World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Ha a ruszkiknál mûködik, csak nem csesznek külön ki velünk. 😊

Veszek egy platónyit én is.

Ezt írta mekk 77 " Az angol 83mm High-Explosive HE Mk.3 "
Nem tudom melyikbe megy . Kikerestem a boltban , és bevásároltam belõle .
Melyik ágyúba megy ez amúgy?

Megvásárolva:
HE Mk. 3 (26573 db) lõszer megvásárlása sikeres. kredit: 2 258 705 kreditet költöttél.

Most már nincs vissza út <#falbav>
Változtattak mostanában (elmúlt pár hónapban) valamit a HE sebzésben? Fura dolgokat tapasztalok, KV2 disznóölõjével penetrating shottal ~60 damage megy AMX 13-ba meg valami új tier 7-es light tankba is ilyesmit lõttem, fura.
Mondjuk az ftr azt írja, hogy a ruszki szerver már élesben van és megy a dolog.

Nem hiszem el, hogy 15 játékosból csak én tudok legalább annyit sebezni, mint a saját tankom élete.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én is attól tartok, hogy nehogy legyen egy exception a progiban. 😊

Csak nehogy pofára esés legyen...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rohadjak meg veszek 2 millió creditért lõszert <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
Most hogy mondod biztos ezért most jön a SU-100Y, nehogymár ne legyen ruszki ellenszer de izibe' <#taps>
Gondoltam mivel változik a tech free , így a jövendõ tankok feletti ha a garázsban van , az újat kénytelenek odaadni + gari hellyel ELC AMX érkezte elõtt megvettem az AMX12t gépet , és bevált ....
nem lesz + garázshely.. egyedül Luchsot érdemes megvenni mert annak az eladásából még nyerhetõ egy kevéske lóvé

hát elég tehetségtelen banda lehetett...
Mondjuk az a hibrid disznó KV-5 is a legendás putyilov gyári fekete lyuk armort használja.Ezért õt mindig arctámadással csinálom ki.
Type-al beparkolok a vezetõhöz és lövöm a mosogépet az elején.õ meg a mocsári bivaly teste miatt nem tudja annyira lenyomni a hajléktalan lövegét,hogy komoly kárt csinálhasson.
Elõször mindig meglepõdnek amikor face to face nekimegyek.Még örülnek is neki.Több amatõr már írja is,hogy noob type stb.
aztán megmosolyogtató az az igyekezet,amikor már szabadulna,csak nem hagyom.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Mirõl beszélsz? Garihely? What?
83mm High-Explosive HE Mk.3 lövedéken van 50% profit, mást nem érdemes venni

Az angol 83mm High-Explosive HE Mk.3 shellt kell venni, semmi mást. Jelenleg 85 credit darabja, patch után 260 lesz, azaz eladáskor darabonként 45 credites haszon => 52%-os nyereség. A Luchs-szal meg tornyokkal kár b@szkodni.. 😊
Köszönöm , csak félre értettem ezek szerint . 50%- ot win ratera értettem . tehát megveszi a PzKpfw II Luchs tankot , és a kiadás után ha jól nézem 3 gari hely , 3 + tank , melyeket elad .... és mivel tiert ugrik a PzKpfw II Luchs , így azt duplán adja el . Érdekes , mert egy erõs fél órája éppen ezt nyomozgattam , már meg is vettem , és erre meg jön a megerõsítés . Mondjuk arra nem gondoltam , hogy a hozzá való lõszerbõl is bevásároljak .
Egyébként jól gondolom , és a linkben szereplõ infót jól értelmezem ?
Igen, arra de sajnos nem megy, átlag 2 lövést tudok leadni mielõtt valami gebasz történik. 1600 effeses emberek megállnak a spawnpointon, kulcspozíciókat egyedül kell fölvennem stb. Talán este jobban megy, nem értem mi van ha már a jobb embereknek sem megy.
Ja a pingen átlag 40 helyett 100 folyamatában, mikroszaggatás, rozsdásodik a server

Erre érti.
" Pedig szeretném az 50% 8.4 profitot kihasználni. "
Ezt hogy érted , mire érted ?
Ha valaki type 59-el rohangál, nem a pénzszerzés a célja? Berohan cappelni, többi retardált megy utána. Hiába próbálok a t34-el lõni de persze az enemy is hülye és a pálya másik végében campel nem érek oda. Aztán 3 perc alatt vége majd nyomja a gg-t. Ma 5 csatából 2 ilyen.
Pedig szeretném az 50% 8.4 profitot kihasználni.

jha és hogy CW only, így már érthetõ, thx. 😊
Nem én vagyok gonosz, hanem Marchizor amiért csítel<#eplus2>. (am tényleg komisz kedvemben vagyok ma 😄)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

gonosz vagy <#eplus2>
Bizony, az a sebezhetetlenséget unlockolja neki. Szerinted miért van velük olyan jó statja? 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az visszaszámol . zárolva az a tank . ( tudtommal )
baton és e5-ön az a lakat vmi mod?
Egyenletes csapatteljesítmény.
Szerencsére gyorsabban be tudtam állni foglalni, mint az ellenfél.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mint a 7es prém td.
Kemény front, ahogy láttam brutális ágyúkitéríthetõség, pontos, T95höz képest mozgékony 9es.
Jónak tûnnek.

- Fjordson elmentek hegyet mászni, mire felértek, az ellenfél már a bázisunkat foglalta -

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

szopóroller ON, 15% 8% 34% win chance meccsek sorban...
eme masszív teljesítménnyel is elsõ tudtam lenni, hála a #1 platonnak, akik nem elégszenek meg azzal, hogy rontják a saját csapatuk esélyeit ha beteszi valahova õket a random, még ezt hatványozzák is azzal, hogy platoonoznak, ráadásul 3-an, HIGH TIERBE, hogy biztos legyen ami tuti, és szopjanak

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hát ha más nem akkor a T5-6 biztos poén lesz a 200mm-es front páncéllal.

Üdv,

Nézegetem ezt a brit TD-techtree-t. Mi a vélemény róla, szerintetek miként fognak muzsikálni? Nem tûnnek túl gyorsnak, amolyan igazi védõ-támogató randomban hamar meghaló vonalnak tetszik.
Az nvidia inspectorban, ha a world of tanks profilt használom, akkor simán összeomlik a leglehetetlenebb helyzetekben, ha a global-t, akkor minden rendben van.

polluxware
306.97

én csak megerõsíteni tudom.. frissebb driverekkel elég sûrûn ctd-zik, fõleg a tech tree-ben való bogarászás közben.

Napok óta problémás a spotting rendszer. Van aki szerint persze amióta elindult, de ebbe nem mennék bele. 😊

Na erre adjon nekem valaki magyarázatot.Foglal egy is-3-as a NYÍLT mezõn,semmi nem takarja,,megyek felé a löwével resetelni meg persze kilõni.Lõtt nem látszódik,kb 100m-re vagyok elõtte mikor felvillant!Na ez mi a szar volt??!!A löwe 400m es látótávval rendelkezik,elit alakulat,szellõzés és 4 skilles legénység.Ha spot tank lett volna azt mondom ok,de lõtt és nem is scout volt.A csávónak 3880 csatája van összesen.Ilyen a mesében nincs.thor118 nevû spíler volt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Az jó. Legalábbis nekem jó a 310.70-es driverrel. 😊

a problema mar regebb ota megvan. 306os nvidia drivert mondjak a hivatalos nyilatkozatokban, h stabil a jatek.
Volt ez az nvidiás mókázás, hogy melyik drivert is rakjuk fel. Azt nem tudja valaki, hogy a probléma az a 8.4-essel jön, vagy már eleve megvan? Mert ha eleve megvan, akkor nincs gond... 😊

Maala
Szóval szerdán 8.4?

http://ftr-wot.blogspot.hu/

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mondtam már, hogy szeretek troll ágyúval bóklászni?

Gyõzelem Cliff 2013. március 4. 12:37:36
Jármû VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat 2 065 + kredit: 77 118
5 kill
2921 sebzés
746 spot dam
Topgunt persze kilõtték elõlem 3x is.

Állati jó.<#taps>Kösz hogy belinkelted.

Maala

3. legtöbb sebzés T10 csatában... 😄 A legvége csúnyán elcseszve.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Annyit még hozzá, hogy az eggyel feljebbi SU-122-höz képest pénzt nyilván nem túl látványosan termelt, ellenben azzal szemben legénysége mint egy kisebb focicsapat, szal ez vmi crew és WR húzógép lehet..
patchaou
Ez nem az Én napom. 10 csata alatt három tankom szállt el ammorack találattól: T-58, IS-2, T-59.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
xvm 3.4.2 van fent, tegnap volt amikor nem mûködött, de javarészt igen.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Most a legutóbbi teszten csak azzal mentem, nem tudom második fordulóra nerfeltek e rajta bármit is, de az elsõben pár meccs alatt kvázi mindent oneshotolt ami nem magasabb tierû, jó a csörcsillt nem, de azt is kettõbõl szedte. Ami valszeg meg mákfaktor volt, hogy abbey-n még a két kilógó pixelt is mindig eltaláltam vmiért félpályáról, vannak tankok amik szórnak azért a célkereszten belül, nos ez nem tette 😊. Ha nem nerfelték, akkor vagy kiadás után fogják nagyon hamar, vagy el akarják homályosítani a type-ot. 😊 Ráadásul állítólag kedvezõ az MM-je is, mert hát miért ne.
Maala
Pár napja nekem sem megy, ezért Launcherrel indítok. Majd patch után úgy is jó lesz, addig kiélvezem a pár +FPS-t.