World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Én is inkább fordítok meg blogolok inkább éjszakáig, talán a növények is elalszanak egyszer 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

10,5össel meg féláron vett aranylõszerrel nem is vészes. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
2x crew xp a lényeg nem a 50% credit, azt ki nem ....
Ja azt elfelejtettem lefotózni, hogy 1 A20as seggbe lõtt (de nem sebzett), mert nem fértem el miatta.
Talán még éjszaka megpróbálom, de jelenleg megint nem érdeklõdök a játék iránt.
Leszedtem a Fable-t azt mondák, az jó kikapcsolódás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én is azzal szenvedek😄😄😄

óóó, én most kaptam 3 nap ban-t egy faszfej low effis IS-7 miatt, aki nem tette a dolgát, sõt, még vissza is ugatott mindenkinek aki próbálta neki elmagyarázni, hogy mit is kéne top tank-ként csinálnia (én meg a KV-4-el lendületet vettem, és eltoltam oda, ahová való ...).
a kis pöcs meg írt egy ticketet .. csak tudnám, hogy ki volt az a buzi moderátor is, aki a replayt megnézve nem nekem (nekünk, a csapatnak) adott igazat .. 😊
mondjuk a napi duplákat már letudtam.
szal nekem kb peccsig pont szünet.
pont jót fog tenni.
a kis köcsögöt meg felírtam a KOS listámra.

Nekem az a problémám, van 1 vk3001p-m.
Na mondom még keresek is vele amíg kihúzom a TigrisP-t.
De nem. Elég volt hétvégére 4 meccs.

szerintem csak hanyagold hétfõig a játékot😄 én is jelenleg a megõrülés határán vagyok😄 de kell az xp sajnos a fejlõdéshez..

És végül 1 utolsó képsorozat, mielõtt törölném a játékot ismét 1-2 hétre.
De hétvégére biztos.

Titánok harca! <#idiota>

Kezdem úgy gondolni, hogy az 50B is hatalmas noobmágnes.
Normális statisztikával rendelkezõ játékost nem is láttam már 50Bvel hónapok óta.

pointer4
'W'-vel
Wazze.
1 vérvörös Su5ös elkezdte, hogy õ 1 game desinger és tesztel, ezért aki kilövi azt bannolja.
Én úgy elkezdtem röhögni, meg írogatni neki, hogy végül teljesen elbasztam a körömet. <#nevetes1>

ximix
NoobMeter TopEffi CTO_TOHH_KPACHbIX_TbIKB<#taps>
óó jeee még egy kicsit nyomja freebõl meglesz az E-100 és akkor rá nem lehet mondani piroseffisE-100 noob😊

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2013. március 2. 14:49:54
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 004
Szerzett kredit: 26 996
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013. március 2. 14:58:38
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 208
Szerzett kredit: 31 522
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész

Kész a Kv1-s grind,lehet menni "Vakok közt....t játszani".
Már a Kv1 is szemét acélfal,ha nem lõnek goldal...

Sunsetjoy
Hehe benéztem, arl44 elõtti tank sem volt még a garázsomban soha😄 Én amúgy a kínai oldalt gondoltam, de még átgondolom. Köszi a tanácsokat.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Cromwellt kivéve mindet. A Comet nem nagy cucc, bár a Caern ágyújával a Centurion már látatlanban is brutális lesz...

BP, Caern istenkirály, a francia Heavyk meg T8-tól zsírosak...

Kínai med is elég jó, lehet osztani a dmg-et vele.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
ARL 44 et tudom ajánlani,eleinte kínos vele játszani, de amikor megvan a top löveg, meg minden hozzá, akkor nagyokat lehet vele menni. A páncélzata nem valami erõs, de a lövege,és a jó fordulási készsége miatt hálás tank. Az volt az elsõ ágam, ahol elértem a tier VII-es szintet, ennek ellenére az a tank volt az utolsó hatos, amit eladtam. Nekem nagyon bejött.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ha szereted a medeket, akkor a Cromwell KÖTELEZÕ! <#nevetes1>
churchillem nincs, de mint célpont nem valami nagy ellenfél... Egyik sem.
Ahogy figyeltem a tûzgyorsaság ami mellette szól.

cromwell jó, többi passz.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sunsetjoy
Melyik félárú tankot érdemes megvenni az alábbiak közül, ahol értelmes a továbbhaladás?

Type58, ARL44, Cromwell, Churchill VII

A medeket kedvelem, a Churchill-féle tankokat meg megszoktam...

A Masu nekem túl lassú,már az E75 is necces nekem,a Jpanzer E100 nem is tetszik,hatalmas célpont az is.

A vk3601-rõl tudsz vmit?Azt olvastam,h heavy-t akarnak csinálni belõle..Mikor és mi változik?
Amúgy hogy van nálatok az aktivitás?

nna. cromwell, felderítõ medál, 3 kill, meg egy csomó damage, túlélve 32k..

Hi.Még jó,h angolul beszéltünk,bár én angol néven futok.

Van neki minimum 3 T10 tankja.
A németekkel meg az a baj hogy csak városi mapokon használhatóak. Már pedig a CW mapok jó része nem ilyen.
Még az E100 és E50M (õ még jó is med rushok során a húsdarálóba) elõ szokott kerülni, de pl Masu az alig, a Jgpz E100 pedig teljesen használhatatlan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Persze,h hazánk fia. 😊

amúgy itt megnézheted név szerint,ki milyen klánba volt/van
Duck and Cover

Mi a baj a német tankokkal?"Vagy ez orosz játék"....?

Lamminak nincs is 10es tankja😊

*3 területünk

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hi.Õ is magyar?Vele 1x voltam randomban...úgy kezdte"Too many red player."
Aztán összedolgoztunk és végül sikerült nyerni..

Ha rápillantasz a CW mapra, akkor ott látható hogy területünk van franciaországban (este meg még több lesz remélhetõleg 😛).
A követelmény meg 2db T10 tank (amik nem németek), amikkel legalább 2000 v afeletti átlag sebzése van a jelentkezõnek.
Most én vagyok a recruiter és szoktak érdekes arcok rámírni akik jelentkezni akarnak. Volt olyan akit végül ignore listre kellet tennem, mert annyira nem tetszett neki hogy T10 tank nélkül nem fogjuk felvenni 😄.

köszi, ezt láttam, de sajnos nem segít (annyira alap dolgok vannak benne, amire magam is rájöttem :/)

#madmanic: tanktípusonként különbözõ, tölts le visszajátszásokat XP-re rendezve a mwreplays.com-ról és meglátod. 😊
Elhiszem,elég sok emberkét"ismerek"onnan,párszor már nézegettem a klánotokat.Cw-n hogy álltok?
Azt várom még,h Lammival sorsoljon össze az mm,de õ mostanában takarékon van.
Amúgy mi nálatok a követelmény?
Még az OTEP klánjával állok kapcsolatban...Sztem az sem rossz,de a számok alapján a tiétek elég durva és szerencsére élesben(random) is reális a lila,arany stb érték,már akikkel tõletek találkozom😊

Õt még a ROR ból ismerem.Rendkívül értelmes srác!Szóval jó arc.

Nem véletlenül a HUNS a legjobb magyar klán 😛.

MOndjuk cromwell, t29, is3..?

Ok,thx,de vele is jó kört mentünk(Prohorovka).Pikk-pakk lereagáltuk egymás üzeneteit stb,könnyen megértettük egymást.

köszi. És mik a tapasztalatok, mivel lehet a leghatékonyabban xp t szerezni?

Nézem amiket kiraktok, hasonló eredményeket értem már el, és nekem nem ad annyi kreditet... Természetesen néztem h prémium-e..

1.Tisztességes köröm ma(sajnos).
Gyõzelem!
Csata: Airfield 2013. március 2. 13:02:36
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 3 486 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 63 691
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
4k dmg,5kill

Õ róla nem tudom semmit.

Akkor már ezt is tudom,thx.
Biggieb23?

nem, állítólag titkos képlet, ami ráadásul tankosztályonként, néha tankonként, meg SerB aznapi hangulatának megfelelõen változik. 😊
Hali! Találok valahol pontos leírást arról, hogy miért, mennyi xp t ad?

Tehát Kill, spot, sebzés, sebzés a felderítésemnek köszönhetõen stb?

voivod32
Már hogyne lennének hatással? Ha nem másodmagammal lennék egy med-ben, amikor szembe jön 4 ellenséges heavy, akkor lehet , hogy két lövésnél többet is le tudnék adni, mielõtt szarrá lõnének. Mert két lövésbõl , mondjuk egy T-43 aligha fog 1500 sebzési pontot összehozni.

Hadd tegyek már fel egy XVM-es kérdést, mert elõször próbálom(nám).

Az a problémám vele, hogy a tankok feletti kijelzés mocskosul nem jön be (nem kell, hogy per jellel mutassa a maxot, a Font is béna, stb.), és az editorral se találok semmi opciót, amivel visszahozhatnám a gyári defaultot (az teljesen megfelel). Az XVM statot elég lenne ha fölédobná, azt is csak altra.

Ha ezt nem lehet megcsinálni, akkor az is elég lenne, ha egyáltalán nem mutatna semmit, csak a gyári marker lenne, vajon ki lehet valahogy kapálni az OverTargetMarkers nevû csodát, és ha igen, melyik fileok azok? 😊

Ezer hála!
Õ az itteni Oddball, szóval majd nyilatkozik ezekrõl a dolgokról ha akar 😊:

voivod32
Sokan nem gondolkodnak, csak mennek elõre, mert az gyorsabb, mint megkerülni valamit, mert úgy érzik, hogy akkor lemaradnak a nagy aratásról.

MightyKopiati
Lényegében, olyan lesz, mint a kínai ág, medrõl-scoutról elérhetõ. Meg a scoutok fölé szimplán nem lehetne besorolni az indien-prot-leo hármast, mert oda megy majd a panther scout, meg a 8-as scout.

Hivatalos bejelentésnek meg ott a VKDB Review videó, ami hivatalos anyagban tartalmazza a dolgot.

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Biztos,gyártom az összeesküvést Lamminak,de ma már nincs kedvem több tier 9es csatához,object 704 ötödjére lett meg......