World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk itt is : m103 full hp-n campel,lesebzem 15 hp-ig(utolsó elõtti lövés 250-et adott asszem,miért ne majdnem a minimum),az utolsó ugyanoda mint a többi,de lepattan...ekkor szedett ki 😞

Én is arra gondoltam,de nem zavart,csak sztem ennyi lövést még sosem kaptam 😊

Szpecnyaz: németeken kívül én az is8-al vagyok így,ma többször volt velem 3-4 és majd mindegyik hasonló teljesítményt nyújtott,mint ezek(mindkét oldalt):

Elég is volt mára.

Fec papa
The Lone Wolf

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Azért nem kaptál acélfalat mert kipurcantál.

azért a kv4-be lõttem 6-ot és sebzett vagy 2...de a lényeg az hogy 4 tier 7-es is lõtt szembõl ahelyett hogy bedaráltak volna..egynek volt esze elindulni ,azt ki is szedtem a többi elõtt.
De azért ha az 5-bõl csak 3 elindul és oldalba-hátba lõ,nem szembe akkor hamarabb kipurcanok.Ez a lényeg az egészben.

Nem kaptam acélfalat,azt én sem értem miért,de nem zavar.

Teljesen irónia nélkül írtam azt amit írtam. Szerintem tényleg az idióták játszanak leginkább a németekkel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És nem kaptál Acélfalat?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hõs vagy

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Az az ironikus, hogy semmi irónia nincs abban amit leírt.
Elkezdtem gyûjtögetni a 10-es csaták statjait a német tankok teljesítményét megnézni pár 10 darab után.
Szerintem nem fog meglepetés érni.

Alien69
45 lövést kaptál, 21-t leadtál, és annak nagy részét meg is adta. <#idiota> Azért ehhez nem mindig elégséges az enemy bénasága. <#vigyor1>

voivod32
Megmarad késõbb is , már csináltam ilyet.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

popey8
Ha jót akartok magatoknak, akkor ma be se léptek a WoT-ba...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem, megmarad.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha eladok egy tankot, amin van némi xp, akkor az xp elveszik, ha esetleg a jövõben visszavenném ezt a tankot?

Üdv!
Gondoltam leporolom az m103-at,hamár 5x-ös van...Topként,egyedül 9-es..ilyen mikor piros az ellenfél(5-en lõttek,egy panter próbált megkerülni,azt a su elõtt szedtem ki),a számok önmagukért beszélnek.
Reggeli bambáskodásaim után kellet valami sikerélmény:

Höhö, lehet majd elkezdik buffolgatni õket, mint anno az IL2-ben a spitfire-t. Aztán lesz itt is ufo vs kõbalta meccs. 😊

remélem még mindig viccelsz és csak a kötõszavakat hiszed irónia mentesnek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez a klasszikus Tigris, KT, E75, E100 négyes ami ki tud borítani, szinte alig látni zöld játékost aki ezekkel játszik. Biztos hogy emiatt vannak ezek a tankok a béka segge alatt a global winrate szerint is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez bizony így van!

mindíg csodálkozom, hogy már A-20ban T34-2ben 1800 effi alatt senki sincsen, bezzeg minden (nem túlzok, becsszó) minden szürke jármû effije 300. IS7-et pedig még nem is láttam 2k effi latt!

Idáig azt hittem, hogy csal az MM, de mostmár tudom az okát

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A HE is pattanhat, szóval pattan bármi. Arra viszont nem emlékszem, hogy a prém lõszerek inkább HE-ként, vagy AP-ként viselkednek.

Ez bug. Vagyis a szovjetek szerint feature: ha sokat nyersz, vagy már régóta tolod ugyanazzal a tankkal, vagy a másik csapatnak kell nagyon nyernie , akkor nagyon gyakran elõjönnek ilyen és ehhez hasonló furcsaságok. Ekkor nincs mit tenni, mész egy másik tech tree teljesen más tanktípusával. Ha ez sem segít, akkor pihentetni kell 1-2 hétre a játékot... 😛

Ez is csupán a csaták manipulációjának egy eszköze. 😉

Leírom példával: Sherman derp ágyú, belemegy high-explosive meg high explosive anti tank. Eddig azt gondoltam mindkettõ sebez még akkor is ha nem megy át csak a prém lövedéknek nagyobb a pen-je. Ezek szerint sima ap-nek minõsül?

Igen, én is erre gondoltam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én azt tudom mondani amit láttam, hogy a free camera az amikor szabadon bejárható lesz az egész pálya a kamera segítségével.

AZ nem, csak a free cam. A két mod teljesen más.

Ez egy jó kérdés.
Úgy írják, hogy a Free kamerák lesznek bannolva.
A max kamera zoom, pedig nem free, hanem fix.
De nálam okosabb is nyilatkozzon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

voivod32
Ilyenkor persze veszít a csapat!

voivod32
Ha a HE lõszerrre gondolsz, az nem prémium lõszer, hanem High Explosive=Nagy Robbanóerejû= Repeszgránát, valóságban élõerõ ellen tervezték. A prém lövedék aza PCT Kum lõszer= Páncéltörõ, kumulatív gánát, aranyért vásárolható. A he kizárólag gyengén páncélozott célok, Pl artyk, kisebb felderítõ jármûvek ellen hatásos, mert nagyon kicsi az átütése, de hatalmasat sebez.

Tono34
Ez a játék egy nagy random, vagy beadja vagy nem 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

-Parancsnok úr jelentem,a fogoly nem beszél!
-hmmmm...kitépkedtétek a fogait meg a körmeit?
-Kitépkedtük,de nem vall!
-hmmm...hát a sebeit belocsoltátok-e savval?
-Belocsoltuk,de nem beszél!
-Tüzes fogóval megszaggattátok?
-Megszaggattuk de semmi!
hmmm.hmmm...Na és kényszerítettétek-e,hogy a wot-ban menjen pár csatát stock Churchill-1-el?
-Na de parancsnok úr!Nem vagyunk mi állatok!
.....

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Tényleg, most akkor a zoom out is bannolva lesz? Talán, ha másfél hete, ha elõször felraktam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Úgy tûnik hülye vagyok, valaki fölhomályosítana mégis hogyan mûködnek a prémium lõszerek? Konkrétan a high explosive anti tankra gondolok.
Kv2-vel megyek, is3 oldalába gondoltam belenyomok 700 sebzést =70 méterrõl). Azt mondja ding. What. The. Fuck? Shermannal 2x kv1s szembõl nem történik semmi. Vk 2801 belelövök már nem emlékszem valami nagyobb heavybe csak megvonja a vállát. Mégis hogyan pattanhat le ha robbanó lövedék?

A lézer azt mutatja, hogy az ELLENSÉG hova céloz/néz,nem te célzol vele..
Ez a lézeresdi nem tiszta, mi értelme van hiszen még a német lövegeknek is nagy szórása van a szovjetekrõl meg ne is beszéljünk.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Pont az elõbb beszéltük tibitomival,hogy 3d vagy sima weakspot skin,az eredmény ugyanaz,tudod hol a modul.Viszont az egyik ahogy írtad átlátszó,viccesen néznek ki,a másik nem és ez a szebb.Én alapból nem használok ilyeneket,a weakspotosat 1! csata után le is töröltem.Laser show van.😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

De kitiltanám a német tankosokat ebbõl a játékból, komolyan mondom hogy a 95%-uk ezeknek degenerált idióta.
Nagyban megyek elõl a T57el, támadok, erre hirtelen valaki belémver hátulról 1100at. Nézek, hogy ez meg mi a bánat, hiszen nincs semmi ellenség mögöttem. Erre meglátom hogy ott egy Jpz E100. Hát az idióta szórakozásból seggbe lõtt.
Ezek a kibaszott hobbi nácik ha nem éppen TK-znak akkor valahol kempelnek, vagy blokkolják az embert, csak éppen semmi hasznosat nem csinálnak.

Aki ma Karelián jár az vigyen magával hóláncot mert egy kicsit csúszós!

Si vis pacem, para bellum!

Pl megvizsgálja milyen fájlok vannak a mods mappádban és ha egyezés van akkor ban😊.

Ezért ez más, mert teljesen átlátszóvá teszi a tankokat. Bár én annyira nem mondanám cheatnek, a free camera és a lézer sokkal inkább az.

A 3D hitskin mitõl másabb, mint az összes többi?
Ha a 3D hitskins-t büntetik,akkor az össze weakspotos skin is büntetni kell.Ráadásul ennél a 3d-snél full undorítóan néznek ki a tankok.
A laser nagyon mókás,csillagok háborúja wot-ban.
Engem csak az érdekel,hogyan fogják kinyomozni?
Én természetesen puszta kíváncsiságból próbáltam ki,törölni fogom,nem hiányzik egy ban.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

"LOL 26-án kb. jön egy peccs 😄
és aki használja ezeket azt bannolják 😄

- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
- defoliants (leaf removers)
- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned
- tracer changes/hacks
- free camera mods"
Ez szerintetek igaz?
Ha eljut 😊 köszi Tessellia
Azért ez nem ugyanaz, mint mikor két kör loltraktor után bevásárol négy nyolcas prémet. Pláne, hogy szakaszozáshoz vette. Legalább lesz egy halom pénze, mire eljut tier 10-be. 😊

Itt és itt tudsz nézegetni weakspotokat.

És direkt azért vettem Is-6ot mert a gun penetrationja elég gyenge és rávagyok kényszerülve hogy megtanuljam a weak spotokat 😊
fú a kurva anyját 😄 IS-4 seggébe VK2801 437et sebzett...
nem is baj hogy legyengítik a gecibe a gold ammóját 😊
Tök igazad van, aláírom. Szívesen végig "szenvedném" T8ig, de sajnos idõm nem engedi. De kb 200 csatát mentem IS-6-al most olyan 51% win ratam van és 1200 átlag dmg. Tudom ez nem pro de azért sokszor benne vagyok top3 dmgben és nagyon sok 10k+ csatások roszabbak. És képességeimhez mérten mindig oda teszem magam és csak egyszer nooboztak le a legelején 😊 De tény hogy igazad van 😉
agyaggalamb lövészet tank ászért... <#taps>