World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
angelus1991ster.blogspot.hu
Telórol nem lehet javîtani:-/
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amikor màr elegünk volt,hogy a szakaszunkat szana-széjjel sz@patta az MM Rng és a csapatàrsak.Akkor beültünk a kis artynkba,(akor még engedte a 3artys szakaszt is) és meg anàlizàltunk akit csak làttunk:-D
Kinéztünk valami lomha hp zsàkot,és 2.5màsodpercenként kapta az àldàst:-DD
Csak 1x kellett tracket kapnia,onnan màr nem ment tovàbb,ugye akkor még nem volt ujra töltödö javító:-D
Sokrva röhögös csatàt mentünk együtt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
:-D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Type szeretné.
De nekem Vk 168 kell.
ha jól emlékszem 6.38 az újra töltés ideje és igazi troll.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Már tényleg meg akarom venni.
Nekem rammer+vszanb+távcsö van.
Ezt írja ki: This file does not look like a WoT replay
mivaan?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Természetesen akkor a legfeltűnőbb mikor tudom, hogy mit tud az adott tank, még alapemberekkel és felszerelés nélkül is és amikor nekem a fullos, 3-4 skilles és agyonpakolt tankom nem csinálja meg a minimumot sem, na akkor nagyon el tud gurulni a gyógyszerem...
tudom, RNG, de akkor is, néha csak a facepalmot csinálom, akkora baromságok vannak.
The Matrix has you...
Elmennek a büdös francba má, tavaly ennél sokkal többet lehetett nyerni a játékok során, most meg vegyek egy csomó szart, hát ezt...fityisz..
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.17. 10:18:09
The Matrix has you...
The Matrix has you...
giftboxok közül ha pl a kínai verziót veszem akkor az csak kínai premium tankot adhat ugye? mármint úgy értem, hogy más nemzetét nem adhatja?
!Forza Ferrari!
Ezeket 1200-3200 kozoti sebzesekre adta
Még uj a gep. Kepzettebb emberekkel remelem jobb is lesz. Jah goldot nem hasznalok prem tankban. Ebben spot is van mert kerult ra egy scope is. Ventit nem raktam ra egyenlore mert masra kell a kredit. Scope meg vlot raktaron.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.17. 09:04:56
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Összességében viszont örülök neki mert ajándék volt potom pénzért.
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.16. 22:20:07
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Aztán különböző kompromisszumokkal rábeszéltem a párom, hogy hadd vegyek már még 1 db 75-öst. (mert neki volt zsé a kártyáján) és ez végre megadta amit elvártam. A hülyéknek is lehet szerencséje."
Ilyenek mennek a Wotinfo-n!
Sírva röhögök. Remélem azért Provident hitelből még elviszi asz asszonyt egy hétvégére valahova.<#falbav>#falbav>
Egyszer már rájuk szólt Jacktor, de meg vannak őrülve...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.16. 22:01:20
Meg adott egy lórit,meg 3 tier 4-es tankot,meg raklap aranyat.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.