World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aztan szepen lassan kapcsoltam... 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
nameg ezt nézzétek,de kb 5.20-tól komoly
érdemes megnézni mit mûvelnek a T95-el,õrült ruszkik
normál csatánál:
te vagy a top hvy: nem mész hegyet mászni, mész vár alá, kivéve ha még szar az ágyúd, gyors vagy és van sok td
mehetsz hegyet mászni ha alul van a hvyd, pl tigris t9 csatában, hogy legalább a medeket sebezd
amivel biztos nem javasolt menni: rohadt lassú hvykkel: KV, KV3, T10 német, ilyesmi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Innentõl nagy ördöngõsség kitalálni, hogy a med, heavy, td, arty hová mehet...
Az meg általában inkább sebességtõl függ, hogy valaki bevállal-e mondjuk egy Himmelsdorf hegyet heavyvel, de erre számítani lehet.
A meglepetések inkább csak magas effys játékosok esetében kellemetlenek, az alacsony effysektõl legtöbb esetben üdvösek. 😄
stoppos: Mert én aztán halálkomolyan írtam, azért van a végén "😄" smiley. 😊 Amúgy én is bilit olvastam. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pedig már azt hittem, hogy a VK3001H-nál nincsen rosszabb...
mivel nagy world of tanks játékos ezért természetesen a feleségemmel mimást tehettünk volna minthogy elkészítjük neki a saját egyedi tortáját .-))
😊
Mondjuk én szoktam kilõni. Kapnak reportot mindnyájan (mivel nem tudni ki a szakaszvezér), azután magam elé szedem a kis tankot, és végigtolom magam elõtt a pályán. Talán felfogja a lövéseket is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egyébként azon nem gondolkodtatok el, hogy ha magányosan harcolsz valahol, akkor nem a többi 3 tankot kell szidni, hogy miért nem jön oda, hanem nem kellene leszakadni a többiektõl?
Lehet, hogy jobb lenne bizonyos pozícióban, de ha már egyeszer nem jönnek, akkor neked kellene ott maradnod.
Platoontársam úgy gondolta, megbeszéli velük ezt, és kapásból kiszedte a Bisont.
Ezután természetesen kapott 1et a haverjától +
Egy 16000 csatás 600 effes T34 rákezdett, hogy mekkora marha, mert ha arannyal lõ, akkor a Bison jó T8ba.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A 7,5 össel inkább messzirõl jó puffogtatni, meglepõen pontos..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
2 tárból szépen kiosztottam 2,5k dmg-et másfél perc alatt... Majd egy arty kilõtt 1 lövésbõl.
Imádni fogom, és gyûlölni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mikor meg morogtam hogy hasznavehetetlen ( persze õ maradt utolsó élõ tanknak, el is fogyott az ammoja), komája beszólt hogy többet tett a csatáért mint én
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Én felkoncolnám a svédek helyében. 😄
pedal to the metal...
pedal to the metal...
de aztán jött a matilda a maga 121mm átütésével tier4ben! + az erõs páncélzatával... így a B1 a süllyesztõbe ment a Matilda meg a trónra 😊))
készülj fel! nem lesz élvezet! ha van sok credited akkor használd gold ammoval!
ha nem lesz ellened matilda akkor akár még jó csatákat is kifoghatsz vele 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy a T23ról már rebesgették, hogy visszahozzák. Legutóbb azt olvastam, hogy prémium tankként.
Fox-nak is most lett új procija, õ is biztos átgondolta eddig is, ezután is, de beérni a csatába csak mostantól ér be 10 secnél korábban. 😄
- T23 "was not sent to the graveyard"
érdekes....
amúgy ezeket hol olvassátok?
- T23 "was not sent to the graveyard"
- confirmed: Leopard and VK2801 won't get buffed (SS: apart from the HP? unclear) when they are pushed one tier higher, nothing will change for them
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"