World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
pedal to the metal...
És hogy használható lesz e az az xp eggyáltalán...mert van itt szó már szó mindenféle VK 3002DB tier tili-toliról is,talán volt róla szó hogy lesz egy T6 DB meg egy T7-es DBv2...)
NEM HIVATALOS!
Ez csak egy "talán" fa...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hétvégi akcióban sikerült hozzájutnom egy Tier7-es gyönyörûséghez: VKDB-hez. Gondoltam elõkészülök a kövi német med ághoz. Dehát ez egy határ sz*r. Melyik löveggel kellene ezt a vasat használni? Vagy hogy is mûködik? Mert át alig lõ vmit,ráadásul alig sebez. Ezt a papírt meg minden átlövi.A szúnyog megcsípi a vezetõt a páncélon keresztül!!!!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Majd akkor otthon utánna olvasok ezen új páncélosoknak. Legalább érzek ismét motivációt, hogy átmozgassam a berozsdält görgõimet.
Apropó, gondolom a történelmi harcmód már szóba sem került mostanában?
Az új német med ág következõ pecsben várható elvileg.
Mostanában nem követem figyelemmel az eseményeket. 1-2 oldalt átolvasva figyeltem fel arra, hogy érkeznek új német tankok?
De ez még nem a 2. német med ág?
Majd valaki világítson már fel, hogy ezen a téren mik a várható fejlemények.
Köszi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Fõleg annak fényében hogy közben megvették magát az enginet készítõ céget😄
De ezt nem lehet meg azt nem lehet:d ja persze😄 Magyarul a Big world engine készítõ cég is a wargamingé már😊
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. február 27. 1:49:54
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 249
Szerzett kredit: 48 216
Csatában elért Achievement: Õrjárat
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
új amcsi cucc 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
foxbat88fx: jóéjt
S-51el aláztam a népet és röhögtem közösben... magyar enemy visszaírt hogy élvezed mi köcsög?
én meg: ja, és ha már szabad a másik kezem akkor közben még jól ki is verem a f***m és mégjobban élvezem 😄😄
viccet félretéve, közben lehet sörözni meg pálinkázni 😄
na elteszem magam holnap komoly nap lesz xd jo éjt
meg kell szereznem még a peccs elõtt hogy együtt lássam az összes medált színesben 😊 aztán rárántok én is mint Tessellia <#hehe>#hehe>
Defeat!
Map: Mountain Pass
Date: 26 February 2013 22:13:13
Vehicle: Churchill VII
Exp: 1,390 + Credits: 40,543
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun, Defender, Reaper
Saor Alba
mert holnap kapok pár liter almapáleszt.... hmm meglátjuk 😛
nem én rántok rá miközben tankozok <#ejnye1>#ejnye1>
ez nem az a topic 😄 elnézted az oldalt <#wave>#wave>
low tierben a speed számít
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. február 26. 22:00:22
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 470 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 063
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2013. február 26. 22:12:00
Szerzett tapasztalat: 360
Szerzett kredit: 10 556
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2013. február 26. 22:24:01
Szerzett tapasztalat: 560
Szerzett kredit: 15 346
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2013. február 26. 22:33:46
Szerzett tapasztalat: 106
Szerzett kredit: 6 763
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
mobilitása tetszik, de ez a gun egy vicc ami rajta van :S tragikomédia tank 😄 alig várom hogy eladhassam

Egyébként a 60mm döntött armor minden csak nem papír😄, átütés meg hasonló a T-34hez, Crusaderhez, tehát nem vészes. Pontosság sem vészes nem snipereztem vele😄.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
engem akkor sem tudsz meggyõzni 😄
oké mobilis.... és ezzel ki is merült a tankoz tartozó pozitívumok listája...
hogy mik a negatívumok? papír, pontatlan, gyenge átütés
beteg vagy? lázad mennyi?
ember mit akarsz azzal a szarral? 😄
ha tier5 fun tank kell akkor M4 Sherman, M10 Wolverine, KV-1, T1 hvy, Su-85, Stug 3...
ezeknél nincs jobb 😊
de a legjobb az még mindig a 122essel szerelt KV-1 😊😊 beforgatva még mindig brutál OP páncélzata van tier5ben 😄
Azt szerintem nem dobom már el.
Esetleg az álca helyére berakom a javítást.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. február 26. 22:00:22
Szerzett tapasztalat: 1 470 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 063
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
ja, HE-t ne nagyon vigyetek mert sikerült egy T2 USA artyra 22-t ütnöm
:-)
Milyen skillek ajánlottak a legénységhez?
Gondolom pillanatkép, sima utazás, biztonságos elhelyezés, beszarásjelzõ.
Azután meg álca az összesnek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az még nagyon kellene a master tankerhez.
De sajnos közel se kerültem ahhoz, hogy sebezzelek. <#nevetes1>#nevetes1>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor