World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szpecnyaz: németeken kívül én az is8-al vagyok így,ma többször volt velem 3-4 és majd mindegyik hasonló teljesítményt nyújtott,mint ezek(mindkét oldalt):
Elég is volt mára.
De azért ha az 5-bõl csak 3 elindul és oldalba-hátba lõ,nem szembe akkor hamarabb kipurcanok.Ez a lényeg az egészben.
Nem kaptam acélfalat,azt én sem értem miért,de nem zavar.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Elkezdtem gyûjtögetni a 10-es csaták statjait a német tankok teljesítményét megnézni pár 10 darab után.
Szerintem nem fog meglepetés érni.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gondoltam leporolom az m103-at,hamár 5x-ös van...Topként,egyedül 9-es..ilyen mikor piros az ellenfél(5-en lõttek,egy panter próbált megkerülni,azt a su elõtt szedtem ki),a számok önmagukért beszélnek.
Reggeli bambáskodásaim után kellet valami sikerélmény:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mindíg csodálkozom, hogy már A-20ban T34-2ben 1800 effi alatt senki sincsen, bezzeg minden (nem túlzok, becsszó) minden szürke jármû effije 300. IS7-et pedig még nem is láttam 2k effi latt!
Idáig azt hittem, hogy csal az MM, de mostmár tudom az okát
:-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez is csupán a csaták manipulációjának egy eszköze. 😉
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Úgy írják, hogy a Free kamerák lesznek bannolva.
A max kamera zoom, pedig nem free, hanem fix.
De nálam okosabb is nyilatkozzon.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
-hmmmm...kitépkedtétek a fogait meg a körmeit?
-Kitépkedtük,de nem vall!
-hmmm...hát a sebeit belocsoltátok-e savval?
-Belocsoltuk,de nem beszél!
-Tüzes fogóval megszaggattátok?
-Megszaggattuk de semmi!
hmmm.hmmm...Na és kényszerítettétek-e,hogy a wot-ban menjen pár csatát stock Churchill-1-el?
-Na de parancsnok úr!Nem vagyunk mi állatok!
.....
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kv2-vel megyek, is3 oldalába gondoltam belenyomok 700 sebzést =70 méterrõl). Azt mondja ding. What. The. Fuck? Shermannal 2x kv1s szembõl nem történik semmi. Vk 2801 belelövök már nem emlékszem valami nagyobb heavybe csak megvonja a vállát. Mégis hogyan pattanhat le ha robbanó lövedék?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nagyban megyek elõl a T57el, támadok, erre hirtelen valaki belémver hátulról 1100at. Nézek, hogy ez meg mi a bánat, hiszen nincs semmi ellenség mögöttem. Erre meglátom hogy ott egy Jpz E100. Hát az idióta szórakozásból seggbe lõtt.
Ezek a kibaszott hobbi nácik ha nem éppen TK-znak akkor valahol kempelnek, vagy blokkolják az embert, csak éppen semmi hasznosat nem csinálnak.
Si vis pacem, para bellum!
A laser nagyon mókás,csillagok háborúja wot-ban.
Engem csak az érdekel,hogyan fogják kinyomozni?
Én természetesen puszta kíváncsiságból próbáltam ki,törölni fogom,nem hiányzik egy ban.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
és aki használja ezeket azt bannolják 😄
- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
- defoliants (leaf removers)
- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned
- tracer changes/hacks
- free camera mods"
Ez szerintetek igaz?
nem is baj hogy legyengítik a gecibe a gold ammóját 😊