World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezekkel szerintem is winrate-ot lehet novelni.
A platony, meg a század inkább csökkenti ezeket szerintem.

az fel sem merul, h tenyleg jo? 😊
Ezek az általam csak"mesterségesen generált" lila játékosok hogy érik el ezt a szintet?
1:Húzzák õket században?
2:3-as platoonban lemennek trollkodni tier 5-be?(m4/pz4,kv1s-eekkel xy k battle?)

Mert tier 10ben igazi useless...A piros játékostól tudom,h semmit nem várhatok,de"ezekrõl"azt feltételezem....illetve csak feltételeztem bármit is.

Persze ilyet nem lehet menni 5x alatt csak munkaidõben.

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2013. február 26. 8:07:43
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2 374 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 008
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Prém nélkül...Kell a kv1s a századra,random-ra ölni a kicsiket,aztán lesz nekem is mesterségesen generált 1800 eff/wn6.

ok 1:Tegnap pl farral támadó,harcoló 1700eff 60% körüli winrate.(lila játékos)..no comment,de annyi esze nem volt,h 2 lövés között megfordítsa a tankját a balfék.

Amúgy meg tökmindegy melyik irányba mész,mert ha sebzel 3737-et,arra akkor is csak 340 xp-t fogsz kapni.
Valaki linkelje be légyszi azokat a file-kat, amivel a meccs végi statisztikánál a damage-t mutatja, nem az életerõt.
Elõre is köszönöm
TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Solten
Overlord blogja:

MONDAY, FEBRUARY 25, 2013

New Mod Policy

We are currently updating our mod (user-created extensions) policy for World of Tanks.

How it looks like so far:

- Disable everything that gives any kind of advantage in direct form: laser-like pointer, transparent tree crowns, hit-box like skins in-game, etc
- Also there is an intention to disable mods that are using modified client scripts (automated fire extinguisher, automated repair kit, auto-shooting etc)
- Mods that are not related to scripts and only modifies visual side of UI will still be tolerable (WR efficiency mods, XVM, etc)
- Some mods can be integrated into the game client (which ones - under discussion).

link

Saor Alba

HJa és ajánlom az orosz vonalat. Ha megszokod a szar pontatlan ágyúkat akkor késõbb a pontosabb német ágyúval jobban megy az aratás. 😄

Si vis pacem, para bellum!

Indíts el egy nehéz illetve egy közepes vonalat. Mindegyik más-más játékstílus. Késõbb kiderül melyik fekszik neked.

Si vis pacem, para bellum!

Igazából mindkét ág nagyon jó. De érdemesebb egyszerre csak egy nemzettel tolni a közös modulok miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hali

most kezdtem a játékot és nem tudom pontosan melyik ágon lenne kezdõként könnyebb boldogulni amíg megismerem a játékot.

orosz ágon a t54 fele vagy az amcsi ágon m103 fele.
most amcsi ágon a tear5 ös t1 heavy tankal próbálkozok de nagyon nem megy és mikor medium tankokkal voltam sokkalta többet lõttem és hasznosabb voltam a csapatnak.
mennyire nehéz macerás a heavy tank?
meikkel könnyebb/ meik hasznosabb?
elõre is köszönöm a segítséget

Master91
Ne kötekedj, itt neked soha se lesz igazad...wot topik powa<#bdead>
Neked ugye egy pillanatra sem tûnt fel, hogy baromira nem ismerõs a nickem?Én ide jó ha 1-2 havonta postolok, amibõl valószínûleg az következik, hogy nem olvasom napi rendszerességgel a fórumot, ergo nem tudhatok mindenrõl hogy xy Janikának z hete ugyanez a problémája volt, és akkor ki lett diskurálva a téma...

Mellesleg pont az ilyen esetek miatt nem olvasom már a fórumot, másból nem áll az egész mint a bénák fikázásából, az artisták miatti sírásból, meg a virtuális f@szlóbálásból.
Az egyetlen értelmes dolog ezen a fórumon az Oddball féle wotarmory-blog volt és hogy rendszeresen kipostolta ha volt valami cikk...
jaj.. félreértelmeztem, jogos.. dupla kamikazet még nem láttam😄

JeffDunham
Felesleges, ugyan úgy ellövik. A javítást tedd be több legénységi tagnak. Megéri. Nálam a parancsnok kivételével szinte mindenkin van. Ha nem is elsõ, de második perknek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tono34
268 az biztosan rammoltam 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nem valószínû, hogy ha kaptál érte kamikazet😊

Tono34

Bár lehet, hogy az amx-et azt kilõttem ... vissza kellene nézni ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Az egyetlen vmire való köröm az este ... és így sem sikerült mindent 5x-ni.

Amx50F155, 268-at rammoltam le, késõn töltött be az ágyú 😊

Alien69
Bocsi, a láma kérdésért, de IS3-on rendszerint el lövik a láncom. Mit rakjak fel rá (pl fejlesztett torziós rugók?), hogy ez ne így legyen? <#idiota><#worship>

Maradunk az orosz ágon.

Nincs annyi idõm hogy kiidegenedjem az amcsi ágat is. Nekem a su100 volt a kedvencem. Meg az ISU.
hohó.. elõször át kell lépned a T28-on😄

Látom a sebességét. Huh ehhez kell ám ideg.
a T95-nek is megvannak a maga gyengepontjai, úgyhogy ha valaki azokat kihasználja akkor hiába az az erõs front, szembõl is szét lehet szedni

Most õszintén mit vártál?
Már annyira unalmas ez a csítmánia, hogy rögtön ugrok rá.
Legtöbbször olyanok jönnek elõ ezzel akiknek valamire rá kell fogni a tehetségtelenséget.
A többit meg már elmondták.

Ha élvezed, ha csalánnal csapkodják játék közben a töködet. akkor igen, jók.
Amúgy meg nem.😄

T95-be állandóan 5-en fognak megerõszakolni, mert utoljára maradsz a csapatból. És mindezt a saját bázisotokon, mert 15 perc alatt nem tudtál kiérni a kezdõkörbõl sem.

T30 meg egyszerûen sz@rrá van nerfelve, mozgócélpontot távolabbról nem is érdemes lõni vele, mert úgy sem talál, vagy lepattan a t50 seggérõl is.😄 Bl10 pepitában. Pedig milyen op volt mikor kijött, 90 csatáig tartottam vele a 78%-os winrátámat randomban, egyedül.😊)

268-ért menj, az a biztos, az orosz!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Csak amit látok a pályán. Objekt hozzá képest papír. Nem értem az oroszokat nincs vasérc vagy mi ?
ha szóba kerül egyik vagy másik akkor általában sok szidás éri õket😊

Objekt 704-el tolom. Valahogy a BL 10 lepattan mostanában mindenrõl a ISU-n nem volt ilyen gond.

Jól értem, hogy a 9-es szintû amcsi páncélvadászok nagyon jók?
60% os legénységel szerintem egész jó kis mecs volt😊
Gyõzelem!
Csata: Province 2013. február 25. 23:00:08
Jármû: M3 Stuart
Szerzett tapasztalat: 5 135 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 079
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
kedvenc tankom volt 😊 ráadásul hiányzik a régi kinézete...:/ (mostani gusztustalan)
Én azt az IS-4-et AKAROM vissza!A leg-leg-legjobb tank volt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Surprise, motherf@cker!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát én is fel voltam háborodva nem gyengén,az elsõ percben konyec lett, aztán a fél meccsen át szidtam az artistákat, aztán lõttem a screenshoot-ot a végén, bár rosszul tettem, mert a nagy tudású kolléga belém is kötött hogy semmit se sebeztem <#nyes>
Még 8as volt a Lorraine med, amikor kicsapták a legényeket és maradt még 700 hp-m. Emlékszem, pont azon gondolkodtam, hogy a Parancsnokot, vagy a lövészt élesszem újra. Már be volt nyomva az elsõsegély, amikor az ellenfél eldöntötte helyettem a kérdést.<#nevetes1>
Rohadtul fel voltam háborodva. <#nevetes1>
Azóta sem emlékszem ilyenre. (mást többször láttam már így járni)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ez fõleg low tierben fordul elõ olyan tankoknál amiben mondjuk csak 2-3 ember ül 😊
volt hogy mines-on a kis csíter pz38h735f vagy mi annak a neve (asszem abban 2en ülnek) kiszedte az enemy a két embert, de a tank hp-jának a fele még meg volt... én meg jóparaszt módjára letoltam a hegyrõl az enemy meg szétlõtte 😄 had legyen már drágább a javítása <#eplus2>
Nohát nohát, akkor még 1,5 év után is tartogat meglepetéseket a játék <#nyes>

JeffDunham
Centurion 7/1

6633 sebzés
+2410 spotolás által

ÉS VERESÉG!

bármit tesz az ember, ha hülyékkel van, nem nyerhet <#szomoru1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ez teljesen "normális", nem csít, velem 1x vagy max 2x fordult elõ 7ezer kör alatt. amire biztos emlékszek az az, hogy még kb a játék legelején pz4-embõl a grille kicsapta a legénységem összes tagját😊

JeffDunham
VK4502: fuck you arty!
(enemy)JagdPzE100:dont call me arty!!! <#nevetes1><#eplus2><#nyes>

Igen, jól látod semmit sem sebeztem, egy átütõ lövésem volt mielõtt megcsapott egy sturmpanzer. Azért szúrtam be a képet, mert 8000 csata alatt most láttam elõször olyat, hogy van még HP-m és mégis vége a dalnak.

A nem kevés lenézéssel fûszerezett válaszodból azért leszûrtem, hogy ha elszáll az összes legénységi tag, akkor vége a meccsnek. És bár tudom, hogy az e-penis lóbálásba aktívan beletartozó bunkó szellemiségben adott válaszok elengedhetetlen kellékei a fórumozás világának, én mégis bátorkodnék megkérni Téged, hogy ha már válaszolsz, ne úgy tedd mintha én egy sokadik matyi reg lennék.
ozzz
Az pedig sokat segített nekem kezdõként, aztán meg hozzá is szoktam. <#vigyor5>
Na mind1 végül is azért használtam, mert tudtam hogy mások is sokan használják és nagy hátránynak tartottam ne használni. De ha senki nem használhatja majd akkor ok.

ez a sniper nézetbeni extra zoom, távol célpontot jobban be tudod vele célozni, rövidlátóknak jó vagy mittom, ennek sincs sok értelme, tehát továbbra sem a kizoomolsz 2x messzebre a tankodtól mod, de én deaktiválnám azt is a helyedben😊

Master91
Zoomot nagyon sajnálom, jó volt 2x akkorára zoomolni a tankomtól mint amennyi a max, sokszor segített 😞
tárgyalnak róla, nem biztos, de vedd ki a biztonság kedvéért

ozzz
"- it's theoretically passible 2D hitzone skins will be banned too, it's still discussed"

Ezek szerint a sima week points modért is bannolni fognak?