World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a reguláris társaik jobban bejönnek. Valahogy kevesebb handicap játszik náluk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
És kb fillérre annyival drágább is 😄
Igazából tényleg meglepõ, de az extra mozgékonyság miatt nekem is jobban bejön. MOndjuk annyiban jobb még hogy a T34-2vel lövök golddal is, a Typenál meg csak only AP.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Szerintem a T34 jobb mint a T32, legalábbis az ágyúk között olyan galaxis, méretû különbség van 😄
Legalábbis tierX ben 😄
Az IS-6 nak jobb a páncélja mint az IS3nak, csak az az IS ágyú.... Bááár, végül is, az az ágyú van az IS4-en is, TierX ágyú 😄DDDD
Löwe deréktõl fölfelé jobb mint a Tiegris2, de az a papír alja, meg hogy a KV5 legyorsulja Malivonkára felfele 😄
a szambol vetted ki a szot , nekem is van mind2 papirforma ide vagy oda a t-34-2 es sokkal jobb

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Játékon belül a boltban tudsz mindenféle prém tankot venni. Igaz ezek csak natúr tankok. A gift shopban szoktak melléjük tenni ezt-azt.
ximix
t-34-2 sokkal jobb tier8ban, mert agilisebb jóval
mert nem tudnak medezn, gõzük nincs róla mit kell csinálni egy meddel
Ja bocs, dmg..😄 az ok..
Azt a 180-at hol álmodtad?😄 144!
Számomra is sántít az info, de olyan user mondta aki jobban benne van a játékban, mint én. Két dolgot figyeltem meg a napokban: lényegesen többen vannak a szerveren; több lengyel klánt látok. Ráadásul inkább délelõtt érek rá játszani, vagy koradélután.
Most gondoljuk végig logikusan a dolgot. Mégis miért regelnének a polákok a ruszki szerverre nagy számban? Meg miért dobnák ki õket onnan?
Másrészt, oda bárki regelhet akinek ez a vágya, nekem is van ott egy (nem használatos) accountom.

A T43 penje 144, nem vagyok én annyira telhetetlen 😊 Azt a tankot szerettem és elég volt a gunja tier limit nélkül is, már azzal sem szembõl kellett a KT-t leépíteni. Nem játszom még régóta, de mintha megszaporodnának a HT-k (gyakran csak 1-2 med van a acsatában), úgyhogy a medekkel sokszor ellenük kell harcolni. 120 már oldalról is kevés lehet a random miatt. A könnyebb frag miatt a heavy/TD-k is sokszor ráfordulnak a flankelõ medre, és alacsony tényleges sebzéssel nehéz lesz eredményes lenni. Prémtanknak damage kell, de ezt 160 átlaggal? (a T43-é 180, az már OK).

Nem nyugtattatok meg 😊
Mindenki regelhet az orosz szerverre. Akár az usánka lakosai is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Arról tudtok valamit, hogy állítólag lengyel honfitársaink eddig regelhettek az orosz szerverre is, de ott megunták õket és átpaterolták az összeset az EU szerverre? Ezt kb. szó szerint hallottam most.
Kérdezz már meg 1-2 Löwe, IS6 v T34 usert hogy mennyire tartják jobbnak a tankjukat a sima társaiknál 😄

Most nem azért, de ha megy 60at, meg megkapja a T44 mozgékonyságát és még tier limites is lesz akkor bõven jó lesz. Nem értem hogy miért akarja mindenki szembõl átütni az ellenséget egy gyors meddel.

Ez mindennél rosszabbnak ígérkezik, 120 pen 160 dmg már T7-ben is határeset. Tier 6-os gunt rátenni, ehh. Hogyan lehet ezzel farmolni? Ha megkapná a T-43 csúcs gunját, akkor minden OK.

A type-nak konkrétan az összes tulajdonsága jobb, mint a nem prémium T-34-2, kivéve a P/W ratio (gyorsulás) és a radio signal range, szembõl egy átlagjátékosnak olyan, mintha egy száguldó betonfalba ütközne, még egy ilyen prémium nincs.

Bár amit vettem SU-122-44-et farmolni az is már necces kicsit, de hát ugye szovjet.. 😉 Na de. Most jön 8.4-gyel a SU-100Y, creditfarmolni ugyan nem jó, de hogy oneshotolja az egész mezõnyt a g.cibe az is biztos. Akkora mint egy ház, medium mozgékonyság, és lefogadom a camouflage táblából kiderül majd, hogy megkapta a romulan cloaking device-ot, ahogy az összes ruszki jármû. Nem sok mindenre mernék fogadni, de arra tuti, hogy biztos kétszer olyan jól rejtõzik, mint a fele méretû jagdpanther.. 😄D
Nem akarok értetlenkedni,de csak azokat a prém tankokat lehet venni ami a gift-ben van? löwe,is6 sp,m10 t14? ennyi _?
Akkor ugyanazt a Löwét ismerjük
Csak löwém van a type-on kívül, úgyhogy csak azt írtam, amit itt olvastam.

Viszont a löwétõl ledobja az agyam a láncot, a type-ot viszont bármikor el merem vinni egy körre. A löwe lassú, papír és amikor még játszottam vele, állandóan motorhibásra lõtték és kigyújtották szembõl. Ez mondjuk pár peccsel korábban volt.

Nagyon ráálltak a hetes prémekre.

Mire alapozod állításod?
Ami egyébként teljesen téves
Na te is sok 8-as prémet vezethettél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Már kiszivárgot hogy a és TIER 7-lesz
T-44A
A wiki szerint
60.5 kph
520Hp / 30.7 tons
85m zis gun (stock t44 gun, first 85mm)
90mm plate, 120mm turret

A 85 mm nem sok mindenre lesz elég
ahogy az összes többi 8-as prém tank sem gyengébb mint az azonos szinten lévõ megfelelõik, sõt...

Nem rég volt szó a KV4-rõl! Még kell vele 5k xp az ST-re, de ja, tud..😄
Mondjuk nem értem, miért nem rusholtak le, de õ bajuk...😄

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. február 27. 16:10:55
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 2 341
Szerzett kredit: 75 613
Csatában elért Achievement: Acélfal

Replay

mintha egyedül játszottam volna

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Solten
Terveznek valami ruszki medet, asszem' egy T-44-varians.

Saor Alba

Már nincs is miért lassan szét lessz b@szva teljesen 1 év mire meglódul szedi az ammoracket mintha muszály lenne ......stb

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

A legutóbbi buffból is hörgés lett, hogy nerf, szóval nem hiszem. <#hehe>

Gondolom nem akarnak többé ilyen "hibát" elkövetni és jönnek majd sorban a "faszábbnál faszább" prémium járgányok, amikkel olyan menni, mintha a fogadat húznák. 😊

Ezt csak az itt általában leírtakból gondolom, a löwe van meg, meg a type.
Szóval mielõtt bevinném a népet az erdõbe, van jó prémium med? A panteró milyen?

Remélem nem is piszkálnak hozzá!
Igen pontosan az a bajuk a Type-59-el
Szerintem itten valami félreértés van. Nem prémiumként van balanszolva. Vagyis nincs jól érzékelhetõ gyenge pontja, mint a többi magas tier prémnek. Azt mondják wargamingék, hogy a prémium gyengébb, mint a normál fullos tank, a type pedig nem gyengébb.

<#schmoll2>
Igen a kérdés hogy mikor lesz végre egy olyan ütõs medium mint prénium mint a Type-59.
Egyáltalán mikor lesz vmi Type-59 féle jó prénium ami jó kreditfarmoláson kivül akármire is.
Azt írja, hogy nem várható. Nem azt, hogy várható.

Solten
Ocska hazug ruszkik, vegul is mar 246x allitottak rajta, es non balanced... 😄

Saor Alba

Jah az IS-6-ról nem is beszélve...

Naa most komolyan beszéljünk már!!tényleg várható? vagy ez megen kamu?mert a rizsújévkor sem tették be akkor mikor?
Persze mert a Super Piercing meg a T34 aztán rohadtul ki van balancolva... jajj ezek a szovjetek mindig meg tudnak nevettetni. 😄

Akinek megvan, most örülhet, mert ez azt is jelenti, hogy nem fogják szénné nerfelni. Akinek nincs meg, az meg várhatja, hogy mikor raknak be végre egy nyolcas prémium medet. A zupapörsing nem játszik, annak csak az ikonja med. 😊

eeekkomoly??
Type 59 won't most likely return to the shop, because "it's not balanced as a premium" from Storm and SerB<#rinya>
Tehát nem. XD