World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajona Szálasi Ferenc névért bannolnak? Bizsereg az ujjam, mingyá kipróbálom😊

iSS!

<#nevetes1><#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem ilyen buzi nevem van, de a végén ott van egy 21 és egy HUN.
Na most a 21 a dél-kelet-ázsiai Phelau sziget õsi nyelvjárása szerint azt jelenti"Én vagyok a legnagyobb náci, Hitler volt a keresztapám, a ruszkik meg bekaphatják". A HUN-ból meg biztos a hunokra asszociálnának, azok meg már majdnem mongolok, aki viszont elég szépen letarolták az orosz fejedelemségeket. Csoda hogy még nem bannoltak <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Solten
Erted jon majd egy fekete Volga. Az esztek kulonosen nem kedvelik ivanekat miutan a ket VH kozt kiirtottak fel Esztorszagot. A balti allamokbol vigan csatlakoztak az SS alakulatokba.

Saor Alba

Szerintem a Zajcev akkora híró náluk, hogy SerB lánya már a hallatára is benedvesedik 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
Nekem Észtes nevem van, akkor engem megba**nak? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

505thZajcev[PT]
Az enyemmel nem tudom mi a helyzet, mert az orosz es az amerikai keveredik 😊

Hehh ti puncsoltok krasznaja armijjának!szpec minden hónapban kap 1 hét ingyen prémet!plusz neki ingyen van a goldskuló!tudni kell meklyik égtáj fele pucsítani <#action><#action><#banplz><#banplz><#szeret><#mf1><#mf1>
Solten
Atneveztetem magam valemelyik tomeg-csecsemogyilkos nemzeti hosukre, amellett hogy nem fog szopatni a random meg goldokat is kuldozgetnek majd 😊

Saor Alba

jaja enyémre egy panaszszavuk se lehet 😄

WoT: Nishizumi77

Látjátok? Ezért kell szovjet eredetû nicket választani 😄.
Ez annyira tetszik Szergejéknek, hogy még a szopó álarcot is ritkábban teszik fel rám 😄:

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Áhh TI nem látjátok a lényeget!!! minden álltalunk használt betûbõl népírtó fasiszta koholmányt kreálnak!nemsokára a ciril lesz a wot elfogadott betûvetése!
Vagy csak varassanak vissza pár fitymát... (tudom, ezért forum ban lesz, de kikívánkozott)

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Solten
A nickemben az "o" a Totenkopf SS-re utal, az "s" meg szintiszta naci jelkep, Hitler kedvenc juhaszkutyajanak a neveben is benne volt, kozeleg a ban.

Ezek a WG-sek kezeltessek magukat valami eros szedativummal.

Saor Alba

Gyerekek, ez az egész náci meg holokausztfóbiával már ki van a tököm teljesen. Amit mûvelnek az egy téboly. Bezzeg a szovjet szimbólumok maradhatnak, az nem baj hogy Sztálin több ember ölt meg mint Hitler, meg a kannibalizmus fellépésén túl is éheztette a volt szovjet köztársaságokat 1932-33 között. Csak az SS fáj mindenkinek meg a horogkereszt. Õrület. Pszihiáter kéne mindnek...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Solten
Ahha! Szoval ezert nerfeltek a Pz IV-et... 😄

Saor Alba

505thZajcev[PT]
Stabilizatort

ximix
Magyarul se igazán jó "SaS 18" 😊

Az nem számít,nem fasiszta,hanem hatalmi akció volt 😊
1934. június 30-án volt a hosszúkések éjszakája.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Vertical stab

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tono34
Remélem a 34-re nem találnak ki semmit. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sziasztok! AMX 50-100-ra milyen felszerelést ajánlotok? Venti+célzásgyorsító van rajta egyenlõre. Köszi elõre is!
A francba! Akkor várhatom, hogy az én nevem sem fog nekik megfelelni.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ivánéknál hétvégi event "féláras" a vodka!hétköznapi russííjja bevásárló reakció<#mf1>
A szomszéd fél méterrel beljebb rakta a kerítést. Rosszul gondolta.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"Most akkor melyik a rükverc?"

Pont most rakták kija fácsére, hogy milyen címet adnál ennek a képnek?

Csá nagyi!

Ez már tényleg beteges.. tuti hogy az összes WGs fejesnek a nagy/ükapján keresztülment egy panzer4-es, ük/nagyanyján meg valami ersatz zászlóalj és ezért látnak mindenhol fasizmust.

occsomonitor.hu xD

NoparaWot
honnan lehet szerezni kódot hozzá?

ximix
Kaparom, kaparom, de nem megy hmm akkor megyek hozok bicskát azzal lehet letudom 😊
JeffDunham
Ez a "mini maus" kódos dolog nagyon jó poén. Három csatát mentem vele, három Top Gun, és 20 kilõtt tank az eredmény. <#taps>

Még egyszer köszi Alfa és Makettvilág! <#worship>

Leporoltam, gondoltam gurulok egy kört.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

köszönd meg szépen Kacsának 😄
Eagle16
Ja igen, játszani tudok csak írni nem. Pff.

Pedig venni akartam goldot az akciós prémium miatt, de tartsák meg maguknak.

Most gondolkodom kicsit, hogy melyik számkombináció az, amibe nem lehet belekötni. Ennyit a 3 éve használt nevemrõl, amivel még a zárt béta legelsõ napján kezdtem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A 18-ból gondolom Adolf Hitlerre asszociáltak ezek a fogyatékosok. Az A az abc elsõ betûje, a H meg a 8-ik, asszem. Nem vagyok benne biztos, de az A-ban igen.😄

Az eagle-bõl meg a harmadik birodalmas jelképre, mert ezek mindenhol nácikat látnak, még a holdon is! Szóval triplán belenyúltál névválasztással.😄

Vicces, hogy csak most tûnt fel nekik... biztos nem tetszettél valamelyik modinak az egyik csatában.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

JeffDunham
Szükséged van MEGHÍVÓ KÓD-ra? Írj rám, mert van még 3 és nem tudok vele mit kezdeni. Ha ez lesz az elsõ acc-od (vagy netán tartaléknak kell egy) akkor kapsz 3 nap prémiumot és 1000 aranyat.

CSAK ÚJ ACC. LÉTREHOZÁSAKOR TUDOD FELHASZNÁLNI! Az elsõ három kód kérõ kapja meg õket, idõrend szerint.

makettvilág.hu akció

Felhasználás menete itt van leírva:

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

In neo-Nazi circles, a code word for Adolf Hitler. The number comes from the position of the letters in the alphabet: A = 1, H = 8. See also 88.

Egyébként meg írj a supportnak, hogy írják át a neved rommeltheace-ra vagy mittom😄

Eagle16
" 88, 14, 420, SS), or similar stylization (such as, 55"

Itt nincs benne 18-as. Az acc.-om még mûködik amúgy...csak meddig.

Ez azért meglepett, lassan már semmilyen szám se lehet a nicknevekben, mert valahogy mindenbõl kihozzák hitler születésnapját.

megnézték az sg-s logod, ááá ez sas lesz...áááh van benne 8....hm biztos szídtad valahol a gulág testnevelõ tábort....óóóóóh te náci vagy <#zavart1>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ebbõl a statból az jön ki, hogy a KT pontatlanabb mint az IS-3, de a legpontatlanabbak a TD-k, holott az egyikkel az arcából állva lõsz, a másikkal meg messzirõl. <#lookaround>
A 18 is tiltólistás azt hiszem.

Eagle16
WTF. Felfüggesztették a 3 éves acc._omat, mert a nicknevem "inappropriate". Ez komoly 😄 Eagle18 néven játszom, ebben mégis mi a nem jó? Vagy már az egy darab 8-as is Hitlerre utal?? Aztamindenit már.

Alacsony alfájú és sérülékenyebb tankkal rá vagy kényszerítve, hogy sniperkedj, ha szereted, ha nem. Tigris elveszíti a meccset, ha nekiáll IS-sel csiki-csukizni (azonos játéktudású playereket feltételezve). Ilyenkor nagyobb hasznára vagy a csapatnak, ha inkább a brawlereknek besegítesz egy-egy távolabbi lövéssel.

Ez is igaz.
Ki a sz@rt érdekel ,hogy senki nem megy egy malinovkára....de biztos van akiknek tetszik az a map, még ha többségében utálják is.
A várakozási idõben igazad van.De szerintem már elég sok player van a wotban.Az is egy megoldás lenne ,hogy a menüben ahol kiválaszthatod ,hogy milyen típusokat engedélyezzen, beraknám lehetõségként ,hogy 3 mapot megjelölhetsz ahova soha ne dobjon be.már ezzel is lehet szûrni és mindenkinek jó.

Pont ez a baj. A pályák felét majdnem mindenki utálja. 😄 Csinálhatnának már valami felmérést, hogy melyik pályákat vegyék ki végleg.
505thZajcev[PT]
En a lovesi statisztikat nem tartom jo fokmeronek egy agyu pontossaggat illetoen. Mivel egy pontosabb agyuval olyan loveseket is bevallalsz, amit egy pontatlannal sose vallalnal be, ertelemszeruen ezert tobb loves megy kukaba ez miatt. Egy nagy alfaju, ritkan lovo loveggel 2x is megnezed mit lossz, es csak a biztos lovesre mesz, ezert ott nem lovoldozget az ember feleslegesen, mint egy jo agyunal.

a csapattársak megpróbálták kiszedni a körülöttem cikázó elc-t ami nem jött össze nekik
Persze, hogy számít a front, csak a Löwe vs IS-3-ra utaltam. Ami frontból hiányzik a Löwe-bõl azt pótolja az ágyú (messzebbrõl nagyobb esélye van találatok elkerülésére), az IS-3-nál meg a pontatlanabb löveg miatt közel kell menni, kiegyensúlyozza a varázspáncél. Hosszú távon ezért alakul ki, hogy a német tartállyal hátrébb vagy, mint az orosszal.

Végignéztem a statom elejét, nincs szignifikáns különbség a találati arányoknál. Ezt annak tudom be, hogy az orosz vassal inkább belemászok az ellen tartályba, mint egy némettel.