World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem ingynes. Ott a VirtualDub.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

mondom ingyeneset

sony vegas
<#sniffles>
Még egy kis segítség kellene nekem. Az addig oké, hogy fraps-el megcsinálom a videót, de kellene nekem egy ingyenes szerkesztõ, amivel át tudom konvertálni 720p-be és letömöríti nekem amennyire csak lehet. Tippek?

Tono34
Szerezhetnél mikrofont már végre 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jééé kivel találkoztam ingame...
Mr.NoLife személyesen 😄DDDD
ahhoz képest mennyi castája van jó béna a gyerek!
miért lõtted ki? 😄 Beírta, hogy trololo??? 😄
1.Kb annyi a páncélja mint a T-44-nek,csak ez T10-ben játszik...ezért nem pattan.
2.Mivel boldog-boldogtalan átlövi,persze azt lövik nem azt ami pattanhat is...
3.kb ugyan az a kettõnek,nagy különbség nem lehet.
Hali én is pont lorinál vok még 60K XP és bat!Nekem az a véleményem mind kettõ tank jó!csak Lorira is rá kell érezni!A tankász körömbõl majd valahogy készítek videót még nem tom ,hogy!9 kill 4100dmg mesterlövész (25/25)!Szóval azért evvel is lehet osztani a népet csak teljesen más a stílusa mint 13 90 nek!
Igen az meg is van, de az nem igazán medium, a panther inkább egy mobil td, mint medium tank. Med replay-nek T-54 és Bat lesz terítéken, van még T62 is amivel szoktam játszani, de T-54-et jobban szeretem.

2. kérdésre a válasz: "Amit viszont már most látok, hogy szemét kis dög, jó cammo, brutális töltésidõ, magas pen, simán el lehet vele dönteni csatákat, ha nem lõ ki az arty az elején"- íme az indokuk, miért téged lõttek😛

1. A frontja nem olyan erõs mint a t54-é, de a tornya jobb. Kicsit máshogy is kell vele játszani, mint a t54el, szerintem.

3. az ágyú kitéríthetõség pedig ugyanaz elvileg
A bat sokkal inkább olyan, mint a 13 90. A lorraine teljesen más. Ha nagyon tetszett a 13 90, akkor a bat is fog.

A Panther csatát megtaláltam neked, így keresd 20130131_1323_germany-PzV_13_erlenberg.
Pont akkor húztam a Panther-t és kíváncsi voltam hogyan lehet 3.5k körül kiosztani. Az egy nagyon szerencsés és nekem meglepõ helyezkedés, de bejött. Nem a leg akciódúsabb, de a snipe nem is arról szól.

megint a világ összes kreténje játszik..

hihetetlen, azt hittem csak hétvégén van ennyi..

Belenézek a kukkerba a kör elején, 2 kill meg kiosztok egy csomó damaget, kezdenek belõni, mennék arrébb, a csapat SEHOL, egyedül baszom a rezet 13 pirossal..

És ebbõl volt ma 5. Eddig.

De már az elején, a csapat mozgásából kiderül hogy szopás lesz-e.. Ilyenkor sajnos elköszönök, és keresek egy szimpatikus pocsolyát..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tegnap végre rászántam magam, hogy T54 után megvegyem a T62A-t. Még csak pár csatát mentem vele, de lenne pár kérdésem azoktól akiknek már van:
- jól vettem észre, hogy alig pattan róla valami? a T54-rõl sokszor pattogtak, errõl szinte sose...
- tényleg ennyire elsõdleges célpont? bárhol felbukkantam azonnal legalább 3-4 tank elkezdett kergetni/lõni
- kisebb a csõ lefelé való kitérése?

Amit viszont már most látok, hogy szemét kis dög, jó cammo, brutális töltésidõ, magas pen, simán el lehet vele dönteni csatákat, ha nem lõ ki az arty az elején <#mf1>
Megpróbálok pár alap dologgal kezdeni.

Most mentem egy ilyent, nem gyenge fordítás volt
Victory!
Battle: Airfield 2013. február 18. 11:05:57
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 5 036 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 63 882 (compensation for damage caused by allies: 247)
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Scout

Srácok lenne egy kérdésem. A BatChat játékstílusában mennyire hasonlít az AMX 13 90-re? Az AMX-t nagyon szeretem, iszonyat jó köröket megyek vele, még a bukott meccseken is. A lorraine viszont egy csalódás volt számomra, 150-200 free xp-t is belepumpáltam, mert annyira egy rakás... volt, legalább is nekem. A kérdés az, hogy érdemes-e megvennem a BatChatet? Valaki, akinek van mindkettõ tudna nyilatkozni?
Ha a videódat oktatási céllal készítenéd akkor ha lehet szájbarágosan az alapoktól kezdve: mik az ajánlott felszerelések,legénység képességei,a medek szerepe a csatákban ,különbözõ trükkök.....
Mindenképpen hiánypótló lessz gratulálok respect elõre is.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Igen kommentár is lesz, ha olyan szitu megállítom a replay-t és elmondom miért azt csinálom amit.

Jól értem, hogy nemcsak replay lesz, hanem kommentár is? Ez esetben elõre is köszönöm a kezdõ, de tanulni akaró játékosok nevében!
A heavy-k után egy Panther oktatóvideó érdekelne.
Oké IS-3 elég populáris úgy gondolom, már csak meg kell keresnem a replay-t.

Én a medre szavaznék, de az IS3 is jó végülis, mert attól tanktól agyfaszt kaptam. 😊

Másik fórumon is heavy-t kérnek inkább. IS-3 és 50 100 jó lesz?

Nem! Churchill I-bõl!
Koridor
Állati ez a jószág, kár hogy bukta volt.

Told fel egy szavazós oldalra. 😉

Úgy néz ki heavy lesz az elsõ, utána jön med, aztán light.

Köszi, Bmsrt n2 neked is!
Az van, hogy most nem Magyarországon vagyok nyár végéig, és itt olyanok az életkörülmények, hogy nincs lehetõség letölteni a tesztszervert.
nekem a 113 kellett 3 szor lõtték ki elõlem a múlt héten de most megvolt 😊
DarkHorSe
T29re szavazok😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tono34
Grat, nekem még 3 tank hiányzik. Obj263, 113, wz132.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nos mivel én két gépen is játszok, elég nehéz összeválogatni a sok replay-bõl azokat, amikben említésre méltó dolog van. Nem feltétlenül a legjobb köreimet akarom megmutatni, mert mi értelme van egy nagy mázlis kör bemutatásán. Inkább az olyanokat keresem, amikben miattam nyertünk egy szoros meccset. Visszagondolva az elmúlt hetekre ilyenek rémlenek:

T-54 két komoly meccs 2500xp felett, de én T-54-el csak goldot lövök és csak duplázom már régóta, a sok körömet még a tier10 medek elõtt mentem vele

13 90 egy igazán epic malinovka csata, ezen szintén csak goldot lövök, mert nem jó megosztani vele a lõszert

T29 ezzel most talán egy ensk-es encounter jut eszembe, ahol elég szép fordítás volt

Panther egy elég komoly snipeolás talán erlenberg-en

IS-3 is volt talán egy elég szép push live oaks-on

50 100 is akadt pár, talán mines és siegfried-en

Chaffe is van talán, bár az lehet 8.2-es, de talán lejátssza

VK2801 is van, de azt már nem érdemes mutatni, mert változik a tank

Nem tudom mi van még ami rajtam múlott, rengeteg replay-em van.

Igen, a "szokásos" oldalon: http://www.vbaddict.net/
Itt bruttó-nettó viszonylatban is meg tudod tankjaidat is nézni a dossier fájl feltöltése után (van hozzá külön program).

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. február 18. 9:46:19
Jármû: E-50 Ausf.M
Szerzett tapasztalat: 2 396 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 744
Csatában elért Achievement: Szakértõ: Kína, Tank Mester

NAH VÉGRE megvan
Ehhez nem tudok mást hozzáfûzni, csak ennyit:
WÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ
<#taps><#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kisTekila
a múltkor ugyan ezért szegény hac-s platoonról a vizeslepedõt is lehuztátok.
(amúgy helyeslem, nem kell annyi)

xfire: kistekila

Heavy
DarkHorSe
Szivesen neznek valamilyen med videot, bar szerintem a kategoria mind1 a lenyeg hogy lehessen belole tanulni 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Én medet néznék meg tõled. T-54-el tudom, hogy sokat mész. Én egy olyan videót megköszönnék.

Van annál dühítõbb, mikor visszahozza az ember a biztos vesztes meccset és csak azért nem tudják a végén ketten megnyerni (két lassú tankkal), mert az ellenfél gyalogkakukkja rohangál körbe elõlük a pályán? :-(

Látom elárasztja a netet a sok haszontalan, megtévesztõ játékelemzõs, tippadós videó, amit honfitársain szórnak fel ezerrel. Nem tudom miért jó ez nekik, mindenesetre a hétvégén, ha lesz idõm és kedvem csinálok egy olyan videót, amiben tényleg egy olyan játékos mondja el a miért/hogyan-t, akinek van köze a játékhoz, nem pedig csak hobbikertészkedik az artyk mögött maus-al. Annyi segítséget kérnék tõletek, hogy milyen tanktípus legyen az elsõ? Heavy? Light? Med? Artyról és TD-rõl nem igazán látom értelmét beszélni.

kisTekila
nem a saját lézer a fontos, hanem látod az ellen hová céloz.
amúgy érdekes hozzáállás, buzi skin mehet, lézer (amivel látod hogy meleg skint használ valószinüleg) nem.
olyan mod kellene, ahol az ellennél rólam leszedi ezt. biztos felháborodnának a pár weekpontot megjegyezni nem képes skilles gémerek

xfire: kistekila

Su-100Y az új prém verda,T6 Td és olyan mint a Kv-2 és egy Td torzszülötte😊
És superteszten van Sexton arty,ha jól tudom T3...de fúj artyk.
M-10-nek van kedvezményes MM-je. Legalább is az 7-es tank ellenére nem megy 9-esek közé. Funfactort meg az vágja akinek van😊. De szerintem próbáld ki õket a tesztszerveren, elvileg az ott kapott aranyból mind a kettõ ki tudod próbálni😊.

Vannak új prémjárgányok a 8.4 patchben?

Legénységhúzásra melyiket tartjátok jobbak e kettõ közül: PzKpfw IV Schmalturm vagy Panther-M10? Adatokat vágom, matchmaker, funfaktor szempontjából érdekel inkább.
Sziasztok,

Van vmi lehetõség arra, hogy megnézzem, hogy melyik tankkal mennyi kreditet szedtem össze?

(Úgy érzésre a Pzw 3/4, meg a KV1 lehet a legjobb, de nem vagyok benne biztos. Bár most a hétvégi akcióval (kontra Valentin napi prémium) a Stug III komolyan feljött.)
Itt mindent megtudsz róla.

Nem, nincs MM kedvezménye.
Fordulásra inkább stug. Annak 44 a fordulása, ennek meg 42.