World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az ilyen átlagparasztoknak, mint én is, könnyebb vele játszani annyiból, hogy lehet vele hibázni és nem biztos, hogy végzetes lesz ha ott találnak letolt gatyával a puszta közepén. Viszont nem túl pontos, dombos terepen agyonveri a pörsi, messzirõl jobb a panter2, a T-44 meg mozgékonyabb.
u.i: vajon gumival vagy anelkul 2000 ??
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Camo meg tuti gyenge, bazi nagy a mérete. Bár orosz ezért biztos hogy jobb lesz a camo mint a fele akkora ferdinek meg JTnek.
WoT: Nishizumi77
Még zárt bétánál láttam az akkori tervezett full treeben hogy ez a TD benne lesz már akkor fontolgattam hogy majd megveszem, Blitzkrieg 2bõl megtetszett 😛
Igaz hogy a SU-100Y még csak teszten lett kipróbálva, de annak is olyan alfa sebzése van simán agyon ver bármit, ráadásul alap lõszerrel az átütése is majdnem 200. Pluszba még elég mozgékony is, annyi hogy még nem jött ki új camo táblázat, szóval arról nem sokat tudni.
A két TD-t nem ismerem, nincs olyanom.
Nekem tipivel a kedvencem szép nagy zsìros ingyen frag.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Kíváncsi lennék azokra a "csalásokra egyenesen a fejlesztõktõl" Kár hogy nincsenek is csalások, hacsak nem vérprofi és feltöri a WG szerverek adatbázisát 😄
Nyilván egy balfékre vár akinek lenyúlhatja az accountját.Aki ennek bedõl..
"Premium tanks may not perform as well as other tanks of their tier, but they are much better at earning credits. In general they perform better than an equivalent stock tank, but not as good as one that is fully upgraded."
Swedish people are albino monkeys
Most 1 Tigrris2, Tigris, Su100, T28Proto, és Csörcsil7 közé szorultam be.
+1 Grille, és 1 Hummel folyamatosan engem lõtt.
Túléltem 3400 sebzést osztottam ki 28 bekapott lövés.
3 körrel elõtte kigyújtottak, rammoltak full gázzal (talán a festék megkarcolódott <#nevetes1>#nevetes1>), Mögém került 2 8as tank full hp-n. És azt is túl éltem. Oldaláról seggérõl akárki pattanhat.
Ha 1 kisivel jobb lenne az átütés a játék legjobb 8as tankja lenne.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
VK3002DB v1 (tier 6) and the Aufklärungspanzer Panther are on supertest. The first one has the long 75 as its top gun, otherwise it's much the same as current VK3002DB. The Panther is horrible allegedly, it has roughly 850hp engine, it's a Panther with VK2801 turret (roughly 35 tons) with the konish as a top gun.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Új rész 😄
Ennyi barom egy állatot ebben a játékban.......
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gyanítom a Top Gun-t 5 killel a csõmozgásra fogod. 😊
De szép volt. Végre olyan TD-k amik nem az elsõ lövés után pusztultak 😄
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Képes beszámoló
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
P2 és az elgurult pirula (-2arty,-Tiger)
2.csata
A domb védõk. ( õk már a csata elején fel gajaztak biztos ami biztos)
3.csata
Az ellenség nagy veszteségek árán...
4.csata
A Kv-Is magánutakon
(kis eséllyel nyerhetünk volna,de a Kv-Is kilépett a körbõl gondolta megküzd az enemivel )
5.csata
Nagyszámú ellenséges csapatokba ütköztünk.....
(oké futok egyet Typal biztos csak a Humi ilyen, ezen a 3 ellenfelén elvérzett mind az IS-3 kilõttem)
6. ezek így egymás után jöttek, mondom oké akkor megyek filmet nézni vágom én a csíziót😊
15 lövésbõl 1 sebzõ találat, azt is másik tankba lõttem.
Nem tudtam mellé menni, állandóan láncolt. Minden kis szart lõttem rajta de semmi sebzést.
Végem van ha jönnek az angol td-k.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ezáltal nagy eséllyel megakadályozza, hogy a spotter a helyére érjen. Pl MINES pályán a kezdés után egy szlalom verseny elõzi meg, hogy e hegyre felérjek.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ