World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 killre*
1. 8k dmgre+2killre csak 1100 xpt ad?! 😄
2. Szegény platoontársakat rossz színben tünteted fel. 10es angol tdvel 700+ dmg arty nélküli mapon nem kevés egy picit? Hagytátok meghalni? 😄
3. Melyik a jobb szerinted, m48 vagy FV42? Hulldown+átlagos teljesítmény.
fõleg te <#action>

<#banplz>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tudjuk hogy hátulról szereted 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

8k+ damage, 100% hp <#idiota>
igazi szemétmódon összeszedett sebzés, mindenkit hátba/oldalba

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Az általad leírt feladatra pont a német tankok a legjobbak 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Elég konkrét bringa😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Üdv,

Ha olyan tankot szeretnék, ami jó arra, hogy a városokban az események sûrûjében küzdjön, csiki-csukizzon stb akkor inkább az orosz IS4 vonal vagy az USA heavy (a régi) ágat ajánljátok? A német gondolom felejtõs.
Írtam Tvelvetnek. Szóval majd meglátjuk hogy mi lesz 😊.

Ezért baj, hogy csak most tanulom az angolt. Mégegyszer nem jövök ki külföldre nyelvtudás nélkül. Köszi neked is!
Hát vesd be magad. 😊

Awarded for destroying 3 enemy SPGs in one battle, with a tank or tank destroyer.

Ok.
Még szép, mire fel? 😊 Az nem heroizmus hogy a világ másik végérõl kilõsz 3 artit 😊

Tessék értük átverekedni az ellenséges fronton, túlélni hogy látnak és lõnek rád.. na az heroizmus 😊

"Awarded for destroying 3 enemy SPGs in one battle, with a tank or tank destroyer. "

Azon kívül, hogy homo vagyok de legalábbis bi errõl mi a véleményetek?

(miért nincs Pasucci?)
nincs

Oké, majd akkor este fogok írni.
Stoppos: én már gondoltam rá hogy írok az érintetteknek a házigazda dologgal kapcsolatban.

Ha arty-val szedek ki 3 artyt nincs Pasucci medál?
Jaja, gondoltam rá én is, de nem mertelek zavarni 😊

Ha ráérsz és látsz online (este 9 után sanszos) nyugodtan pngelj meg - általában te vagy az elfoglaltabb a CWk meg a gyakorlók miatt 😄

Az utóbbi idõben a szokottnál többet megyek TierXben (IS4el meg T110E5-el) néha jó dolog a ranglétra tetejérõl figyelni a többieket.

-------------

Siratófalasokkal úgy vagyok mint a 400as effesekel ingame. Elfogadom hogy ilyenek, esetleg néha reflektálok (mint most is, mert éppen unatkozom a melóban), de sajnos változtatni nem tudok rajta. Kiakadni már rég nem tudok rajta.

Akkor én is sírok.
Hogy ez a stock caeravorn mekkora trágyadomb! Õrületbe kerget.

Milyen felszereléseket érdemes rátenni? Ventit raktam eddig csak rá, meg a szerszámosláda van rajta. De a legénységbõl 3-nak 100 % a javítás skillje, lecserélhetõ.

Inkább valakinek át kéne vennie a házigazda posztot.

Fórum😊 érted..😊

Nekem is van tolni való T7, tolhatnánk szakaszban valamelyik este.
Másik: Kéne csinálni egy ilyen "siratófal" WoT fórumot, ahol lehetne sírni a hülye csapat társak, siemkák stb miatt. Mert nekem speciel ki van a tököm vele, hogy állandóan azt kell néznem hogy Jóskapista már megint szopó ágon van (mert ugye KI A FASZT ÉRDEKLI?).

Most bekapcsoltam a no chat modot😊 5 nap😄

Ja sok lúd disznót gyõz sajna😊 most mentem pár kört 2-3 perc alatt 4-8-an jöttek rám mert mindenki halott volt...
Ezeket az embereket az életben is tolnám a tûzvonalba és én is lõném õket hátulról had fogyjanak😊

Miért ne lenne izgalmas, hiszen csak rajtad áll hogy nyertek vagy vesztetek. 😊

Tessék-lássék módon az alábbi tankokban nem a legénységre megy az XP:
- AC Mle 1946
- Type T-34
- T-71
- T25/2

De a legtöbbször csak letolom a duplákat meg funolok egy-két kört valamelyik random tankkal, azt annyi. Prém nincsen, szóval nincs kényszeres játék 😊

Ja bocs te is ott voltál😊)))

15 lesz az... 😉

Tényleg igazad van tök izgalmas 13-14 tök hülye idiótával játszani egy csapatban😄 Én kérek elnézést😄DDDDDDDDDDDDDDD

Srácok hogy lehet replayt rögzíteni?
Az Ezvid-et elindítottam de csak fekete képet vett fel a Fraps nem játszik ne is írjátokSzóval miért csak fekete képet vesz fel és nem a replayt??

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Pz IC legénységnek milyen skillt adnátok elsõre?

Tényleg, mit húzol mostanság?

Nekem ha ilyen flankolási szándékaim vannak, elõtte egy rövid chat üzenetben igyekszem egyeztetni a velem levõkkel.

Igy legalább látom hogy egyáltalán figyel, be van e töltve és van e kedve jönni.

De hát ugye ezért szeretünk platoonban menni.

Még 1 ilyen faszkalapot 11000 csata után.
T30al 1 kb fél hp-s T57 seggébe kerültem (ekkor még full hp-n), 2 lövés után természetesen hagytam benne 67 Hp-t.
Túloldalt a Maus eddig a pillanatig várt, hogy rálõjön, mert neki kellett a topgun.
Ez idõ alatt a t57 újratárazott, és lelõtt 1 hp-ra.
A maus ekkor lõtte el magát. Hacsak nekimegy már akkor megölhette volna, mert mindez tõlünk 20m-re történt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sziasztok! Meggyõztem magam és megvettem a Tiger II-t és a T32-t is. Mit mondjak rosszabra számítottam...
Elsõ csatám szinte stock T32-vel:

Másodok csatám szintén stock Tiger II-vel:

Úgy érzem barátok leszünk...<#alien2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Hányszor szívattam már meg magam Erlenberg-en, támadásnál D9-ben a domb északi felén 1-2 tank feltartja a fél csapatot, na gondolok egyet lerongyolok a szélsõ dombról úgyis rám fordul a többiek meg oldalba kapják hisz már úgyis a házak mellet toporognak. Nagy frászt megvárják míg kilõ aztán egyesével elhalnak, a múltkor is megdicsértem az ellenséges pattont, h szépen kilõtt mindenkit pedig tök egyedül volt(én T25/2vel). Randomban ritkán mûködik ez.
Arra a flankolásra gondolsz ami sokszor úgy szokott történni hogy jönnek segíteni a csapattársak és... szepen felsorakoznak MÖGÉD 😊
Hogy majd amikor elfogy a HPd akkor fedezéknek lehessen használni.... 😉

Értelek, és hasonlók nekem is a tapasztalataim.
Én top vagy top közeli heviként igyekszem a front elején lenni, ill. adott szituban a másik csapat hasonló tankjaival felvenni a harcot, de hát ez elég nehéz valóban a viszonylag gyengébb pen miatt. Igazán csapattól is függ, hogy észreveszik-e, hogy ha én hp-t áldozok, akkor nekik flankelni/sebezni kellene. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

DarkHorSe
type59el kedvencem a kv5, odamegyek kozel sebezni nagyjabol nem tud engem es szetlovom a centrifugat rajta 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Van már 1200 csatám Kv5el, ezért írtam, hogy én már ilyenekkel próbálkozok.
Sajnos egyre több a nagy páncélos tank, ami a kv5nek nem túl jó.
9es csatában sokszor rögtön látom, hogy nincs mit átlõni.
8asoknál is ha jön szembe: is3, T28 Vagy protó, kv4, ferdi, tigris2 stb... Ezek közepes távolságról elég kellemetlenek tudnak lenni. Némelyik közelrõl is.
+ azért nem nagyon van olyan tank, aminek a Kv5el ne kellene a gyengéit lövöldözni. (ezért is írtam, hogy nem foglalkozok a csata kimenetelével, azt lövöm amit át tudok biztosra lõni. Pénz ugyanúgy jön mindenbõl. Ha az 1 A20, akkor azt.)
Viszont a spot damból közelrõl ugyanaz a pénz jön, mint harcból.
Azzal a +5%al, amit a szellõzés ad, nem vagyok kisegítve ilyen helyzetekben.
Ezért gondoltam, hogy ez a spotolás hatásos lehet ha nem tudok mit átlõni.
Most próbálom majd ki. Kíváncsi leszek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na most már qrvára elegem van a faszláma artistákból..

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Köszönöm a válaszokat mindenkinek prokhorovkával kapcsolatban, úgy látszik jó felé keresgélek ott.

Hát nem tudom csoszi, én a szerszámos ládában nem hiszek. Nem azért mert nem segít, hanem mert megerõsít bizonyos - szerintem rossz - taktikai húzásokat. A periszkóp is természetem ellen való egy hevin. A távcsõ mondjuk nem. 😊

Malinovka nekem simán hegy, de csak azért mert ott se sikerült még jó helyet találni a faluban.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ohh fuck, noooooo!

Nem mintha az eddigi rendszer, is csak 50m-en belül spotolna fel egy type-e-t, ami egy akkora bokorban áll, a tér minden irányába kilógva, ami egy kispolskit se takarna el.😄

Tono: Persze hogy nem, csak olyan jól hangzott leírva.😄 Természetesen 100%, hogy az orosz nagyvadak még jobban fognak rejtõzködni, a németek meg ugyanolyan sz@rok lesznek.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Teljesen igazad van, jobb tenni valamit mint kempingelni, plusz nekem nincs is KV5öm, csak olyan jó volt olvasni ezt a két szót együtt.

Kicsit olyan oximoronnak tûnt mint a "gyönyörû temetés" 😊

Normál terepen a 35k/h az általános sebesség.
Pattogós a dög+ aránylag sok hp.
Javítás skill 100% + rajta van a szerszámos láda. Javítót nem használok a láncra. Így kb 4 mp, hogy visszadobálja a láncot.
Ez az idõ pont elég arra, hogy bekapcsoljon a periszkóp 1 pillanatra.

T8 prémmel nem érdekel a csata kimenetele, csak az, hogy meglõjem/meg spotoljam azt, hogy jól jöjjek ki a dologból.

Persze ha van esély rá, hogy normális küzdelemben szerezzek sok pénz és meg is nyerjem, azt választom.

Malinovkán szoktam ezt csinálni, átmegyek a házakhoz, és ott csücsülök. Ott mást mit csináljak? Hegyre felmenni lassú, jönni nem nagyon szoktak középen... 15 percet meg várni azért, hogy esetleg 3at tudjak lõni nekem nem éri meg.

Tono34
Nem gondolod, hogy lesz olyan javítás ami segítené a német tankokat... 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Adok segítséget hogy megfejthesd mire gondolhatott serB: a top tier artik bizony NAGY jármûvek... 😊

- SerB states that the incoming camouflage system change is connected with the camo having too little effect on large vehicles

Ez jól hangzik, fõleg a német td-k szemszögébõl. Nem lenne több már a csata elsõ másodpercében felvillanó jpze a campinovka-i kezdõkörben.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hétvégi IS-3 stock war volt természetessen top tank mind.
Volt is nagy base camp én meg mehettem a T71-el rambózni....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer