokott lenni terhelés alatt. Alapjáraton még 30 fok se.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vérmes arty beírta kb 13-8-nál(mi nyertünk) hogy kill,dont cap: és kilõtte a foglaló E75-ünket...
Ja és utána beírta hogy sry...Nehéz erre bármit is mondani...
Õ volt az artys:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ez legalább vicces :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szerintem nem lenne szabad ma többet játszani. <#nevetes1>#nevetes1>
Bálintka
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ha akarsz ugyenott venni egy másikat "talán" beszámítják,ennyi amit várhatsz,és egy sajnálkozó válaszlevél ami nagyjából az lesz: "nem áll módunkban garanciaidõn túl,javítani illettve kicserélni,de ha megtisztel a bizalmával és vásárol nállunk régi kártyáját beszámítanánk önnek".
2 körrel ezelõtt meg saját artynk lõtte ki a 700hp-s T59ünket, majd miután én is útban voltam kaptam még töle 2 láncolást, meg 200 sebzést. Poén az, hogy ha nem segített volna nekünk, lehoztuk volna.
Sorban ez 3 egymás utáni kör volt:
1 Report túlerõ miatt
2 artysegítség
3 5en buknak 2 ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnálatos módon mai napon az önöktõl vásárplt SAPPHIRE 11138-34-20R HD4670 1GB HDMI PCIE fantázianévre hallgató videókártyám úgy döntött, hogy nem mûködik tovább teljes erõbedobással. A problémát a gép hirtelen leállásával észleltem, szerencsére a táp észnél volt és nem let nagyobb gond. A gép újbóli beindításánál arra lettem figyelmes, hogy a monitoron mindenfelé kis színes pixelcssportok vannak és ezek behálózzák az egész képernyõt, valamint a windows arról is tájékoztat, hogy a videó illesztõprogram hibát észlel és leáll/újraindul. Az alaplapi vga kimenetre csatlakoztatva a monitort nincs hiba, valamint egy másik tartalék vga kártyával sem észlelem ezen tüneteket, régi-új driverek cserélgetése sem segít semmit. Mivel eme remek darab 2010.12,21,-én érkezet kis otthonomba ezért a jótállása még két hónappal ezelõtt életben volt. Erre való tekintettel arra kérném önöket, hogy méltányosan kezeljék a problémám és tekintsenek el e röpke idõtõl és vállalják el az eszköz garanciális cseréjét/javítását.
Elõre is köszönöm!
Tisztelettel:
Név
2013,02,13.
Szánalmas a mai nap.
Most is volt 1 csatám 5 tank (2 8as, meg 3 7es) bukott el 2 fél hp-s ellen.
Is3 3x pattant a sima Isrõl, és tolta maga elõtt. Ezalatt az Is lebontott róla 1000Hp-t. Majd miután sikerült leölnie, visszaindult a bázisunkra. 3an veszekedtünk vele, hogy az ellenfélére menjen, mert a ferdink ott spotolja a maradék 2 ellenfelet.
És miután a csapat fele meg merte említeni, hogy hülye, visszaírta, hogy õ legalább él.
De persze miután azt megírta kilõtték.1 hummel, és 1 13hp-s KV13 hozta le a meccset az ellenfélnek.
3 tankunk és 1 artynk nem bírt velük.
Nem fogod tudni felem elfogadtatni, hogy 1 T2-3as arty 10es csatába való!
És ha meglátnálak 1x hasonló szituban, biztos magam elõtt tolnálak pajzsnak. <#nevetes1>#nevetes1>
Ha 1 T3as artyval ha 10es csatában te sebzed a legtöbbet, az a csapat hülyeségén múlik szerintem.
Más:
Srác fel volt háborodva, hogy 3an támadtuk le az 50120át, és beírta, hogy: 3vs1 reported
Mire gondolt?
IV30
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De 1 2000 csatás vérvörös Bisonról beszélünk, aki valószínûleg nem azért megy be hogy arannyal szétverjen mindenkit.
off: most szart be a vga-m, úgyhogy kavarognak most idebennt a dolgok rendesen 😊
Kezdõ játékosként keresnék klánt akik tudnak nekem segíteni meg ne egyedül keljen játszanom.
Aki szeretne 1 kezdõ aktiv játékost pm.
Köszönöm
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...