World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szpecnyaz, Marchisor! Gratuláció a kínai eventen elért szép eredményeteknek, egy kis arany utánpótlás érkezett!

u.i.: benneteket láttalak többször kínai tankos csatát linkelni, lehet más is kapott jutalmat.

WoT Chinese Showdown Contest Results.

Csak hogy a német fanoknak is legyen valami 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az igen, jóhogynem pz4eket rak be lol. Nekem meg mindig full tier10 van😄 még ha 8assal megyek akkor is 😄
Fenébe is most már megkeresem az elsõ részét ennek 😄

WoT: Nishizumi77

😄

WoT: Nishizumi77

Zupapörsit elõlröl szoktam lövöldözni a torony két oldalàn a pótpàncél alatt.
Csak azért mert úgy nem is nagyon mocorog azt hiszi elõlrõl sebezhetetlen....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

az mm kegyes volt hozzám

én meg kihasználtam 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

patchaou
Most már kihúzom a tartalékkal, addig meg pihentetem a wotot. Kiszolgálta magát az egész vas. Jobb vga-t ebbe nem igazán lehet és nem is érdemes.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

várható volt hogy ez lesz,de legalább gyorsan dolgoznak a másolók😊
nekem nyáron szállt el a 4850esem. Az is túl volt a garin már, mondjuk az legalább volt 3,5 vagy 2,5 éves. Sajnos nem volt pénzem a HD7750esre ezért 6750eset kellett vennem.

Viszont a 7750 elég jó, ha össze tudsz kapargatni annyi pénzt, olyat érdemes venni.

Mondjuk a 4850esem folyamatosan 60-70-80 fokon üzemelet, alapjáraton volt vagy 45-50 fokos. A mostani kártya max 40-45 fokos szokott lenni terhelés alatt. Alapjáraton még 30 fok se.
patchaou
Jött egy copy paste szöveg válaszként. Legalább annyit odaírhattak volna a végére hogy: kabbe! Abban lett volna valami személyes 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az utóbbi pár napban elkövetett meccseimet figyelembe véve nagyjából mindegy is kiket rak mellém, vagy ellenem. Tegnap sikerült egy 100 hp-s zupapörsingen felakadnom. Gondoltam mellémegyek a tájpival és agyonverem. Mellémentem, mellélõttem 3 méterrõl, majd elõrõl nem sikerült átütni, mert minek is váltanék aranyra. Aztán valahogy nagy nehezen lerammingolta magát rajtam, mert õ sem volt a helyzet magaslatán. Végül inkább elmentem filmet nézni, az kevésbé káros az idegrendszeremre. <#hamm>

ja,és vigyázz a kanyarokban nehogy kivigyen a centrifugális erõ, mert ezek ketten hatalmas sebességgel száguldoznak a pályán. Döntds el merre mész, és lehetõleg az a legrövidebb út legyen az ellen felé :d

"Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!" 😄

Ne bízz! kisebb lesz a pofáraesés. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Lehet ma mindenki bent van délután és este kevesebb lesz a zsebrommel. lécciléccilécci. 😊

Ez egy ilyen nap.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
Nem igazán artys stat, ez egy tankos XD
Üdv!
Vérmes arty beírta kb 13-8-nál(mi nyertünk) hogy kill,dont cap: és kilõtte a foglaló E75-ünket...
Ja és utána beírta hogy sry...Nehéz erre bármit is mondani...
Õ volt az artys:

Kész. <#action>

Szerintem a matilda élvezetesebb volt, de a valentine most +100% profitot termel 2 napig, az nem elhanyagolható szempont.

jaja, holnap majd meglesem :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"After all, isn’t Cupid a sniper too?"

ez legalább vicces :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez pedig a 4. kör a sorban.

Szerintem nem lenne szabad ma többet játszani. <#nevetes1>

Melyik a jobb a Valentin vagy a Matilda? Csak mert most lesz 70% leárazás rájuk, és nem tudom melyiknek ugorjak neki.
70% a valentine. Veszek 100 darabot és akció végén eladom, dõl a lé :d

Itt a Bálint-napi akció:
Bálintka

Amcsi m5? Én nenrég végeztem a chaffee grindjével, napi duplákból gyorsan meglett. Félig goldal feltöltve elég jól lehetett funolni, ha low tierbe dobott akkor azért töltöttem be, ha highbe, akkor meg azért.😄 Szerintem annyira nem gáz, a credites goldammo rengeteget dobott rajta. Sokszor kerül low tierbe, ahol lehet vele aratni. Késöbb elvileg megkapja majd a kínai m5 erõsebb motorját is, úgyhogy a mozgékonysága is javul majd.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

patchaou
Túl sokat nem várok tõle, annyira naív nem vagyok 😊 De egy próbát megér.

haha😊 méltányosság a mai világban?😊 naív vagy.lejárt a garancia és vége,nem számít milyen szép kis esszét rittyentettél szerintem csak jót mosolyognak rajta.
Ha akarsz ugyenott venni egy másikat "talán" beszámítják,ennyi amit várhatsz,és egy sajnálkozó válaszlevél ami nagyjából az lesz: "nem áll módunkban garanciaidõn túl,javítani illettve kicserélni,de ha megtisztel a bizalmával és vásárol nállunk régi kártyáját beszámítanánk önnek".
És ezt meg el is felejtettem:
2 körrel ezelõtt meg saját artynk lõtte ki a 700hp-s T59ünket, majd miután én is útban voltam kaptam még töle 2 láncolást, meg 200 sebzést. Poén az, hogy ha nem segített volna nekünk, lehoztuk volna.
Sorban ez 3 egymás utáni kör volt:
1 Report túlerõ miatt
2 artysegítség
3 5en buknak 2 ellen.

patchaou
Off: Szerintetek összejöhet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üdvözletem!

Sajnálatos módon mai napon az önöktõl vásárplt SAPPHIRE 11138-34-20R HD4670 1GB HDMI PCIE fantázianévre hallgató videókártyám úgy döntött, hogy nem mûködik tovább teljes erõbedobással. A problémát a gép hirtelen leállásával észleltem, szerencsére a táp észnél volt és nem let nagyobb gond. A gép újbóli beindításánál arra lettem figyelmes, hogy a monitoron mindenfelé kis színes pixelcssportok vannak és ezek behálózzák az egész képernyõt, valamint a windows arról is tájékoztat, hogy a videó illesztõprogram hibát észlel és leáll/újraindul. Az alaplapi vga kimenetre csatlakoztatva a monitort nincs hiba, valamint egy másik tartalék vga kártyával sem észlelem ezen tüneteket, régi-új driverek cserélgetése sem segít semmit. Mivel eme remek darab 2010.12,21,-én érkezet kis otthonomba ezért a jótállása még két hónappal ezelõtt életben volt. Erre való tekintettel arra kérném önöket, hogy méltányosan kezeljék a problémám és tekintsenek el e röpke idõtõl és vállalják el az eszköz garanciális cseréjét/javítását.

Elõre is köszönöm!
Tisztelettel:
Név
2013,02,13.

Meg is érdemled!
Szánalmas a mai nap.
Most is volt 1 csatám 5 tank (2 8as, meg 3 7es) bukott el 2 fél hp-s ellen.
Is3 3x pattant a sima Isrõl, és tolta maga elõtt. Ezalatt az Is lebontott róla 1000Hp-t. Majd miután sikerült leölnie, visszaindult a bázisunkra. 3an veszekedtünk vele, hogy az ellenfélére menjen, mert a ferdink ott spotolja a maradék 2 ellenfelet.
És miután a csapat fele meg merte említeni, hogy hülye, visszaírta, hogy õ legalább él.
De persze miután azt megírta kilõtték.1 hummel, és 1 13hp-s KV13 hozta le a meccset az ellenfélnek.
3 tankunk és 1 artynk nem bírt velük.

Másik fórumon pedig valaki végleges ban-t kapott reportolgatás miatt, mert sok csatát otthagyott és nem csinált semmit... ugyancsak másik emberke 1 hét pihenõt kapott, mert 2 troll platoon-os társát kilõtte a kör elején. Végre van értelme reportolni.

patchaou
Engem tegnapelõtt reportoltak unfair play miatt mert golddal lõttem 😄

az M3 elég jó kis tank de lassan dobom, M5-tõl meg fogok hüjjülni?

Biztos kapnál is vagy 10 reportot...

Teljesen mind1.
Nem fogod tudni felem elfogadtatni, hogy 1 T2-3as arty 10es csatába való!
És ha meglátnálak 1x hasonló szituban, biztos magam elõtt tolnálak pajzsnak. <#nevetes1>

3200-at sebeztem. 2900 volt a második legtöbb, nem olyan nagy balfaszokkal voltam együtt (a két 8-as, aki bevitt csatába 2000 feletti eff-es), de amit õk nem tudtak átlõni szembõl, azt én simán megszórtam, lásd foch-ok és nyomultam elõre velük.

Félreértettél.
Ha 1 T3as artyval ha 10es csatában te sebzed a legtöbbet, az a csapat hülyeségén múlik szerintem.

Más:
Srác fel volt háborodva, hogy 3an támadtuk le az 50120át, és beírta, hogy: 3vs1 reported

Mire gondolt?
IV30

popey8
Ma megint mi a fene van? Ma se lehet normálisan duplázni? Tegnap 11-bõl 5 gyõzelem, ma 2-bõl 2 vereség. Sebzek artyval majdnem 5000-t és nem nyerünk? Idegesítõ már ez az állandó szívás az agyhalottak miatt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A meccsek 90%-ban én sebzem a legtöbbet, szóval akkor a játékosok 90%-a gyengeelméjû? Mondjuk igaz... tényleg azok... oké igazad van.

Az a csapatod és az ellenfél gyengeelméjûségét mutatja, hogy te sebezted a legtöbbet. <#nevetes1>
De 1 2000 csatás vérvörös Bisonról beszélünk, aki valószínûleg nem azért megy be hogy arannyal szétverjen mindenkit.

Engem SU-26-al már vittek be tier10 csatába, a kör elején páran nyihogtak is, de miután a legtöbb sebzést osztottam ki a csapatban és capeltem be az ellenfél bázist, már csak a sok gg jött. Low tier arty prémium lõszerrel nagyon tud aratni a nagy tankok között.

Ha gondolod nézd meg az -AAH- -t. Még frissek vagyunk. De igyekszünk gyorsítani a fejlõdésünkön! Keresd vmelyik toborzónk vagy a vezetõt!
patchaou
ÖÖ, igaz. És bocsánat, nem akartam senkit félrevezetni.

off: most szart be a vga-m, úgyhogy kavarognak most idebennt a dolgok rendesen 😊

Toby0501
A legénység a kapott XP teljes egészét megkapja, kivéve, ha valamelyiket kilövik, akkor az csak az XP 50%-át kapja. Az 5% a free XP-re vonatkozik inkább.

Sziasztok!
Kezdõ játékosként keresnék klánt akik tudnak nekem segíteni meg ne egyedül keljen játszanom.
Aki szeretne 1 kezdõ aktiv játékost pm.

Köszönöm
patchaou
Ha van 3x-os crew képzéses hétvége, akkor kell egy két tankkal ráfeküdni. T-59-nél a 3. skill 96 ról így két nap alatt fel ment a múltkor 100-ra.

köszi.. akkor nem fognak valami gyorsan fejlõdni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...