World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tûröd kisfiam, tûröd....

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

remélem lesz*p ez a szerB egy vagon négert 😊
Nem írni kell neki, hanem az általad említett tevékenységet végezni SerB bácsi számára 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

kinek kell írni WG-n belül, hogy szedjenek le a szópóágról?
Én arra spekulálok hogy minimum amcsi szintû camója lesz ha már orosz cucc, az meg már tûrhetõ. Az arty meg tényleg veszélyes lesz rá, de igazából pont az a jó hogy T6ben kevés arty van, nem úgy mint T10ben, szóval ott egyszerûbb lesz vele az élet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lapos részen szemtõl szemben középtávon tényleg jobb a páncélja miatt.

Az ilyen átlagparasztoknak, mint én is, könnyebb vele játszani annyiból, hogy lehet vele hibázni és nem biztos, hogy végzetes lesz ha ott találnak letolt gatyával a puszta közepén. Viszont nem túl pontos, dombos terepen agyonveri a pörsi, messzirõl jobb a panter2, a T-44 meg mozgékonyabb.

" Teljes körû majdnem önzetlen szolgáltatá " <#wow1><#falbav><#taps>

u.i: vajon gumival vagy anelkul 2000 ??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Sokat nem mentem vele teszten, meg nagyon nem is tudtam rendes tapasztalatot szerezni vele, úgy nehéz hogy rajtam kívül 8 másik player is azzal megy. Elég jó az ágyúja viszont a mérete és a páncél hiánya miatt lesznek kellemetlen pillanatok. Pl: artyk elég könnyen szét fogják kapni, a troll gunok meg halálos ellenségei lesznek.

Camo meg tuti gyenge, bazi nagy a mérete. Bár orosz ezért biztos hogy jobb lesz a camo mint a fele akkora ferdinek meg JTnek.

WoT: Nishizumi77

Ha kijön akkor én is megveszem, jó lesz a SU-122 mellé 😛. Meg legalább az csak T8ig megy, ott meg tök jó lesz a 198-as pen. Nem lesz annyira meglõve mint a T7 testvére a 175 pennel T9ben.

Ha már Su-100Y. Jöhetne már a patch kell az a TD 😄
Még zárt bétánál láttam az akkori tervezett full treeben hogy ez a TD benne lesz már akkor fontolgattam hogy majd megveszem, Blitzkrieg 2bõl megtetszett 😛

Szerintem simán veri a többit azzal a T9 szintû páncélzattal. A SU meg iszonyat OP, úgy lapít mint sz@r a fûben, 6 sec alatt lõ 390et, mozgékony. Jobb bármilyen TD-nél a saját tierjében, de simán leöl bármilyen heavyt 1v1-ben a brutál DMP miatt.
Igaz hogy a SU-100Y még csak teszten lett kipróbálva, de annak is olyan alfa sebzése van simán agyon ver bármit, ráadásul alap lõszerrel az átütése is majdnem 200. Pluszba még elég mozgékony is, annyi hogy még nem jött ki új camo táblázat, szóval arról nem sokat tudni.

A type az nem gyengébb, aláírom. Legyen õ a kivétel, ami erõsíti a szabályt. Erõsebbnek nem érzem a többi nyolcas mednél. 😊

A két TD-t nem ismerem, nincs olyanom.

Én nem is húzok egy XP-t se addig a DB-be amíg hivatalos tech tree-vel is meg nem erõsítik hogy mibõl indul.

kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl, még azt is kinézem belõlük, hogy a 7es db marad vakvágány, és az új 6-osvól lehet majd tovább menni...
Type 59? SU-122-44? SU-100Y? khmmmm khmmm

Én simán ajánlanám ezt a hülye játékosoknak 😄. Mi nem veszítenénk vele 😄. Ez kb olyan mint a "miért a cigányokat küldjük erdély visszafoglalására" kezdetû vicc <#eplus2>.

Hmmmm biztos tudták mit kell rajta lõni.
Nekem tipivel a kedvencem szép nagy zsìros ingyen frag.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez nem normális 😄
Kíváncsi lennék azokra a "csalásokra egyenesen a fejlesztõktõl" Kár hogy nincsenek is csalások, hacsak nem vérprofi és feltöri a WG szerverek adatbázisát 😄

Nyilván egy balfékre vár akinek lenyúlhatja az accountját.Aki ennek bedõl..

mit találtam ma😄 legjobb rész "trükkök , csalások egyenesen a fejlesztõktõl!!" http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/World_of_Tanks_teljeskoru_szolgaltatas_7462980.htm
Ne kezdjük már megint...

"Premium tanks may not perform as well as other tanks of their tier, but they are much better at earning credits. In general they perform better than an equivalent stock tank, but not as good as one that is fully upgraded."

DarkHorSe
Premium tank, persze hogy jobb mint a tobbi 8as heavy.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hihetetlen mit ki nem bír ez a Kv5.
Most 1 Tigrris2, Tigris, Su100, T28Proto, és Csörcsil7 közé szorultam be.
+1 Grille, és 1 Hummel folyamatosan engem lõtt.
Túléltem 3400 sebzést osztottam ki 28 bekapott lövés.
3 körrel elõtte kigyújtottak, rammoltak full gázzal (talán a festék megkarcolódott <#nevetes1>), Mögém került 2 8as tank full hp-n. És azt is túl éltem. Oldaláról seggérõl akárki pattanhat.
Ha 1 kisivel jobb lenne az átütés a játék legjobb 8as tankja lenne.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

BTW, got a message from "the source"...

VK3002DB v1 (tier 6) and the Aufklärungspanzer Panther are on supertest. The first one has the long 75 as its top gun, otherwise it's much the same as current VK3002DB. The Panther is horrible allegedly, it has roughly 850hp engine, it's a Panther with VK2801 turret (roughly 35 tons) with the konish as a top gun.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ott van a címe a videó leírásában. De szerintem ez egyáltalán nem Ska 😄.

az elc versus ST-1 a legjobb xd
hatalmas!!! 😄 valakia a jó kis ska zene címét nem tudja? 😊

Új rész 😄
Ennyi barom egy állatot ebben a játékban.......

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Érdekes nem tudom miért nem jó nálad. Nem azon múlt szerencsére, valamelyik tankot benindzsázták elõlem 😛

Nem tudom megnyitni, mert nem kompatibilis a jelenlegi verziómmal. Lehet, hogy hozzám már megjött a peccs csak nem tudok róla?
Gyanítom a Top Gun-t 5 killel a csõmozgásra fogod. 😊
NoparaWot
másnak is halott az xvm? még a saját értékeimet se mutatja..

Ez jó kis kör volt 😛
Sajnos ennek a tanknak borzasztóan rossz a függõleges csõmozgatása negatív irányba, de ezt majd látni is fogjátok.

Kicsinykét elrontottad mer a 4shared-rõl csak regisztrált felhasználó tölthet lefele is.
De szép volt. Végre olyan TD-k amik nem az elsõ lövés után pusztultak 😄

köszi!
nem lehet ezúttal

garázs helyet lehet kapni majd valamelyik tankért, mint korábban amikor bejött az ELC amx? Pl luchsért?
Grat! Holnap megnézem! Nem lehet gyenge... 5k felett nem sokat láttam...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

T110E4 9k sebzes, Westfield

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lehet,hogy csak én vettem késõn észre,de az online tech tree-ben már meg lehet nézni a brit td-ket...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

ximix
Délután jó köröket mentem majd jött egy pár órás szünet 19óra környékén neki álltam megint mondom a Humin kellene legalább az elsõ képesség legyen 100% most hogy 2x-s a crew xp.

Képes beszámoló
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. csata
P2 és az elgurult pirula (-2arty,-Tiger)

2.csata
A domb védõk. ( õk már a csata elején fel gajaztak biztos ami biztos)

3.csata
Az ellenség nagy veszteségek árán...

4.csata
A Kv-Is magánutakon
(kis eséllyel nyerhetünk volna,de a Kv-Is kilépett a körbõl gondolta megküzd az enemivel )

5.csata
Nagyszámú ellenséges csapatokba ütköztünk.....
(oké futok egyet Typal biztos csak a Humi ilyen, ezen a 3 ellenfelén elvérzett mind az IS-3 kilõttem)

6. ezek így egymás után jöttek, mondom oké akkor megyek filmet nézni vágom én a csíziót😊

Rohadt angol prém tankot hol lehet átlõni szembõl kv5-el?
15 lövésbõl 1 sebzõ találat, azt is másik tankba lõttem.
Nem tudtam mellé menni, állandóan láncolt. Minden kis szart lõttem rajta de semmi sebzést.
Végem van ha jönnek az angol td-k.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Alien69
Most meg vettem a T21-t, de NEM adhatom el a T21-t, mert negyed áron adná el, az akkkcijó miatt. <#vigyor5>

Alien69
Ma indulás után a T21-mmel robogtam. Egy idióta SU152 úgy manõverezett, hogy lezárta elõttem az utat, és neki mentem egy sziklának. Pontosabban, megálltam a szikla elõtt, de mindegy. A csata ezzel el is dõlt. <#sir> Persze, képletesen, de meg néztem, a csata végére EGY darab lövést adott le, az se talált...<#guluszem1>

NoparaWot
Ja tankász plecsni rajta van 😄

NoparaWot
Na végre, jó kis meccs volt, pedig nem indult túl esélyesnek 😊
Ja meg HUN1-es klánban megszokott a kispöcs viselkedés, itt is pofázott a srác (és már több csatában is tapasztaltam)

Toby0501
A config fájlban az {{xwn}} értékeket írd át {{wn}}-re.

Még egy költõi kérdés ma estére: ELC-vel kötelezõen értelmi fogyatékosok játszhatnak csak?

Ami még nemzetiségtõl függetlenül kiveri nálam a biztosítékot: a lassú szar szigorúan stock (alap motor és a mindig legolcsóbb lõszerû gun) heavy szarral keresztbe-kasul kavar a retardált.
Ezáltal nagy eséllyel megakadályozza, hogy a spotter a helyére érjen. Pl MINES pályán a kezdés után egy szlalom verseny elõzi meg, hogy e hegyre felérjek.

- in 0.8.4, the limit 72km/h was lifted, Storm states there are still issues (namely with shell penetration during high speeds), but these issues are so rare they decided to lift the limit

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Golddal veri a 88-ast, anélkül felejtõs.
3002 db-nél a 10.5-ös trollágyú használható (falnk offkoz), vagy még gold-dal is inkább a 8.8-as?