World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, meglett az elsõ bekékülésem, 10k+ csata, azt hiszem ennyi idõnként belefér. Ami érdekes, hogy tegnap nem játszottam, tegnap elõtt meg volt egy koccom, meg egy távoli FOF-om, kivácsi vagyok, meddig leszek ilyen szép babakék, na meg, hogy fognak-e bántani :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

505thZajcev[PT]
BIA, camo
Milyen neven tolod dark?

Értem, szóval egyetlen lövéssel átlagosan annyit sebzel mint mondjuk egy tigris vagy egy t32 4-bõl, feltéve persze ha minden lövésük talál és sebez is...
Az meg hogy nagy a szórás? mit számít hiszen távoli mellébõl is simán összejön a 800-900 splash.

Sunsetjoy
A tesztszeró kliensét csak az updater segítségével lehet leszedni? Mert akkor otthon nem szedem le (eddig se szedtem, de már kipróbálnék egy-két tankot).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

pointer4
Hát õõ, hogy ne bánkódj miatta, ez új! :D

Igen, mindig így volt.
Hejhó egy kis tegnap esti kitüntetés esõ :D

Szerintem mindig is így volt. Itt is írták már többször is.

patchaou
Ez mindig így volt vagy csak egy ideje? Mert ha mindig, akkor jó sok százaléktól fölösen szabadítottam meg a népet :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
A perk legyen 100%, a legény lehet tök kuka is a tankhoz :D Át se kell képezni rá és mûkszik.
patchaou
Errõl jut eszembe, tegnap 90%-os legény 100-as világítóskillel bevillantott amikor bespottoltak. Azt hittem eddig, hogy csak akkor mûködnek ezek amikor 100-as a legény.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
Kérdés:

Mi a véleményetek az elképzelésemrõl ?
T69 amcsi med, löveg:
Szerintem visszarakom a T71-ét, mert a "nagy csõ" annyira szar, akárhogy számolok, csak goldal lõve is jobb a kicsi.
Tegnap pattant a Hellcatom oldalàról a Kv-1S igaz full gázon közlekedtem éppen de még én is meglepõdtem....hát még õ gondolom.
Ez a 0-ás sebzés obj.268-al a legjobb szerintem fõleg ha utànna rámver az arty egy ezrest.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez a 100%-ra képzés dolgot hogy is kéne csinálnom? Új tankba beültet, képességet eldob, átképzés, képesség választás?
Köszi!
patchaou
Tény, hogy vannak olyan tankok amik nem viszik a seggét sem :

Az a vicc, hogyha valaki a seggembe kerül, és ránézek tényleg nehezebben lõ át, mert azt hiszi, hogy ott aztán lõhet bárhová, de csak pattog.
Nem ez az általános, de valamikor jól jön ha mögém kerül.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egyszer én is kipróbáltam. Az egyik klántársam esküdözött, hogy milyen jó dolog az. Ezen rötyörésztünk a TS-en, wideparkon. Aztán, amilyen szerncsém van, Ytar pont az ellenfél csapatában volt... :-)
patchaou
Láttam már seggel támadó KV-5-öt nem egyszer XD és az egyiknek valóban ez volt a válasza, hogy így nem tudják lõni az R2D2-t...

azért mert így rejtve marad az r2d2.. buta népség:D

Komolyan mondom kipróbálom mi lesz ha Heavyvel med útvonalakra megyek.
Lehet tényleg ezt kell csinálni már.
Vicces lesz Kv5-el Himmelsdorfon felmenni a hegyre.
De hogy még jobban meglepjek mindenkit rükvercben megyek majd.
Ha megkérdik miért azt mondom, hogy:<#nevetes1> nehogy hátba támadjanak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Amióta a növények is kiseggelték a nagy vasakat körönkénti 80 xp-vel, azóta ez a helyzet. Pár napja Abbey-n középen fent a várban 4db! 8-as hevy kapta szét a tájpomat...

eddig 9 meccs / 5 sniper ma :)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Olyanok ezek, mint a spanyol inkvizíció. :)

Asszem, a SU-152 vel volt egy olyan, hogy 3 lövés - 3 találat - 2 átütõ - okozott sebzés 0...
Most is westfielden.
Délen kezdtünk, mondom nem balra megyek a dombok felé (mert valószínû ott lesz az M103 hull down-ban) hanem bemegyek a város jobb oldalára.
Na kivel találkozok? Az M103-al.
Azt meg sem említem, hogy ott ahol a medeknek kellett volna lennie, ott volt 1 E75.
Ahol pedig a kemény ellenállásra számítottam 7es tankok voltak.
2 sebzést tudtam bevinni, mert az M103 oldaláról szerencsére még pattantam is 2x.

Sunsetjoy
Én meg azt vettem észre, hogy T-32 esetében a leggyakoribb, hogy bármilyen tankra is lövök, nyomja a "remek volt!" "még egy ilyen, és annyi neki" stb. szövegeket. Vagyis a jóképû 0 dmg-okat. 10 lövés 7 átütés, amibõl 3 sebzés okozó lövés. Ekkor tudom, hogy jön a cumi.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azért nem odamentem, mert 2 hely van Himmelsdorfon ahol top heavyre számítok:
1 (a logikus) a Halálút
2 a hegy <#nevetes1>

nem rambóztam... én spottoltam be az elsõ foglalót, plusz egyet az épületben, aztán leláncoltak és mire javítottam, már jobbról betámadtak. esélyem nem volt pozíciót váltani. Persze eleve rossz helyrõl érkeztem, de ezzel a lassújármûvel nem vagyok igazán topon... :)

pedal to the metal...

Miért nem mentél fel a várba? <#nevetes1>
Bár amekkora peched van biztos felment volna õ is.

Menj oda, ahol szerinted lennének. Ha ott vannak, nem csalódsz. Ha nincsenek, örülsz... :-)
ha lent néha belelõttél volna a foglalókba hátulról és nem rambozol be középre akkor nyertek
Valaki árulja már el nekem, miért van, hogy ha farmolni akarok kv5-el és ha csupán 3 olyan tank van a mezõnybõl, akiket nem tudok átlõni, akkor én biztos velük találom magam szemben.
Próbálok úgy gondolkozni, hogy oda megyek ahol a legkisebb esély van rá, hogy összefutok velük, de ezek mindig ott vannak.
Pl: Himmelsdorfon a Vk45B mit keres a síneknél, és miért nem a halálútra megy?
Lehet az a baj logikusan gondolkodva próbálok meg bizonyos helyeket kerülni.
Pedig lehet így kellene: TAAANK MEEEEEGY LÕÕÕÕÕ. DÁSZÉP FÁÁK ODAMEGYEK

Master91
hiába írja azt hogy 2000-et sebezhetek, a legnagyobb sebzés amit eddig bevittem olyan 1300 körüli volt

1 lövés átlag 7-800-at csap.
34 másodperces újra töltés.

ÉS szerintem a tüzérek közül a legszarabb szórása a GwTigernek van ( érsd: a körön belül bárhova becsapódik a lövedék, gyakran még a karika szélén is le esik a lövedék!
gondolom azok, akiknek a taktikai érzéke túlmutat egy pitypangén

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát azt senki nem mondta, hogy mindig. <#nevetes1>

pointer4
Akkor az a 8as tank egy igazi ultraláma :D heavyvel, meddel sokkal több sebzést lehet kiosztani mint artyval! Legalábbis tieren belül, avagy 7es arty=Tier9 , 8-as arty=tierX
pointer4
Aki még sose játszott evvel a játékkal :D
A papírforma a következõ: te 1 lövéssel ki tudod osztani azt a sebzésmennyiséget ami egy 8-as heavy tank 15 perces lövöldözésének a végeredménye. Szóval ezen igazán nem kellene meglepõdni...

Ki is szokta mondani, hogy: ha miénk a hegy, miénk a meccs! ??? <#wow3>

pedal to the metal...

Az se lenne rossz. :)
Azért Himmelsdorf mapot is odatenném.

Lehet látni, amikor tuti bukó egy csata. HA pl ISU-152 vel a 2 elsõ (teljesen rászûkült) lövés nem találja el 350 méterrõl az KV-5 oldalát, aztán az aranylõszer ugyanonnan rikishé, nos, azt a csatát nem lehet megnyerni. Tegnap volt olyan, hogy 4 killem volt, az ellenfél 3 vs -2 arányról nyert. Szerinted feszült lettem egy cseppet?
patchaou
Nem kell ezen meglepõdni. Amikor az utolsó 10k-20k xp kellett az E100-hoz és zsinórban háromszor rakottt Serena Coast-ra 5-5 8-as artyval, akkor Én is ezt majdnem ezt csináltam. Meginduétam és mentem és lõttem amíg szét nem lõttek. Aztán mentem más tankkal értelmesebb csatába.

Master91
Igazából én osztottam ki a legtöbb sebzést, és úgy is loose :D

Papírforma a következõ ha GwTigerrel megyek:

95% -ban artyk közül én osztom a legtöbb damaget, 70%-ban a csapat társaimnál többet, 50%-ban az egész 14 embernél többet.

MÉGIS alig lehet nyerni....
én inkább betenném õket 15v15-be. Malinovka/Serene Coast, csak arty.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Emiatt gusztustalan a MM,h ekkora vaddisznó artykat rak be 8cas tier-be.
1-2 wg-s csókát lõwével játszatnám pár napig prohorovkán vagy Malinovkán ilyen leosztásban.Szerintem után újragondolnák ezt a besorolást.

Master91
Nem nyugtattatok meg... <#confused>
Ha van hajad akkor ezután nem lesz.Kösd be vénásan a nyugtatót mert csak úgy lehet elviselni.Az ágyúja pontatlan,mindenki átlövi és igazából 2 bekapott lövés után reszeltek neked.Lassan fordul,és a tetején lévõ kupolát MINDIG el fogják találni.Az utolsó köröket már állva játszottam ökölbe szorult lábfejjel.Majd a Mle 46 kárpótol,de ott is retardált békák vannak.Örültem,h azon is túl vagyok.

100%-os E-75 TOP tankunk a meccs kezdetekor hátrafordított toronnyal beletolat a vízbe és meghal.
Hallottam már ilyenekrõl de azt hittem csak legenda...