World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ezt most hogy?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csak azt akarom mondani, hogy elég elenyészõ esélyt látok rá, hogy értelme is legyen, de lehet vele sniperkedni, ellentétben mondjuk a T-54-gyel.
Akikkel eddig platoonban mentem, kevés kivételtõl eltekintve nem nagyon tûnt fel hogy egy német vagy egy orosz heavyt nagyon máshogy használnának. Tanktipusok közt (TD, med, light, heavy) van csak szignifikáns különbség...
(Sorsolás és egyéb random dolgokkal most ne számoljunk mert természetesen minden MM és pályafüggõ, de szerintem a legtöbb esetben megállja a helyét ez a felállás)
((a német tankok folyamatos visszavonulásban jeleskednek amíg ki nem fogy a benzin))
Biztos vagyok benne, hogy ha a panthernak olyan frontja lenne mint egy typenak, nem álldogállnának vele az emberek hátul.
És voilá, van is ilyen tank: az E50. Érdekes módon azzal nemhogy hátul vannak az emberek, hanem testközelbe jönnek mert még rammolni is akarnak. És megteheti, mert az E50nek VAN frontja, amellett hogy elvben OP német ágyúja is van.
Tény, hogy én is jobban szeretek a sûrûjében, mint hátul álldogálni. Ott álldogáljon a TD és mentse meg a seggem, ha lerohannának. 😊
Weakspotot az ultrapontos panther ágyúval sem fogsz eltalálni, ha a tank akkora hogy éppencsak kitölti a célkört.
A T-34-85 -öt lehet megtartom funolásra, de nem tuti. A KV-1S -t eladom, úgyis csak feszültséglevezetésnek használtam a trollgun miatt. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Biztos vagyok benne - mivel látom hogy mindenki ezt csinálja - ha meglátsz egy pirosat ami a fedezéken kívül van, akkor egybõl célzol és lõsz. Mindegy hogy közelharcos vagy távolharcos tankban ülsz.
Ha én a weakspotot célzom de 10/6x mást talál el helyette hiába 100%os a találat nem fogom rámondani, hogy pontos.
Én speciel eléggé nem csípem a "sniper" játékstílust, mert szerintem az csak rizsa, valójában arról szól hogy más vérzik hogy én lõhessek.
Én szeretek lehetõségekhez képest közel menni, a fedezék ott is mûködik.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
IS7:84%/113:87% vs E100:83%
Obj704:79% vs JT:79%
WZ-111:86%/IS8:85% vs E75:85%
WZ-120:80% vs E50:83%
IS3:87% vs KT:85%
IS2:83% vs TigerP:86%
KV1S:82%
Próbáltam olyan tankokat választani amikkel már akkor játszottam amikor jobban belejöttem a játékba. Szerintem látható hogy nincsen szignifikáns különbség a német/szovjet lövegek pontossága között.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Lövök mindenre, ami mozog arra kétszer 😊
Az érzés csalóka lehet 😉
Srác megtalálta a legjobb sniper helyet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Valószínüleg azért emlékezetesek ezek, mert itt állandóan belémbeszélik hogy milyen pontatlan a cucc... a végeredmény meg az hogy nem is.
Pedig én aztán mindenre lövök amire rálátok, távolság nem számít - sõt újabban elkezdtem akkor is lövöldözni, amikor egy fedezékben álló célpontra nem villan fel a körvonal - és nem egyszer talál. Lehet persze hogy csak nem "tapogattam" gondosan körbe hogy hol lóg ki, de randomisten megtalálja nekem ha akarja.
Nem emlékszem a nevére. <#schmoll2>#schmoll2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A válaszom egyértelmû volt: Löwe!
Vegye meg azt is a marha!<#falbav>#falbav>
Jó példát hoztál, IS gunja baromi erõs de baromi pontatlan a tierjében, lásd a szám adataidat.
T43: 70% Panther: 73% T20: 73%
Párduc top gunja sztem az eddig általam ismert gunok közül az egyik vagy akár a legesleg pontosabb😊T20 is jó, de Pantheré jobb.
T44nél is van azért különbség.
IS3an top Is gunom van, úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani.Azt meg egy szóval sem mondtam ,hogy németek a legpontosabbak.Eddig a legtöbb kedvenc tankom az amcsiknál volt/van..
Ez is csak egy rossz beidegzõdés, áldozz a randomistennek, mert õ dönt hogy talász e vagy sem 😊
A TD nek meg az e5nek szep eredmeny, de kar volt elrontani artistaval. Sorry. 😛
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer