World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:Húzzák õket században?
2:3-as platoonban lemennek trollkodni tier 5-be?(m4/pz4,kv1s-eekkel xy k battle?)
Mert tier 10ben igazi useless...A piros játékostól tudom,h semmit nem várhatok,de"ezekrõl"azt feltételezem....illetve csak feltételeztem bármit is.
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2013. február 26. 8:07:43
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2 374 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 008
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül...Kell a kv1s a századra,random-ra ölni a kicsiket,aztán lesz nekem is mesterségesen generált 1800 eff/wn6.
ok 1:Tegnap pl farral támadó,harcoló 1700eff 60% körüli winrate.(lila játékos)..no comment,de annyi esze nem volt,h 2 lövés között megfordítsa a tankját a balfék.
Elõre is köszönöm
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
MONDAY, FEBRUARY 25, 2013
We are currently updating our mod (user-created extensions) policy for World of Tanks.
How it looks like so far:
- Disable everything that gives any kind of advantage in direct form: laser-like pointer, transparent tree crowns, hit-box like skins in-game, etc
- Also there is an intention to disable mods that are using modified client scripts (automated fire extinguisher, automated repair kit, auto-shooting etc)
- Mods that are not related to scripts and only modifies visual side of UI will still be tolerable (WR efficiency mods, XVM, etc)
- Some mods can be integrated into the game client (which ones - under discussion).
link
Saor Alba
Si vis pacem, para bellum!
Si vis pacem, para bellum!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
most kezdtem a játékot és nem tudom pontosan melyik ágon lenne kezdõként könnyebb boldogulni amíg megismerem a játékot.
orosz ágon a t54 fele vagy az amcsi ágon m103 fele.
most amcsi ágon a tear5 ös t1 heavy tankal próbálkozok de nagyon nem megy és mikor medium tankokkal voltam sokkalta többet lõttem és hasznosabb voltam a csapatnak.
mennyire nehéz macerás a heavy tank?
meikkel könnyebb/ meik hasznosabb?
elõre is köszönöm a segítséget
Mellesleg pont az ilyen esetek miatt nem olvasom már a fórumot, másból nem áll az egész mint a bénák fikázásából, az artisták miatti sírásból, meg a virtuális f@szlóbálásból.
Az egyetlen értelmes dolog ezen a fórumon az Oddball féle wotarmory-blog volt és hogy rendszeresen kipostolta ha volt valami cikk...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amx50F155, 268-at rammoltam le, késõn töltött be az ágyú 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nincs annyi idõm hogy kiidegenedjem az amcsi ágat is. Nekem a su100 volt a kedvencem. Meg az ISU.
Már annyira unalmas ez a csítmánia, hogy rögtön ugrok rá.
Legtöbbször olyanok jönnek elõ ezzel akiknek valamire rá kell fogni a tehetségtelenséget.
A többit meg már elmondták.
Amúgy meg nem.😄
T95-be állandóan 5-en fognak megerõszakolni, mert utoljára maradsz a csapatból. És mindezt a saját bázisotokon, mert 15 perc alatt nem tudtál kiérni a kezdõkörbõl sem.
T30 meg egyszerûen sz@rrá van nerfelve, mozgócélpontot távolabbról nem is érdemes lõni vele, mert úgy sem talál, vagy lepattan a t50 seggérõl is.😄 Bl10 pepitában. Pedig milyen op volt mikor kijött, 90 csatáig tartottam vele a 78%-os winrátámat randomban, egyedül.😊)
268-ért menj, az a biztos, az orosz!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Jól értem, hogy a 9-es szintû amcsi páncélvadászok nagyon jók?
Gyõzelem!
Csata: Province 2013. február 25. 23:00:08
Jármû: M3 Stuart
Szerzett tapasztalat: 5 135 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 079
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Rohadtul fel voltam háborodva. <#nevetes1>#nevetes1>
Azóta sem emlékszem ilyenre. (mást többször láttam már így járni)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
volt hogy mines-on a kis csíter pz38h735f vagy mi annak a neve (asszem abban 2en ülnek) kiszedte az enemy a két embert, de a tank hp-jának a fele még meg volt... én meg jóparaszt módjára letoltam a hegyrõl az enemy meg szétlõtte 😄 had legyen már drágább a javítása <#eplus2>#eplus2>
6633 sebzés
+2410 spotolás által
ÉS VERESÉG!
bármit tesz az ember, ha hülyékkel van, nem nyerhet <#szomoru1>#szomoru1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
(enemy)JagdPzE100:dont call me arty!!! <#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>

A nem kevés lenézéssel fûszerezett válaszodból azért leszûrtem, hogy ha elszáll az összes legénységi tag, akkor vége a meccsnek. És bár tudom, hogy az e-penis lóbálásba aktívan beletartozó bunkó szellemiségben adott válaszok elengedhetetlen kellékei a fórumozás világának, én mégis bátorkodnék megkérni Téged, hogy ha már válaszolsz, ne úgy tedd mintha én egy sokadik matyi reg lennék.
Na mind1 végül is azért használtam, mert tudtam hogy mások is sokan használják és nagy hátránynak tartottam ne használni. De ha senki nem használhatja majd akkor ok.