World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veszek egy platónyit én is.
Nem tudom melyikbe megy . Kikerestem a boltban , és bevásároltam belõle .
HE Mk. 3 (26573 db) lõszer megvásárlása sikeres. kredit: 2 258 705 kreditet költöttél.
Most már nincs vissza út <#falbav>#falbav>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Rohadjak meg veszek 2 millió creditért lõszert <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Mondjuk az a hibrid disznó KV-5 is a legendás putyilov gyári fekete lyuk armort használja.Ezért õt mindig arctámadással csinálom ki.
Type-al beparkolok a vezetõhöz és lövöm a mosogépet az elején.õ meg a mocsári bivaly teste miatt nem tudja annyira lenyomni a hajléktalan lövegét,hogy komoly kárt csinálhasson.
Elõször mindig meglepõdnek amikor face to face nekimegyek.Még örülnek is neki.Több amatõr már írja is,hogy noob type stb.
aztán megmosolyogtató az az igyekezet,amikor már szabadulna,csak nem hagyom.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
83mm High-Explosive HE Mk.3 lövedéken van 50% profit, mást nem érdemes venni
Egyébként jól gondolom , és a linkben szereplõ infót jól értelmezem ?
Ja a pingen átlag 40 helyett 100 folyamatában, mikroszaggatás, rozsdásodik a server
Ezt hogy érted , mire érted ?
Pedig szeretném az 50% 8.4 profitot kihasználni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szerencsére gyorsabban be tudtam állni foglalni, mint az ellenfél.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kemény front, ahogy láttam brutális ágyúkitéríthetõség, pontos, T95höz képest mozgékony 9es.
Jónak tûnnek.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nézegetem ezt a brit TD-techtree-t. Mi a vélemény róla, szerintetek miként fognak muzsikálni? Nem tûnnek túl gyorsnak, amolyan igazi védõ-támogató randomban hamar meghaló vonalnak tetszik.
én csak megerõsíteni tudom.. frissebb driverekkel elég sûrûn ctd-zik, fõleg a tech tree-ben való bogarászás közben.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
http://ftr-wot.blogspot.hu/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Gyõzelem Cliff 2013. március 4. 12:37:36
Jármû VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat 2 065 + kredit: 77 118
5 kill
2921 sebzés
746 spot dam
Topgunt persze kilõtték elõlem 3x is.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.