World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láttad már a KV-4es videómat? na azon látszik hogy mit kibír ez a vas
TeLJESEN IGAZAD VAN!!!!bár a t8 -ban nem írtam,hogy melyiket gondolom a legjobb tankanak,de ebben az esetben teljesen igazat adok neked! a KV4 egy T8-as maus!egyszer összerongyoltam eggyel úgy igazán de igazán,ültem az 50-120-ba,szembe volt velem ,nem láttam a hasát csak úgy "derék"tálytól ,õ nem tudta hol vagyok,nem kamuzok az ökör meg sem mozdult mikor elkezdtem lõni rá,2x4-es tár szembõl 1 x 390 körüli sebzés,mondom ilyen nincs,utána bekerültem az elsõ lövés a seggérõl pattant,mondom belelövöm a maradékot és otthagyom a picsába,nem kapok annyi kreditet érte mint amennyi lõszert ellövök rá!<#nemtudom>#nemtudom> tényleg kemény egy dög!
Ha meg csak egy-két tankot spottolok azon az oldalon, akkor nekem kellene megoldani a szitut, ami vagy összejön, vagy nem. Aztán attól függõen, hogy mikor hullok el, vagy összejön a meccs, vagy nem.
A kivétel természetesen, amikor mire felveszem a harcot, a másik oldal elhullot. Ennek legszerbb példája most szombaton volt steppesen. Mire az encounterben a zászlónál lévõ sziklához értem, a darálóban meghalt 6, vagy 7 tankunk. Csuda mókás meccs volt. 😊
szerintem a KT kíváló tank a tierjében, csak tudni kell használni 😊
IS-3at levered mint a szart ha jó vagy, de ez igaz visszafele is....
minden csak a tank kezelõjén múlik 😊
a másik meg a KV-4... na annál jobb tier8 nincs 😄 IS-4el alig bírom átlõni mert vagy 0 vagy lepattanót lövök rá :S
rühellem ha KV-4 ellen kell harcolnom 😄
Igen azt tudom hogy arty kipicsáz. 50100at is, meg végigtoltam a francia Td-ket, õket is. Ott is rosszul esett ha akár 5ös arty rám talált. (nem egyszer volt, hogy szakaszozás közben 5ös arty 1 lövésbõl kiszedett Ac48-ból, vagy Fochból. Szakasztársam mondta is, hogy ezért nem kezdi el õket)
Amúgy tényleg az a furcsa, hogy igaz Heavynek van írva, de med.
Viszont 1v1-ben az 50100 se nagyon remekelt 8as medek ellen.
2. soros támogató, flankelõ, fraggelõ tank volt az is. (viszont ha valaki az oldalát mutatta, és nem rám figyelt annak kellemetlen volt <#eplus2>#eplus2>)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ma kell döntenem, hogy Ferdi-t vagy Tiger2-õt veszem meg elõbb (egyszerre lettek meg és hely és pénz is csak egyre van perpill.)
- Mind2 szimpatikus
- a 9-es utána mindkettõnél még inkább az
- a 10-es meg mint tudjuk mindkettõnél középsz@r
- Ferdi crewnál már van full 6th sense meg clutchBr., kingtiger vonalon meg ha lesz 10-es löwe akkor hamarabb rámehetek.
Bah, olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem? 😄
Randomra melyik jobb vajon, melyikkel lehet nagyobbat alkotni? Elsõre így a Ferdit tippelném.. :/
Milyen vele támadni?nincs még egy ilyen T9 akárki akármit mond!valóban ne támadj egyedül frontvonalból mert 2-3 lövés és trágya!de ha kiélezett helyzetben akár még egy Tx tankot ami mondjuk nem 2300 körüli hp -val totyog,hanem 1500-1600 körülivel ,azt olyan simán kivégzed mint a szart,mondm bármitTcsak nem elõröl probáld ,egy shotot bekalkulálsz hogy bekapod /nem jagdpzE-100-tól<#hehe>#hehe>/bekerülöd mindenkit kinyiffantasz vele!de ha mint írták nem fullos persze nem jó hogy a 100-assal lövöldözöl,260-300 dmg beviszel hiába 6 -os tár szart sem ér!de 120-al 4-es tár minimum 390-460 sebzés,oldalrol vagy hátulról 450-490 mindent szétlõsz!szerintem az egyik legjobb fun tank ami a játékben van tuti!mozgékonysága a legjobb semmi nem ilyen T9be!az tény hogy akárhogy forgatod mindenhogy bekapja,igen ritka a pattanó tényleg,de ezzel a tudattal mész kurva jókat lehet vele csatázni!és a revolvernek hála 3-4 k dmg simán jön vele!de kell is mert egy 30k körnél (prémnélkül) -2k kredit ,költséges jószág!
Annyira nem megy vele a flankelés, elég gyakran szembõl futok össze más jószágokkal. Ahhoz pedig kell a gold.
Egyébként pedig minden tank használható, a kérdés mindig az inkább, hogy tudod-e hozni azt a játékstílust, ami az adott tankhoz kell. Nem adaptálódok könnyen, általában nem a tankhoz próbálom igazítani játékstílust, hanem fordítva. Így limitált lesz nekem a jól használható tankok száma.
A DB bejött golddal, anélkül szenvedõs.
105ös trollgun+aranylõszer kombó.
Tigrist úgy ammoztam, hogy 200m-rõl rálõttem, lesz ami lesz alapon (ez lett a 6. kill)
Mostanában csak olyan tankokkal tudok topgunt csinálni, amik enyhén szólva nem csúcsragadozók. (pl: M3Lee)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha választanom kellene legjobb tier9est, lehet gondban lennék, mert e75-is4-amx50120 mind-mind nagyon esélyes. (tudom is4 már nem játszik amúgy)
Amúgy vele lett a legjobb statom tier9ben.
Persze a nagy motor és ágyú kell rá, az elején kicsit szívás volt.
Jah!Ha begyorsul 60-al száguld!!!!!😊😊😊
Az is akkor volt jó, ha sikerült elérni azt, hogy ne rád figyeljenek.
Ammonak nem örülök.
Ki kelle húzni mielõtt jönnének a féreg angol artyk, mert a HESH lõszert valószínûleg nem foglya szeretni.
(még nekem se fullos,kell a top motor,100-as löveggel meg kicsit szívás,de túl lehet élni)
Szerintem ez a legnehezebben játszható T9 heavy per pill,túl szituációs,de vannak élvezetes momentumok.
Pénz kellene hozzá nagyon. Jelenleg 100 000 creditem van, és nincs prémem, de már nagyon mennék vele 1-2 kört.
Panther:Szívószálágyús sniper izé(gyûlölöm a német tank="sznájper" vagyok,utsó bokor kempelõ csókákat...),mednek nem med,szembõl ég.
Panther2:Ez már kezd med lenni,de a többi T8 med sokkal jobb mint klasszikus med-tank,ez is ég szembõl...
E-50:Na ez már valami..az összes med-light ami kisebb nálad(meg néhány nagyobb pl Bat) retteg tõled mert szétrammolod õket,pánélzata meg elég jó,egy tierrel lejjebbi tankok nehezen sebzik...szembõl éd😊
E-50M:Még nem volt se kreditem,se kedvem megvenni,így no comment...szembõ...ja hogy ez nem😄
A T20 marha jó,kezdem érezni a járgányt,kellemeset csalódtam benne!
Bmsrt: jó neked,hogy ennyire gyûrted. Remélem kibékülök majd vele valahogy...
Anno KV-val is kihúztam az S51-et, bár szerintem azzal nem volt nehéz 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tier IV-al mentem és ott csupa pirossal hozott össze a sors. Tier IIV esetében már voltak szépen sárgák és zöldek.
Sokat segít tényleg a mod! Egyik csatában ellenfélnél egy kiemelkedõ játékos volt és persze a végén õ is életben maradt. Azért más így, hogy tudom mit várhatok tõle... jobban figyeltem a mozgását és mindig úgy álltam, hogy õt fél szemmel követtem. A csata jól is sikerült végül, bár kilõttek, mert kettõ heawy és egy arty nyomasztott, de a csapat maradéka hozta a kört és a foglalókat mind kilõttem...
Az is jó segítség, hogy látom a sebzéseim és a csapattársaim statisztikáit akikkel nyomulok. Kicsit határozottabb is vagyok, ha látom, hogy lejátszott csatákban és statisztikában is a csapat erõs felében vagyok. Jobban átveszem az irányítást és volt, hogy hallgattak is rám! 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://wot-shot.com/mods_for_world_of_tanks/
[HUN]Kami*, kiskami*
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igazi mazoistáknak való járgány!😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én perpill magozóval viszem, francia light stílusban (igaz sebzése nincs, de páncélja annál inkább, és ezzel a kistoronnyal mocskos jól néz ki, nincs szívem elrontani 😄)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
27 000 csatás 45% winrátás TigrisP úgy köszönt be csatába, hogy: Stupid team again. <#idiota>#idiota>
Próbáltam neki elmagyarázni, hogy õ a hülye, erre visszaírt, hogy: sure moron.
Majd 1 sebzõ lövés után sikerült elhaláloznia.
bajolord
Asszem rágyújtok.