World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután megint elkezdtem már nem nagyon izgattak az artyk.
De ezek a franciák szerintem trágyák a 3-400as sebzésekkel.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amúgy elõször inkább nme játszottam, aztán másik accon. De van még prémem, ráadásul úgy alakult, hogy egy ideig így marad a helyzet ezért belerondítottam az accountomba. Igaz kis csõvel szívás eddig mind, de amint megvan egy-egy féregre a nagyobb ágyú, csak úgy dõl az xp.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Miértnem raknak bele egy apache helikoptert? 😄 50000 gold lenne😄
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Off: miért nincs ezen az oldalon lehetõség a hsz szerkesztésére?
A boldogsághormon szintem az egekben, amikor artyval úgy szétkenek egy tankot a mapon, mint legyet a papuccsal...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Az az accod, ahol 4k köröd van A-20-szal?
De szeretném ha ez köztünk maradna.
Sõt van 1 másik accom, ahol csupa olyan tankkal, és artyval megyek csak, amik borzalmasak. Természetesen csakis stockokkal.
És gondolkozok a T95 kihúzásán is, mert a protóról át tudnék menni arra az ágra is. <#nevetes1>#nevetes1>

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Beállítások.
Fefe82: lentebb leírtam miért szenvedek artyzással.
Tudom, hogy oroszok kicsit többet sebeznek, és nagyobb a splash, de ez 1 trágya.
Ja és gyûlölöm az összes artyt. <#nevetes1>#nevetes1>
Akkor kezdésnek változtasd meg az aláírásod! <#nevetes1>#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
azt szeretem amikor a JPZ E-100ba beleverek 1700-at majd írja hogy Cheater reported!
vagy amikor a francia tankokat egylövésezem 😄 vagy amikor el sem kell találni az ellenséget elég mellé lõni mint egy noob és -1000 XD
ezt szeretem 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Illetve ha még kilõnek akkor annyit teszek hozzá, hogy remélem kényeztetik magukat közben a szabad kezükkel.
Érdekes módon eddig nem sok válaszolt vissza<#nezze>#nezze>
Milyen jó lett volna duplázós körnek...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Visszavettem a 7es francia artyt, hogy majd meglegyen a teljes francia 10es arzenál.
Még 170000 xp-t kellene összeszenvedni, de már emlékszem miért hagytam abba az artyzást.
Ha sikerül vele 1500 sebzést kiosztani, már örömtáncot járok.
A célzókör csak viccbõl van ezen a szaron. Esélytelen bármit eltalálni vele. Fullra rászûkült célkereszttel elé-, vagy mögé lõ 1 300hp-s tanknak, hacsak 1 métert is mellélövök már nem sebez semmit.
És ne jöjjön itt senki azzal, hogy artyzni tudni kell, meg nehéz, mert nem nehéz, csak semmi élvezet nincs benne. Megvárod amíg rászûkül és lõsz, aztán vagy beadja, vagy nem. Ennyi!
6 kört mentem vele de eddig de már szétszakítanám a monitort.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/banned.html
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak a neveket, ennyi.
Azt akkor tudd hogy jogosan van e 4. helyen Hugyos Pista a 0.63-mas kill/death ratio-val.
Persze!
Simka_PL válasza:
Tiger
Grat, nyert is 😄
(csak erõs túlzás volt, természetesen nem így történt)