World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi. <#puszi>

T44 T54??mit gondolsz milyen tankok ezek ?<#wow3><#fejvakaras>
áh mindegy, ugyanezt akartam mondani 😄

Eléggé, mivel nem tud többet a T34-85-nél (HP-n kívül), de nagyobb ellenfelekkel kell boldogulnia. T44 jó gép, a T54, T62 meg híresen jó.
Vuhuhú... 😊 T-54, T-62A... 😊

pointer4
De, pedig te rólad tujjuk 😊
Random_
A T-34-85 után mennyire szopás a T-43? Érdemes Beruházni rá? Nekem a 34-85 tök sok kellemes percet okozott. Van ezen az ágon olyan tank amiért érdemes tovább haladni?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

igen
Ma még tart a hévégi akcio? nem vagyok gép közelben
Sunsetjoy
Szerintem ez az egyik fordítási hiba... vagyis értelmetlen szöveg lett a vége. Inkább arra gondol, hogy xp kell a tankra (vagyis szerezd meg a csatában xp gyûjtéssel, vagy vedd meg arannyal, ha átváltottál).

Persze lehet hogy hülyeséget írtam .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Áhhá 😄 valahogy sejtettem 😊 köszönöm!
szerezd meg csatában = szerezz annyi pénzt csatában, hogy megvehessed

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent a modulnál az, hogy szerezd meg csatában (vagy vásárold meg aranyért). Nyilván itt az elsõ tagmondatra gondolok 😊 Van olyan szitu, hogy modult ad jutalomként egy csata után?

Elõre is köszönöm a segítségeteket!
téényleg emlékszem 😄 csak nem rémlett a neved fórumról 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

azért sajnálom annyira..

Thx, vmiért sejtettem.. :/
(Király ez a fórum duplázós bug is, pedig egyszer submitoltam..)

Amúgy tegnap remek volt, mikor gyerek gyûjtötte az XP-t az 50 100-ra, mondja apa gyere, mert különben vesztünk. Mondom jó átveszem, mi a helyzet? Fél csapat halott, és éppen száguld le a dombról szemben 6-7 tank, na mondom még belelövök mindenkibe egyet, az is XP.. 😄D

Éreztem, hogy 50t-nél meg kell nézni te vagy e az, ritka mint a fehér holló. 😊
én arty-hater heteket tartok, nem napokat 😄 btw. T10 csatában egy T6 arty azért annyira nem gáz. amúgy a srácnak csak artyja van kb. 😄

Valószínûleg 261nek nézte a 263mat és elõtörtek az arty-hater gondolatok. Meg hát, minden hétfõ arty-hater nap. Kellett már valami.. 😄
hmm, ez gyõzelemnél nem kevés xp lett volna 😄

😞

És most azzal mi a problémád hogy 3 jó játékos képes csapatmunkára, ha már 1x szakaszoznak?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kár, hogy nem sok köze van a képnek ahhoz, amit mondasz. Obj 263 TD nem arty, az arty ölt kettõt és sebzett 4600at és máris szar az összes? A spottolás meg hú de veszélyes dolog, megállsz egy bokorban még csak lõni sem kell. Ha meg megoldod egyedül is miért pont oda lõne az arty?
ilyenkor a félárat felezi, jah

Tankra felszerelt equipment eladáskor féláron megy el, ugye? Azaz az ilyen félárú idõszakban kár leszerelni 10 goldért, mert pont ugyanannyiért megvehetem boltban, mint amennyiért eladom, vagy ilyenkor eladáskor a félárat felezi? 😊
1 artynk volt, sorry érte fõnök

Roger6
Szerintem jók voltatok, nyomjátok csak. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

erre nem lennek buszke. Mert hogy is nez ez ki? Tank kinez, lo, sebez 400at, kozben kap egy masik 400as damaget, kozben noob arty buntetlenul raceloz, es belevag egy 1000est. Ellenfel meghal. Arty kapja a nagy sebzest meg a killt, aki meg a boret viszi a vasarra, az alig kap valamit mert az arty mindent kiszed elole.

De utana minden artysta veri a nyalat, hogy o 3-5 killt lehozott, es noob csapat megis veszit...jaaa, kozben abban fogytak el, hogy neki spotoltak.grrrrr. nagyon latszik, hogy ruhellem az osszes artyt?😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Teljesen átlagos végeredmény randomban.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

funny kis team volt ez is <#lama>

platoonunk: 17 000 damage
mindenki más összesen: <5000 damage

De, pont ezért. Szívesen fizetek feleannyit egy olyan dologért ami tetszik, egyébként én sem vennék ilyeneket.
Ha igen, akkor rendkívül figyelmetlen vagyok....

ui: és igen 😊

Sunsetjoy
Most még épp van féláru modul a mai nap, nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Lehet bejön a spotter kv5 koncepció.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem fogalmaztál rosszul, én kevertem össze a kettõt 😊

Mivel a PZ4 nem egy leselkedõs tank, periszkópot csak akkor tennék rá ha ingyen le akarnám szerelni róla. Amúgy valami olyasmit tennék ami hatékonyabb farmerré teszi - a farmolás pedig elsõsorban a sebzésbõl jön.

Célzásgyorsitó, töltésgyorsító ilyesmi. Viszont mivel farmtanknak kell, nem biztos hogy egy ilyen drága cuccot érdemes lenne rátenni, prém nélkül jópár kör csak az amig nullszaldós leszel 😊

DE: Ez a véleményem, sztem már többet beszéltünk róla mint amennyit ér 😊

Ezért már meg voltam köpködve, szóval egyéni vélemény 😊

ui: ha mindenáron modulozni akarsz, várd meg amig a modulokat féláron adják. Rendszeresen van ilyen akció, keményen lehet spórolni. Addig meg tegyél fel rá bármit ami ingyen leszedhetõ.

Hát igen akkor rosszul fogalmaztam, az az additional grousers ami már rajta van, egyszer fölraktam mert kíváncsi voltam, hogy mit tud, de azóta nincs szívem leszedni meg aranyat sem akarok rá költeni. Nem lett tõle rosszabb. Mert én itt az ágyú fejlesztésén gondolkodtam, de lehet ventillátor lesz belõle, vagy marad a periszkóp. Azt tudom, hogy az álcaháló nem ér sokat, inkább álcafestést raktam rá, úgyis farmgép, azt nem adom el.
gyúrok a world of battleshipsre

Centurion MK1 és MK7 = kínszenvedés
amerikai medek = az összes fun to play

brit heavyrõl nem tudok semmit 😄

Csak pár germán tankra lehet feltenni. Ha trollágyús a pancernégy még tán értelme is lehet.

ximix
Ensk egy zászlós is pöpec szokot lenni annó 😊

tik 3 tak 2 tik 1 tak 0 és
JPE100 crew
-HÉ !
-Mivan ?
-Kapcsold le már azt a lámpát.
-Milyen lámpát ?
-Itt világít a pofámba.
(bum nyiiiiiiiiiii)
-Hol ?
-A tököm tele van lemegyek lekapcsolom én
iiiiiiiiiii BUMMMM -2200
-Ne most már nem világit..#&ä£@Ä
-Ja már nem... HÉ!
-Már megint mi van ?
-Mennyi az ócskavas ára ? 😊
Kösz, marad akkor a "melyiket érhetem el elõbb és kevesebb szenvedés árán" kérdés, ha a kettõ amúgy hasonlóan jó. 😄

10es brit heavy mennyire használható? Eléggé eltûntek a csatákból. Van esetleg valami nagy hátránya a többihez képest? (pl ammo rack szembõl, mint a caern)
Húúú... Marcsi már a PTSben nyomja? Mi a szösz? 😊

Igazad lehet, utóbb belegondolva az enyém amúgy is extra felfüggesztés lenne, nem lánctalp.

Cserébe a másiknak se látom sok értelmét, sztem egy darabot nem is vettem belõle.

Ne hallgass rájuk. csakis orosz. 😄
Úgysem sokat leszel városi mapon, ha meg mégis ott is4/is7 ugyanolyan jó, mint a németek. Az amcsi mindenhol jó, de az artyt az bírja a legkevésbé, fõleg ha hátba/oldalba lövik. Csiki-csukizni a visszavonulási sebesség miatt talán az is7 jobb, de is4 sem sokkal rosszabb, és az odavezetõ út is elég jó. (Persze az eddigi tapasztalat alapján az angol heavyk is egész jók, bármelyikkel felveszik a versenyt, de abból még nincs 10esem, hogy biztosat tudjak mondani, 8as még tuti jó)
most nézem h az M48 is... nvm <#wow3>

szerintem az additional grousers nevû csodára gondolt, annak lánctalp a jele

Ventillátort - az 5%ot ad MINDENRE ami legénységi skillel kapcsolatos (pontosság, célzási idõ, újratöltés stb...)

Extra lánctalp minek? Sztem semmilyen haszna nincsen - max csak akkor IDEIGLENESEN amig ki nem fejleszted az adott tankhoz a legjobb lánctalpat.

hát én mindkettõt egyformán szeretem. M48 talán speedje+töltésideje miatt jobb, FV meg páncélozottságban, meg pontosságban. Az FV-nek szvsz. nagy elõnye h APCR lövedéket használ, nem nagyon kell tankok elé céloznom, olyan gyorsan odaér a lövedék.
btw mind2-re ráférne vmi kiss buff h egy szinten legyenek a T62-vel

A PZ.kpfw IV-re milyen kiegészítõket rakjak? Eddig van rajta egy extra lánctalp, meg egy szerszámosláda mert az igen jól szokott jönni ahogy tapasztalom. De akkor mi legyen a harmadik? Rakjak rá periszkópot, és távolról lõjek, vagy valami egyebet (mondjuk töltés gyorsító)? Illetve a személyzet milyen képességeket fejlesszen ki?
Ahhoz szerintem E-100, Mause én mindig reménykedek ha velük megyek hogy városba rakjon.
Persze legtöbbször csak álom marad <#hamm>
Miért? Ahogy elnéztem pl T VIII-ban a KV-4 sokkal páncélozottabb, mint akármelyik másik német vas. Abbóla távolságból meg a löveg pontossága nem túl fontos tényezõ.