World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jut eszembe a fenti szituról:
A csiga vérzõ fejjel ül az Erdõ Ambulancián. A gyik veszi fel a
jegyzõkönyvet, hogy rekonstruálják az esetet:
- És pontosan mi történt ?
- Hát ... téptem ezerrel, mint az állat ... és nem kinõtt elõttem egy
gomba?!
mindent lehet lõni, és spot dam is jöhet.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nyílt pályákon, vagy esetleg olyankor, amikor nem tudnék átlõni semmit megpróbálok átrohanni fedezékbe, és nézem ahogy a rám kimozdulókat szarrá lövik. (jobb esetben)
Épp azon gondolkozom leszedem a Kv5rõl a szellõzést, és felrakok neki 1 periszkópot.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
egyedül akkor nem mûködik, ha sok arty van, mert fedezék nem sok - délrõl jönni jobb, mert ott van egy szikla ami többé kevésbé véd az artiktól, de nagy splash ellen az sem véd.
Sztem a KV5nek is jó helye lehet ott.
Ezek után nem csodálom hogy ennyire ki vagy akadva a játékon.
Amúgy nem azt mondom hogy nem akadok ki esetleg én se azon ha vmi nagytudású elemi hibát vét (beblokkol, meglök amikor célzok, elmegy A0-ba málnát szedni), csak én akkor akadok ki, ha ténylegesen elköveti ezt. Nem akkor amikor meccs elején meglátom hogy piros.
Úgy vagyok vele, õk az ágyútöltelékek, tudom hogy mit várhatok tõlük (ezért van fenn az XVM), és ennek megfelelõen teszem a dolgom. Nem tekintem féregnek õket, nem tekintem szarembernek stb.
Ha lehet, igyekszem egy zöld vagy lila mellé csapódni, mert azoktól is tudom hogy mit várhatok el.
Én vagyok Kozsó 😊
Kurvára nem azt nézed, h milyen debil a csapat, ki milyen színû..
CSak azt veszed észre, h vége és sajnálod..
Néha van ilyen.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mondjuk az én szintemen a "nem csináltam semmit" sokszor azt jelenti, hogy marha voltam (eszetlenül belementem valamibe, amibe nem kellett volna, és szétszedtek, mint a sz@rt). 😊
Mondjuk vannak pályák, ahol nem tudom még, hogy hol lehetne jól érvényesülni KV-5-el. Pl. Prokhorovkán lehet menni a fasoros útra, de a másik oldalt a faluban vagy a hegy felõli oldalon a bokrokban mindig hamar szétkapnak, ezért inkább a vasút másik oldaláról operálok. De hogy igazán mi lenne jó?
[HUN]Kami*, kiskami*
Csak trollkodsz szokás szerint😊 Mert számomra az egy darab szar aki 200-500 effel rendelkezik.. természetesen itt ebben a codálatos játékban:d
Mert ez a teljesítményt egyik kezem hátra kötve egyik szemem leragaszta is hozom... és én nem vagyok valami über player...
Szóval én vígan repdesek néha benézek röhögök egyet és csoki, amint lesz tank a WT-ben a benézés is megszûnik..... ennyi
Nyerünk és jó sebzést leadtam - örülök
Nyerünk és nem csináltam semmit - nem örülök (ha duplás kör 😊 )
Vesztünk és leadtam a sebzést - tudomásul veszem
Vesztünk és nem csináltam semmit - lapulok 😊
nem csináltam semmit = marha voltam v. oneshotolt az arty v. béna voltam v. nagyon utált a random.
Mostanában úgy tûnik, nagyon sokan már inkább a játékosok szapulásával vannak elfoglalva semmint a játékkal.
Tele agyhalott szarparasztal.... xvm már nem is indítom emrt minek esetek 95%-ban a csapat full vörös babuin....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha rám hallgatsz:
Én ha felbaszom magam kb 2 hétig szüneteltetek.
Felüdülés. <#nevetes1>#nevetes1>
Tudod, új patch nem volt, a 0-s sebzés nem szûnt meg, a játékosállomány nem cserélõdött ki, az artik még mindíg játékban vannak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ráadásul ha megnézed, átütés szempontjából azon a tankon ez a legjobb fegyver, 175mm mig az utána következõ második legjobb ágyú csak 120mm-t tud.
Egyszerûen bûn és vétek nem használni a KV1Sen a 122est.
Egy T8-as heavy tanknak elrettentõ ereje kell legyen, márpedig ahhoz sebzés kell. Igaz hogy a DPM közel azonos, de egy viszonylag lassan mozgó heavynél fontos szempont hogy milyen gyakran kell kijönnöd a fedezékbõl, mivel olyankor védtelen vagy.
Értelem szerûen a D10T-vel gyakrabban kell kikukucskálnod, ráadásul mivel kisebbeket harapsz, kevésbé riasztod el az ellenfeleket - pl amikor 2vs1-ben vagy, sokkal könnyebben bevállalja valamelyik ellenfél azt a kisebb sebzést, ergó hamarabb rontanak rád.
Csikicsukinál amúgy is elveszted a magasabb tûzgyorsaságból számitó elõnyt, mivel az ellenfél úgyis csak akkor jön ki ha õ már betöltött.
Szóval képzeld el a szitut: van veled szemben egy 122-es IS3 és ott vagy te a 100mm-essel. Mivel õ csak akkor jön ki amikor betöltött, te is pont olyan gyakran lõhetsz rá mint õ rád. Szted kinek van nagyobb esélye több sebzést bevinni?
----
Ha megnézed, T-44 esetén viszont mindenki a 100mm-es (D10T) ágyút favorizálja a 122essel szemben. Az ok egyszerû, egy agilis tanknál hasznosabb a tûzgyorsaság és a pontosság, vele nem szokás annyira csikicsukizni, inkább flankolni, áttörni. Az a med aki állóharcba kényszerûl, az már hátrányban van.
Hát kb ennyi. Ha a pénz a szempont egy T8 vagy afeletti tanknál, akkor javaslom hogy inkább ne erõltesd a dolgot. Olyankor ugyanis hátrányt jelentesz a csapatod és ebbõl következõen a saját magad számára is. Arról nem is beszélve, hogyha egy hozzáértõbb csapattárs meglát a 100mmes IS3adban, azonnal leértékel és ott fog hagyni mint nem beszámítható egyént (még ha nem is mondja chaten).
Nem értem miért. Itt van a D10T. A páncél átütése ugyanakkora, viszont a DPS érték kicsit jobb, vagy mondjuk ugyanakkora mint a 122 mm-eseké (122 mm D-2-5T, 122 mm D-25T). Ugyanakkor a lõszer negyed annyiba kerül! Ráadásul a kisebb ágyú pontosabb, és gyorsabban céloz. Mégis eddig egy IS3-on láttam a sajátomon kívûl, IS-en egyen sem, asszem KV1S-sen sem.
Tudom, hogy az nagyon finom, mikor egy 400 sebzés lerepül az ellenfélrõl, de viszont amikor lazán lepattan azért az fáj, hogy 1000 kredit ment a levesbe (tegnap volt egy csatám, amiben 17 találatból 15 pattant le).
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
agyonvertekminket.....sebaj kiosztottam majdnem 3k damege-t kerestem 60k-t ,ez van <#pias>#pias>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Vegyes volt.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Gondoltam kihúzom az arty elsõ skilljét hát nem igazán megy.
Derp love!

Add-onok, kiegészítõk menü, és ott az elsõ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Tologatom a kínait, de mint mondtam messze még a cél. Alapvetõen olyan ordenáré nagy különbségek már nem lehetnek, nagyjából elégedett vagyok azokkal amik már megvannak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
a csapatunk top tankja annyi xp-t kapott mint az ellenséges csapat összesen
t5ben bisonkával top xp
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Persze kellett némi "segédeszköz" mert meg sem tudtam volna õket sebezni. <#wink>#wink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ