World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
- only the VK3601 will have the Konisch gun in the future
Komarin will return in 0.8.5

Cliff, Abbey and Prokhorovka will have visual and gameplay fixes in 0.8.4

http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/02/komarin-in-085-more-map-changes-in-084.html

- the amount of played arties was reduced by about 40 percent (after the nerf + hardcap)
- Ferdinand won't be moved anymore this year (SS: not one tier up, or down, or to a separate branch)
- 0.8.5 will bring a new map

- VK3601 will me turned into a heavy after the 0.8.4 patch, it's possible its MM weight will be changed
- there apparently will be no crew training compensation when VK3601 turns into a heavy, even if it is followed by a medium: "retraining costs the same for every class in gold, so what's the difference"

- SerB states that the British Nuffield TDs having two guns aren't a problem, the second gun will serve as a decoration and the vehicles will have two loaders, even when the multigun mechanism is implemented, those second small guns will remain a decoration, as their impact and penetrating power are negligible (SS: 20mm Polsten)

- system of penetration decals might be upgraded, but not soon

- Valentine AT

Életem köre! <#taps> TROLOLO

Master91
Századra nem viszünk td-t 😄
szerencsére én nem játszottam vele, de sok jót nem hallottam róla. :/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

datango
most mivan? ha valentin tankal megyek több pontokat kapok ?

Ennyire szörnyû? Az eddigi franciák kellemes csalódást jelentettek a medes "tapasztalataim" után.
Mire kell vigyázni az ARL-nél?
hát sok jóra ne számíts... 😄

DarkHorSe
Arti legenysegenek milyen skilleket erdemes valasztani? Gwpanther

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tegnap meglett az ARL V39. Free XP-bõl felment rá a lánc, így fel tudtam rakni a VII szintû ágyút is.
Van valakinek tapasztalata ezzel a vassal? Mire lehet számítani?

Egyébként Tier VIII századra melyik TD-t vinnétek? Az ISU-152 vagy a Ferdinándot, esetleg a JagdPanther 2 - t?
Maala
Van olyan xvm-ben, hogy "Show Experimental Chances"... Gyakran teljesen mást mutat, mint a sima "esélylatolgatás"... Egyik 10-20%, exp meg pl. 60%.

Na, hát ilyenkor kell a legjobban figyelni, mert nüanszokon múlhat a csata végkimenetele. 😊

Amúgy nem szabad elfelejteni, hogy még a 95% is csak azt jelenti, hogy 20 csatából 1-et buktok, illetve az 5% is azt, hogy minden 20. ilyen csatát megnyerné ez a csapat... De azért oda kell tennie magát az embereknek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
Nincs mit, mondjuk a 6k damagedhez olyan 2-300al járultam hozzá hogy nem szettem ki az artyt a végén 😄
mondjuk 4 sniper medál mára tervbe véve, az már 2200 xp-vel spórolva <#vigyor>

Akkor ma kicsit ráállok a Centurionra. Legrosszabb tank amivel valaha játszottam (nagyon nem tudom használni), de ha valamivel, akkor talán ezzel nem nehéz sniper medált elérni, így legalább kicsivel rövidebb lesz az út T9-ig.

kisTekila
ez nálam nooboknál mindig úgy van, hogy elõtte nap kapok 5öt, az akció napján nullát 😊
innen tudom h lesz vmi ivent

xfire: kistekila

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mesterlövész medál +550 xp
basszus... eventre kaptam 550-et pluszba. nevermind, nagyon reggel van.
milyen event van amúgy? 😄

más szerint sem stimmel valami, vagy csak nagyon reggel van? <#nemtudom>

btw. kösz a égi segítséget a jó xp-hez, Master 😉

Master91
[email protected]

Ide elküldöd e-mailen a replayt ( nem kell semmi szöveg ), jön 1 levél hogy beregisztráltak a rendszerükbe, majd ha mázlid van 2-3 napon belül fent van a youtube-on, és levélbe meg kapod a linket.
Ha nincs mázlid, újra el kell küldeni nekik.
maniac78
Szevasztok.
Régebbi replayt, hogyan tudnám lejátszani? pl a 8.0 as pacthhez valót.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Master91
Ilyen kód jöhetne igazán havonta 😄 😄
Hi.Na errõl beszélek én is.nem feltétlen helytálló az xvm szerinti eff.

A többi okoskodót+üdvözlöm.Költõi kérdés jelleggel írtam.
Század win+random eff+.
Imádom,h mennyi szakértõ van...
Arról írtam,h nem feltétlen jelent semmit az eff jelzés.
Ráadásul tier 10es csatákról írtam.

Nem jó még így sem.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=44866

😄 😄

nem en csinaltam 😄

A 46% os winratükkel elkezdtek pofázni mennyek nekik szkótolni. Aztán meguntam hogy járatják a pofájukat így kilõttem õket. A másik Bates srác gratulált is hogy jól csináltam 😄 Meséli, neki is volt a héten pár arty teamkillje xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

defeat <#banplz>

JeffDunham
Ha már "forever alone"... <#awink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ozzz
Nem tényleg van ilyen néha, volt hogy 5% esélyt írt ki gyõzelemre és simán nyertük. De esetek 75%-ban azért általában számít fõleg a játékszám, a win rate és az effi az becsapós lehet.

FOX de te mákos vagy!<#beka2>
néha bizony érdekes ez az xvm effi sok effije van jó player dolog....
tegnap volt egy 3as platoon ENSK-en top tierként voltak egyedüli t8ak...
hármójuknak volt összesen 65.000 csatájuk... az én csapatomnak vagyis a 14 gamernek épphogy több volt mint nekem... nekem van 15k...
nekem már az elején elment a kedvem az egész szartól... gondoltam ez lesz a 0-15.... su-152vel voltam... trollgun ofc... megláttam egy t-34-1 seggét, meg is vágtam, egy lövésbõl kiszedtem... gondoltam legalább volt egy kis sikerélményem....
erre mit látok? a csapatom darálja le az enemyt... és levertük õket vagy 15-5re MEGALOL! 1ft-ot nem tettem volna arra hogy ezt megnyerjük!
egy kicsit gondolj utana .... <#nezze> szazadban csak a winrate-t lehet huzni az eff csokken
magas effet csak randomban lehet osszeloni.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ozzz
Arról nem is beszélve, hogy ha elkezdesz artykkal menni az effidet nagyon felnyomja a nagy sebzések miatt....

Mitõl gurult el a pirula? 😄

Az egy a millióhoz esély tízbõl kilencszer bejön. <#bohoc>

szazadban az eff max csökken... 😉

Vicces egy meccs volt 😄

Már nem érdekel az eff,ma kiderült.
1: Prohorovka,nálunk mki zöld és kék az ellen-él a fele sem.
Mi taktikánk,line 2(északon kezdtünk)...úgy elvertek...már az elején kérdeztem,h ez mi?Még válasz sem jött...No comment

2:Más pályákon 1600-1700es 2-es-3as platoont (15-20k battle)simán ledaráltunk.

Ennyit az eff-rõl.+gondolom ezek szerint sokan században szerezték az effet és a win rate-t.
Randomban +fogalmuk sincs semmirõl.(Hiányzik a field Marshall?<#alien2>)

A prohorovkás buli akkor lett volna helytálló,ha mindenkitõl elveszünk 1k eff-t és mindenki 2-3-400eff-el van,akkor értem az"all in line 2"-t.

Persze vmilyen érték"kell"a játék alapján,de részemrõl nem helytálló többé.

1 adott szituációt felismerõ(gyorsan lereagáló)emberkét többre tartok,mint az ilyen kék/lila vagyok,de közben semmilyen játékosokat.

Off:Újra beültem 30-40csatát a Lóriba.Papír tier 9esként is szemét😊Pedig tartottam tõle,de a tártól még jobban tartanak😊
Szal elõbb-utóbb a bat mégis csak lesz,rohangálni pedig szeretek(amx).

<#worship>

Nagyon profin nyomtad! <#eljen>

DarkHorSe
Gratula!!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

És ITT A GYÕZTES!!!!!!!!!
T34-1
itt meg a gyõztes csata!
LOL 😄
WG_press83_eu00159 1691xp WZ-120 5000 gold

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezt a pontot, amit mondasz, meg állandóan elfelejtem, pedig ki lettem már itt okosítva zupapörsibõl többször is.

A probléma azzal volt, hogy elidegeskedtem. Simán át kellett volna lõni a tetején a cuccot, vagy menetbõl lerammingolni. Mindenképpen végezni kellett volna vele minél gyorsabban, mert volt ott még egy pörsi is, amivel foglalkozni kellett vón. Védekeztünk erlenbergen és kezdték elbukni a másik oldalt. A heavyk fent pocoltak a dombon a faluban, úgyhogy ezt az oldalt le kellett volna rendezni minél hamarabb, hogy el tudjak menni az artikért és meg lehessen fordítani a meccset. Kinyírni a zupapörsit, legyalulni a sima pörsit, amit elõtte már rendesen megcsapkodtam és irány a hátországukba rosszalkodni. Na ez volt a terv, a kivitelezés meg olyanra sikeredett, amitõl egy kezdõ loltraktoros is fogná a fejét. 😊

Csak én nem találok ahhoz dátumot, hogy mikor fogják utalni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lensver, Dugesz, Rooler a HUNSból szintén kapott aranyat 😊 lehet többen is, nem tom

jeeeee 7500 gold!! köszi! 😄

Óh fuck yeah 😄😄😄. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem, én nem is néztem még 😄.