World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy, hogy 70% körüli találati arányom van mindegyikkel...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://kepkezelo.com/images/j2fjhi8najooqwnyc8g.jpg
Taktika inkább szakaszban van igazán
Megvettem a szuperporszinget (2x), es tenyleg tok fasza, hogy szembol nem lehet attloni a tornyot...
annak aki rossz helyen lovi, de mostmar a piros jatekosokhoz is eljutott szajhagyomany utjan, hogy a kupakot kell loni...
innentol kezdve van egy tankom ami lassu, kicsit sebez, de legalabb mindenki szamara minden iranybol atloheto...
ami vigasztal, az az, hogy jol nez ki... 😊
a mellekelt kepen lathato, hogy mirol is beszelek.
ja, igen, foglalok, de a kep elott fel perccel meg ok foglaltak, szoval ezzel a forma 1-es jarmuvel mar nem indultam el tuleloket vadaszni...
de komolyan, legalabb egy tulajdonsaga lehetne jo ennyi penzert... 😞

Nem biztos, hogy nincs igazam...
TAKTIKA? Az meg mi?
CSak én vagyok elátkozva, hogy kizárólag debilekkel rak össze?
Milyen új szokás az, hogy foglalják a bázisunk, a sok hülye pedig az ellen bázisát KÖRBEÁLLJA és néznek mint egy gömbhal.. Gondosan vigyáznak nehogy a körbe menjenek..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
sárga = átlagos
zöld = jó
kék = nagyon jó
lila = (anyád) kurva jó 😄
Majd alkalomadtán ki is próbálom.<#zavart1>#zavart1>
Alapvetõen nem azzal van gondom,hogy nem kivitelezhetõ a dolog.Megtettem már én is nem 1x nem 2x. Mintahogyan rohangáló cikkcakkozó scoutokat is lövöldöztem már rommá párszor.
Az ilyen megnyilvánulásokban,mindig csak a túláradó magabiztosság zavart kicsit.<#kacsint>#kacsint>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nagy segítségre szorulok! Rendeltem sms-ben gold-ot de sajnos rosszul küldtem el azaz 610 gold telefonszám helyett 910 gold küldtem, ezért nem kaptam meg a gold-ot! Viszont kaptam olyan sms hogy valami
"voucher" kódot használjam fel és kaptam egy 8 kódjegyet, ezt hová kell írnom?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
hmmm
és hogy jutsz a háta mögé?...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha közel jön, akkor én nem állok neki harcolni vele, hanem meenkülök a csapat irányába, hátha.
Egyébként már hozzászoktam, hogy ne menjek messzire a "falkától"
A játékosok szinei gondolom az Effiency rating-jüket mutatja, ezt hol lehet beállítani illetve hol lehet megtekinteni a szinek sorrendjét és azt hogy milyen teljesítményt takarnak?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
De igen, az öngyilkos felderítõk elég zavaróak, fõleg ha saját csapatodban vannak. Light tankal szerintem a legnehezebb megtanulni játszani, bár könnyûnek tûnik.
Ez viszont nem volt olyan jó 😞
A többség lõtt egyet ,az ügyesebbek 2-t,én voltam a legügyesebb meg a jt mi 3-at...

A KV-1-es srác maradt a legvégére (full hp-val) az su-5 és a matilda ellen.. Naná, hogy nem hozta le😄..

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egyébként grat.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Meló utáni elsõ csata,mondom magamban jól indul..
És ez lett belõle:

Lövés utánn meg majd elalszik az ember,játszon ezzel a halál.
Ez a az izé meg ezt élvezi?
Tuti nem errõl a bolygóról való<#nevetes1>#nevetes1>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez egy beteg állat... Egészen biztosan nem emberi lény.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Erre az csak annyit mondott: "Retirement." A srác nem szólalt meg utána. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
jó hogy mondod! ma még nem ittam meg a napi adag almapálinkámat 😊
jó vicc volt <#hehe>#hehe>
Saor Alba
ncore powa 😄