World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az LMBTQIDDQD minden betűje mögött meghúzódó kisebbségnek kell külön legénység. Micsoda kirekesztés! ez itt széfszpész.<#eplus2>#eplus2>
angelus1991ster.blogspot.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Amúgy meg mi az má, hogy a női bia 0. skill, férfinél meg grindelni kell? Diszkrimináció!4! Női kvóta pfejj.<#eplus2>#eplus2>
angelus1991ster.blogspot.hu
Remélem majd kompenzálnak pár uj növel<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Igenis fent szoktam lenni.
Amúgy aki a type-ra kifietett 81 ezret jól pofára fog esni, mert már közelében nincs a régi dicsőségének. Jobban járt volna egy Patriottal. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
1. 1.5 év kihagyás után újra gurulgatok mostanában pár kört.
A HOAX klán full afk ennek (is) köszönhetően, de mégis vannak benne még páran. Változás nem lesz, hacsak valaki nem akarja a nyakába venni a sok nyugdíjazott játékost.
2. Ha valaki beszélni szeretne velem (Isten tudja miért) a VTEPS TS-en megtalál, mikor játékban online vagyok.
3. Már 2 éve nem költök a játékra, de tegnap úgy éreztem veszek 1700 Ft-ért egy 3 ládás ajándékdobozt. Volt benne összesen pár csip-csup dísz, 750 arany és egy Lori 40t. Szerintem jól jártam. Gondoltam megosztom veletek. 😊
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
az embereknek tényleg ennyire el van menve az esze vagy Én most valami párhuzamos univerzumba csöppentem???
The Matrix has you...
Szerintem megérte<#wow2>#wow2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Itt írja, hogy szerezhetsz még pontokat: https://eu.alienwarearena.com/rewards
Utoljára szerkesztette: VaFec, 2017.12.18. 21:11:55
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.12.18. 21:05:16
https://eu.alienwarearena.com/ucf/Giveaway
Tényleg ki nem állhatom,alig várom hogy meglegyen az xp és kész.
Úgy kivágom mint a fene,átkozott vacak,borulékony trágya rakás.
The Matrix has you...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Meg tetves LTTB-vel amitől már a fára mászok,jelenleg LTTB-vel így néz ki egy meccs,bemegyek csatába padlógáz neki az ellenségnek,meghalok és irány a garázs Type4-ezni,ha kijött LTTB akkor megint be padlógáz meghalok irány a garázs.<#buck>#buck>
Gyűlölöm lttb-t de valahogy túl kell rajta esni,hát így is jön némi xp.<#vigyor5>#vigyor5>
Tuti agyérgörcsöt kap majd<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Zúzni kell a diszeket ezerrel<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.18. 15:12:27
amúgy szép festés <#csodalk>#csodalk>
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.18. 15:10:17
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Múltkor a névrokonom fúlt bele az első 10 mpben a folyóba...eléggé meglepődtem, ugyanaz a név, csak neki számok voltak még mögötte...bármennyire meglepő, de peterson-nal nem sokat találkozom.
The Matrix has you...
Bár asszem franciával.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.18. 11:31:07
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
The Matrix has you...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Elég ha egy hangulatot kifutballozok, vagy mind a 4 kell a maximális százalékhoz?
BattleTag: kabel15#2672
The Matrix has you...