World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a mai nap IS3, T29, Panther, mindegyikkel szopok..

Úgy, hogy 70% körüli találati arányom van mindegyikkel...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ozzz
Jó hát a siker soha sem garantált, mindig lehetnek gigszerek legsimábbnak tûnõ helyzetekben is. 😄

idiota oroszok, egyszeruen nem ertem az ilyen csapat elosztast...

http://kepkezelo.com/images/j2fjhi8najooqwnyc8g.jpg
ozzz
Tier6-os szintig nem igen van taktika, utána se várj sokat. Valahol tier9es tankokok felé gondolják csak meg mit csinálnak, de ott se mindig.
Taktika inkább szakaszban van igazán

Trentaro
Komolyan mondom, hogy na!

Megvettem a szuperporszinget (2x), es tenyleg tok fasza, hogy szembol nem lehet attloni a tornyot...

annak aki rossz helyen lovi, de mostmar a piros jatekosokhoz is eljutott szajhagyomany utjan, hogy a kupakot kell loni...

innentol kezdve van egy tankom ami lassu, kicsit sebez, de legalabb mindenki szamara minden iranybol atloheto...

ami vigasztal, az az, hogy jol nez ki... 😊

a mellekelt kepen lathato, hogy mirol is beszelek.
ja, igen, foglalok, de a kep elott fel perccel meg ok foglaltak, szoval ezzel a forma 1-es jarmuvel mar nem indultam el tuleloket vadaszni...

de komolyan, legalabb egy tulajdonsaga lehetne jo ennyi penzert... 😞

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Ti hol játszatok, ahol ennyi pozitív élményt lehet begyûjteni?

TAKTIKA? Az meg mi?

CSak én vagyok elátkozva, hogy kizárólag debilekkel rak össze?

Milyen új szokás az, hogy foglalják a bázisunk, a sok hülye pedig az ellen bázisát KÖRBEÁLLJA és néznek mint egy gömbhal.. Gondosan vigyáznak nehogy a körbe menjenek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

piros = szar
sárga = átlagos
zöld = jó
kék = nagyon jó
lila = (anyád) kurva jó 😄
Köszönöm a válaszokat!Még neked is Szpec!😊
Majd alkalomadtán ki is próbálom.<#zavart1>
Alapvetõen nem azzal van gondom,hogy nem kivitelezhetõ a dolog.Megtettem már én is nem 1x nem 2x. Mintahogyan rohangáló cikkcakkozó scoutokat is lövöldöztem már rommá párszor.
Az ilyen megnyilvánulásokban,mindig csak a túláradó magabiztosság zavart kicsit.<#kacsint>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Sziasztok!

Nagy segítségre szorulok! Rendeltem sms-ben gold-ot de sajnos rosszul küldtem el azaz 610 gold telefonszám helyett 910 gold küldtem, ezért nem kaptam meg a gold-ot! Viszont kaptam olyan sms hogy valami
"voucher" kódot használjam fel és kaptam egy 8 kódjegyet, ezt hová kell írnom?

Köszöntem próbálnátok ti is az enyémhez hasonló virsli ujjakkal írkálni ilyen nagyon okos telefon minibillentyûzetén....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Elég könnyen 😄. Ha nem Obj 268 v valami high tier francia TD akkor azért nem nehéz kivitelezni a dolgot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ozzz
Pálya és helyzet függõ, hányan vannak mögöttem meg elõttem, csapattársak hol vannak ill az ellenség. De alapvetõen egyszerûen megvárom amíg lõ egyet és utána szépen komótosan mögé vánszorgok amíg újratölt.

Azt a betyárját,neki!😊
hmmm
és hogy jutsz a háta mögé?...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Igazából ez minden tankkal kialakul egy idõ után. Nagyjából sejteni lehet, hogy ki merre lesz. Kivétel a 380-as Pistike és a Marchizor félék. 😊

Igen, ez természetes. AMX ELC-ellen kicsit könnyebb, mert neki sincs forgótornya, de a T-50 simán kinyír, ha odaér hozzám. De ha elkapom, akkor robban :-) (perza, ha nem csak a lánca esik le)
Ha közel jön, akkor én nem állok neki harcolni vele, hanem meenkülök a csapat irányába, hátha.
Egyébként már hozzászoktam, hogy ne menjek messzire a "falkától"
ozzz
Úgy, hogy 3szor gyorsabb vagy és soha nem hagyod hogy szembe forduljon veled mindig háta mögött vagy, vagy oldalában ahol könnyen tudod sebezni és még vissza se tud lõni. <#hehe>

Mydgard
Csõ!

A játékosok szinei gondolom az Effiency rating-jüket mutatja, ezt hol lehet beállítani illetve hol lehet megtekinteni a szinek sorrendjét és azt hogy milyen teljesítményt takarnak?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

ozzz
A legjobb benne a zene. <#zavart1>
De igen, az öngyilkos felderítõk elég zavaróak, fõleg ha saját csapatodban vannak. Light tankal szerintem a legnehezebb megtanulni játszani, bár könnyûnek tûnik.

hogyan??<#merges2>

http://www.hsmaker.com itt bármelyik weboldallal megy ahol van pár kép 😊
ozzz
Pedig könnyû tankkal elég könnyû bedarálni TD-t, fõleg a nem forgó tornyost, hacsak nem 3-4 szinttel erõsebb.

Lõttem egyet a vk28-ba,visszamentem kicsit,õ meg támadott...És az ojjekt meg kilõtte õt ahogy illik 😊
Ez viszont nem volt olyan jó 😞
A többség lõtt egyet ,az ügyesebbek 2-t,én voltam a legügyesebb meg a jt mi 3-at...

Nem, nem és nem😄😄😄...

A KV-1-es srác maradt a legvégére (full hp-val) az su-5 és a matilda ellen.. Naná, hogy nem hozta le😄..

ximix
😄 ez jó, már csak a gaméban kéne elkezdenének shakelnia tankok , map, ikonok
erjedjen meg a szerencsés medálod neked is! <#nevetes1>
ximix
popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Adódott egy problémám, remélem tud vki segíteni. Tegnap éjszaka sikerült bejutni tesztszerverre. Mikor beengedett hirtelen minden kivilágosodott. Nagyon nagy volt a fényerõ a garázsban és a csatában egyaránt. Nem rég próbáltam indítani a 8.3-as klienst és sajnos ugyanez fogadott, pedig tegnap este még normális volt. Van arra vmi tippetek, h mi az, ami a tesztkliensrõl "átragadt" a normálra és ezt okozza? A tesztkliensen nem állítottam át semmit (grafikai beállítást sem). A bejelentkezõ képernyõ is elég fura lett, mint vmi negatív.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Honnan lehet letölteni ezt a magyar részletes jekentést az enyém englics?
Egyébként grat.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sziasztok!
Meló utáni elsõ csata,mondom magamban jól indul..

És ez lett belõle:

TD-vel elõszeretettel vadászok a kis felderítõkre. Ott is fejlõdik ez a képesség rendesen. Imádom, amikor az ELC AMX meg a T-50 darabokra robban, ahogy felbukkan két ház között, aztán megy a szöveg a cseten, hogy "cheater!"
hahaha <#taps><#eljen>
Mindig az volt az érzésem, hogy ezekhez a lassan célzó pontatlan dögökhöz nem is skillek kellenek, hanem paraképességek. Hogy majd pont akkor, amikor odacélzok ott lesz egy tank onnan balra, mert oda fog csapódni a lövedék. <#vigyor2>

Bár az M40/43 fost csak mint ellenséget ismerem,a T92-õt teszten 1x kipróbáltam...szabályszerû fizikai és szellemi ön sanyargatás volt,néztem róla replayeket is de az is ugyan ezt a hatást váltotta ki...(Célozzmár..Célozzmár B+!!!Mé mozdul el???ÁHHH,mindezt replayen,mikor nem is én játszottam!)
Lövés utánn meg majd elalszik az ember,játszon ezzel a halál.
Ez a az izé meg ezt élvezi?
Tuti nem errõl a bolygóról való<#nevetes1>
Maala
Én nem írtam be éjjel, hogy trololo, azért nem lõttetek ki? 😄 Huh... 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez egy beteg állat... Egészen biztosan nem emberi lény.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Erre annyit, hogy pár hete egy csatában az ellentõl egy srác beszólt az egyik 30k+ csatás tagnak, hogy "Nolife?"

Erre az csak annyit mondott: "Retirement." A srác nem szólalt meg utána. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Õ úgy gondolta hogy vicces a szitu, gondolom ezért írta be hogy "trololo". De mi nem tartottuk kellõen annak, szóval rá segítettünk egy kicsit hogy ne csak õ nevessen 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

micsodiiii? 😄DDD
jó hogy mondod! ma még nem ittam meg a napi adag almapálinkámat 😊
Solten
Virtualdub.

Saor Alba

Hát az jó kérdés. Nekem még mindig win7 van a gépen. Viszont tényleg faék egyszerûségû a kezelése és ahhoz képest nem rossz a végeredmény. Egy oktatóvideóhoz mindenképpen elég.

Solten
Csendben el is morzsoltam egy konnycseppet...

Saor Alba

köszi, a dvdvideosoft-ot használtam is már, csak elfelejtettem a nevét. wmm pedig majd meglepetés lesz, win8 pro-m van, win7-en használtam már, 8-ban nem tudom milyen.

nálad meg csak a pálinka eredeti mi?😄 vagy már azt is hamisítva iszod?😄

minden eredeti kínai? 😄DDDDD
jó vicc volt <#hehe>
Kösz, de én nem lopok semmit, szoftvert sem. Minden eredeti a gépen.

Solten
Tobb szemtanu allitasa szerint padlogazzal elorerohan elpatkolni 😊 Utkozben kilo neha egyet-kettot. Seletchi hasonlo taktikaval gyuri le az ellent... 😊

Saor Alba

sony vegas mióta nem ingyenes???? LOL
ncore powa 😄
Windows live movie maker. Egyszerû használni, mint a faék.

De ha elõbb konvertálni akarod, akkor ez: Link