World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Már kb a fele megvan mert egyszer leötszöröztem 😊 Napi duplázókkal fogom szerintem csak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

tényleg elég fos, én is most vettem meg. Majd most jönnek a pro-k és megmondják a DB a legjobb, de az az idõ elszállt. T-20 alapból sokkal jobb volt, közben még bejött az angol és a kínai is. Mindkettõ nagyon jó különösen a kínai (sztem OP tier7ben).
Én félbehagytam és megcsináltam a pantit a 3001-bõl.

pedal to the metal...

Én a 7,5-es löveggel használtam újabban,annak elfogadható a pen-je,és csak reménykedni tudok hogy elég lesz a 100ezer Xp amit rágüriztem😄
És hogy használható lesz e az az xp eggyáltalán...mert van itt szó már szó mindenféle VK 3002DB tier tili-toliról is,talán volt róla szó hogy lesz egy T6 DB meg egy T7-es DBv2...)
NEM HIVATALOS!

Ez csak egy "talán" fa...
patchaou
Nekem is a vk-val kapcsolatban lenne egy kérdésem. Kifejlesszek ezen bármit is, vagy egyszerûen szedjek össze vele 20k xp-t a pantherre?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Siema!
Hétvégi akcióban sikerült hozzájutnom egy Tier7-es gyönyörûséghez: VKDB-hez. Gondoltam elõkészülök a kövi német med ághoz. Dehát ez egy határ sz*r. Melyik löveggel kellene ezt a vasat használni? Vagy hogy is mûködik? Mert át alig lõ vmit,ráadásul alig sebez. Ezt a papírt meg minden átlövi.A szúnyog megcsípi a vezetõt a páncélon keresztül!!!!
darki81
szegény artysta XD muvi

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ok, köszi!
Majd akkor otthon utánna olvasok ezen új páncélosoknak. Legalább érzek ismét motivációt, hogy átmozgassam a berozsdält görgõimet.
Apropó, gondolom a történelmi harcmód már szóba sem került mostanában?

Érkezik pár új Light PzI,PzII variánsok,az ág elejére,a Lucs-Leó-Dagi feljebb kerül 1 tierrel.
Az új német med ág következõ pecsben várható elvileg.
Halihó!
Mostanában nem követem figyelemmel az eseményeket. 1-2 oldalt átolvasva figyeltem fel arra, hogy érkeznek új német tankok?
De ez még nem a 2. német med ág?
Majd valaki világítson már fel, hogy ezen a téren mik a várható fejlemények.
Köszi.

Tono34
Nekem már csak a 113 kell a Master Tankerhez 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

No comment ez egyébként mint a több mag támogatása...
Fõleg annak fényében hogy közben megvették magát az enginet készítõ céget😄
De ezt nem lehet meg azt nem lehet:d ja persze😄 Magyarul a Big world engine készítõ cég is a wargamingé már😊

Fec papa
Mi ez? Szöveg alapján egy ELC AMXnek kéne a képen lennie. 😄

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. február 27. 1:49:54
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 249
Szerzett kredit: 48 216
Csatában elért Achievement: Õrjárat

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

gyereknek t6 os tankal van 55k game és 560 eff. asszem nem egy jó játékos, de elég nagy kocka😄

új amcsi cucc 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Fec papa
kb 2 perc alatt elvesztettünk mindenkit Sand Riveren támadásba, mire a srác odaárt a jobb alsó sarokba a KV-val, 2en maradtunk. 😄

Ma reggeltõl, holnap reggelig a confederate medálért +750xp jár.

foxbat88fx: jóéjt

Ha nem látnám a killeket az ellennél azt hinném a Su-85 kivételével mindenki ment lubickolni valami tó mélyére😄
hahaha errõl jut eszembe egy sztori 😄
S-51el aláztam a népet és röhögtem közösben... magyar enemy visszaírt hogy élvezed mi köcsög?
én meg: ja, és ha már szabad a másik kezem akkor közben még jól ki is verem a f***m és mégjobban élvezem 😄😄

viccet félretéve, közben lehet sörözni meg pálinkázni 😄
na elteszem magam holnap komoly nap lesz xd jo éjt
Fec papa
<#idiota>

nem is tudom melyikünk keze szabadabb wotozás közben, az enyém vagy a tied.. hm nézem is a statod: S-51, 499 csata.. nice try bro😄

nah már csak WZ-111-4 meg 113 meg 121 kell a kínai szar medálhoz 😄
meg kell szereznem még a peccs elõtt hogy együtt lássam az összes medált színesben 😊 aztán rárántok én is mint Tessellia <#hehe>
nah ez elég szép munka volt. gondolom erõs csapatmunka árán^^

Solten
Kevesebb agyhalottal talan sikerul... <#smile>

Defeat!
Map: Mountain Pass
Date: 26 February 2013 22:13:13
Vehicle: Churchill VII
Exp: 1,390 + Credits: 40,543
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun, Defender, Reaper

Saor Alba

szavadon foglak😉

pffffff na én lehúznám magam a WC-n ha ezzel szedném össze!!!!
valahogy úgy😄.. de az sem baj ha meglesz az a fránya Pool's medál végre😉

Renault NC-31 papír tank a papírmaketteket kedvelõ embereknek😊

szóval akkor holnap top gun hegyeket kell vele termelnem...
mert holnap kapok pár liter almapáleszt.... hmm meglátjuk 😛
bezony, olyan vagy mint sámson meg a haja.. csak nálad te + a pálesz, ha nincs pálesz még egy T5-ös tankot sem tudsz kezelni😄

nekem mi? 😄
nem én rántok rá miközben tankozok <#ejnye1>
neked tényleg hiányzik a napi betevõ az almapáleszbõl😄

splash bármin át sebez, semmi sem árnyékolja. WG azt hazudta Paks is kevés lenne ha ki akarnák számolni (és attól most jótékonyan tekintsünk el, hogy a Day of Defeat 10+ éve már tudta ezt lazán.. 😄)
ráránottál? 😄 õõõõõõ
ez nem az a topic 😄 elnézted az oldalt <#wave>
ximix
Ha a cél az elsõ legyen 100 akkor igen, de ha nem akkor meg #204658
eddig 3:1 arányban nyomom vicces, jó az utolsó t6 volt, de akkor is :-)
low tierben a speed számít

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. február 26. 22:00:22
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 470 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 063
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2013. február 26. 22:12:00
Szerzett tapasztalat: 360
Szerzett kredit: 10 556

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2013. február 26. 22:24:01
Szerzett tapasztalat: 560
Szerzett kredit: 15 346

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2013. február 26. 22:33:46
Szerzett tapasztalat: 106
Szerzett kredit: 6 763

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

én ha heavyt láttam akkor rárontottam aztán körbe-körbe keringõztem vele

ez egy hulladék.... mármint a pz3/4.. a mobilitása jó, de a T1-et szembõl már lehetetlenség átlõni... és KV-1el is meggyûlik a baja
mobilitása tetszik, de ez a gun egy vicc ami rajta van :S tragikomédia tank 😄 alig várom hogy eladhassam
szimplán nem tudsz vele játszani, ismerd be😄

Egyébként a 60mm döntött armor minden csak nem papír😄, átütés meg hasonló a T-34hez, Crusaderhez, tehát nem vészes. Pontosság sem vészes nem snipereztem vele😄.

viccen kívül, tényleg elkapott a mumus baci, de csak nem azért :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

neeeeem, neeeeem <#nevetes1>
engem akkor sem tudsz meggyõzni 😄
oké mobilis.... és ezzel ki is merült a tankoz tartozó pozitívumok listája...
hogy mik a negatívumok? papír, pontatlan, gyenge átütés
akkor felejtsd el amit mondtam😄 bia-t ne is dobd el

"visszavettem a pz3/4-et"
beteg vagy? lázad mennyi?
ember mit akarsz azzal a szarral? 😄
ha tier5 fun tank kell akkor M4 Sherman, M10 Wolverine, KV-1, T1 hvy, Su-85, Stug 3...
ezeknél nincs jobb 😊
de a legjobb az még mindig a 122essel szerelt KV-1 😊😊 beforgatva még mindig brutál OP páncélzata van tier5ben 😄
Más tank legénységét kapta, így a Bia 97%os jelenleg.
Azt szerintem nem dobom már el.
Esetleg az álca helyére berakom a javítást.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kiváló tank😊 kedvenceim közt van

visszavettem a pz3/4-et, ha már téma volt (legénység:78-80%):

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. február 26. 22:00:22
Szerzett tapasztalat: 1 470 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 063
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

ja, HE-t ne nagyon vigyetek mert sikerült egy T2 USA artyra 22-t ütnöm
:-)

én nem így csinálnám.. a perkek helyére berakod a javítást és amikor 100% lesz + a második skill kb. 30% akkor drop skillre nyomsz és a javítás skillt lecseréled a kivánt perkekre (amik mostmár 100%-osak lesznek alapból) és így legalább amíg a javítást használtad addig az hasznodra vált mert ugye az skill, nem pedig perk ami csak 100%-on fejti ki a hatását.

+ még 1 kérdés:
Milyen skillek ajánlottak a legénységhez?
Gondolom pillanatkép, sima utazás, biztonságos elhelyezés, beszarásjelzõ.
Azután meg álca az összesnek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Valamelyik nap Wideparkon nagyon örültem volna ha kikaplak az angol 10es mededbõl.
Az még nagyon kellene a master tankerhez.
De sajnos közel se kerültem ahhoz, hogy sebezzelek. <#nevetes1>

igen, elég nehéz kijavítani a stocként szopás statját

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor