World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem nagyon emlékszem milyen artyzni, mert még kezdõként játszottam velük 2011 nyarán (hummelig jutottam.), aztán félre is dobtam a játékot fél évre néhány száz csata után.
Miután megint elkezdtem már nem nagyon izgattak az artyk.
De ezek a franciák szerintem trágyák a 3-400as sebzésekkel.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
Nem-e? bassszus 😊
patchaou
Akkor béke 😊
Amúgy elõször inkább nme játszottam, aztán másik accon. De van még prémem, ráadásul úgy alakult, hogy egy ideig így marad a helyzet ezért belerondítottam az accountomba. Igaz kis csõvel szívás eddig mind, de amint megvan egy-egy féregre a nagyobb ágyú, csak úgy dõl az xp.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valaki tudja hogy meddig tart a szopóág átlagban? Mert jelenleg 4. napja itt tartok,és kezdem unni..Lejár a prémem azért van? Voltak már itt ilyen elméletek 😊Nagy általánosságban ugyanúgy játszom, átlag 50-55 % körüli a napi átlag win ami elfogadható is lenne(legalább némi sikerélmény is legyen már benne),de most ilyen a helyzet péntek óta:

Arty az gáz, de az természetesen teljesen rendben van, hogy beletesznek egy TD-t, ami 2000-t sebez 😄

Miértnem raknak bele egy apache helikoptert? 😄 50000 gold lenne😄
Nem kötekedésbõl írtam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Csak kár hogy olyan nincs,Istennézetbõl kattintgatni,és egy tank közelébe lõni bárki tud.Az artyzáshoz ez meg bõven elég.
patchaou
NÉzd meg nyugodtam a statom, most is rühellem õket mint a szart. Ocsmány cuccok. Ezen a véleményemen nem változtat az, hogy most mással nem tudok menni. Amint lesz új vgy-am ismét letolok tizenpárezer csatát nélkülük.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lusta vagyok feltölteni. Az egyetlen 8.3-ból feltöltött videó az a T71-es kör, amikor összefutottunk Acélvárossal. 😊

Stock E-50. Azt se feledd.

mondjuk többi tankhoz se kell igazán skill egyedül a medekhez.
Akarom mondani: Pörshing 105ös löveggel.

Off: miért nincs ezen az oldalon lehetõség a hsz szerkesztésére?

Ottani kedvenceim: A20, Leo, AmxM4, artyk, Arl44, csrörcsil7, T25/2, Pörshing a 103ös löveggel, Amx40.

Én azért artyzok mert szeretem szopatni a tankos pórnépet, akik nem tudnak artyzni.

A boldogsághormon szintem az egekben, amikor artyval úgy szétkenek egy tankot a mapon, mint legyet a papuccsal...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

<#taps>
Az az accod, ahol 4k köröd van A-20-szal?

Úgy látom mindenkinek van 1 jó kifogása arra miért is artyzik. <#nevetes1>

patchaou
Én is átálltam a sötét oldalra... Mivel bekakilt a vga-m és a tartalékkal 8 fps-em van sniper nézetben, kénytelen vagyok artyval a csapat segítségére lenni. Kurva egyszerû és semmi skill nem kell hozzá. Aki az ellenkezõjét állítja az menjen barbizni.

Igen mazochista vagyok, és biszex.
De szeretném ha ez köztünk maradna.
Sõt van 1 másik accom, ahol csupa olyan tankkal, és artyval megyek csak, amik borzalmasak. Természetesen csakis stockokkal.
És gondolkozok a T95 kihúzásán is, mert a protóról át tudnék menni arra az ágra is. <#nevetes1>

Maala
Oh, hogy én mennyire imádom a szegény frusztrált tizenéves majmokat, akik egybõl elkezdik a ketrec falát verni, ha valakinek nem ugyanaz az elképzelése, mint ami õ a borsószemnyi agyában kigondolt. Az már csak természetes, hogy magyar az illetõ, és hogy nála, és a másik belémlövõ platoontársánál összesen többet lõttem...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A kényszeres gyûjtögetési ösztön még nem ok a mazochizmusra. 😊

Csak nem azért mert manapság divat a biszexualitás?<#nevetes1><#eplus2>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Danke

Fent-> fórum
Beállítások.

Fefe82: lentebb leírtam miért szenvedek artyzással.

😊 utálod,és csak bosszúból tolod vele igaz ? <#vigyor2>
Csak tudnám hol kell...

haha <#eljen>
114 csatám van a 7es franciával, 4x emlékszem 1000 fölötti sebzésre 1 lövésbõl.
Tudom, hogy oroszok kicsit többet sebeznek, és nagyobb a splash, de ez 1 trágya.
Ja és gyûlölöm az összes artyt. <#nevetes1>

Nah!
Akkor kezdésnek változtasd meg az aláírásod! <#nevetes1>

Visszatértem, sokak örömére!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hogy mit? 😄 az S-51 zsír 😄
azt szeretem amikor a JPZ E-100ba beleverek 1700-at majd írja hogy Cheater reported!
vagy amikor a francia tankokat egylövésezem 😄 vagy amikor el sem kell találni az ellenséget elég mellé lõni mint egy noob és -1000 XD
ezt szeretem 😄
JeffDunham
Az elsõ Ranger medálom. Mondanom se kell hiába teszel meg mindent, ha a sok idióta miatt persze bukik a csata. <#rolleyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én általában ajánlani szoktam nekik, hogy menjenek a http://www.clickclickclick.com -ra, az az õ szintjüknek megfelelõ.
Illetve ha még kilõnek akkor annyit teszek hozzá, hogy remélem kényeztetik magukat közben a szabad kezükkel.
Érdekes módon eddig nem sok válaszolt vissza<#nezze>

NoparaWot
megvárhattad volna vele a holnapot +2k exp-ért😄

JeffDunham
Is-2-vel Patrol Duty <#vigyor5>

Milyen jó lett volna duplázós körnek...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mi az istent szeretnek az artyzásban az emberek?
Visszavettem a 7es francia artyt, hogy majd meglegyen a teljes francia 10es arzenál.
Még 170000 xp-t kellene összeszenvedni, de már emlékszem miért hagytam abba az artyzást.
Ha sikerül vele 1500 sebzést kiosztani, már örömtáncot járok.
A célzókör csak viccbõl van ezen a szaron. Esélytelen bármit eltalálni vele. Fullra rászûkült célkereszttel elé-, vagy mögé lõ 1 300hp-s tanknak, hacsak 1 métert is mellélövök már nem sebez semmit.
És ne jöjjön itt senki azzal, hogy artyzni tudni kell, meg nehéz, mert nem nehéz, csak semmi élvezet nincs benne. Megvárod amíg rászûkül és lõsz, aztán vagy beadja, vagy nem. Ennyi!
6 kört mentem vele de eddig de már szétszakítanám a monitort.

Mindenkinek, hisz rossz a link. 😊

Én is be vagyok logolva youtube-ra és nekem a sajátom ugrik elõ, 😊 akkor elnézést ...

Ugyanaz a csatornánk? <#papakacsint>

megy most a teszt? nekem server busy-t ír, várólistának még csak a közelébe se jutok soha, faszom
Ez az én csatornám 😊

Maala
Alapból úgy lehet nevezni, ha a replayt 2 screenshottal postolod a fórumon, szóval... WTF?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

video ittt
Teszt szerón vagyok és engem is 5 percenként kidobál.
csak nekem szakad meg a kapcsolat állandóan?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Cseheknek. Silentstalkert bannolták érte.
http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/banned.html

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

xp-t tettek fel, meg volt aki jogosan nyert, de sztem volt sok kamu is
Master91
Replayt nem raktak fel, meg xp-t se ha jól emlékszem.

Csak a neveket, ennyi.
Azt akkor tudd hogy jogosan van e 4. helyen Hugyos Pista a 0.63-mas kill/death ratio-val.
Master91
Meg ilyen hülye dolgot, hogy találd ki nem tudom kinek a kedvenc tankját 😄

Persze!

Simka_PL válasza:

Tiger

Grat, nyert is 😄

(csak erõs túlzás volt, természetesen nem így történt)
kemény😄 rohadékok 😄 Az is érdekes, hogy néhányan olyan körökkel nyertek ebben a kínaiban is...megnézed a pali statját és valami gyökér béna állat, legtöbb kill 6 és akkor 4000 xp kb, aha persze 😄