World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Legalábbis tierX ben 😄
Az IS-6 nak jobb a páncélja mint az IS3nak, csak az az IS ágyú.... Bááár, végül is, az az ágyú van az IS4-en is, TierX ágyú 😄DDDD
Löwe deréktõl fölfelé jobb mint a Tiegris2, de az a papír alja, meg hogy a KV5 legyorsulja Malivonkára felfele 😄
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Másrészt, oda bárki regelhet akinek ez a vágya, nekem is van ott egy (nem használatos) accountom.
Bár amit vettem SU-122-44-et farmolni az is már necces kicsit, de hát ugye szovjet.. 😉 Na de. Most jön 8.4-gyel a SU-100Y, creditfarmolni ugyan nem jó, de hogy oneshotolja az egész mezõnyt a g.cibe az is biztos. Akkora mint egy ház, medium mozgékonyság, és lefogadom a camouflage táblából kiderül majd, hogy megkapta a romulan cloaking device-ot, ahogy az összes ruszki jármû. Nem sok mindenre mernék fogadni, de arra tuti, hogy biztos kétszer olyan jól rejtõzik, mint a fele méretû jagdpanther.. 😄D
Viszont a löwétõl ledobja az agyam a láncot, a type-ot viszont bármikor el merem vinni egy körre. A löwe lassú, papír és amikor még játszottam vele, állandóan motorhibásra lõtték és kigyújtották szembõl. Ez mondjuk pár peccsel korábban volt.
Ami egyébként teljesen téves
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
T-44A
A wiki szerint
60.5 kph
520Hp / 30.7 tons
85m zis gun (stock t44 gun, first 85mm)
90mm plate, 120mm turret
A 85 mm nem sok mindenre lesz elég
Mondjuk nem értem, miért nem rusholtak le, de õ bajuk...😄
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. február 27. 16:10:55
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 2 341
Szerzett kredit: 75 613
Csatában elért Achievement: Acélfal
Replay
mintha egyedül játszottam volna
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ezt csak az itt általában leírtakból gondolom, a löwe van meg, meg a type.
Szóval mielõtt bevinném a népet az erdõbe, van jó prémium med? A panteró milyen?
Egyáltalán mikor lesz vmi Type-59 féle jó prénium ami jó kreditfarmoláson kivül akármire is.