World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtam a supportnak hogy miután felraktam a win7 SP1-et nem indul el a game.

Itt van egy hivatalos leírás mit kell csinálni. Végigmentem az összes ponton mégsem megy a game.

WOT support
A legkevésbé fejlett embered kapja a tank xp-jét. Csak egy ember kap duplát.

Ezt megfejelném egy másik kérdéssel. Az editorban mi a különbség kijelzés tekintetében a wn és az xwn paraméterek között? Eddig wn-nel használtam, azzal jól mutatta.
kérdés: elérte a tank az elit státuszt.

Eddig a megszerzett xp dupláját írta jóvá a legénységnek. ( vonta a hátralevõ xp bõl )

Most gyõztes csata esetén csak az megszerzett xp-t.

Ha bekapcsolom a gyorsított képzést ha nem, ugyanannyit.

Ez bug?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Arról tudtok valamit, hogy van-e már rendesen mûködõ WN6 rating kijelzés?

wot név: _bitang

patchaou
Ma még nem is játszottam 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sejtem kiktõl tanulta a diplomáciát. <#nevetes1>

Pedig ott a válasz. A Magyar Akarat klánja. Õ nyerni akart, de te aljas módon nem hagytad. Na ezért kaptad a lenti szöveget. 😊
na az a csatorna neve hogy Káromkodjunk együtt! <#hehe>
kéne csinálni egy csatornát mondjuk káromkodás néven 😄
akinek felvan baszva az agya az mehetne oda káromkodni 😄
és legalább nem zavarna vele senkit mert aki oda belép azt nem zavarja 😄
sõt meg is csinálom XDDD én tuti írok majd egy két szép dolgot bele, ha már ilyen bõven lehet magyarul káromkodni
patchaou
😊 Komolyan nem értem, ha már összehoznak egy olyan klánt amiben diplomata, akkor miért járatja így le magát?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Höhö. Ha ennyire szarul menne, én is frusztrált lennék. 😊

patchaou
Na, belépek a játékba és ez fogad:

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Mit ház! Meglövi a hegyoldalt és a túloldalt lévõ 6 tank meg felrobban. Csapattól függetlenül. 😊

Tono34
Ez volt eddig is, így lõttem ki nemrég egy amx-et a hát mögül. Meg is voltam lepõdve.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Közlöm veled, hogy te egy beteg állat vagy. <#eplus2>
Amúgy gratula. Én már a 3000-nek is örülnék <#action>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

KEVÉS<#mf1>
<#nezze>

20000. kill asszem egy mit sem sejtõ E8 volt <#boxer>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

nekem bejön normálisan. Ctrl+F5-t neki😊

mi a franc van a worldoftanks.eu-val? alig jön be

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

az a szar TD sima egy lövés az artynak olyan papír...
nem cserélném el az S-51esemre 😊
ez eddig is így volt.. legalább is a magyarázat, hogy miért megy át a splash épületeken az, hogy nem tudják a fizikáját megoldani, hogy ne menjen át a házon a splash, ergo eddig is így volt..

ki fog szerinted akkor még azzal a hulladék t92vel játszani? Akkora szûkülési idõ, olyan pontatlanság és töltésidõ mellett?? Tier10es britt TD 2x akkorát ver oda, és 2x olyan gyorsan töltbe, ráadásul a célzással se kell molyolni 😄😄
TOMSILENT
Látom sok teszt szerón a Basic Training be van rakva, rendesen mikor kijön akkor behozzák minden accountra vagy csak kezdõre?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

"HE splash passes thru solid objects, because it's impossible to model in real time the explosion "flow" physics around them"

Kaphatnék 1 linket,hogy honnan is származik az info ?
kösz esetleg vmi ami megérné?
jaja.... de jó hogy tavasztól alig fogom nyomni a wot-ot 😊😊
ja és ez már 8.4el életbe lép 😄
nesze neked arty fedezék 😄
T92 úgy fog kilõni a ház mögül mint állat XD
Hö? Átcsap a robbanás a házon, vagy sziklán? Ez lesz aztán az igazi loál.
egy jó hír:
Churchill GC will cost 49050 XP to unlock from Churchill I

és egy rossz:
HE splash passes thru solid objects, because it's impossible to model in real time the explosion "flow" physics around them
nyár elõtt biztos nem lesz.
hello.nem tudjátok mikor lesz újra a type-59 elérhetõ?
úgy hallottam messze a lgejobb prénium ami valaha WoT-ban volt.
Nem egy kategória "árban sem" ár érték arányban pörsi közelrõl szétkapják lassú mint a tetû távolról szopatós

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

voivod32
A medium sokkal jobb. A legvégén , ha megnézed, ugyanaz a tûzereje és a páncélzata, mint a tízes nehéz tanknak, viszont olcsóbb, és gyorsabb.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ésszerûen úgy lenne jó ha med vonalon mennél végig. Legénységed végig tud fejlõdni normálisan, a skillek is med tankokra illõek lesznek stb.

Sziasztok, érdekelne akinek esetleg van hogy érdemes is-6 ra költeni ? vagy Super P. is van olyan jó ?

Master91
Rá raktam, veszíteni nem veszítek, köszi !
Szerintetek a light vagy a medium kínai ág a jobb. Nincs kapacitásom mindkettõt húzni <#rinya>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sziasztok még új vagyok itt😊 Nem régen indítottam egy visszajátszásos sorozatot, ahol a játékosok szebb köreit kommentálom, itt a legújabb darab.

Nomax

http://www.youtube.com/user/TheWastelandPro

na megnéztük 😊
virkir kolléga volt olyan kedves és feljött teszt szeróra szétlõni a pofámat! 😄
AT-8on és Churchill GC-n sem sebzõdik egyik sem! SÕT! átmegy rajtuk a golyó szembõl....
oldalról viszont mindegyiket lehet sebezni 😊
A vicc jutott, az eszembe, amikor az asszony leküldi az infós férjet a boltba, hogy hozzon egy liter tejet és ha van tojás, akkor hozzon hatot. A férj pedig megérkezik hat liter tejjel és közli, hogy volt tojás.

A srác is így volt. Õ pontosan azt csinálta, amit mondtak neki. <#dumcsi>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Utolsó nagyon szívatós.
Mondjuk volt 1-2 ami fejtörést okozott: Tallin, Tjihuana, Palma.
De utolsó mindent visz.
Kirak a puszta közepére, oszt találd ki hol vagy.

Mire találtam 1 cégnevet amit beírtam google-be...
Kösz!
Jól esett kis kikapcsolódásnak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
Szidtam is magam hogy miert csak most vettem meg 😊

Saor Alba

At8-on úgy emlékszem az a doboz tuti spaced armor, ha jól tudom nem sebezhetõ. Másikat nem tudom.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

annyira nem fontos... meg nehéz feljutni is... de ha gondolod gyere 😄 fent vagyok
Ha gondolod felmehetek tesztre.

na hogy ne csak OFF legyen 😄
valaki nem tudja hogy az alábbi cuccokat lehet sebezni a TD-ken vagy olyan mint VK oldala vagy T29 fülemüléje?

general cahtbe hiába írtam be a szovjeteknek hogy valaki jöjjön be gyakba tesztelni.... b**tak válaszolni 😄
paff de amatõr valaki <#hehe><#nemtudom>