World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
You don't have permission to access /index.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ajánlott felszerelés: rammer, venti, célzás gyorsító, álcaháló
Ajánlott crew skillek: 6. érzék, camo (ez a kettõ a legfontosabb!), ha ezek megvannak akkor BiA, snap shot. Majd ha ezek megvannak akkor jöhet a repair skill.
Elõnyök: kiváló DPM, álca és mozgékonyság
Hátrányok: könnyen kap modul és crew sérülést, pontatlan ágyú, kicsi oldal irányú ágyú kitéríthetõség + hosszú célzási idõ, nagyobb tierben alacsony páncélátütési képesség
Értékelés:
Álcázás: Kiváló
Védettség: Átlagos
Tûzerõ: Kiváló
Mozgékonyság: Jó
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor elõtték a lövészedet, akkor nyomtad a javítócsomagot, de nem kellett választani, hogy kit gyógyítasz(ugye más sérült nem volt), automatikusan gyógyított.
Ez csak a replay miatt nem látszott, hogy ki kellett választani a drivert, vagy beállítás kérdése valahol?
Mert nekem akkor is mindig meg kell nyomni az "almenüben" a számot, ha csak egy valami sérült.
Remélem érthetõ, hogy mit szeretnék kérdezni. köszi
wot nick: PsychoTrooper
Lényeg a lényeg, hogy én adnék egy esélyt neki, nagyon mozgékony, jó az ágyúja, frontja is tud pattogni, ha jól használod. És nem mellesleg nagyon jól néz ki! 😛
Én nagyon élveztem, csak félig meddig medként kell használni!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kösz!
Az a baj, hogy a 7-es tier után nem néztem nagyon tovább, csak azt láttam, hogy elég nagy divat a Királytigró kifejlesztése, VK-val meg elég ritkán találkozok. Biztos van oka, hogy ennyire hanyagolják a VK-kat, de ez annyira nem lehet mérvadó, amiket felsoroltam.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
jobban járunk mintha te kezdenél el okoskodni <#hehe>#hehe>
Megvettem a Wz-131-et,de kitaláltam,hogy még megtartom emezt és kihúzom rajta a top rádiót,a Wz-be nem vettem se legénységet se semmit,üresen áll...azóta egy kört nem nyertem,vicc.
jó gamet mindenkinek!!!!
(Tessellia este hazajövök és ha nem csinálok 10 top gunt egyhuzamban PZ3/4el akkor kapni fogsz<#hehe>#hehe>)
ez egy jól kifogott kör lett, ezért is tettem fel...
ha béna a csapat akkor szívás, mert hiába az iszonyat páncél, szar a mobilitás... bejön mellém 2 med és nekem annyi 😊
de ezek ellenére nagyon szeretem 😄
jó csapat kell hozzá és jó map 😊
himmelsdofron halál utcában beforgatod akkor semmi nem lövi át 😄
bírom amikor pár 600-800 effis 2-3k csatás emberek oktatnak ki 😄
annál már csak a noob platoonokat bírom jobban :S
múltkor 3×löwe... mind3 0k csatás és hármójuknak összesen nem volt 1000 effijük.... és õk voltak a top tierek 😊
3an összehoztak talán 600 sebzést 😄
lehetne valami csatalimit tier8ra... mondjuk2000 csata, de persze ilyen sosem lesz :S
Vélemény?
Csata végén kiderül hogy ez a két retardált sebzett 2400 együtt míg én 4000 egyedül... mi a faszra ugat??? 1000 eff 981 csata de typet azt vett? Mikor megkérdeztem mire veri magát meg mennyi az eff akkor természetesen én voltam a STAT KURVA???? na lol.... õk királyak voltak 1200-as damage 0 killel😄DDDDDDDDDD faszom a sok szartakonyba...
Defeat! Map: Erlenberg 2013. február 27. 11:31:09
Vehicle: Löwe
Exp: 1 042 + Credits: 98 836 (Fine: 135) Badge: StatWhore
azóta a tornyon lévõ kis kupolát még t8al is nehéz átlõni olyan erõs lett :S
az egész tank lényege hogy FULLOSAN, nem szabad vele nagyon elõre menni! nem szabad magad mellé beengedi senkit! mindig be kell forgatni kicsit! CO2 tartály kötelezõ rá különben égni fogsz mint Reichstag!
a 107es gunja kegyetlen jó, igaz lassan tölt, de pontos és visz mindent 😊
jó kezekben ez a tank nehéz eset 😄