World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iSS!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Na most a 21 a dél-kelet-ázsiai Phelau sziget õsi nyelvjárása szerint azt jelenti"Én vagyok a legnagyobb náci, Hitler volt a keresztapám, a ruszkik meg bekaphatják". A HUN-ból meg biztos a hunokra asszociálnának, azok meg már majdnem mongolok, aki viszont elég szépen letarolták az orosz fejedelemségeket. Csoda hogy még nem bannoltak <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Saor Alba
WoT: Nishizumi77
Ez annyira tetszik Szergejéknek, hogy még a szopó álarcot is ritkábban teszik fel rám 😄:
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ezek a WG-sek kezeltessek magukat valami eros szedativummal.
Saor Alba
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csá nagyi!
Még egyszer köszi Alfa és Makettvilág! <#worship>#worship>
Leporoltam, gondoltam gurulok egy kört.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Pedig venni akartam goldot az akciós prémium miatt, de tartsák meg maguknak.
Most gondolkodom kicsit, hogy melyik számkombináció az, amibe nem lehet belekötni. Ennyit a 3 éve használt nevemrõl, amivel még a zárt béta legelsõ napján kezdtem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az eagle-bõl meg a harmadik birodalmas jelképre, mert ezek mindenhol nácikat látnak, még a holdon is! Szóval triplán belenyúltál névválasztással.😄
Vicces, hogy csak most tûnt fel nekik... biztos nem tetszettél valamelyik modinak az egyik csatában.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
CSAK ÚJ ACC. LÉTREHOZÁSAKOR TUDOD FELHASZNÁLNI! Az elsõ három kód kérõ kapja meg õket, idõrend szerint.
makettvilág.hu akció
Felhasználás menete itt van leírva:
.jpg)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Egyébként meg írj a supportnak, hogy írják át a neved rommeltheace-ra vagy mittom😄
Itt nincs benne 18-as. Az acc.-om még mûködik amúgy...csak meddig.
Ez azért meglepett, lassan már semmilyen szám se lehet a nicknevekben, mert valahogy mindenbõl kihozzák hitler születésnapját.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A várakozási idõben igazad van.De szerintem már elég sok player van a wotban.Az is egy megoldás lenne ,hogy a menüben ahol kiválaszthatod ,hogy milyen típusokat engedélyezzen, beraknám lehetõségként ,hogy 3 mapot megjelölhetsz ahova soha ne dobjon be.már ezzel is lehet szûrni és mindenkinek jó.
Végignéztem a statom elejét, nincs szignifikáns különbség a találati arányoknál. Ezt annak tudom be, hogy az orosz vassal inkább belemászok az ellen tartályba, mint egy némettel.