World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg a t62-öt választanám gondolkozás nélkül.😊 Persze játékstílus, meg vérmérséklet függõ kinek mi jön be jobban. A t62-ben az a jó, hogy az egy igazi frontvonalbeli futkosós medium, a 48 meg egy sniper med. A patton 2-nek csak annyi az elõnye, hogy a sokkal jobb lövegkitéríthetõség miatt minden helyzetben jól használható, t62-vel meg ügyeskedni kell hullámos talajon.

Ezért várjuk sokan a t95-öt, mert egy kicsit "oroszosabb" játékstílust nyújtana, csak jó lövegkitéríthetõséggel, szemben a lassú, nagy pattonnal.
A hülye wg meg még be akar tenni egy jobb páncélzatú de még lassabb patton 3-at (aka kicsit gyorsabb t110e5 rossz páncéllal és kevesebb hp-val), sok értelme van annak is...😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

voivod32
Legalább fél évig teljesen fullosan, a legénységnek két kiegészítõ képessége volt, 526 csatát mentem vele. Egyszerûen nem tudtam vele játszani, a lehetõ legszerencsétlenebb voltam vele, talán még a T-43 -nál is jobban gyûlöltem. Úgyhogy egy hirtelen berágás alkalmával eladtam, és visszavásároltam az M4-et. Na az tank!]<#smile> Fõleg ilyen legénységgel. Ha majd egyszer lesz elég kreditem, folytatom azt az ágat a 8-as szinttõl.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Patton meg T62 jó páros 😄. Múltkor a Patton beállt spottolni én mögötte megálltam 100-150 méterre, és ebbõl a pozícióból kiosztottam kb. 3k sebzést, mielõtt spottoltak és arrébb kellett mennem. Õ is jól járt, én is 😄. Utána elmentem egy másik spotter mögé eljátszani ugyanezt... 😊
Kinek mi jön be. A T-20 az egyetlen hetes med, amit megtartottam. 65% a winratem vele, ha jól emlékszem.

A T20 talán a legjobb T7 med a játékban...a kínait,nem ismerem,de elõtte a T20 volt a király,ennyi.
voivod32
Így van, ahogy mondod, pont ezért szerettem én is! Jól megmondtad nagyarcú barátunknak! <#mf1>

Nem tudom hogy használod a T20-at, de fullosan egész baráti 😊 (stockként tényleg szar, még a stock tankok közt is), ha ilyen lesz késõbb is az amcsi med ág, akkor volt értelme elkezdeni 😊!
A T-62A is ki van fejlesztve, felmentem tesztszerverre és mentem mindkét tankkal 3-3 kört. Persze tudom, hogy ez nagy nulla, mégis mind a hat kör egyértelmûsítette, hogy nekem a Patton kell. De az is sokat segített a döntésben, hogy szerintem a T-54 a legjobb a tierjében, míg a kis Patton gyenge volt nekem. Így annak a full legénysége szépen dolgozik most az M48-ban, a T-54 meg marad örök szerelem és így ez a kettõ Tier9-ben és Tier10-ben tökéletes páros nekem. Jó azt még hozzá kell tennem, hogy látótávmániás vagyok és imádok passzív scoutolni és úgy veszem észre hiába jobb a T62 camoja, a Patton 20 métere többet számít.

Én tuti nem cserélném el T62-re az enyémet. :-)

voivod32
Teljesen igazad van! Az M6 atomjó!

Az m48-at nem ismerem, de azt vettem észre, hogy azok a tankok jönnek be jobban, ami legalább egy kis esélyt ad a hibázásra. Amelyiknél végzetes a hiba, ott nem is jön annyira az eredmény. A t-62 pölö szereti rögtön megbosszulni a hibát, mert mindenki egybõl õt lövi.

voivod32
Miért? Az M6 egy egész jó kis tank! Simán lehet vele szívatni akár 7-es 8-as tankokat is! A többivel maximálisan egyetértek, de én még toronymagasan ide sorolnám a Top Top Top elsõnek a T-43 at!!!! ISTENEM DE SZAR!! és a T20 -at. ATOMHULLADÉK!!!!!

Oh, mivel elindultam a patton felé, nem vagyok növény 😄! Egyébként egyetértek, hogy m48ban általában jobbakat lehet látni. Nem úgy, mint 50m-ben meg batchatben, azokban ritka hülyék szoktak ülni többnyire, t62 meg valahol félúton lehet ilyen szempontból.

Ja egy kérdés, T20al milyen átlagsebzés nevezhetõ már jónak?
Na meg m48-ban legtöbbször magas effis játékost látsz, mert nem túl népszerû med, a növények nem fognak elmenni érte.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Win ráta alapján szoktak balanszolni. Gondolom az összes szerver-t átlagolják. De mivel az orosz szerver a legnépesebb és ott a hobby ruszkik megfelelõen alacsonyan tartják az orosz tankok winrátáját, épp mint az eu szerveren a hobby rommelek a németekét, vagy a sok bot a kv1s-t. Ezért egy nagy parasztvakítás az egész winráta alapján történõ balanszolás.

Mind1, ezért is kapunk majd egy jó kis imba object 907-t!😊 Jobban is várom mint a leo-kat.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Mégis mire lapozzák, hogy az M48 a leghatékonyabb? A hivatalos winratet nézik ilyenkor vagy mit, átlag effet, sebzést?
Buffolják az E-50M-et akkor, a kis köcsögök. 😊

Meg felõlem a T-62-t is buffolhatják, az is van a garázsban.

Sziasztok!
Valaki meg tudja ezt nekem magyarázni,hogy ha adott a min sebzés,akkor miért sebzett mégis kevesebbet?Nem igazán értem...

Sunsetjoy
Én is gyakran azt mondom a társaknak, hogy kezdjünk el foglalni, hogy kimozdítsuk õket, vagy a patthelyzetben egy távolabbi pontról ne a támadással (vagy megfontolt játékkal), hanem a bázisra való visszatéréssel foglalkozzanak. És ha elindulnak, van esély arra, hogy vagy a foglalók, vagy a többiek megcuffolják õket.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Random_
Hétvégi akciót kihasználva lett megszálló kitüntetésem és extra 15ezrem. 😊

Nem tervezett volt, de kialakult egy döntetlen közeli állapot Erlenbergen.
Saját csapat: IS, KV-3, T28 Prot. és két arty
Ellenség: IS, KV-3, Ferdi és arty.

A romok között rostokoltunk míg õk a hegyrõl védekeztek.
Ekkor mondtam a T28-nak, hogy kerüljön oldalába az ellenségnek és spotoljon. Pedig az ellenség már elkönyvelte a döntetlent, mert 4 perc volt hátra. Spotolt a T28, artyk kiszedték a KV-3 -at és a Ferdit. Ezután én elkezdtem foglalni, mert láttam, hogy még belefér az idõbe. Az IS mondta, hogy támadjunk, de úgy voltam biztosabb a védekezés, mivel mi foglalunk a ellenség került lépéskényszerbe (arty és IS). Jött is az IS akit kiszedtünk és be is foglaltuk a bázist...

Szóval szépen megfontoltan sikerült egy potenciális döntetlen csatát gyõzelemre fordítani.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sunsetjoy
Nekem a T21 simán bejött, ez a T71 kezd kicsit az agyamra menni😊

-000webhost- az az ingyenesek közül is kiemelkedik máshol is a "szolgáltatásával"...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Meg arty limit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

7v7 csatáknak örülnék, bár azokhoz kellenének majd kisebb pályák mert a jelenlegi pályákon eléggé szétszóródna az a 14 ember.

Azért ez megmosolyogtatott 😄.
"Q: What are your thoughts on tier 10 medium balance? I know the majority of the community (myself included) condsiders the T-62A to be extremely powerful relative to other nations tier 10 mediums. Are there any major balance changes planned to bring all the tier 10 mediums in line with eachother?
A: The T-62A is second to last in terms of effectiveness. The most effective is the Patton 3, then the Batchat. Do you really want us to buff the T-62A?"

Ez viszont érdekes, 7v7 random csaták?<#wow1>
"Q: Any plans on offering different games than the 15 vs 15 standard?
A: The 7v7 mode will be available in one of our upcoming patches. 30v30 and higher are still up in the air."

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
A test közepén van a tornyod... Ezt veled is eljátsszák simán.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

FAQ ügyben... szóval Egerwin intézte annó az oldalt, õ is adminisztrálgatta, én "csak" írtam rá.

Sajnos pár hete az adott ingyenes tárhely -000webhost- fogta magát és lelõtte az oldalt merthogy "túl sok CPU idõt foglal" (akármit is jelentsen ez, manapság már egy WIKI is széteszi a kemény szervert).

Sajnos elõzetes értesítést nem kaptunk, és még az admin oldalhoz sem fér már hozzá senki. Mentés pedig csak tavaly nyárról volt, azzal meg sokat nem érünk, frissebbet még a google cachebõl sem sikerült elõcsiholni. Szóval a történet ennyi.

További jó tankozást, mivel már úgyse járok gyakran erre, nem fog zavarni a sok ismétlõdõ feltett kérdés. Volt már mostanában hogy miért lehet a WOTban legyõzni a Tigrist? 😊

NoparaWot
Ééés bazdmeg hárman lehozták az egészet... itt azért jogos volt az a lila szín, bár a mienk eléggé béna balfasz team volt 😛

no comment 😄 mindig is tudtam hogy nem vagy 100as 😄
én alig várom hogy meglegyen az exp és eladhassam
hülye nem vagyok 😊 nem lövök mellé 😄 meg nem megyek egyedül KV-2vel..
ha mégis akkor talpat lövöm meg és jól helyezkedem... elbújok, mire visszateszi a talpat meg rámjön addigra megint betöltök... megint letalpatom és kezdõdik elõlrõl 😊
Mindig azon múlik ki ül benne... Nekem pl a 3/4 is tetszik.
Alien69
Francba ebbe a t21-be, meg a WG-be. <#idiota> Biztos tekertek valamit, mert sora nyerek vele.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013. március 2. 23:14:29
Jármû: T21
Szerzett tapasztalat: 1 294
Szerzett kredit: 39 159
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Maala
Na ne mondd, tényleg? És mit nem szedsz még ki, "mint a szart" a KV-2 152-esével? Nem az a mérce... Egyszer nyelje be, vagy lõjjél mellé, és halott vagy, mert 3-at lõ, míg te másodszorra betöltesz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nah eddig tartott a nyugtató hatása <#idiota><#idiota><#idiota>
ja a másik meg KV-2 152esével úgy lövöm ki azt a szar M6-ost hogy semmi nem marad belõle csak egy nagy adag hulladék 😄
ennyit az M6-ról.... VK-k legalább simán felveszik a 152es lövedék sebzésének a felét...
M6-nak semmi visszatartó ereje nincs... meglátom, kiröhögöm, kilövöm 😄
de még mindig jobb mint pz3/4!!! az a szerencsém hogy 2napja nyugtatót szedek (nem wot miatt) és így nem káromkodom meg nem baszom fel annyira az agyam rajta :S:S de iszonyat hulladék ez a tank te OMG 😄😄
legjobb? mágnesbõl és csokiból van :S
Tono34
M6 amilyen kocka annyira pattogós a saját tierben, sõt ... Sokan nem szeretik a T1-el együtt, de én nagyon élveztem mindegyiket.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

osztom a véleményed

M6 szar? Ez vicc? Legjobb tier6.
Én is csak eddig a vasig terveztem aztán elkapott a gépszíj.
Tono34
2.-nak a BIA-t tervezem rá. 4 nap múlva lejár a prém utána (ha majd leszek újra) nagyon nem hiszem, hogy magasabb tierbe leszek mint 7. Max muszály dupla, amíg nem lesz elit.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

3600 sebzésre ad kb 850 xp-t a 7es Lorraine nekem.
De eltérõ, hogy hanyas tiert sebzel. meg ilyenek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gondolkodtam rajta, de az a front megköveteli a tanktól, hogy elõl legyen. Erre gondolok most:
Parancsnok: 6. érzék, javítás
Lövész: Javítás, Fegyverkovács
Vezetõ: Kuplung égetõ, Off-road
Rádiós: Javítás, Helyzetfelismerés
Töltõ: Biztonságos elh., javítás
amúgy a fostos artyra az XP-t vajon mire adja? kezdem azt hinni, hogy RND generátor is van a képletében, mert a lor 50-el van hogy mocskos sokat kapok pedig csak karcolgatom a festést, néha meg 3+ kill és kétszer annyi sebzés mint utánam az egész csatában a második legtöbbet sebzõ és ad egy rákos 400 körül. gyász az egész. 😄D
Alien69
Ezt erõsen meg tudom cáfolni! Ugyanis, NEM EGY rakás szar, hanem kettõ. <#ravasz1> De, ha nagyon ritkán saját tierbe rak, és mázlija van az embernek, össze jöhet ilyen kör is vele. <#vigyor1>

számomra a top 5 ALL TIME SHIT:
1.hely: PZ3/4 torony magasan!!!!!!!
2.hely: M6
3.hely: A-20
4.hely: T-25
5.hely: KV-13

😄😄 nah errõl ennyit 😄
Tono34
Nekem elsõre álca ment rá 😊 Nem tudják honnan az áldás 😊

ez a tank egy rakás ******!!!
kb 3000 mínusz átlagba egy csata, de nincs prémiumom meg lövök messzire is nem spórolok
Sippie
és mennyire minuszos?
vettem egy shermant 105mm gold ammoval ez mekkora op csíter tank. 60 csata után 75% win arány lol