World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálkozok, habár az elsõ 100 csatában még az 1000 sebzésnek is örültem, így az eléggé lehúzta.
Próbálkozok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
155 csata után 960 az enyém (55%win-el). Tudom, hogy ez trágya, de nincs mit tenni ha 1edül hagynak a medek, mert õk inkább csiki-csukiznak a városban.
Utóbbi csatákban az 1600-2100 dam az amit összevakarok, ha van segítségem és nem egyedül kell mennem 3 tank ellen.
Csata elején próbálok hátulról segíteni többieknek, azután keresem az 1v1 helyzeteket stb.
Kivéve olyan pályákon, ahol muszáj lenne elfoglalni bizonyos pontokat. Ott megyek elõre, és imádkozok, hogy jöjjön utánam még valaki.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
félek, hogy igazad lesz, de én a tank képeségének tudom be, nem pedig annak, hogy a német ág az retardáltak gyülekezete
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1 arty (no arty), van amikor szép lehetsz, de okos nem (9/8/7) két 0 damage volt benne, de hát az ugye random istem. Szóval hajamra kenhetem az 1740-es effimet, mert mire pozicióba értem már kaptam is két találatot. Szóval hadjuk ezt a "aki nem tud némettel jó lenni az noob" életérzést :-)
de azt bármikor készségesen aláírom, hogy aki manapság német toptankkal csapatja az vagy részeg, vagy hülye :-)
http://kepkezelo.com/images/k0z0p5ubn6c1473a937.jpg
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2013. február 26. 19:39:21
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 1 380 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 933 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 760)
hülyék mindenhol vannak, ez van, kár nemzetre fogni
ez csak arra volt egy példa, hogy ha valamibe bele akarunk látni valamit, akkor az nagyon hamar, úgy fog alakulni, hogy rekord gyorsasággal találjunk egy példát, ami alá is támasztja :-)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Attól ha valaki itt nem jó effijü ember az nem azt jelenti hogy a való életben nem jó ember és semmit nem tud... ugyanez igaz visszafele is 😄
meg inkább pálinkázni kell nem wotozni 😄😄
(aki meg sértõdékeny az elhúzhat a picsába!!!! az élet még eléggé megfogja szopatni aztán majd megtudja mi is az igazi "szar")
Egy hétre rá: kocsög ruszki fejlesztõk, szar lett az új német tank is...felgyullad, gyenge, lepattan...á....
M60 Patton medium tank-10 level. More armored and slow option M48.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
persze viccet félre téve, ilyen csatát bárki tud linkelni :-(
nem ittam vagy 4 napja finom alma páleszt 😞😞 úgy megszoktam hogy lenyomok napi 1 kupicát (néha többet) hogy már minden bajom van :S
nem baj! holnap meló! végre tudok szerezni megint 😊😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
El is megyek cigit venni.
Igaz nem cigizek már egy ideje, de a játék meg Beni viselkedése, illetve hogy a fórumon õ az egyetlen személy aki az effjével, meg a medáljaival vitézkedik...
Na ez kiakaszt.
Csúnya Beni!
Rossz fiú!
nálam jó 😄
Egyébként az XVM másnak se megy vagy csak én lettem szelektív színvak?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
csoszi 😄 köszi! 😄😄
de felesleges ezen vitázni... akinek tetszik tetszik, akinek nem nem <#nemtudom>#nemtudom> (mármint a stílusom) 😄
-Stílusa olyan, amilyen, de
-Fox nem 1 rossz játékos (sõõt),
-a patton pedig tényleg trágya tank.
😊
csorikák nekiálltak a német ágnak mert azt olvasták a töri könyvekben, meg birkák voltak és nem hittek az okos fórumlakóknak, hogy mindíg az új nemzetet/ágat kell húzni, de iziben. :-)
de akkor sem úgy mondom hogy **** effim van, akinek nincs ennyi az ***** vagy **** effim van nektek meg nincs bibibi 😄
jó nem vagyok százas azt elismerem! akinek nem tetszik az ne olvassa el a kommentjeimet 😄
különben is! Hülye aki normális! <#idiota>#idiota>