World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/154818-magyarok-klanhaboruban/page__pid__4060124__st__300#entry4060124

a HUNS FC-i nem sûrûn elérhetõek, így jelenleg mi kicsit küszködünk, de nemsokára ott leszünk Európában, erre mérget vehetsz 😉

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hol lehetne megnézni neten, hogy milyen a Globan Mapon részt vevõ klánok nemzetiségi aránya? Valamilyen stat van erre?

Úgy tudom, hogy már magyar klán sajna nincs fennt. <#conf>

A HUNS bírtokolt több provinciát, bár az utóbbi idõben már csak 1 volt nektek, most meg már semmi. Mi tõrtént ? Pedig nagyon jók vagytok a statotok is kiváló ! <#nemtudom>
<#banplz>

http://www.youtube.com/watch?v=C3S2A0Y5hIo
5000 gold és ingyen DickerMax ha megnézed
Francba! Törölték a videót.
Most hogy jutok 5 nap prémhez?
Feltenné valaki megint?
Addig nem nyugszok, amíg nem fog sikerülni. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sunsetjoy
Azért érdekes, mert pl. nekem
T25 AT-vel 190 csata 48 WR, 0.96 killratio 945 átlagdmg
T25-2-vel 108 csata 62 WR, 1.02 killratio 1050 átlagdmg

Mondjuk a fixtornyossal mentem elõször, régebben, utána amikor ki lett fejlesztve a T28 sima, akkor átültek a srácok a forgótornyos ágra, és ott is elmentem ugye a T28 proto kifejlesztéséig. Szóval jobban rágyúrtak a TD harcmodorra.

De igaz, hogy remek a fixtornyos is, csak meg kell szokni a másikat is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Többször is rápróbáltam, mert csak reklámokat dobott be, és azt hittem valamit rosszul csináltam. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fogadjunk, hogy erre a videóra is kattintottál. 😊

Én hiszek abban, hogy ha likeolok 1 képet, azért valahol 1 afrikai kisgyerek kap 1 pohár tiszta ivóvizet, új májat, meg malária elleni védõoltást.
I WANT TO BELIVE!

Lehet megszivatták és most bosszúból mindenkit meg akar szivatni, akit csak lehet. Esetleg tömegpszichológia kutató és felmérést végez, a "random játékon belüli hiszékenyek aránya a facebookon leukémiás kismacskákat lájkolókhoz képest". Ez utóbbi valószínûsége a hozzászólások alapján közelít a nullához.

Nagyon tetszik ez az elmúlt hét. Úgy látszik kiegyensúlyozták a t-8-as prém tankokat. Löwével rendre t-10,kv-5-ttel t-9-es csatákba tesz be. Öröm úgy játszani,hogy hiába lövöd az ellent,legfeljebb leláncozod...... Különösen a kv-val tetszik,hogy mindegy mit lövök,a hatalmas átütés miatt. Már alig várom az új britt tdket,amiket márt-8-ban sem fogok tudni lõni.... B*** meg a jó****....
Nem gond. Szokás szerint csak szerencsém volt. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

<#taps>
djulianna, azért a mûködési elvét elmondhatnád, én tényleg nem értem.

(Tudom, hogy nem mûködik, de tényleg érdekel, hogy mi játszik le valakinek a fejébe ilyenkor).
Bocsi,hogy tegnap nem reagáltam a game-en belül,chat ban-om van.Nagyon durva kört mentél.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Azért a nagy noobozás elõtt illene mondani egy WOT-os nicket, csak hogy lássuk kivel állunk szemben 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A parajelenségek és oxigénnel dúsított víz korában nem is gondolnád hányan.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

1-2 gyors kérdés:
Neked mi ebben a jó?
Komolyan gondoltad-e, hogy Tökös Szarházi néven feltöltött videó valakit át ver?
Illetve, hogy szerinted elhiszi-e valaki azt, hogy a WG naponta ad 5nap prémet ingyen?

..ne farasszal mar. ki a franc nyalja ezt a marhasagot meg be? persze miert nem egybol 5000 aranyat es egy type59et adnak? 😊
ki a faszt érdekel a véleményed nyomorék ..ez egy youtube link ember ...de szar vagy ha ha
nem hogy örülnél neki ovódás
pont az ilyen emberek miatt van annyi noob játékos a woton
na takarodj a spamjeiddel együtt. ..
milyen retardált hiszi még el mindig, hogy az ilyen átlátszó reklámlinkeléssel bármit elér?! .. persze hogy mûködik .. faszkalap.

te biztos az vagy ...ha kérded 😊
oszt' buzi-e vagy?

még jobb ^^

5 nap prémium ingyen most próbáltam ,müködik 😊
érdemes mindennap megnézni mert frissül azt írja
wot prémium
A T25-2 megállja a helyét. Ez még a prémium lõszer éra elõttrõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

visszatérve a témára: annyira azért csak nem lehet rossz az a t25/2 😊

Naja, de arra már csak akkor kapom fel a fejemet, ha több, mint 10 a kill. 😊

akkor a batchat vagy a 121 statomat vágnám be XD

Pedig már kezdtem azt hinni, hogy attention whorekodsz. <#action>

http://www.youtube.com/user/TheWastelandPro

"badnewz" néven fut, amúgy

én sosem játszottam t25/2-vel, nah, ez nem az enyém 😄

Jóvanmáááá...
Téged betolnának egy teszkós bevásárlókocsival meg egy csapágygolyós csúzlival csatába akkor is kiirtanád legalább a fele ellenfelet.

Najóvan bakker, de téged beraklak loltraktorral tier8-ba és összehozol legalább egy killt.

pointer4
Ne lopd a statom 😛
amúgy az illetõ egyáltalán nem vette komolyan a játékot, mára meg már abba is hagyta <#circling>

Ok, de mi csupán földi halandók vagyunk.<#nevetes1>
Meg valaki kezében a szarból is arany lesz.

fsb1000
Nyertünk... Eddig semmi gond, bár 500 méterre lévõ célt menetbõl lõ.

azért van, aki ráérez, hogy kell vele játszani:

Ágyú ugyanaz, páncélja nincs, de legalább lassabb is sokkal és 1 tierrel fentebb. Nekem a nightmare listám 3. helyén áll, holtversenyben az Amx M4el, és a Leoval.

Yoyo
Én most küzdök vele, siralmas, talán a legrosszabb statom azzal van😞

Ja tényleg, várjuk a replayt 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szuper... <#vigyor5>
Nekem is szokott küldeni meghívót 😄. Hanyas század amúgy?

Tono34
videót!! 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsb1000
hahó mindenkinek!
matyashunnal századozok.... ezt nem lehet kihagyni.

Inkább nagy, ha már választani lehet. <#nevetes1>
Pokolmacska után meg egyszerûen mélytorok.

Kedves Maala! 1 kérdésem lenne a t25/2-õ nagy sz¤pás vagy csak kicsi?