World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ezt az egyet találtam:
az xp-t a mai napig nem tudtam megdönteni .. asszem itt még a KV-1-en volt a kályhacsõ .. hiányzik a régi accom is .. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
full HE, no tûzoltó, no javító, no elsõsegély és lemerem fogadni hogy az emberek valahol 50% környékén lehettek <#nemtudom>#nemtudom>
(az elõzõ képeden is full He T-28 volt csak azért😊
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
(ha megtaláltátok nem le szólni mert 2010es kép szal ez is béta)

Alig emlékeztem már hogy néz ki. Pedig ez nem is volt olyan rég.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
azok voltak a szép idõk...
- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
(az a fajta aminél az ellenséget látod hova céloz)
http://youtu.be/mGwLdYdp1_w?t=5m34s
- defoliants (leaf removers)
( a levelek eltávolítása tehát nem egy piros kontúrra tüzelsz
amin sejted mi hol van, hanem egy tiszta célra)
- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside)
- please note regular hitskins are NOT banned
(Nem a régi tiri-tarka skin, hanem amelyik átláthatóvá teszi a tankokat
a benne lévõ legénységgel, modulokkal)
- tracer changes/hacks
(a lövedék nyomvonalát módosítsa, átszínezi és láthatósági idejét meghosszabbítja)
- free camera mods
( nem a max zoom hanem amelyikkel szabadon repkedhetsz pálya felett)
https://www.youtube.com/watch?v=c3T-Iq0x2q8
Röviden tömören amit e srác fûrészel az tiltott paradicsom 😊
AST-17-KAHA
Ha valaki megakarja nézni a különbözõ zónákata tankokon akkor itt tegye😊
http://gamemodels3d.com/worldoftanks/
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
iszonyat sok screenshotom van bakker 😄DDD

nezd meg ezt a linket az en statom 9300 csata korul kileptem egy olyan klanbol ahol mindig cw-ztunk ,mindig szakaszoztunk ,szinte sose mentem egyedul ,az utolso 1200 csata 95% aban 1edul mentem randomban ( csak azert vagyok most is klanban mert szeretek a ts-en traccsolni) megis a normal eff, a wn6 , a winrata <#nezze>#nezze>,minden megy felfele ,pedig csak megyek a sajat hulye fejem utan <#vigyor2>#vigyor2>
akkor ez szerinted hogy lehet ?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
teszt szerón nekem is bejött... de én nem veszem meg, ott rohadjon meg 😄
Dickermax-al is mentem teszt szerón, az is jó kis fun tank, brutális negatív kitéríthetõsége van a gunnak... szinte már saját magad lövöd vele fronton 😄 lehet vele keresni is de nem kifejezetten arra van 😊
A mai rendszer sokkal barátibb...
(talán a Type-59-é a legmagasabb mert keveset sebez a lövege)
su-122-44 jó farmra... Dickermax nem... hoz az is de nem olyan hú de sokat... fun-ra jó csak... SU-122-44 funra és farmra is 😄 ha jó vagy vele akkor nagyon zsírosan hoz
Na akkor nem megyek tesztre. Egyszer akarok felmenni pár dolgot kipróbálni, és akkor sem tudok :d
Leírnátok a tapasztalatot, hogy kb mennyit hoznak ezek tisztán?
Dickermax
su-122/44
Köszi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Swedish people are albino monkeys
Szóval szvsz nem a játékosok a hülyék.
Persze lehet, hogy nincs igazam, és valójában nem nerfelték a batet meg t59-et, meg az épp aktuális mézesmadzag OP tankot, hanem csak régen az ászok játszottak velük, ma meg a retardáltak :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ad kettõ csak a 2013 február 11.-e elõtt regisztráltak vehetnek részt a jelszó módosítás is beletartozik, ha utána történt nem lehet belépni teszt szerverre.
Ad három a nagy túljelentkezés miatt a szerver sorba állítja a játékosokat (lásd képet)