World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- if I understand this correctly, "zoom mod" (sniper mode zoom more than usual) will be banned also
illetve deaktiválni ezt a modot is biztonság kedvéért:
- it's theoretically passible 2D hitzone skins will be banned too, it's still discussed
ruszkiknál már a héten lehetséges, hogy elindul élesben a 8.4
- it's theoretically possible 8.4 on RU server will come this week (SS: a very weak hint)
..
Storm plans to implement "special checking of client files and other measures", will work for bots
..
- there will definitely be no arty introduced in next couple of months (excluding Sexton, the answer was meant for the tier 10 arty)
..
- there will be new extended statistics introduced for each player (for example split of company and random battles statistics)
..
- Aufklärungspanzer Panther confirmed, both it and the RU251 will be light tanks, but that's all the info the devs will release for now
forrás a szokásos: http://ftr-wot.blogspot.hu
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mert én csak annyit látok, hogy te semmit nem sebeztél neked meg a legénységedet kivágta az arty vagy valami HE troll.
Gondolod hogy egy KV egálban volt egy IS4el? Vagy egy Masu egy tigrissel? 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De még csak béta verzió ami most van 0.83 szal lesz még itt sok változás szerintem végéig.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ha téged leszázhúszkilósrészegdisznónak csak a százhúszat kéred ki magadnak. Nem? xD
De már 2 Tier szint is hatalmas különbség tud lenni ha T7est beteszi 8-9esek közé ahol van 1-2 7es, ott nem sokat fogsz sebezni hacsak nem valami bunker robbantó IS ágyúd van bár az is pattog nagyobbakról. Azt megnézem mennyire engednek oldalukba vagy hátuk mögé nagyobb tankokkal. 😊) Hacsak nincsenek nagy létszámhátrányban.
amúgy ja! naná!
az a jó amikor randomban betesz mellém egy noob masu-t és beírom csetbe hogy: OMG 500 effi masu power....
és vissza írnak hogy: its not masu! its maus!
😄DDDDDD
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Elkezd hígulni a felhasználói kör erõsen.
Ez a prémlõszert meg nem mindenki engedheti meg egy marha béna kifogás. Prémium nélkül játszok már jó ideje és érdekes módon amikkel megyek és kelhet beléjük mindenbe van 5-10 darab és használom is ha úgy hozza.
A raktárba meg porosodik még vagy 2k vegyesen amiket féláras akcióban vettem.
Normál MM-û tankot meg soha nem rak 2 tier-nél feljebb.
u.i: a szokasos ongyilkos beszaladok meghalok stilus nem szamit felderitesnek.....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
ha sokat hoz a tier6 az a baj, ha keveset az a baj, ha nincs spaced armor az a baj, ha van az a baj, ha nincs 0 sebzés az a baj, ha van 0 sebzés az a baj, ha plusszos a tank az a baj, ha minuszos az a baj.... 😊)))
Ami meg ott is szar volt az lényegében most is ugyan olyan, megfejelve a sok fizetõs agyhalottal.
egyszeruen csak probalom meggyozni a kollegat hogy a tier nem szamit abban hogy hozzateszunk-e a csatahoz , epp ellenkezoleg nagyobb tierben nagyobbak az elvarasok es nagyobb a felelosseged
ez meg mi a rákot jelent az xvm-nél?
foxbat: bezzeg most mennyivel jobb hogy tier6-al se lehet keresni, minden szarfos tank spaced armort kapott, minden rész nyeli a lövéseket mint kacsa a nokedlit, és kilõsz 10k-nyi kreditet a semmire.
a low tier nagyon jó volt.... még KV-val is jó volt menni... néha azért azt is betette nagyok ellen... de onnantól felfele az esetek nagy részében szoptad a f***t mert nagyon nagyok voltak ellened...
abban viszont igazad van hogy volt csapatjáték, más volt a hangulat
Azóta nem is adok effire, mert orosz vagy amcsi vonalon meg kínain sõt francián is jóval könnyebb elérni 1000 körüli effit pár ezer csata után mit angol vagy német ágon.
Most azért kicsit sajnálom, hogy nem játszottam a bétában. Bár gondolom akkor is sok minden szar volt, csak az idõ megszépíti az emlékeket.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
es tegyuk hozza hogy nagyon-nagyon messze vagyok a jo jatekosoktol <#rinya>#rinya> itt a forumon tucatjaval talalsz nalam jobbat
Meg azt sem értem miért akarod te a nyolcasokat szembõl átlõni 148-as pen-el. Ha máshogy nem megy vigyél magaddal pár prémium lõszert és használd azt
találtam egy régi stat képet is (amit most nem találok ennyi kép között o.O)
már a teljes gameben készült stat 😊 735 csatánál volt meg az 1000. kill 😄
milyen büszke voltam magamra emlékszem.... XD most meg már 22k-nál tartok <#wow1>#wow1>