World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyébként egynek van értelme? ezt úgy kell számolni, hogy amikor 100%, az mondjuk 10 méter (csak egyszerűség kedvéért) és azt osztja 5-el, mivel csak egy főnek van meg, ugye? magyarán nyerünk 2 métert. több a semminél, értem Én, de az álcázást elvenni megéri az áldozatot?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.20. 11:24:41
The Matrix has you...
a másik kérdésre meg az adott (pl modern,traditional) láda és díszfajta db-ja adja a bónuszt a nemzeteknek,nem fordítva...
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.12.20. 10:30:22
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
The Matrix has you...
1. Miért van utolsó előttinél javítás álca helyett?
2. Hova lett a 48%-os pluszod? most csak 24 van.
The Matrix has you...
Illetve de , megoldottak.
Olyan fos atlagsebzesem van mindennel hogy az mar szanalmas. Kellett nekem visszavennem a jagdphanther 2-t. Anno alig birtam ra osszekinlodni a top loveget a csodas csapattarsak miatt. Ugy latszik van ami nem valtozik. Pedig brutal gep lenne. Spot nelkul viszont nincs sebzes. Kenytelen voltam scopot tenni ra hogy ervenyesulhessek valamennyire. Hiába ul a light tankba MrDrProfRerollUnicum malinovkan prokhorovkan kivul fingja sincs hova kellene allnia. Egyszeruen mediumkent hasznalja es orrbaszajba sebezni akar
Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2017.12.20. 09:02:06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igaz kötvényes távcsöt nem mindig viszek,de azért jo ha van.+11m
A legénységre kell majs ráfeküdnöm,mert elég tanulatlanok még<#hehe>#hehe>
Egyébként elég addiktiv ez a low tiwr pedo<#idiota>#idiota> már nem is nagyon van kedvem mással játszani,csak ezzel+T67+E25-el<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Már csak 4 nap és még mindig sehol egy Defender 😞
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.12.20. 07:54:53
Nagyon jo álcája van+látótáv növelőkkel,majdhogynem láthatatlan a tank,Ha jól emlékszem most 484m a látótávom,szóval a vak nehezeket lehet büntetni 1000el<#hehe>#hehe>
Mondjuk én csak fun-ra használom+néha behúzok vele 1-1 küldi.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Na meg ha med lenne akkor már rég a garázsban lenne, de így hogy csak light 😞
angelus1991ster.blogspot.hu
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.19. 22:25:59
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.19. 21:49:30
Erre válaszolt egy másik ember, aki azt írta hogy, akkor töröljem le a mod-okat.....stb....XD
Utána írtam egy csúnyát nekik...XD
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Még nekem is,aki könnyű tankos anti talentum vagyok,egész tűrhetően megy vele<#idiota>#idiota>
The Matrix has you...
Írtam ticketet is, de ott olyan vérlázító nyegleséggel válaszoltak, hogy ráhagytam... 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Értem ez alatt, hogy nehéz vele játszani, hogy igazán élvezetes legyen, meg inkább kredittermelésre kellene még most neki egy tank.
Hozzáteszem, én is imádom a Type-ot, az egyik legnagyobb funtank a játékban.
Mondanom sem kell tank az sehol,de nem is bànom,volt benne 12k gold,19 prémnap,és 3garàzs+400k kredit.
Ezúton üzenem a díszkészitö programozójànak,hogy csináljon magànak kistestvért.Mert az a tetves masina màr 4xre csinàlja ugyan azt a díszt 1440 pontért darabjàt,persze nem az kell,hanem a màsik és teljes lenne a kollekció.
:-//
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kérdezném, akinek van, hogy kezdő játékosnak mennyire feküdhet ez a jószág?
Vagy esetleg valami más javaslat tier 6-ig?
előre is kösz
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.12.19. 19:12:33
Még mindig nincs olyan jó legénységem T49-ben mint rég,sőt fele olyan jó sem.
De így is egész jókat lehet vele lőni messziről.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miután elindultam jobb oldalon a csata vége felé szembe jött egy bc25t és egy emil1.
Én is padlógázzal mentem ők is gyorsan jöttek szembe,bc jó kutya volt és első lövésre feküdt.<#buck>#buck>
Emil megállt én nem és kamikazeeee.<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 17:26:57
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 16:36:25