World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a csatában nyújtott teljesítményed alapján <#vigyor3>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

patchaou
A kapott xp 5%-át kapják.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a legénység mi alapján kapja az xp t?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

😊
Trentaro
Egybol inditottam a videot, mert a T95 a kedvencem. Marmint az amcsi a jatekban... Meg vartam is, hogy mikor mutatjak, meg, hogy hogyan kerul ebbe a videoba.
Aztan szepen lassan kapcsoltam... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

http://www.youtube.com/watch?v=cSDh0UcKgU8
nameg ezt nézzétek,de kb 5.20-tól komoly
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=AoHZuMDNTkA&NR=1

érdemes megnézni mit mûvelnek a T95-el,õrült ruszkik
olyan ez mint a nyelvtan, tele van kivételekkel:

normál csatánál:

te vagy a top hvy: nem mész hegyet mászni, mész vár alá, kivéve ha még szar az ágyúd, gyors vagy és van sok td
mehetsz hegyet mászni ha alul van a hvyd, pl tigris t9 csatában, hogy legalább a medeket sebezd

amivel biztos nem javasolt menni: rohadt lassú hvykkel: KV, KV3, T10 német, ilyesmi

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

T95-nek és Maus-nak egyenesen ajánlott.
Az elmúlt napokban nem ez az elsõ szövegértelmezési problémám. Lehet nem iszom eleget... 😊

Akkor most Himmelsdorfon lehet a hegyre menni heavy-vel vagy nem?
Maala
De hát az isten szerelmére, pont errõl van szó. 😄

Innentõl nagy ördöngõsség kitalálni, hogy a med, heavy, td, arty hová mehet...

Az meg általában inkább sebességtõl függ, hogy valaki bevállal-e mondjuk egy Himmelsdorf hegyet heavyvel, de erre számítani lehet.

A meglepetések inkább csak magas effys játékosok esetében kellemetlenek, az alacsony effysektõl legtöbb esetben üdvösek. 😄

stoppos: Mert én aztán halálkomolyan írtam, azért van a végén "😄" smiley. 😊 Amúgy én is bilit olvastam. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Köszönöm a válaszokat, akkor a gold ammo mellé bekészítem a Xanaxot is.
Pedig már azt hittem, hogy a VK3001H-nál nincsen rosszabb...
Igazi trollgun. 😊

datango
Bátyámnak tegnap volt a szülinapja :-)
mivel nagy world of tanks játékos ezért természetesen a feleségemmel mimást tehettünk volna minthogy elkészítjük neki a saját egyedi tortáját .-))

😊

Én sem örülök neki, de azzal sem vagyok elõrébb, hogy ha kilövöd.
Nehogymár oda jussunk, hogy a végén még örüljek is a hülye platoonoknak.
Mondjuk én szoktam kilõni. Kapnak reportot mindnyájan (mivel nem tudni ki a szakaszvezér), azután magam elé szedem a kis tankot, és végigtolom magam elõtt a pályán. Talán felfogja a lövéseket is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát, annál jobb, mint hog ykilõdd, és büntessenek érte.
Egyébként azon nem gondolkodtatok el, hogy ha magányosan harcolsz valahol, akkor nem a többi 3 tankot kell szidni, hogy miért nem jön oda, hanem nem kellene leszakadni a többiektõl?

Lehet, hogy jobb lenne bizonyos pozícióban, de ha már egyeszer nem jönnek, akkor neked kellene ott maradnod.
Néhány napja találkoztunk 1 Bisonnal T8ban.
Platoontársam úgy gondolta, megbeszéli velük ezt, és kapásból kiszedte a Bisont.
Ezután természetesen kapott 1et a haverjától +
Egy 16000 csatás 600 effes T34 rákezdett, hogy mekkora marha, mert ha arannyal lõ, akkor a Bison jó T8ba.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Úgy is van értelme. 😊

Tono34
Az "új billt" helyet bilit olvastam ... hiába picuri hatása 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nekem is tetszik, bár a 8,8 as mintha hatékonyabb lett volna.

A 7,5 össel inkább messzirõl jó puffogtatni, meglepõen pontos..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Igazad van. A wg már csak ilyen.

Ha szerencséd van és a B1-el top vagy, akkor nagyon durva dolgokat lehet vele csinálni. Kerüld a matildát és a hetzert. A többi már szeret pattogni és te meg darálhatod õket. A múltkor az arcticon ketten védtük a kanyart egy marderrel. A többi 13 a másik oldalon nyomult, késõbb 2 visszafordult meghalni. Hamar egyedül maradtam kb 7-9 ellenféllel szemben. 1800dmg osztottam ki, 4 kill és végül úgy nyírtak ki, hogy egy pz3 lerammolta a maradék 30 hp-mat. Majdnem rajtaveszett õ is mert csak 12 maradt neki a kb 200-ból. Az utánam következõ a sorbán 380dmg osztott ki, az ellen legjobbja egy hetzer meg 620-at. Pont a triplázó volt, ez bõ 3000 xp lett . Szóval a t4-ben jó az a b1. Mondjuk én sokat edzettem a b2-vel. <#wink>

Ezt értem, de akkor miért kell erre fogni? Nekem semmi bajom nincs ezzel a 30 mp-vel, elvagyok közben, nézegetem az effeket, próbálok kommunikálni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szarkazmus ember, szarkazmus. Elképzeltem vérpistikét, ahogy a fórumon fröcsög, hogy vegyék lejjebb, mert õ unatkozik abban a fél percben és már új billt kellett vennie, mert az elõzõn átnyomta a W-t a borításon.

AZ igazság az szerintem, hogy nem azért kell a 30mp hogy elemezd hanem, hogy, egyáltalán belépj a csatába. Nem általános, de nekem már többször volt hogy mire betöltött már csak 8 mp volt hátra a kezdésig. Magyarán összevárják a 30 játékost.

Most komolyan, hány játékos van szerinted aki az alatt a 30 mp alatt "elemezi a jármûveket és ehhez kigondolja a megfelelõ taktikát"? Persze elimserem, hogy vannak olyanok mint pl te is, hogy megpróbál elõre gondolkodni, de ez se sokat ér, ha a valami nyomi ott tûnik fel ahol semmi keresnivalója, pl. Himmelsdorfon a hegyen top heavy, lemmingtarin vagy basecamp. Ezekre hogy tudsz elõre felkészülni? És egyébként randomba úgy se lehet normális taktikát alkamazni, mert a csapat 3/4-e úgy is noob. Aztán ha pl elindul a lemmingvonat akkor szívhatod a fogad. Szerintem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Lol. Elsõ körben találkoztam rögtön a Lóri szépségeivel, és hátulütõivel is...

2 tárból szépen kiosztottam 2,5k dmg-et másfél perc alatt... Majd egy arty kilõtt 1 lövésbõl.

Imádni fogom, és gyûlölni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Ebben az a csúnya, hogy errõl mindketten meg is vannak gyõzõdve.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
bssza meg az annyát az ilyen platoon:

mikor meg morogtam hogy hasznavehetetlen ( persze õ maradt utolsó élõ tanknak, el is fogyott az ammoja), komája beszólt hogy többet tett a csatáért mint én
popey8
Ütném a fogát<#boxer>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem is. Délelõtt, ha véletlen van idõm akkor egész jókat lehet menni. Este, éjszaka 4-5 körbõl 1 win.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

patchaou
Én még most is azt mondom, hogy ilyenkor a legroszabb. Napközben is sok agyatlan van, de éjfél után bújnak elõ az igazi retardáltak. A délelõtt valamelyest elviselhetõ.

505thZajcev[PT]

popey8
T6-ban játszhatatlan a game még ilyenkor is. Látják, h a dombnál harcolok 3 heavyvel (Type 58), de egyik húgyagyú sem segítene, h törjön ki a nyakuk és emiatt sorozatos vereségek vannak. Lehetetlen normálisan xp-t farmolni, fõleg ha még a gold ammo sem üt át semmit. Ez hihetetlen...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
"purely Swedish branch of the EU tree is unlikely, SerB states it's logical to tie it to the Czech one"

Én felkoncolnám a svédek helyében. 😄

én matildát is öltem vele 1v1-ben, persze nem a top ágyú volt rajta, hanem a howi.... mondjuk rendesen körbe kellett járni, hogy sérüljön lakeside hágóban... <#nevetes1>

pedal to the metal...

nem rossz az annyira. tierjében egy mészáros, följebb csak óvatosan! a második tankom amivel meglett az ász... én szerettem. (persze azóta van több ász is... 😊 ) vagy csak az idõ szépítette meg?! <#fejvakaras><#vigyor2>

pedal to the metal...

régen jó kis tank volt.... amíg nem jött a britt ág addig bent is állt a garázsomba fun játékra... 😊
de aztán jött a matilda a maga 121mm átütésével tier4ben! + az erõs páncélzatával... így a B1 a süllyesztõbe ment a Matilda meg a trónra 😊))
készülj fel! nem lesz élvezet! ha van sok credited akkor használd gold ammoval!
ha nem lesz ellened matilda akkor akár még jó csatákat is kifoghatsz vele 😊
Maala
Kínszenvedés, a WoT mélypontjai, az Amx 38-40-el karöltve. Persze tehetik, hisz 8-astól kezdve számomra a francia ág volt a legélvezetesebb, pedig a 9-eseket még csak kifejlesztettem, meg sem vettem. 😊

A D2 után a B1 is ugyanazzal a 47-es ágyúval kell, hogy összefarmoljon 16k XP-t egy tierrel feljebb? Ez így normális? Megosztanátok a B1-rõl a tapasztalatotokat?
Tono34
Az M41-es artink nem csinált semmit a végén 2v2-nél berohant a tóba ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

tier 6-os britt TD is 200+mm lesz szembõl? LOL 😄 na akkor az kell nekem 😄
köszi!!! ezt hamarabb is belinkelhettétek volna 😄
itt

Amúgy a T23ról már rebesgették, hogy visszahozzák. Legutóbb azt olvastam, hogy prémium tankként.

Maala
Na ne mondd már, hogy te nem szoktad átgondolni, hová mész...

Fox-nak is most lett új procija, õ is biztos átgondolta eddig is, ezután is, de beérni a csatába csak mostantól ér be 10 secnél korábban. 😄

- T23 "was not sent to the graveyard"
érdekes....
amúgy ezeket hol olvassátok?
Hát mégsem adhat ki úgy egy közleményt, hogy annak a 20 embernek fontos, ezért ti noobok több millióan legyetek türelemmel. 😊

- arty won't get flatter shell trajectory

- T23 "was not sent to the graveyard"

- confirmed: Leopard and VK2801 won't get buffed (SS: apart from the HP? unclear) when they are pushed one tier higher, nothing will change for them

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"