World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem Fisherman's Bay 2013. március 4. 19:20:46
Jármû Churchill VII
Szerzett tapasztalat 986 + kredit: 26 040
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
22 benyalt lövés, és még nem is a fullos torony. Ez volt a 11. meccs😊
Olyannak tûnik így elsõre, mint a Churchill I. Azt is valami 40-50 alatt lefulloztam 60 körüli wr-el. Az a majdnem 500 meccs a prémchurchill-el hozzászoktatott a teknõs harcmodorhoz 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Purchased:
Shells HE Mk. 3 (195000 item(s)) successfully purchased. You have spent credits: 16 575 000.
Please work."
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
HE Mk. 3 (58824 db) lõszer megvásárlása sikeres. kredit: 5 000 040 kreditet költöttél.
Remélem végül nem lövök bakot a bizniccel😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
2x álltak ki a foglalóból ellenfél játékosai 90%nál, mert már csak 4en éltünk.
És végül mieink behúzták a bázist. <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Si vis pacem, para bellum!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(Amúgy nemtom msá hogyvan, de semmi nincs sose ami idõszerû, pedig a T71 jól jönne.. de közel se vagyok. :/ A 13 75-öt húzom, ami - hogy találó fórum megjegyzést idézzek: "mindenben rosszabb a T71-nél, de nem számít, mert cserébe nem néz ki úgy mint egy darab sz@r" 😄DD. Sebaj, ami késik nem múlik. <#violent>#violent>)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Bah, még jó hogy akkor is lehet lõszert venni ha amúgy sehol nem tartasz angol ágon, végén még kimaradnék az oroszrulettbõl.. :Ð
1, A Leo ág a 8.5-ben jön?
2, A Leo ág a Vk3002DB-bõl indul majd?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De kellemesen csalódtam benne, egészen használható darab.
Én a 88-assal használom, mivel nincs féláras arany löszerem 😊
BTW, Leopard I uses HEAT as gold shells 😉
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Bevásároltam félárú arany lõszerbõl annyit, hogy lehet nem is teszem fel a nagy löveget. <#nevetes1>#nevetes1>
8000 xp hiányzik TigrisP-hez, és van még 112 arany lõszerem. <#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kb erre számítok . Nesze a nyereség .....<#mf1>#mf1>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egy barátom apja mondogatta mindig, hogy az utolsó ötezrest is úgy kell odacsapni a pultra a kocsmában, mintha még lenne belõle tízezer.
Nem tudom mindenki észre vette-e de eladáskor ugyanannyi kreditet ad a full felszerelt és a stock tankra.
Tehát mindent visszaállítani stock-ra, eladni és utána a depóbol el lehet adni külön a csövet, tornyot, stb...
Legrosszabb esetben - teoretikusan - is csak megfelezném a pénzem, szal én tuti megjátszom majd a teljes összegre (nem mintha többem lenne addigra 5-600K-nál :/ Olyan ez, mint a hónap tankja, büdös életben nem volt még pont olyanom, mint ami épp akciós.. 😄)
Ha bejön 1 darabig nem kell farmolni.