418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #402361
-
Már mondtam, hogy kreditbónusszal 2 óra alatt 1,5m számit nekem is átlagnak, 2m már nálam is nagyon jó... és ritka. Főleg, hogy még mindig tart a wotundoritisz a hét héttel ezelőtti 5x utáni túl sok game miatt.
Szal még mindig csak a 7es szinten vagyok. :-D -
pett3rson #402359 Ma farmoltam vele két órát, meg persze Löwe-vel és azért annyira nem rossz. Tudni kell a helyed, de pl. volt olyan, hogy Scorpion kétszer pattant 10 m-en belül, na azon ámuldoztam kicsit. Az automata töltésnek azért van számos előnye is, killeket ki tudja osztani, ha kell. Jó, nem magas az Alpha-ja, az igaz, de legalább többnyire beüti az ellent...
Átlag nettó 40-50 ezer azért összejött vele, még vesztes csatában is viszonylag jól hozott és ez úgy, hogy még első skillben vannak a legények! Azért azt se feledjük el. Ja és Én nem vagyok unicum, szóval aki tud az ezzel nagyon jól fog keresni. Nekem most 1,3 milla jött össze, de nem Én vagyok a fő példa :) Maala szerintem kétszer vagy háromszor ennyit kitaposna belőle :)
Mondom, a mobilitása nagyon tetszik, nekem eddig bejövős tankocska :) A T 34-et simán lecseréltem erre. Majd ha lesz megint valami csere akció akkor még nézek még egy premiumot, valami használhatót, de lehet megelégszek ezzel a kettővel is :) -
Kryon #402358 Nem tudom, nekem tetszik. Szerintem nem rosszabb mint a többi 8as prémem. Legénységképzésre jó lesz, 9-10-es olasz tankok úgyis megtetszettek teszten, már várom őket... -
Kryon #402357 Igazából az izraeli ág lenne a legkézenfekvőbb választás sok egyedi tankkal, mert ők aztán összekombináltak mindent mindennel, és használták is. Tervek pedig gondolom még sokkal több tankról készülhettek. Kifogyhatatlan tárháza lenne az új prémiumtankoknak is. Az alacsonyabb tierekkel se lenne gond, mert azok lehetnek brit tankok kissé módosított változatai, ugyanis korábban brit gyarmat volt a terület. Tier 9-10 pedig lehet valami merkava prototípus. Szerintem is a marketing lehet a háttérben, hogy először azokat a nemzeteket rakják be, ahonnan sokan játszanak. Remélem egyszer lesz mindkettő, magyar és izraeli ág is. -
Lucifer001 #402356 Rendes vagy . Köszi a felajánlást . Én nem próbálom most ki . 
Tesztszerón próbáltam a 10 es olaszt . Nem volt vele gont . Sőt tetszett is arra a pár körre. ( tárazásra gondolok )
- De tudod mit ! ?
Dodb be ide a mailt / jelszót , lehet meggondolom magam később . Addig meg tuti más fórumos játszadozna
-
Szóval meddig lesz aktív a deal, tudni már? Vagy holnap 11 előtt mindenképp vegyem meg?
Szerk: NVM, megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.26. 19:14:08 -
Ha gondolod akkor kipróbàlhatod, megvettem:-/
Bàr ne tettem volna:-( -
Angelus1991ster #402353 -
Lucifer001 #402352 Próbára vettem usb kábelt ebayn . Elfogadva . Mindegy , lehet hogy igazad van . Wargamingék tiltakoznak , ne veddmegfos
-
500k :-D lehet a sok apróság-bol màr meglett ma,csak nem emléxel:-DD
De az is lehet,hogy ez egy égi jel,nehogy megvedd azt a f@scsombékot:-DD
-
Lucifer001 #402350 Korlátlanul szoktam használni . Napi limit 500.000 re van beállítva . Mindegy dobtam ticetet . -
Nincsen rajta napi vàsàrlàsi limit?
Èn szivtam meg màr azzal:-/ -
Plata #402348 Láttátok már ezt az állat reklámot?
-
Angelus1991ster #402347 Nekem max. 3 alkalmat enged naponta, hogy kártyával vásároljak. Meg sem engedi, hogy az ebay-ről trimmer kondikat rendeljek. Várhatok holnapig. -
Lucifer001 #402346 Még 3 év érvényessége van . Természetesen pénz is van rajta . Ma is használtam kb 4-5 alkalommal . Bolt benzinkút stb . -
Lejárt hó elején a kártyád. -
Lucifer001 #402344 Én is meg szeretném venni . ( kb 3 órája ) De folyamatosan hibaüzenetet dobál a vásárlásnál . A hártyát meg havonta használom náluk , szóval nem értem mi a baj .
-
Ahha, a 2-3 adbeli tankok az én olvasatomban a szimplán szar kategóriába tartoznak, nem vagyok meglepve, mint ahogy azon sem lennék hogy azzal a tankkal fele olyan jól farmolsz mint a Lövével, de ne legyen igazam :p -
pett3rson #402342 Tegnap megvettem Én is, mert 5000-et össz-vissz megért a csomag. Annyira nem rossz. Nekem tetszik a mobilitása eddig. Közepesen erős közepes tanknak használom, mert azért ha jó szituba vagy akkor szépen lehet faragni az ellenből. Egyértelműen második-harmadik vonalbeli, támogató tank mivel semmi páncélja nincs. Löwe mellé farmolásra szerintem nem lesz rossz. Ezt így első blikkre, 4-5 csata után mondom. -
pett3rson #402341 Tőlük nem bánnám a két vállra fektetést... -
Angelus1991ster #402340 Izraeli ág? Remélem a női legénységi tagok ilyenek lesznek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugyanitt mégtöbb szépség:https://www.instagram.com/girlsdefense/
-
Plata #402339 Mivan a török tankokkal?
Már olyat is hallottam hogy török görög spanyol tankok is lesznek.
Bàr én az angol light ágra várok. -
Az izraeli style valszeg lego tank lesz, kb. amcsi felépítmény francia toronnyal és hasonlók, ilyen angol-amcsi-francia hibridek, még az is lehet hogy érdekes lesz, szerintem a lövegeikkel fognak valamit mókolni ha már izraeli fejlesztett, kb. alapból mindegyik 1 tierrel jobb statot fog kapni... -
Plata #402337 Franc a mobil billbe. -
Plata #402336 Izraeli hogy lesz?
Kis tierben mi a szart tesznek be?
Izraeli tankok valahol t54 körül jöttek nem?
Főleg amerikai tankjuk volt ha jól rémlik.
Akkor lesz új m4 sörmi.
Egy klassz m4 prém jó lenne.
De az izraeli nem étdelel.
Kivéve ha táras artyval jönnek oltári magy térsebzéssel. -
A magyar ágat eddig mindig valami egyéb nemzethez besúvasztott módon képzelte el a wg sajnos, az izraeli biztos önálló ágként jön engedve a világuralomra törő háttérhatalmi tendenciáknak
Ha a wg marketing szemszögéből nézzük akkor gyakorlatilag abban érdekeltek hogy minél több tank legyen a játékban, ami elvileg folyamatos balansz problémákkal jár, azt is sűrűn emlegették hogy tankágak, nemzetek behozása helyett most, hogy kipipálták a korszerű látványvilágot, ujragombolják a balanszt az összes tierben, és rendbe rakják a tierlimites prémeket, meg kezdenek valamit a legénység képzéssel, ha ezekkel megvannak akkor jöhetnek az új nemzetek, a dolog másik része hogy mint minden mammut cégnél itt is üti az egyik divízió a másikat, a marketing abban érdekelt hogy pörögjön a bolt ami szembe megy a játék fejlesztői prioritásokkal...
-
Angelus1991ster #402334 Olasz és lengyel ágakat gondolom a 60 és 40 milliós lélekszámú országok nagy piacai miatt hozhatták előbbre, ahogy anno a kínaiakat is az óriási piaca miatt hozták be ideje korán.
Csehszlovákokat és svédeket úgy gondolom az egyediségük és a stabilabb lábakon álló típusok miatt hozták be előbb, mint a most érkező 2-őt. Lengyel után vagy a asvájci vagy a magyar ágnak kell érkezni. Ha jugoszláv vagy izraeli jön előbb akkor
.
Kérdés felvetődik: a játék mennyi nemzetet bír el? 15-öt? 20-at? Mert ha úgy nézzük, akkor lassan csak a legénység nemzetisége miatt vannak különböző nemzetek. Ha Allies-re, Szovjetúnióra, Axis-ra, Neutrals-ra és Others-re oszlana a játék akkor már más lenne a helyzet. -
Annyira van létjogosultsága a magyar ágnak mint az olasz-lengyelnek, sőt továbbmegyek, a tök érdektelen kínai ághoz viszonyítva, ahol minden orosz klón is több értelme lenne a magyarnak, ahol eredeti fejlesztések is voltak. -
Angelus1991ster #402332 Annyi értelme van a magyar tankokhoz hozzáfingott hozzászólásainak, mint ennek a hirdetésnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.26. 14:35:43 -
Plata #402331 Straussz tankjai amik sosem léteztek és rém röhejesek,volt már betéve róluk kép,mitől magyarok?
Másik én igen is szeretem ha a tankom tetszik,de straussz önjáró bilije meg csészealj szerű izéje alapból oylan ronda hogy az életbe nem próbálnám ki.
Ha betesznek egy T10 magyar maus-t az ok,de ilyen sosem létezett röhejes lánctalpas budinak vagy gyerekkádnak álcázott izé nem kéne soha.
Magyar tank még is mi lenne t5 után?Gondolom orosz avagy német tank variánsok.
Még a magyar Maus-nak is nagyobb értelme van mint ezeknek a vackoknak,végül is magyarországon is raktak össze Maus-t,lehetne mondjuk kerekebb tornyú Maus magyar,volna értelme,nem úgy mint straussz MBT-nek,ami sosem volt. -
Az a fasz folyamatosan csak top tier prémben ülős videókat töltöget fel, a legszemetebb konzumer streamer fajta... -
Nem értem,nàlad mi ez a zsigeri gyülölet a Magyar tankok felé? -
asolyom #402328 Most megint beigazolódott, hogy nem csak a játékosok "színe" számít egy csatában. Nagyjából hasonló erősség esetén a mi csapatunk elkezdte a kemper bajnokságot, míg az ellenféltől még a piros játékosok is hajlandóak voltak megmozdulni. Buktunk is 4-15-re, a csapat több mint harmada 0 sebzéssel halt meg a bokorban rettegve. -
Plata #402327 Ne már,ne gyere már Strasszos bácsi kacsavadító vackaival.
Az életbe ki nem próbálnám a magyar ágat ezekkel a sosem létezett wc-n trónolva kitalált vackokkal.
Kacsa farmon jól mutatnának a tóba behajtva.
Szerintem még el sem süllyednének.Normál tankokkal akarok én játszani nem ufóval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.26. 07:27:20 -
asolyom #402326 Megnéztem Kukibébi videóját a Progetto 46-ról. A WG is jól tudja, hogy kell "marketingolni" ezt az újabb prémium tankot. Az unikum úr játszik top tierként 4 skilles BiA legénységgel. Aztán ha kidobsz erre a tankra 40+ eurót, akkor kapsz egy tankot 100%-os legénységet, és mehetsz 75%-ban T10-be, ahol mondjuk 2 lövésből elpárologsz. Nagyon rejtőzködni sem tudsz a tank mérete, és az álca skill nélkül.
Most láttam a T-34-85 esetében is, hogy mi a különbség egy 1 skilles, és egy 4 skilles BiA legénység esetében. Még T6-ban is óriási különbség, hogy a jobb legénységet visszatettem a tankba, T8-ban pedig még fontosabb. Egy átlag játékosnak ez a tank normális legénység nélkül használhatatlan. Legalább is szerintem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.04.26. 07:20:02 -
Azért addig remélem nem jutunk el, az már kicsit sok lenne :D A jelenlegi állapot számomra még emészthető :) -
Angelus1991ster #402324 És akkor ennél az ágnál is megvan a nagy áhított (kicsit kreált) különlegesség, ami a svédnél és az olasznál megvan:
- táras, egyedi felfüggesztéses E-25 -höz hasonló szúnyog TD-k.
Másik: ki tudja még, hogy Straussler bácsi miket tervezett még az angoloknak, oroszoknak.
- V-3 szteroid változatáról a PV-T-ről is jó volna tudni. -
Angelus1991ster #402323 Há' de mi hitlerista fasisztákok vagyunk, nem érdemlünk meg semmit. Mi nem érdemlünk magyar ágat. és egyéb konteók..
Viszont a hozzállásukat a két magyar tank esetében meg már megmutatták. MasterBlaster duóból aznal Master hiányzott.
Magyar ág a fantasy cunami után simán megoldható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiányzik a tier 8 és 9. Tier 10-nemk meg ott a Straussler MBT.
Tier 8-ra egy felbuffolt 3000 dpm feletti 88-as löveges mobilis Tas rohamlövegábránd (Korbuly vagy Bíró-féle verzió)
Tier 9-be meg gyengített Straussler MBT.
Prémium tier 8-asnak meg egy mégjobban gyengített Straussler MBT.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.25. 22:03:20 -
Kryon #402322 Nézd a dolog jó oldalát. Ha ennyire "kreatívok", akkor egyszer talán mégiscsak kiizzadnak egy magyar ágat is.