World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
type64-en jelenleg első skill 89% situational awareness+coated optics van,ez azt jelenti ha 70-el száguldok is max.view range-em van ami 442 méter.bőven megéri a camot,ha lősz úgyis spotolnak ha meg nem akkor minimálisat számít a +1%,nagyon ritka hogy abba a tartományba eső tank jön szembe ami spotol kisebb camo skillel,többször ér valamit az a néhány méter spot range.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ennyit a monitoromról melóba <#idiota> tökre javítós ikonnak láttam, de most hogy szóltál így már tényleg más...

Egyébként egynek van értelme? ezt úgy kell számolni, hogy amikor 100%, az mondjuk 10 méter (csak egyszerűség kedvéért) és azt osztja 5-el, mivel csak egy főnek van meg, ugye? magyarán nyerünk 2 métert. több a semminél, értem Én, de az álcázást elvenni megéri az áldozatot?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.20. 11:24:41

The Matrix has you...

Ja nem. Ha megnézed a rank 5-ös díszeknél a plecsnit látod melyik nemzet tartozik bele.
HTS s3rg1nh00
az nem javítás,hanem situational awareness ami a látótávot javítja.
a másik kérdésre meg az adott (pl modern,traditional) láda és díszfajta db-ja adja a bónuszt a nemzeteknek,nem fordítva...

ezt tudom, csak Én úgy értelmeztem ezt a max 48%-os bónuszt, hogy ehhez minden nemzetnél kell legyen több mint 55...de ezek szerint nem jól

The Matrix has you...

A japán és a kína két külön díszcsoportból kap bónuszt. Ha meg van az 55 dísz a Chines New Year-ből akkor a kínai tankok kapnak csak 48%-os bónuszt. A japán tankokhoz a Modern díszekből kell 55 a 48%-os bónuszhoz.
Japán tanknál volt neki a 48%, kínainál pedig 24%. Nyilván még a kínai díszekből nem szedte össze az 55 különbözőt, csak a modernből.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.12.20. 10:30:22

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

az érdekes lenne, mert ha egyszer megvolt neki a 48 (azaz minden nemzetnél legalább 55 féle díszt szerzett már meg), akkor azt nem veszik el tudtommal...de ez a WG....

The Matrix has you...

Haxol <#banplz> Gondolom másik nemzetiségű tank volt neki kiválasztva ami másik bónuszcsoportot kap.
Két kérdés:
1. Miért van utolsó előttinél javítás álca helyett?
2. Hova lett a 48%-os pluszod? most csak 24 van.

The Matrix has you...

úgy hogy nem tier limites, ugyan úgy jár neki a +-2 tier
Ha Churchill 3 nem megy T6 fölé hogy látok vele Kv3-at vagy hasonlót?

HTS s3rg1nh00
lassú szar mindkettő,nincs helyük perpillanat a játékban.type-al megtanulja az ember az elején,hogy addig jó amíg nincs spottolva különben instant garázs.a páncélhasználatot ráér a későbbiekben is elsajátítani.

Tegnap este hajnalig toltam 16%-os gyozelmi arannyal. Nem hiszem el, hogy nem tudjak megoldani , hogy a retardardaltak ne egy oldalon legyenek.
Illetve de , megoldottak.
Olyan fos atlagsebzesem van mindennel hogy az mar szanalmas. Kellett nekem visszavennem a jagdphanther 2-t. Anno alig birtam ra osszekinlodni a top loveget a csodas csapattarsak miatt. Ugy latszik van ami nem valtozik. Pedig brutal gep lenne. Spot nelkul viszont nincs sebzes. Kenytelen voltam scopot tenni ra hogy ervenyesulhessek valamennyire. Hiába ul a light tankba MrDrProfRerollUnicum malinovkan prokhorovkan kivul fingja sincs hova kellene allnia. Egyszeruen mediumkent hasznalja es orrbaszajba sebezni akar
Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2017.12.20. 09:02:06
joe662
Hát ha engem kérdeztél,akkor én igy,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

igaz kötvényes távcsöt nem mindig viszek,de azért jo ha van.+11m
A legénységre kell majs ráfeküdnöm,mert elég tanulatlanok még<#hehe>
Egyébként elég addiktiv ez a low tiwr pedo<#idiota> már nem is nagyon van kedvem mással játszani,csak ezzel+T67+E25-el<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

LSSAHPAUL
Hát amit a klán chat-el művelnek az már az a kategória hogy ennyire balfaszok nem lehetnek és biztos egy másik konkurens játék-cég hackerei vagy cia próbálja lejáratni őket 😊 Kb 3 hónapja megy a dolog vagy van/nincs kláncset, persze amikor nincs akkor a mezei játékos azt hiszi hogy ki van rúgva és rám ír hogy demiéért. Az hogy most cw kampány van még jobban kiemeli ezt a hibát, mert ugye ha egy landingon nyerünk 2-őt akkor az már átmászik a kövi időzónába ahol szintén van landing, így +1 cw csapat kellene, de nincs hova beírni az SOS-t, plussz poén hogy a barát lista is ugyanígy bugzik vagy van vagy nincs, úgy hogy azok a félamatőr szerencsétlen klánok ahol nem veszik komolyan a ts-re járást most jól beszopják.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Bár ha még nem vettél neki tankot akkor most itt a lehetőség a cromwell b-re 😄

Már csak 4 nap és még mindig sehol egy Defender 😞
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.12.20. 07:54:53
Milyen felszereléssel használod? 😊
joe662
Eddig 2x fogytam ki vele,rögtön az elején. Azóta megtanultam,hogy nem lövöldözök vaktában,félig beszűkülve,leesett spotra.
Nagyon jo álcája van+látótáv növelőkkel,majdhogynem láthatatlan a tank,Ha jól emlékszem most 484m a látótávom,szóval a vak nehezeket lehet büntetni 1000el<#hehe>
Mondjuk én csak fun-ra használom+néha behúzok vele 1-1 küldi.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Bezzeg Karaácsonyfa az kell a játékba, csak már megint nem sikerült "hejesen" leírni....
Mennyiszer kifogyós tank?

Na meg ha med lenne akkor már rég a garázsban lenne, de így hogy csak light 😞

angelus1991ster.blogspot.hu

http://wotreplays.eu/site/4014792#redshire-kancsalborzkopet-strv_m_42

Grat. <#eljen>

The Matrix has you...

Szerintem is a patch a ludas, de majd ha már sokan rinyálunk akkor kidobnak egy hot-patch-et is...jövőre...

The Matrix has you...

Nálam is előfordul. Csak csatában sz@rakszik, a garázsban visszajön a jobb oldal.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.19. 22:25:59
Na meg is van életem első bombardier-e, csak egy FV4005 kellett hozzá. És ugyanebben a körben megvolt az első tier10 oneshot max hp-ról egy O140 személyében, kb 35sec után már mehetett is a garázsba szegény.
ROMOTO
Új orosz alter top tier HD ben Obj 705A 2:15 től, kemény páncélértékekkel, 650 alfa, 0,45 pontossággal...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.19. 21:49:30
Igen nekem is, időnként még ki is basz a desktop-ra hibaüzenet nélkül... Leírtam a problémát nekik, elsőre válaszoltak, hogy töröljem le a mod-okat, meg töröljem az updates mappát, a "cache"-t meg telepítsem "tisztán". Válaszoltam, hogy : 1: Soha nem használok mod-okat. 2: Most telepítettem újra, 3: Kb 20-éve magamnak rakom össze a PC-imet, higgyék el az új patch a problémás, nem én...
Erre válaszolt egy másik ember, aki azt írta hogy, akkor töröljem le a mod-okat.....stb....XD
Utána írtam egy csúnyát nekik...XD
Nekem egyelőre a StugIV-es van, mert azt csináltam meg úgy, hogy kaptam érte jelvényt/kitüntetést.

The Matrix has you...

Hanghibám már volt nekem is, de nem ilyen sok, meg most állandóan kilép.

The Matrix has you...

joe662
Jaja Tájp iz dö best<#hehe>
Még nekem is,aki könnyű tankos anti talentum vagyok,egész tűrhetően megy vele<#idiota>

Aha... köszönöm...😊
Azok a küldetésekből kapott elismerés jelvények..vagy valami ilyesminek hívható.

The Matrix has you...

Egyébként másnak is van olan, hogy a Fejhallgató egyik fele elhallgat egyszer csak ? Először azt hittem nálam van valami gáz, de minden más programnál tökéletesen működik, csak a WOT-ban csinálja ezt pár csata után.... A garázsban normális, csatában mono-ra vált...XD
Írtam ticketet is, de ott olyan vérlázító nyegleséggel válaszoltak, hogy ráhagytam... 😊
Kezdőnek credittermelésre Excelsior és Churchill 3. Egyszerűen játszhatók, erősek, olcsók és nem mennek t6 fölé.

HTS s3rg1nh00
type a legjobb prém t6-ig,kicsit az elején nyögvenyelős de amikor van rajta optika meg rammer és 100% legénység+1.skillnek 6.érzék+camo,onnantól rettenetesen élhető.elég szarul játszom mostanában,van egy pár prém t8-am is és a legtöbb kreditet isten bizony a type-al szedem össze.

Sherman0070
Lassú tankok jelenleg hatalmas hátrányt élveznek. Túl gyorsak a csaták, nem érsz oda, nincs hp-d, papír vagy (Dicker Max-ra mondom)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Én nem érzem annyira kezdő barátnak a Dicker Max-ot. De lehet csak nekem nem esik kézre. Esetleg a svéd prém t6 strv akármi.
Én is gondoltam rá, viszont egy kezdőnek talán túl "gyors" tank egy kicsit, nem?
Értem ez alatt, hogy nehéz vele játszani, hogy igazán élvezetes legyen, meg inkább kredittermelésre kellene még most neki egy tank.
Hozzáteszem, én is imádom a Type-ot, az egyik legnagyobb funtank a játékban.
Én is a Type64-et javasolnám. Bitang egy jószág és vicces. 😊
Na most egy hülye kérdés estére. Érdekelne hogy a nevek mellett mik azok a rombusz, meg mindenféle alakú biszbaszok a csatákban ?
Vegyel neki dobozt. Hatha szerencseje lesz es kap egy 8-as premet.
joe662
Nah,ma nem bírtam magammal+a bankkártyàmmal:-D vettem egy 25ös pakkot megint.
Mondanom sem kell tank az sehol,de nem is bànom,volt benne 12k gold,19 prémnap,és 3garàzs+400k kredit.
Ezúton üzenem a díszkészitö programozójànak,hogy csináljon magànak kistestvért.Mert az a tetves masina màr 4xre csinàlja ugyan azt a díszt 1440 pontért darabjàt,persze nem az kell,hanem a màsik és teljes lenne a kollekció.
:-//

Sherman0070
Valami mást szerintem. Type64 jó gyors azt lehet jobban élvezné.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Bátyám most kezdte a játékot(tier 5 nél jár), arra gondoltam veszek neki egy Dicker Max-ot karácsonyra.
Kérdezném, akinek van, hogy kezdő játékosnak mennyire feküdhet ez a jószág?
Vagy esetleg valami más javaslat tier 6-ig?

előre is kösz
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.12.19. 19:12:33
Naaaaaa.... Azért nem 😊
Melyik fajtaban volt?
Ebben a játékban még mindig elég nagy a fun faktor.
Még mindig nincs olyan jó legénységem T49-ben mint rég,sőt fele olyan jó sem.
De így is egész jókat lehet vele lőni messziről.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miután elindultam jobb oldalon a csata vége felé szembe jött egy bc25t és egy emil1.
Én is padlógázzal mentem ők is gyorsan jöttek szembe,bc jó kutya volt és első lövésre feküdt.<#buck>
Emil megállt én nem és kamikazeeee.<#mf1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 17:26:57

De nem a játékban. 😄
Ok,de akkor a tankon amin homár legénység van legyen szines megkülönböztető jelzés és lehessen őket büntetés nélkül kilőni ha csapattársnak kapjuk.<#violent><#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 16:36:25