World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar szinkront hova kell betenni?
azért elég jó evolúciója van a német light-oknak...😄
leo -> dagi leo (vk2801) -> mega dagi leo ?!
totálisan 1 kaptafára készülnek szerencsétlenek....semmi kreativitás 😞
azért kíváncsi leszek panther alvázzal milyen csoda dolgokra lesz képes (végsebesség, fordulékonyság, gyorsulás...😄)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem kell magyarázkodni....Sima nevelés kérdése,ami nálad nem volt...
Na,bb.

Pedig direkt szépen kértem.
De még így se.
Természetesen egyedül mentem fel a hegyre. Még fel is értem 700 hp-val, de mivel egyedül voltam nem mondanám, hogy nagy visszatartó erõ lettem volna.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha valaki veszi a fáradtságot és megnézi a csata végi összefoglalót akkor remekül látszik, hogy loweffis birka harmad-negyed annyi xp-t kap mint az elsõ 5 valamelyik tagja.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
2. ez inkább téged jellemez.
3. bocs azt hittem már összejátszottál valami értelmes mennyiséget, ha már ilyen habzószájjal oltogatsz mindenkit. de akkor majd gyere vissza ha átlépted az 500 csatát.
4. Magas effit, úgy a legkönnyebb elérni ha sokat foglalsz. ennyi. mehetsz te trollkodni ilyen 5-6-os tankokkal, kicsit meg is dobják ezt a számlálót, de nem ezzel születnek a 2k+ effis játékosok. Sõt szerintem lila tartományba magas szintû meddel lehet a legkönnyebb bekerülni.
5. Biztos nem én voltam, mert én lelkiismeret furdalás nélkül kipattintottalak volna a mecsbõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szerinted ezer esetbõl mennyiszer nyomja le egy loweffi mondjuk Szakeszt, Dieghot?
A prémesek meg tudnának mesélni sokat az um. negatív bónuszokról...szerinted ott nincs, lepattanó, nulldmg, mellélövés? 😊
Ez egyszerû konteó, butaság.
Ahogy leírtam az elõzõt, következõ meccs:
Medek mentek a városba a Td-kkel. Heavyk meg a híd alá.
Én meg ugye elsõnek értem oda, ahol 2 Batmobil várt rám röhögve.
Miért nem tudják megjegyezni ezek az anyaszomorító hitvány szárazföldi patkányok, hogy bizonyos tanktípussal mit kellene csinálni?

Figyelj kis majom,látom a neved kötelez,tehát nem tervezek sokat írni neked.
1:Köszönj ha nekem írsz,a tehén is bõg,ha hazaterelik.
2:Sajnálom,h anyád nem nevelt meg,vagyis nem csak a te hibád,h neveletlen kis hülye vagy.
3:", az ilyen puhapöcsû apróságok mint te meg képtelenek ezt elfogadni és jöttök ezekkel az élménybeszámolókkal, hogy mentem 4k csatát"
Ez pont lepattan,mivel ebbõl semmi nem igaz rám.
4:Ha tudnál mondatokat értelmezni rájöttél volna,h a lényeg:A virtuál szám nem biztos,h reális....(Nem magyarázom újra,trollgold ammo tier 5-6,kv1s stb.által generált nem valós értékû játékosokról írtam.)
5:Lehet te voltál az a balfék tegnap Abbey-en?Azért vetted a szívedre?
ps.Szóval köszönj,mert az sg fórumon kívül a való életben megutálnak 2 perc alatt..
Ha meg valaki jól tolja és még fizet is nyilván nem kapja meg azokat a negatív bónuszokat, mint aki jól játszik de egyáltalán nem költ semmit, egyszerû free2play üzleti modell. Hülyék lennének elmarni a fizetõ játékosaikat. Ezzel persze nem azt mondom, hogy náluk minden kör móka és kacagás, hanem azt hogy nagy átlagban az összes radnom kiszámolt értékeik az átlagos értékek fölé kerülnek.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ezt a "szabad szemmel látható összeg=veszélyes játékos" dolgot kifejtenéd bõvebben?
Amúgy elárulok egy nagy titkot, a játékbalance úgy van kitalálva, hogy aki nem jó játékos, az elég masszív bónuszokat kap minden random értékéhez. Sebzés, átütés, páncél. Nekem volt szerencsém jópárszor vörös accountal menni és félelmetes mekkorát lehet velük aratni. Senki nem talál el, vagy ha el is találnak akkor sem sebeznek, te meg nem számít mire célzol, van e egyáltalán valami a célkeresztedben, valakit biztos megkínálsz egy max dmg-el. Az meg külön öröm, hogy nyílt terepen meg lehet állni percekre és az arti lövedékek nem sebeznek hiába robbannak a közeledben.
Szóval a vörös játékosoknál nincs veszélyesebb ellenfél, talán csak azok akik tudnak is játszani és hajlandóak is fizetni havonta egy szabad szemmel látható összeget a WGnek.
Jah és félreértés ne essék nem vagyok lila és én sértõdés nélkül el tudom fogadni, hogy vannak nálam jobb játékosok.
Persze lehet, hogy sok a német tank, meg a "tigris ág" mert nagyon híres jármû. Viszont így tippre szovjet kütyü vonalból is sok lehet, hiszen õk voltak az OP vasak sokáig, és ez hívogató lehet sok kezdõnek. tehát elméletileg ott is sok a hülye. Sarkított péda pl a KV1S, mindenkinek van, mert OP, aztán így is lehet látni olyan effiket, meg derp gunos mókusokat, hogy nem hiszed el.
Én pl közülük tartok sokat a játékos álomány legaljának. Bár tény én belõlük látok sokat mert t5-7el játszok mostanában.
Esélyes Május-9 a Gyõzelem Napja.
Gondolok itt elsõsorban valami nagyobb évforduló közeledtére vagy a készítõk anyukájának szülinapjára vagy ilyesmire.
És ezeket a pontokat általában medeknek, és lightoknak kell elfoglalni.
4-2 volt a medek aránya ide, de csak egyedül indultam el Karelia-n a cápauszonyhoz.
Többiek szétszéledtek, utána meg verték a Help gombot, mintha valami boostot adna nekik.
El is küldtem az összeset a csába.
De már hetek óta ezt látom: medek, meg lightok mennek a városba heavyk ellen harcolni.
Kedvencem: (már elég régen történt) E50 Mines-on azt mondta, hogy Õ elvbõl nem megy soha a hegyre.
Aztán meg egyedül maradok, ott ahol a 3-4 másik tanknak is lennie kellene.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"
Kb 3-4 hete használok xvm-et,1 hete úgy kaptunk ki Prohorovka-n -nem mellé beszélek-,h nálunk mki zöld volt és a pirosak/narancssárgák megalázóan nyertek.Semmi nagy dolog nem történt,a csapat 80%-a c2-b2ben nézett ki a fejébõl...(Mi voltunk felül)"
Na ugyanígy kaptunk ki 15 zöld játékossal.😊
Ja,h a minimap-ot nem ártana figyelni!?Azt gondolná az ember,h lilaként ez nem jelent gondot.
Egyébként a batchat-ek elszaladtak...Én kínomban mentem rá a Jtigerre(mivel mellette volt az e75=így 1 idõ után ketten lõttek egyszerre.),h mégse úgy legyen már a csata vége,h 25 xp-t kapok...
Nem a lilákat stb-t bántom de,h sok esetben nem reális a tudásuk az fix.
(Írtam is a Bat-eknek),h 1 nullát nyugodtan töröljenek le az effijükrõl.)
Kb 3-4 hete használok xvm-et,1 hete úgy kaptunk ki Prohorovka-n -nem mellé beszélek-,h nálunk mki zöld volt és a pirosak/narancssárgák megalázóan nyertek.Semmi nagy dolog nem történt,a csapat 80%-a c2-b2ben nézett ki a fejébõl...(Mi voltunk felül)

Nehéz beconfigolni? Vagy azért megoldható hosszú config fájlok szerkesztése nélkül is?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Aztán rájöttem, hogy a TD fekszik nekem, és elkezdtem azzal játszani. A 4k csata környékén már világossá vált, hogy kb. miként mozognak az emberek a randomba, hol mire lehet számítani, hogy lehet TD-vel ezt kihasználni stb.
Korábban azt hittem, hogy a win% nem igazán tudod befolyásolni, de rá kellett jönnöm, hogy mégis. Nem biztos, hogy mindig, minden meccsen, de átlagban igen. Hozzáteszem, hogy TD-vel valóban (ahogy Specznaz is mondta korábban) sok függ a csapattól. Egy szar csapattal nem tudsz mit kezdeni. De egy átlagost már nagyon jól lehet segíteni a 2-4 killel meg 2-3k damageval. (igazából a TD itt tud villogni. Túl jó csapattal egyszerûen meghalnak az ellenfelek, mire jó pozícióba kerülök<#hamm>#hamm>)
Szóval winrate. Olyanokon múlik, hogy idõben visszaindulok védeni a bázist. Nem akkor, amikor az utolsó tankot is kilõtték a másik szárnyon, hanem, amikor látom, hogy 4-3 vagy 4-2 azon az oldalon az ellenségnek. Lehet, hogy kilõnek, de tudok resetelni. Vagy ha megy a lemming train, akkor kimegyek kicsit oldalra, és kereszttüzet adok. Vagy elõretörök, és beáldozom magamat, de kilövöm azt, aki blokkolja a lemmingeket stb.
Az eredmény nagyon látszik.
Overall winrate=48%
Uccsó 1000 csata (most van 5K)=50%
Owerall win6= 932
Uccsó 1000 csata=1257
Még ez sem sok, de nekem elégedettséget okoz, hogy nõ.<#alien2>#alien2>
Egyébként nagyon látszik a görbéken, hogy pl mikor vettem meg a GW Tigert (kell klánwarra, mielött flamelnétek!<#wave>#wave> )
"Teljesen felesleges" bármilyen taktikát felvázolni,látom,h csak magam szórakoztatására írok.
Sõt,régebben a "cap hill"-hez(Mines/Prohorovka)még mutattam a kistérképen is,h mit akarok elfoglalni.Lehet rosszindulat,de már azt is feltételeztem,h fogalamuk sincs mit akarok elfoglalni.
Viszont olyat is láttam,h 2k csata és 13 a wn6-os értéke.Ez,h jött ki neki?
Az asztalin sima eff van beállítva,este azon játszottam.
Nem tudom az értékeid,de ebben van vmi(pozitív értelemben).Kedvencem amikor a 0 k-s csatával az illetõ hív,h kövessem.Volt már,h követtem,mondván mutasd mit tudsz.😊
Este nekem is laggolt 3-400as ping volt+mivel az object csak 4.re lett meg nem feszegettem az 5x-et,kiléptem.
- egyszer a gépem akadt meg, egy AMX felderítõt befogtam és el is találtam, megkerült de nekiment a háznak és leesett a lánca. Na ekkor mondom gyorsan megölöm egy lövéssel. Rácéloztam és megakadt a gép! Talán lag lehetett... Mire visszajött minden már Amx lelépett és lõttek akik spottoltak. 😞
- azután párszor láma csapattársakat követtem és bár nem voltam elöl, de a béna vagy bátortalan nyomulásuk miatt vagy ideje korán spotoltak és kiszedtek. Vagy annyira lassan haladtunk, hogy ezért buktunk... Egyik alkalommal egy Churchill III-at követtem aki már akkor gyanús volt mikor a levegõbe lövöldözött. Gondoltam is, hogy lehet hülyegyerek és nem kéne követni. Na beszoptam, õ beletolatott egy szakadékba és ezzel magamra hagyott három ellenséggel.
Fel fogom rakni az XVM-et, mert tényleg tragédia milyen emberek játszanak olykor. Persze miután szoptam én is ideges lettem és elkezdtem bénázni, na ekkor kapcsoltam ki az egészet!
Egyébként tegnap volt, hogy név szerint engem hívott az egyik top tank, talán annyira silány volt a mezõny, hogy effi alapján én voltam minden reménysége. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(Nálam egyáltalán nem op a kv,stugIII-al farmolok és ölöm,igaz kell bele a gold,ha be van forgatva,de azon kívül jó célpont aki sok hp-t ad nekem.)
Na majd azzal növesztgetem a jaj de jó vagyok szintet.
Szal az a bajom,h a lila nem feltétlen lila,s nem is biztos,h jó játékos,fõleg ha lenyomott pár ezer csatát kis tierben bármilyen trollgold jármûvel.
"
ok 1:Tegnap pl farral támadó,harcoló 1700eff 60% körüli winrate.(lila játékos)..no comment,de annyi esze nem volt,h 2 lövés között megfordítsa a tankját a balfék."207816hsz-em
Tier 5-6ban nagyon szépen lehet húzni win rate-t és effet is,semmi nem kell hozzá csak troll+gold,vagy kv1s és még 2másik platoontárs.
Ismerek olyat a köreimbõl aki 5-10fps-es laptoppal 1500 wn6-ot simán tud m4 troll+gold-al randomban....(egyedül)
Tegnap Abbey:Mi kezdtünk alul.
2 LILA batchat(platoon)elszaladt a 3-4es oszloba,szóval nem a kanyonba,hanem a másik oldalra,ahol van némi hely mozogni.Beleütköztek 1 Jtigerbe és 1 E75-be...azonnal bújás,menekülés.Mindezt úgy,h mögöttük voltam 30méterre object 704-el,mellettem/mögöttem 1 KT tõlünk.De ha ez nem lenne elég a szikla másik oldalára(flank-re készen)elment tõlünk 1 object268...No comment,de a 2 tank feltartotta 5ünket.Nincs bat-em(teszten mentem vele),csak Lorraine-em,de az én olvasatomban,nekik kettõjüknek(BatChat-al) ki kellett volna radírozni a Jtiger/E75-ös párost,akár nélkülünk is.
(Off:Néhány napja kitáraztam amx 1390el 1 Jtigerre..300hp körül maradt benne,igaz ahhoz támadni is kell persze)
Mivel láttam,h ennyi volt ez a csata rámentem a Jtigerre a nagyon gyorsan forduló és töltõ(13.8sec/lövés)Object 704-el...250hp maradt benne,miközben az E75 is lõtt rám a Jtigeren kívül.A lényeg,h a LILA Bat-ek végignézték,majd elszaladtak....
Összegzés:Az én zöld értékem valós értéket mutat,s nem ilyen"csinált jaj de jó vagyok,közben meg mégsem" LILÁT.
Lehet nem leszek lila(addigra uninstall),de nem szoktam végignézni ahogy akár csak random csapattársam xarrá lövik 30méterre tõlem.
Pz4em nincs,helyette pz3/4-el megyek tier 5ben(ennek nincs trollgold ágyúja),de hamarosan lesz kv1-s és tovább emelkedik a virtual 3.láb.
Valószínû, a legtöbb embernek fent volt az xvm náluk is, ezért úgy döntöttek, hogy nekik elég a várhegyen kempelni, a többit megoldják a tipik. Akik annak rendje és módja szerint el is hullottak a túlerõvel szemben. Onnantól csak be kellett spottolni a hegyen bóklászókat és az 5%-ra adott meccs le lett hozva.
ok1.: lehetett eladott account, lehet a 8 eves gyerek ment egyet. ebbol hosszu tavu kovetkeztetest levonni, cirka 10k jatekosrol nekem fura.
ok2.?
ok3.?
ok4.?
amugy, amennyi random van ebben a jatekban, sokszor lehet bmilyen jo az ember, nem sokat tud tenni a random ellen. eleg megnezni hany 50% alatti winratu meccset tud megnyerni a teljesen piros brigad is.
Bajnok században nem Anuluk vannak általában közepesben sem jellemzõ ........