World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van egy hivatalos leírás mit kell csinálni. Végigmentem az összes ponton mégsem megy a game.
WOT support
Eddig a megszerzett xp dupláját írta jóvá a legénységnek. ( vonta a hátralevõ xp bõl )
Most gyõztes csata esetén csak az megszerzett xp-t.
Ha bekapcsolom a gyorsított képzést ha nem, ugyanannyit.
Ez bug?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
wot név: _bitang
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
akinek felvan baszva az agya az mehetne oda káromkodni 😄
és legalább nem zavarna vele senkit mert aki oda belép azt nem zavarja 😄
sõt meg is csinálom XDDD én tuti írok majd egy két szép dolgot bele, ha már ilyen bõven lehet magyarul káromkodni
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy gratula. Én már a 3000-nek is örülnék <#action>#action>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
<#nezze>#nezze>
20000. kill asszem egy mit sem sejtõ E8 volt <#boxer>#boxer>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nem cserélném el az S-51esemre 😊
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Kaphatnék 1 linket,hogy honnan is származik az info ?
ja és ez már 8.4el életbe lép 😄
nesze neked arty fedezék 😄
T92 úgy fog kilõni a ház mögül mint állat XD
Churchill GC will cost 49050 XP to unlock from Churchill I
és egy rossz:
HE splash passes thru solid objects, because it's impossible to model in real time the explosion "flow" physics around them
úgy hallottam messze a lgejobb prénium ami valaha WoT-ban volt.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nomax
http://www.youtube.com/user/TheWastelandPro
virkir kolléga volt olyan kedves és feljött teszt szeróra szétlõni a pofámat! 😄
AT-8on és Churchill GC-n sem sebzõdik egyik sem! SÕT! átmegy rajtuk a golyó szembõl....
oldalról viszont mindegyiket lehet sebezni 😊
A srác is így volt. Õ pontosan azt csinálta, amit mondtak neki. <#dumcsi>#dumcsi>
Úristen. <#sir>#sir>
ÉS ilyenekkel kell csatába menni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mondjuk volt 1-2 ami fejtörést okozott: Tallin, Tjihuana, Palma.
De utolsó mindent visz.
Kirak a puszta közepére, oszt találd ki hol vagy.
Mire találtam 1 cégnevet amit beírtam google-be...
Kösz!
Jól esett kis kikapcsolódásnak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
valaki nem tudja hogy az alábbi cuccokat lehet sebezni a TD-ken vagy olyan mint VK oldala vagy T29 fülemüléje?
general cahtbe hiába írtam be a szovjeteknek hogy valaki jöjjön be gyakba tesztelni.... b**tak válaszolni 😄