World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg amikor behozták, akkor is olyan volt hogy csak vagy 2 percig javított, aztán megint elromlott a cucc 😄. Ejj, mikre nem emlékszek 😄:

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

én sajnálom hogy nem tartottam meg bétás képeket .. hiányoznak azok az idõk ..

ezt az egyet találtam:

az xp-t a mai napig nem tudtam megdönteni .. asszem itt még a KV-1-en volt a kályhacsõ .. hiányzik a régi accom is .. 😊

Sippie
behalt az xvm?
Szerintem a béta elején nem is volt javító meg ilyesmi, már ha jók az emlékeim.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

naja már én is észrevettem 😄
full HE, no tûzoltó, no javító, no elsõsegély és lemerem fogadni hogy az emberek valahol 50% környékén lehettek <#nemtudom>
+van 😊

Full-He tárazás az valami OP-ság amit nem ismerek?😄
(az elõzõ képeden is full He T-28 volt csak azért😊
A biztosra mentél. <#nevetes1><#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hahaha keresd a hibát!!!
(ha megtaláltátok nem le szólni mert 2010es kép szal ez is béta)
Ja, és az elsõ kör a teljes verzió megjelenése után: <#idiota>

És a régi T10 tornyos IS3:

Alig emlékeztem már hogy néz ki. Pedig ez nem is volt olyan rég.
voivod32
Szerintem többek között úgy lehet, hogy tele vagy kilences, tízes tankokkal, míg én nem. Ha egy 7-essel berak 10 esek közé, aligha fogsz sokat sebezni, de ha egy tízessel mész nem fog szembejönni egyetlen 11-es, vagy 12-es sem. Nézd meg én mivel rendelkezem.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

azok voltak a szép idõk...
ximix
Tisztázzuk a dolgokat, garancia az nincs 😊

- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
(az a fajta aminél az ellenséget látod hova céloz)

http://youtu.be/mGwLdYdp1_w?t=5m34s

- defoliants (leaf removers)
( a levelek eltávolítása tehát nem egy piros kontúrra tüzelsz
amin sejted mi hol van, hanem egy tiszta célra)

- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside)
- please note regular hitskins are NOT banned
(Nem a régi tiri-tarka skin, hanem amelyik átláthatóvá teszi a tankokat
a benne lévõ legénységgel, modulokkal)

- tracer changes/hacks
(a lövedék nyomvonalát módosítsa, átszínezi és láthatósági idejét meghosszabbítja)

- free camera mods
( nem a max zoom hanem amelyikkel szabadon repkedhetsz pálya felett)

https://www.youtube.com/watch?v=c3T-Iq0x2q8

Röviden tömören amit e srác fûrészel az tiltott paradicsom 😊
AST-17-KAHA

Ha valaki megakarja nézni a különbözõ zónákata tankokon akkor itt tegye😊

http://gamemodels3d.com/worldoftanks/

ÓÓÓ, azok a régi szép idõk 😊. Amikor még egy Masu láttán összeszarta magát az ember 😄.

voivod32
Ez vidám csata volt!
14 bõl 13 lövésem talált 92%-os találati arány. Átütés 0, sebzés:0😄
Így aztán lehet Eff-et növelni 😄

Ha van idõd, akkor feltehetnél pár ilyen durvább képet. Én nem régen játszom csak, sokan emlegetik a bétás idõszakot, szóval jó lenne látni is belõle valamit. <#love12>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hirtelen most ezeket találtam....
iszonyat sok screenshotom van bakker 😄DDD

igen igazad van csapatfuggo a random ,de az igenis rajtad mulik mennyit tudsz a csatahoz hozza tenni ( akar a veszteshez is )

nezd meg ezt a linket az en statom 9300 csata korul kileptem egy olyan klanbol ahol mindig cw-ztunk ,mindig szakaszoztunk ,szinte sose mentem egyedul ,az utolso 1200 csata 95% aban 1edul mentem randomban ( csak azert vagyok most is klanban mert szeretek a ts-en traccsolni) megis a normal eff, a wn6 , a winrata <#nezze>,minden megy felfele ,pedig csak megyek a sajat hulye fejem utan <#vigyor2>

akkor ez szerinted hogy lehet ?

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Na jó arról lemaradtam,csak hallomásból tudom hogy a Pz3 mehetett Masu-ellen meg hasonló ínyencségek😊
Tono34
Idõnként minden átviszi ... általában mindig ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

voivod32
Nem kell bemutatni. már játszottam akkor.

te mirõl beszélsz? 😊 mutassak neked bétás MM képet? 😄 van pár 1000 screenshotom 😉
jobban fordul mint su-100...sokkal mobilisabb 😄 nagyon mobilis és brutál álcája van... viszont annyira nem pontos... de pontosabb mint su-100 és gyorsabban lõ... ha nem lõdözöl mind hülyegyerek akkor sztem nem vészes az 1000es lõszerár... haverom vette meg és nagyon dícséri 😊
teszt szerón nekem is bejött... de én nem veszem meg, ott rohadjon meg 😄
Dickermax-al is mentem teszt szerón, az is jó kis fun tank, brutális negatív kitéríthetõsége van a gunnak... szinte már saját magad lövöd vele fronton 😄 lehet vele keresni is de nem kifejezetten arra van 😊
És anno az korrekt volt,hogy T6-is mehetett T10-ellen?😄
A mai rendszer sokkal barátibb...
voivod32
Szerintem egy VK4502 -t berakni Tier 10 esek közé nem túl korrekt dolog, ha figyelembe vesszük, hogy a VK 200 as páncélátütéssel rendelkezik.

Alien69
Jaja. Én nem vagyok jó játéoks, és mégis, aránylag jól elvagyok a német ágon is. Igaz, jelenleg inkább hanyagolom, nem napi szinten megyek velük, de tegnap, és tegnap elõtt is mentem 5x-s köröket, és hamarabb megvoltak, mint az orosz ágon. <#nyes> Tiger II-vel pl 89 csata, 55% win ratió. Az IS3-al rosszabb ez az értékem, alig több csatával. <#vigyor>

Nem pont 2X-es a pénz se...minden prém tanknak egyedi a kreditszorzója.
(talán a Type-59-é a legmagasabb mert keveset sebez a lövege)
A su-100-at és a su-152-t is szerettem, és a 122-essel toltam végig, mikor meglett. Azt írták, annál fordulékonyabb jóval. A su-100 55 % körül, a su-152 60 % fölött volt nálam, szerintem az elfogadható. És élvezetes td-nek tartottam mind a kettõt. Viszont a lõszerára 1000 kderit körül van a su-nak, azért kérdezem, milyen a szorzója, mennyi tiszta haszon hozható vele.

pointer4
Nem, csak a pénz kétszeres szorzós. (bár ugye minden prém tank elit, mert nincs mit kifejleszteni már rajtuk, és a gyorsított képzéssel egy ember mindig dupla xp-t kap, amelyiknek a legkevesebb az xp-je. De ezt egy akármilyen kifullozott elit tank tudja.)
attól függ milyen gamer vagy 😄
su-122-44 jó farmra... Dickermax nem... hoz az is de nem olyan hú de sokat... fun-ra jó csak... SU-122-44 funra és farmra is 😄 ha jó vagy vele akkor nagyon zsírosan hoz
voivod32
Tegnap néhányan leoltottak,mert kicsi a gyõzelmi arányom,stb, erre én azt válaszoltam, hogy egyedül nem lehet csatát nyerni,mire a válasz az volt, hogy könnyû a mások hibájára fogni. Nos itt van egy jellemzõ eset, igaz ez alacsony tierben volt, de ez sajnos minden szinten jellemzõ. Ehhez a játékhoz óriási szerencse kell, hogy a megfelelõ csapatba kerülj . Ennek én meglehetõsen híján vagyok.

Szerintem egy jó játékos simán tudja hozni a megfelelõ statot a német vasakkal is. Én arra gondoltam hogy német tankban mindig csak low effis noobokat látok, mivel a népszerûsége miatt populáris nemzetrõl van szó. Majd nézd meg a csatáidban hogy milyen effje van azoknak akik német tankokkal mennek.

Pedig ma szedtem le 😞
Na akkor nem megyek tesztre. Egyszer akarok felmenni pár dolgot kipróbálni, és akkor sem tudok :d

Leírnátok a tapasztalatot, hogy kb mennyit hoznak ezek tisztán?

Dickermax
su-122/44

Köszi

ok .. bekékültem .. eszméletlen mi van ma .. SOKKAL rosszabb mint tegnap ..

patchaou
Volt. Az utóbbi pár hónapban drasztikusan csökkent vele a win arányom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Alien69
Pedig néha-néha elõferdül. csak, ez a ritkább, sajna... <#nemtudom>

Hárman vannak, bárhova forog valaki úgy is tudja majd lõni.De eléggé a fal mellé állt hogy rejtve legyen a teste, szóval ott forogni se olyan egyszerû. Mondjuk nem tudom hogy fordul az M103, de gondolom hogy nem kavar forgószelet maga körül. Plusz ha a KV-4-nek egy kis esze, akkor leblokkolja, hogy mozogni se tudjon. de ilyen szintû csapatmunkát nem is feltételezek randomban.

Alien69
Ez is hülyeség. Már, ha ilyet mondanak a "fejlesztõk", vagy csak velem baktak ki, az elõzõ két peccsben? Ugyanis, pont a Type-ot szopatták meg a legjobban. A csatáim 99%-ban az elsõ 3 lövés lepattanó volt, még a tier 4-s felderitõbe is! A win ratióm vele a kb 60%-ról lement 52%-ra (51,7%). De nyomatnom kell vele, mert egy vesztes kör is több lóvét hoz, mint némely más tank nyertes köre. Ha meg mégis sikerül egy jobb kört hozni, akkor magasan a legtöbb zsét nyomja. Fõleg a mostani peccs óta, ez a benyelés jelentõsen csökkent. Illetve, akár az is benne van, hogy akinek ilyene van, már vizezi a lõszer rekeszt, vagy lecserélte sörös rekeszre. <#ravasz1>

voivod32
Nem azt mondtam,hogy a T-59 ek miatt, az csak egy példa volt, amit hirtelen mérgemben írtam. De tényleg állati peches vagyok. Ha elindulok Tier 7-es tankkal valamerre,mondjuk harmadmagammal, és az ellenfélnél összesen két 8-as van, az egész biztos, hogy ötödmagával jön szembe, mi pedig egy percen belül füstölünk. Vagy a másik, amikor négyen vagyunk a völgyben, de az arty biztos, hogy engem talál meg, és nem nyugszik, amíg ki nem végez. Bár gondolom ezt mindenki így érzi.

Alien69
Szerintem meg nem. :-D Már, az a része, hogy mind hárman megindulnak, mert akkor fordítja a testet. Pont az a lényeg, hogy az egyiknek ott kell maradnia addig, amíg a másik kettõ kerülni próbál. De az bizti hülyeség, hogy megvárják, amíg kiszedi õket. <#nyes>

Állítólag soha többé nem kerül eladásra max nyerni lehet.A fejlesztõk közül többen is elimserték hogy a Type-59 az egyetlen prémium aminek nincs igazi gyengepontja értsd túl jó.
patchaou
Ez biztos a t-59-ek miatt esett le, véletlenül sem azért, mert megváltoztatták a számolás módját...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

DarkHorSe
Premium tankokban ketszer olyan gyorsan fejlodik a legenyseg?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

voivod32
Egy kicsit elírtam 1090-rõl 920-ra.

voivod32
A kibaszott Type 59 -eket kivehetnék már a játékból, mert mindig velük futok össze, valahányszor azzal a szerencsétlen T43 al vagyok. Mondanom sem kell, hogy meg sem lehet karcolni õket.Ez nem korrekt. Ha jobbra megyek akkor is a legerõsebb tank jön szembe, ha balra akkor is . Átkozott balszerencsém va. Lehet, hogy azt a taktikát kellene követnem, hogy állok a bázison, és amikor a többiek már mindent felderítettek, akkor a legkönyebb irányba indulok. akkor viszont lekempereznek, nooboznak. De már tele van a puttonyom ezzel a pechszériával. Az utóbbi egy hónapban az effem 190-rõl lment 920-ra pedig az sem volt túl magas...

Oldalról vagy hátulról még ezek is lazán viszik. 530 HP-ról kb. 2 lövés lett volna kilõni, ha mindhárman megindulnak. Ez is remek képet ad a játékosokról: egy majdnem fullos KV-4 és egy 50%-os T29 nézi végig ölbe tett kézzel ahogy stock Párduc próbál kilõni egy M103-at.

Alien69
De azért a tier 7-sek nehezebben sebeznek tier 9-10-t. Mondjuk, oldalról/hátulról még csak-csak. Ahogy néztem, pont lezártad az útjukat. A T29 helyett vagy vissza mentem volna a hegyre (ha gáz van), vagy meg próbáltam volna osonni oldal felé, amikor a panther is megindul. <#vigyor1>

hát én már csak akkor játszok t10 német vassal ha részeg vagyok, ebbõl én arra következtettem, hogy rutinos ember nem játszik T10 német hvyvel/td-vel mert használhatatlanok.

Szóval szvsz nem a játékosok a hülyék.

Persze lehet, hogy nincs igazam, és valójában nem nerfelték a batet meg t59-et, meg az épp aktuális mézesmadzag OP tankot, hanem csak régen az ászok játszottak velük, ma meg a retardáltak :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ximix
Ad egy kb 900.000 játékos van a kb 50.000 helyre
Ad kettõ csak a 2013 február 11.-e elõtt regisztráltak vehetnek részt a jelszó módosítás is beletartozik, ha utána történt nem lehet belépni teszt szerverre.
Ad három a nagy túljelentkezés miatt a szerver sorba állítja a játékosokat (lásd képet)