World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiger P-t megtartottam fun tanknak, külön legénységgel. Most 290%-osak a palik. BIA+javítás mindegyiknek. Megtartanátok ezt, vagy átvariálnátok? Ha igen, hogyan?
Alien69
Úgy ki fogom vágni ezt a tankot, mint a sicc (ennek ellenére):
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2013. március 2. 21:53:44
Jármû: T21
Szerzett tapasztalat: 3 492 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 54 276
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

úristen még 7000 exp pz3/4el :S:S
ennél még loltractorral t10ben menni is jobb... az legalább vicces
Ma megkaptam az elsõ anyázásomat, mert artyzok. <#nevetes1>
Utólag bocsánatot kértem, mert tényleg nyerésre álltak sokáig.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A csata elején beírta a löwe,hogy az egész csapat "red".Én csak annyit írtam,hogy "really?"

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

XVM

Si vis pacem, para bellum!

Tono34
Ma este be vannak rúgva ezek ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ximix
Ez jó 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Black Prince ahogy én látom Panter-ban

Black Prince ahogy az arty látja élõ mûholdas kapcsolattal😊

Hali!
Meg tudná mondani valaki mi a mod neve amivel ki lehet íratni a plusz infókat ?

toocha
Köszi, akkor nem nálam van a gond...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Gondolom lejárt a weblap regje és nem hosszabbította meg. Rég nem láttam errefele sem. Ha kiveszed a faq-t a végérõl rögtön a regisztrációs oldalra visz...

http://worldoftanks.net16.net/

toocha
OOOOOOOOKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! De amúgy mi lehet a hiba? Tárolószerver? A ruszki meteor?

<#nyes>

El nem tudom képzelni hogy lehet annyira rákattanni a játékra. 😊

Sunsetjoy
70.000 csata felett? Az már olyan kocka, hogy az élei karcolják a szoba falait... <#idiota>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

OMG ezek ide fognak jönni március 15-öt ünnepelni!

ahh, igen az aztán az esetek döntõ százalékában meccsdöntõ tényezõ, hogy mekkorát rammolsz...<#rolleyes>
meg azt azért remélem észrevetted, hogy a többi med nem ám 5 másodpercenként lõ.
t62: jó rof, jó mozgás közbeni pontosság, rossz alpha
többi med: rossz rof, rossz mozgás közbeni pontosság, jó alpha
nyilván fucking fair ez így, sõt, még adjunk egy ki páncélt is a t62-nek.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

23K csata nem sok, ha azt vesszük, hogy majdnem 2 éve indult a játék. Van olyan is, aki már 70K+ csatánál tart. Az már valami. 😊

"minden mednek meg kéne kapnia azt a mozgás közbeni pontosságot, mint ami a T62-nek van"
Na még csak ez hiányozna!😊Nem elég,hogy majdnem kétszer akkorákat lõnek mint a T62A?Plusz ha az E-50M nekimegy valaminek azt lefelezi,ha a T62A megy annak,akkor õ felezõdik le.
😊
Inkább a T-nek még páncélt!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Lementettem, csak elfelejtettem felrakni. Megcsinálom majd.

Gondoltam elmegyek az akciós T21-ig.
Nehéz lesz: M3 Light nál tartok (epic fos)a top tank BT-7 siemanko 24 lövésbõl 89 HP-t sebez. A két arty-t kikaptam de ez nem volt elég.

Hát úgy tûnik az FV marad a megvásárolandó T10-ek végére. (AMX155F,Batmobil,T57,FV)
Másikféle válasz: 3400+ os átlag damaget összehordtam vele ebben a "10 köcsög/match minden T10 csatában" idõszakban , szóval ha jól használod, akkor jó tank lesz 😊

Nem olyan rossz, mint amilyennek mondják. Talán a sebessége miatt van 1 picit az összes többi medium alatt a rangsorban, legalábbis nálam. Egy szinten lenne a többi meddel, ha a kapna valami buffot a következõk közül egyre: mozgás közbeni pontosság; toronypáncél; sebesség.
T62A,Batchat > 121 > E50M,M48 > FV
Amúgy véleményem szerint, minden mednek meg kéne kapnia azt a mozgás közbeni pontosságot, mint ami a T62-nek van és akkor ki lennének balanszolva (leszámítva a Batet persze).

"wlazl kotek na plotek pier... go mlotek"
"Van magyar?"
[/url][/img]

Nem hittem volna hogy nyerünk. De aztán az ellen bázisától visszamentem kinyírtam a két foglalót. Majd uzsgyi vissza az ellen bázisához. Majdnem top gun de a hõs a dombról kilõtte 25 GP-rõl az utolsót.
[/url][/img]
A szószátyár fiúk qrva nagy segítségemre voltak.

toocha
A FAQ-ról még mindig nincs hír? Lammi elvitte magával? 😊

Az FV4202 milyen az M48-hoz képest? Az M48 a garázsban van, az FV meg kifejlesztve. Próbáltam tesztszerveren, de azért az nem ad pontos képet.
Elõre is köszi a választ.
Na meg az átütés, de az igazából jó helyezkedéssel, célpontválasztással, meg célzással eltüntethetõ.

Jah, az M48-hoz képest kb. annyi a hátránya, hogy 300-al kevesebb a HP-ja és szarabbul szûkül.

most? nem rég játszottam az angol medium treet... centurion mk7 10 sec alatt tölti be a 390-es alpháját, ez 7,67 alatt, emellett sokkal gyorsabb, kisebb, láthatatlanabb etc.. Sokkal könnyebb és élvezetesebb vele a játék.

A többi meddel már inkább egy szinten van, mindnek meg vannak a maga elõnyei, hátrányai, szerintem a T9 mediumok elég jól vannak balance-olva, leszámítva az angolt..

Mondjuk nem tudom milyen a nerf óta, mindenki nyihog miatta, bár elõtte is mindenki nyihogott miatta, hogy gyenge, pedig akkor egyértelmûen a legerõsebb 9-es med volt, most nem tudom.
Tono34
Látom nem csak én voltam ilyen "szerencsés" csapatban ....

T92 himmelsdorf ... mondom ej de jó lesz ez duplára .... Mit látok? Egy 113 az ellenfélnél, be is írtam közösbe, "must have". Elhelyezkedtem úgy, hogy a hegyet tudjam lõni, közben zseni csapatunk erõteljes létszámleépítésbe kezd az ellen futik már majdnem elértek minket és hirtelen megjelenik a hegyen a 113 és már lövik is, nosza ráküldtem egy golyót neki címkézve és még 238 HP-val még át tudta venni. A sikeres akció után szépen meg is köszöntem az együttmûködést, majd pedig hamarosan ki is kaptunk, de azzal a boldog tudattal, hogy megvan a Master Tanker! 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

meg meg, de nekem kell vagy 1k csata minimum, hogy felhozzam 😛

Na de nem 5k csata kell hozzá. Azon a tankon simán meg lehet csinálni ennyi csatával a 3k átlagot.
Hát igen, ekkora arcot nehéz egy fejen hordani😊.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

hawken
Minden tiszteletem az övé volna, de az ilyen ember mikor áll fel a gép elõl?

én most vettem vissza a jármûvet, hogy a régi fos statomat felhúzzam ~2700-ra minimum. Mivel eddig is volt vele 800 csatám ezért ez nem kis idõbe fog telni, még úgy sem, hogy most 3000es átlag fölött dolgozok.

Sunsetjoy
A valószínûség, és az eloszlás miatt...szerintem.
A minél több a játékos, annál nagyobb szórást mutatnak játéktudás terén.
A véletlen eloszlás bár így nagyobb merítést végezhet, de mivel végeredményben többen vannak az átlagos tudású (illetve az alatti) játékosok (leginkább a csúcsidõben, illetve speciál hétvégeken is), nagyobb az esély a rossz leosztásra, mondjuk 1:5 a jó leosztásra.

Ha kevesebben vannak csúcsidõn kívül, akkor szerintem olyan véletlen leosztás is elõfordulhat, hogy jól sorsol, mondjuk 1:3 arányban. A kevesebb játékos nem szükségszerûen top játékos, így a "növények alvása" kifejezés kissé zavaró, ezt aláhúzom.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez már beteg, de nem értem miért van mindenki elájulva a patton statjától, szerintem a jó patton játékosok ennél bõven többet tudnak, én még zöldfülû koromban pattonoztam, de én is jobb vagyok vele.
mijki
Ezek a szépségek mikor jönnek?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ha jól veszem ki a képbõl akkor a 6-ik skilljét fejleszti a legénységének😄

Nem tudom ki mondta ezt neked, de bullshit 😊. Az IS7 még mindig ugyan olyan "menõ". T57bõl meg kevés van még, de ha bevisszük akkor nagyon jó sebzéseket lehet vele tolni, szóval népszerû lesz szerintem.
Igazából a francia cuccokból nyilván a Bat ami nagyon kell, mert az az alap med. Az arty elég sokszor szokott szerepelni, szóval érdemes rágyúrni. A TD-re dettó, mert igaz hogy ritkán van használva, de amikor éppen kell, akkor ott nagyon ütõs lesz. Nálunk speciel állandóan az enyém van használva, mert csak pár darab van belõle, aktív játékos meg csak én vagyok akinek van. Szóval ki is lett adva az ukáz, hogy aki tud az húzhatja, mert kéne még pár darab, de persze meg lehet nélküle lenni. Az 50B szintén elég ritka madár, nagyon ritkán szokták használni, mivel a 2 másik revolver táras sokkal jobb nála (bat, T57).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Még életben nem láttam CW-t és valszeg nem is fogok, szal csak érdeklõdés szintjén:

Úgy hallottam jelenleg már az IS-7 se annyira menõ, és hogy top klánok már TD-t se használnak, csak T110E5, meg T57 megy sz@rásig. 😊 Ez mennyire igaz? Ill. pl. a francia T10-esekbõl a TD/heavy/arty mennyire mennek?
ximix
Igen és a weaks spotokra lesz felfestve a kezdõk kedvéért.😊
Ahhoz dukálna a bundeswehres festés is, de arról meg megmondták, hogy ugyanúgy szürke lesz.

TOMSILENT
Az indiánon új van, szerintem ezeken is új lesz...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Hello beautiful!<#szeret>
Am érdekel hogy a felségjelzése milyen lesz. Vajon a régi Wehrmachtos vagy az újabb Bundeswehres lesz rajta?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GaBenc
Most komolyan. Mit csinálnátok "növények" nélkül? Kit lõnétek? Ha mindenki pro lenne akkor érdekes lenne a csata. Csak döntetlen? Lehetne az eff nézegetni.....

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Leopard Prototype:

Leopard:

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;